2008. február 11. hétfő

febr. 11
1:12
Könnyebben és hatásosabben diagnosztizálható a tüdőrák (Vital)
tovább
febr. 11
1:16
Hogyan neveljen türelmes és szófogadó gyermeket? (Vital)
tovább
febr. 11
5:16
A szomorú ember mélyebben nyúl a zsebébe (Infostart)
A szomorú, kissé depressziós, önmagukkal elfoglalt emberek óvatosan induljanak vásárolni, mert józan ítélőképességük ilyenkor elpárolog - állítja a Psychological Science című amerikai szaklapban megjelent tanulmány.
febr. 11
5:32
UFO-invázió a szigetország felett (Infostart)
Nagy-Britannia 40 százalékkal több azonosítatlan repülő tárgyról érkezett bejelentés a brit védelmi minisztériumhoz 2007-ben, mint egy évvel korábban.
febr. 11
5:48
Naiv szigetlakókra vadásznak a tolvajok (Infostart)
Autóik bezárására kérte fel a brit rendőrség az Orkney-szigetek lakosait, mivel megrögzött szokásuk, hogy nyitva hagyják kocsijukat, és még az indítókulcsot sem húzzák ki a helyéről.
febr. 11
6:16
Kártevővel tévesztették össze, csaknem belepusztult (Infostart)
Állatvédők és -orvosok küzdenek annak az ausztrál levelibékának az életéért, amelyet néhány gyerek egy aga varanggyal tévesztett össze és csaknem halálra rugdosott.
febr. 11
6:18
Szépítő növények (Blikk)
Az otthoni szépségápolásban is felhasználhatjuk ételeinket
febr. 11
6:26
Harmincnyolc éve szökésben a családját kiirtó férfi (Infostart)
Aligátorcsipeszt illesztett felesége és két nagyobbik gyermeke fülére, majd árammal üttette meg őket, a harmadik kicsit pedig egy kalapáccsal verte agyon Elmer Kyle Crawford az ausztráliai Glenroyban. A férfi 1970-ben követte el szörnyű tettét, és azóta is szökésben van.
febr. 11
6:37
Kilenc tehenet ér a hollywoodi csillag fürdőruhája (Infostart)
Több mint 16 ezer svéd koronáért (457 ezer forint) árverezte el szombaton egy svéd jótékonysági szervezet Nicole Kidman hollywoodi filmsztár fürdőruháját, s a bevételből kilenc tehenet vásárol szegény indiai családoknak.
febr. 11
6:48
Kezdődik: nagyon rosszul járhat Paul McCartney (Infostart)
A várható "végkielégítés" összegéről szóló találgatások és újabb botránysztorik közepette veszi kezdetét hétfőn Sir Paul McCartney és neje, Heather Mills válópere, amely az előzetes vélemények szerint jogtörténeti precedenst teremthet.
febr. 11
9:14
Van egy szép, de büdös csodagumóm: elajándékozom (Édenkert)
A csodagumóból nagyritkán kihajtó fallikus virágzat különlegessége megéri a várakozást. Az édenkert.hu olvasója saját tapasztalatait meséli el. Meglátta, megszerette, s végül elajándékozta.
febr. 11
14:16
Miniszteri expozé és vita az egészségbiztosítási törvényről (Metropol)
Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslat a módosításokkal már megfelelő garanciákat tartalmaz, a felállítandó egyes testületekben pedig erősödik a civil kontrollt – mondta az egészségügyi miniszter expozéjában.
febr. 11
15:15
Elfogták a nyíregyházi szatírt (Infostart)
Többször molesztált egy 12 éves kislányt egy 29 éves férfi Nyíregyházán. Az elkövetőt a járókelők és a gyermek apja fogta el.
febr. 11
15:15
Hagyj-ma csata! Miért könnyezünk hagymapucolás közben? (Édenkert)
Hagymapucolás közben fel szoktam tenni a szemüvegem, hátha az megvéd a könnyezéstől. De sosincs menekvés, mindig a hagyma győz.
