2008. február 26. kedd

febr. 26
5:36
A legfényesebb Oscarokat a Coen fivérek vitték haza (Spa Trend Online)
A nagy nyertes a Texas-Mexikó határvidékén játszódó éjfekete triller, a nagy vesztes a világháborús romantikus dráma. Kiosztották az Oscar-díjakat, amelyekből négy szép példány jutott a Coen fivérek Nem vénnek való vidék című filmjének, köztük a legjobb film és a legjobb rendezés szobrocskája is. Az Arany Glóbusszal indult Vágy és vezeklésnek nem jött be a szívesen emlegetett "előszoba effektus",…
febr. 26
7:41
A Vatikán másnak adta volna az Oscart (Infostart)
Sajnálkozását fejezte ki a Vatikán lapja, az Osservatore Romano, hogy Hoollywoodban "erőszakos és reménytelen" filmeket díjaztak, szemben a "bátor kezdeményezéseket" ábrázolókkal.
febr. 26
10:29
Chris Rea koncert Budapesten (Spa Trend Online)
Budapesten koncertezik március 3-án, hétfőn Chris Rea brit rock- és bluesgitáros, énekes, aki legutóbbi albumát mutatja be a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.
febr. 26
13:44
Vasarely-kiállítás Szegeden (Spa Trend Online)
Hazai családi- és magángyűjteményekben található Vasarely-művekből nyílt kamara-kiállítás kedden a szegedi Móra Ferenc Múzeumban; a tárlaton több olyan ritkaságot is bemutatnak, melyet Magyarországon még nem láthatott a közönség - közölte a közgyűjtemény képzőművészeti osztályának vezetője az MTI-vel.
febr. 26
14:13
Áprilisban indul az európai rádiók hálózata (Spa Trend Online)
Idén áprilisban kezdi meg műsorok együttes készítését és egyidejű sugárzását az európai rádiók hálózataként létrejött konzorcium, amelyhez eddig 13 EU-tagország 16 rádiója csatlakozott, 7 további pedig társult formában kapcsolódik.

Keresés