2008. február 4. hétfő

febr. 4
7:11
Herendi: Jön a Valami Amerika folytatása (Infostart)
Az európai filmgyártás versenyképessé tételét kell szolgálnia minden, a kontinensen készült filmtörvénynek - mondta a 39. Magyar Filmszemle Szemlebizottságának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Herendi Gábor hozzátette: a magyar jogszabályból is hiányoznak a kulturális garanciák.
febr. 4
9:43
A horror a családban marad (Infostart)
Saját jogán lett neves író Joseph Hillstrom King, aki első regényével, a Szív-alakú skatulyával a kritika és a közvélemény elismerését is elnyerte. Stephen King másodszülött gyermek ráadásul apja segítsége nélkül érte el a sikert, hiszen egészen mostanáig álnéven publikált, még kiadója sem tudta, ki rejtőzik a Joe Hill név mögött.
febr. 4
20:32
Filmszemle: 30 ezer eladott jegy (Infostart)
A kísérleti- és kisjátékfilmek továbbra is nagyon népszerűek a Filmszemlén, a játékfilmek között Alföldi Róbert Nyugalom és Gigor Attila A nyomozó című alkotása vonzza a legtöbb nézőt - mondta az InfoRádiónak Kozma Ilona, a szervezőbizottság elnöke.
febr. 4
20:44
Orszáczky Jackie, "egy zseni, aki köztünk élt" (Infostart)
Hosszú, súlyos betegség után a hétvégén Ausztráliában hunyt el Orszáczky Jackie, a Syrius együttes egykori zenésze. Orszáczky Miklós zenei világába a soul, a dzsessz, a rock mellett Bartók és a népzene is belefért - mondta az InfoRádiónak Sebők János zenei szakíró.
febr. 4
21:06
Amikor a boncmester kommunikációs problémákkal küzd... (Infostart)
A 39. Magyar Filmszemle hétvégi vetítéseinek az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó alkotása Gigor Attila első filmes rendező A nyomozó című krimije.

Keresés