febr. 11
15:42
Ki issza a legtöbb sört Európában? (Blikk)
A kutatásból az is kiderült, kivel koccintanánk a legszívesebben
febr. 11
15:59
Szaúd-Arábiában betiltották a vörös rózsát (Infostart)
Szaúd-Arábiában a vallási rendőrség megtiltotta a Valentin-napi ajándékok, köztük a vörös rózsa árusítását.
febr. 11
16:23
Vitáznak az egészségbiztosítási törvényről (Metropol)
Az SZDSZ szerint nem lehet konszenzus a pénztártörvény kapcsán, a KDNP úgy látja, se szeri, se száma a törvénytervezet hiányosságainak, az MDF-nek alkotmányossági kifogásai vannak az előterjesztés kapcsán.
febr. 11
17:11
Értük vannak oda a férfiak (Blikk)
Az istennő, a cicababa, az anya, a vetélytárs és az igazi társ
febr. 11
18:03
Elfogadták az egészségbiztosítási törvényt (Metropol)
A törvényjavaslatról a képviselők a Fidesz kezdeményezésére név szerint nyilvánítottak véleményt. A szavazáskor 202-en voksoltak igennel és 174-en nemmel. Az MSZP-frakció - egy kivétellel - igennel, a Fidesz, a KDNP és az MDF, valamint Gyenesei István független képviselő nemmel szavazott.
febr. 11
18:29
Ismét lövöldözés volt egy amerikai iskolában (Infostart)
Lövöldözés tört ki egy amerikai középiskolában a Tennessee állambeli Memphis városban, egy diák súlyosan megsebesült - közölte a rendőrség.
febr. 11
20:18
Vallásos turistákat vár a reggae hazája (Infostart)
Jamaica be kívánja indítani a vallásos turizmust, hogy fellendítse hanyatló gazdaságát - jelentették be kormánytisztviselők és üzleti vezetők.
febr. 11
20:56
Természetes alapanyagokból készül az "egészséges" kóla (Infostart)
Azt hihette volna az ember, hogy a "kólaháború" véget ért, a két nagy gyártó már nem tud kitalálni semmi újat, hogy lenyomja az ellenfelét. Tévedés: a Pepsi ugyanis újra kezdte a csatát egy új, "egészséges" kóla piacra dobásával.
febr. 11
21:07
Törvényesen verik át az utasokat a taxis cápák (Infostart)
A bukaresti taxis cápák törvényesen, erkölcsileg mégis vitatható módon verik át a tapasztalatlan utasokat, akik merő figyelmetlenségből esnek csapdába.
febr. 11
21:23
Az asszony bánja, ha kikap a csapat (Infostart)
A családtagjaikon élik ki a dühüket a férfiak, ha kikap a kedvenc focicsapatuk. Skóciában például jelentősen megnőtt az otthoni erőszak november 17-én, amikor a válogatott otthon kikapott 2-1-re az olaszoktól az EB-selejtezőn - derült ki a hivatalos statisztikákból.
febr. 11
21:34
Képek a budapesti tömegbalesetről (Infostart)
Négyen sérültek meg, amikor Budapesten a XI. kerületi Budaörsi úton négy személygépkocsi összeütközött hétfő este.
febr. 11
21:45
Börtön túl erős kézszorításért? (Infostart)
Túl erős kézszorítás miatt, bántalmazás címén vádat emeltek egy floridai ügyvédnő ellen.
febr. 11
21:55
Újabb bizonyíték a felmelegedésre: medúzák jelentek meg a Volgában (Infostart)
A mediterrán vizekben honos medúzákat találtak a Volgán, a Tveri illetve Jaroszlavli területen lévő Ribinszki víztározóban, s a tudósok a jelenséget az általános felmelegedésnek tulajdonítják.
febr. 11
22:17
Veszélyes a hosszabb biztonsági öv? (Infostart)
A túlsúlyos emberek ritkábban kapcsolják be a biztonsági övet autójukban, bár az is tény, hogy nem minden autóban található hosszabb öv vagy övhosszabbító - mutatták ki amerikai kutatók.

Keresés