2008. február 29. péntek

febr. 29
9:09
Michael Jackson: Viszlát, Neverland! (est.hu)
Elárverezik Michael Jackson híres-hírhedt ingatlanját, Neverlandet.
febr. 29
9:11
Meghalt Jimi Hendrix dobosa (est.hu)
Buddy Milest 60 éves korában érte a halál.
febr. 29
10:20
Pálffy István fél évre lekerül a képernyőről (est.hu)
Siklós András műsorvezetőként visszatér a Magyar Televízió Híradójának esti főkiadásába, miután Pálffy István fél évre fizetés nélküli szabadságra megy.
febr. 29
10:53
Egy kései romantikus este (est.hu)
Schönberg fiatalkori művei Mahler és Richard Strauss darabjai mellé állítható későromantikus remekek, melyek még erős Brahms- és Wagner-hatást mutatnak. Közülük most az eredetileg vonóshatosra komponált Megdicsőült éj hangzik el a MÁV Szimfonikus Zenekar tolmácsolásában. A koncert második részében a Schönberg által is nagyra tartott Anton Bruckner egyik monumentális szimfóniája, a IV.,…
febr. 29
10:55
Ez vagyok én - kampány a női sportért (est.hu)
Az "Ez vagyok én" szlogennel induló, figyelemfelkeltő kampány célja, hogy változtasson a női sport alacsony értékelésén és népszerűsítse azt, hangsúlyozva a sportolás kedvező hatásait.
febr. 29
11:09
Egy bébiszitter naplója (est.hu)
A Scarlett Johansson főszereplésével készült, a manhattani elit világába dadaként csöppenő fiatal lány csetlés-botlását megjelenítő darab könnyed, romantikus limonádénak ígérkezik.
febr. 29
11:15
Nem vénnek való vidék (est.hu)
Némi langyos (Kegyetlen bánásmód) romantikázás és egy kétes sikerű remake (Betörő az albérlőm) után a Coen fivérek visszatértek korábbi sikereik, a kietlen pusztában bekövetkezett morbid erőszak területére.
febr. 29
11:38
Hipervándor (est.hu)
Hej, ha én mindenütt ott lehetnék egy szempillantás alatt, mit érdekelne a BKV-bérlet ára, mindenféle járatritkítás vagy a kellemetlenkedő utastársak. De a hipervándoroknak sem könnyű!
febr. 29
15:39
Lupe Fiasco: The Cool (est.hu)
(Atlantic / Warner)Kanye West és Pharrell muzulmán rappercimborája, a chicagói Lupe Fiasco (született: Wasalu Muhammad Jaco, 1982) még a 2008. februári Grammy-gálán is 2006-os bemutatkozó albumának, a Food & Liquornek az egyik dalával, a Jill Scott-tal közös Daydreamin'-nel szerepelt (és el is nyerte a díjat urban/alternative kategóriában), pedig már 2007 év végén megjelent második nagylemeze. A…
febr. 29
16:51
Fekete Dália (est.hu)
Brian De Palma tipikusan a finoman színezett film noir, az ízléses, de borzongató thriller és az újvonalas hollywoodi krimi vegyítésének specialistája. Fekete Dália című mozijában újra felvillantja legelőnyösebb oldalát, amit az utóbbi évek filmes félresiklásaival igen jól palástolt.
febr. 29
16:53
Első a szerelem (est.hu)
Lehet-e jövője egy kapcsolatnak, melyben a felek közti korkülönbség 14 év a nő javára? És ha még a vallásuk is különbözik egymástól? Igen, mondanák sokan a romantikus lelkületűek, azt gondolván, a szerelem mindent legyőz. De vajon tényleg elég csupán a mindent elsöprő szerelem egy jól működő párkapcsolathoz?
febr. 29
16:55
Állítsátok meg Terézanyut! (est.hu)
A magyar Bridget Jones-sztori, melyben a szingli hősnő sokáig keresi a szerelmet, míg rá nem jön, hogy minél jobban keres, annál távolabb kerül céljától. A sok kudarccal végződő kísérlet aztán meghozza a várt jellemfejlődést, és kiderül, elég csak a szomszédig mennie a boldogságért.

Keresés