2008. február 22. péntek

febr. 22
8:09
Történelmi egyenruha-album (Spa Trend Online)
Eddig nem publikált archív fényképek is szerepelnek a két világháború közötti magyar fegyveres erők egyenruháiról készült albumban, amelyet február 28-án mutatnak be a budapesti Hadtörténeti Múzeumban.
febr. 22
14:51
Bőhm úr és Taki bácsi a népszavazásról (hvg.hu)
A Szabó család és a Szomszédok kisemberei időnként bizony politizálásra ragadtatták magukat. Fellapoztuk a szövegkönyveket, bekapcsoltuk a videómagnót, s szemlélődtünk, hogyan beszélt Taki bácsi, Vágási Feri meg Kárpáti Zoltán az első három népszavazásról. (5 hozzászólás)
febr. 22
15:10
Kálloy-Molnár lemezbemutatója (Spa Trend Online)
Most vasárnap tartja lemezbemutató koncertjét Kálloy-Molnár Péter. A színművész, és immár énekes-zeneszerző A nő után című lírai bluesalbumáról játszik dalokat a Thália Színház közönségének. Kálloy-Molnárnak ez az első albuma.
febr. 22
17:53
Végső búcsú Selmeczi Roland színművésztől (Spa Trend Online)
Selmeczi Roland színművészt pénteken végső nyugalomra helyezték a budapesti Farkasréti temetőben. A színész életének 39. évében, január 30-án hunyt el, autóbalesetben. Selmeczi Roland aznap délelőtt a szolnoki Szigligeti Színházban próbálta Hunyady Sándor Fekete szárú cseresznye című darabját, majd néhány órás pihenés után elindult Budapestre; Újhartyán közelében szenvedett halálos autóbalesetet.
febr. 22
22:21
Tévékritika: "így csak elrontani lehet" (Spa Trend Online)
Legendás színészosztályokról általában akkor hallunk, ha egy-egy művész visszatekint főiskolás éveire mondjuk egy életút interjúban. Az is előfordul, hogy a diplomaátvétel évfordulóján jönnek össze az egykori osztálytársak. A Favorit című magazin is hozzányúlt ehhez a népszerűnek tűnő témához. Egykori osztálytársak nevetgéltek, feszengtek a kamera előtt.

Keresés