2008. február 11. hétfő

febr. 11
6:56
Grammy-díjak: Amy Winehouse a nagy nyertes (Infostart)
Öt kategóriában nyert Amy Winehouse a közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban megrendezett Grammy-díjkiosztón. A kábítószeres problémái miatt az Egyesült Államokból kitiltott brit énekesnő mellett az est másik nagy nyertese a rapper Kanye West lett, aki négy kategóriában diadalmaskodott.
febr. 11
7:39
Újabb színészóriás távozott (Infostart)
Hetvenöt éves korában elhunyt Roy Scheider, a Cápa, a Francia kapcsolat és a Mindhalálig zene című filmek sztárja. A kétszeres Oscar-jelölt amerikai színészt egy arkansasi kórházban érte a halál.
febr. 11
8:59
Meglepetések és csalódások a BAFTA-díjátadón (Infostart)
Tizennégy jelöléséből csak két díjat kapott a Vágy és vezeklés című film a Brit Film- és Televízió Akadémia (BAFTA) vasárnapi díjátadóján. Igaz, a készítőknek némi elégtételt jelenthet, hogy a legjobb film díját elnyerték.
febr. 11
10:39
Visszatérhet az élet Hollywoodba (Infostart)
A hét közepén visszatérhetnek munkájukhoz a hollywoodi forgatókönyvírók, ugyanis már csak egy formális lépés kell ahhoz, hogy véget érjen a több mint három hónapja tartó sztrájk.
febr. 11
13:20
Amszterdami ablak (Infostart)
Az Én városom/My City fesztviál az A38 Hajó rendhagyó sorozat, amelynek célja, hogy Európa jelentős városainak kultúráját bemutassa. Idén - nem függetlenül attól, hogy február 15-től egy hónapon át holland fesztivál lesz Budapesten - Amszterdam művészei mutatkozhatnak be a hajón, a Millenárison és a Natwerk utcaművész-csoport jóvoltából Budapest jelentősebb közterein.
febr. 11
13:26
"Idén se lesz rossz éve a magyar filmnek külföldön" (Infostart)
A Magyar Filmszemlén nyertes filmek iránt a Berlinale filmvásárán is nagy az érdeklődés. A hétfői nap egyik főszereplője Berlinben Nagy Zsolt színművész, aki a Shooting Star program egyik meghívottja.
febr. 11
15:15
Még nem maradt le: a hét legjobb zenei programjai (Infostart)
Lajkó Félix, a Balázs Elemér Group, a Zuboly és a Napra Zenekarok fellépése színesíti a heti koncertprogramot Budapesten. Rendhagyó módon most a hét első fele kínál bővebb koncertprogramot a fővárosban.

Keresés