2008. február 29. péntek

febr. 29
7:03
Szemrevaló Német Filmfesztivál (Spa Trend Online)
Tizenegy új német alkotás szerepel a Szemrevaló Német Filmfesztivál programjában, amelyet március 5-től rendeznek meg három fővárosi helyszínen és három vidéki településen - tájékoztatta az eseményt szervező budapesti Goethe Intézet az MTI-t.
febr. 29
7:08
Hunyadi Mátyás, a király (Spa Trend Online)
Hunyadi Mátyás, a király címmel látható kiállítás március 19-től a Budapesti Történeti Múzeumban; a tárlat az uralkodót és udvarát állítja a középpontba, s olyan műtárgyakat is felvonultat, amelyek még sosem voltak láthatók Magyarországon - tájékoztatta az intézmény az MTI-t.
febr. 29
8:52
Három fotókiállítás nyílik jövő hétfőn a Mai Manó Házban (Spa Trend Online)
Három fotókiállítás nyílik jövő hétfőn a budapesti Mai Manó Házban: Hernád Gézának, a 26. Magyar Sajtófotó Pályázat nagydíjasának munkái mellett a Pécsi József fotográfiai ösztöndíjasok alkotásait és Balla Demeter munkáit is láthatják az érdeklődők - tájékoztatta az intézmény az MTI-t. Hernád Gézának, a Magyar Hírlap fotóriporterének Búcsú Lipótmezőtől című sorozatát április 6-ig nézhetik meg a…
febr. 29
12:58
Film készül Szabó Magda egyik regényéből (Spa Trend Online)
Szabó István Oscar-díjas rendező filmet készít a tavaly elhunyt Szabó Magda önéletrajzi ihletésű, Az ajtó című regényéből; a forgatást valószínűleg 2009 szeptemberében kezdik el - közölte Hábermann Jenő producer pénteken az MTI-vel.
febr. 29
19:18
Hiller István támogatást kért a pécsi Fidesz-KDNP frakció vezetőjétől (Spa Trend Online)
A pécsi közgyűlés ellenzéki Fidesz-KDNP frakció támogatását kérte a képviselőcsoport vezetőjétől a 2010-es Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program művészeti tanácsának munkájához Hiller István, aki erről pénteken, Páva Zsolttal folytatott megbeszélését követően beszélt újságíróknak.

Keresés