2008. február 28. csütörtök

febr. 28
0:34
Pennék újra randiznak (est.hu)
Na nem egymással: a válófélben lévő pár hölgy tagja, Robin Wright Penn korábbi barátjával, Jason Patrickel, míg a jövendőbeli exférj, Sean Penn a szupermodell Petra Nemcovával találkozgat.
febr. 28
0:51
Gyermeket vár Jennifer Jason Leigh? (est.hu)
Amint az a szombati Film Independent Spirit Awards díjátadón kiszivárgott, Jennifer Jason Leigh színésznő állítólag terhessége miatt marad ki legújabb filmjéből, a Spread című romantikus komédiából.
febr. 28
1:30
Szembenézni a múlttal: német újfilmes sorozat az Örökmozgóban (est.hu)
Szembenézni a múlttal címmel Csejk Miklós tart filmklubot minden hónap utolsó csütörtökén, 18.30-kor az Örökmozgóban, melynek során a német újfilm darabjaiból válogat.
febr. 28
8:19
Rémmusical Stephen Kingtől (est.hu)
A világ legismertebb horrorszerzője John Mellencamppal dolgozik.
febr. 28
8:21
Björköt kiutálták a szerbek az országból (est.hu)
Az izlandi énekesnő nem léphet fel a júliusi Exit-fesztiválon.
febr. 28
8:30
Lenny Kravitz: It Is Time For A Love Revolution (est.hu)
(Virgin / EMI)Az ezredvégen 5 című ötödik sorlemezével és Greatest Hits válogatásával csúcsra érő, a legjobb rockénekesnek járó Grammy-díjat zsinórban négyszer elnyerő Lenny Kravitz az elmúlt években nem tudott stabil színvonalat tartani, a 2001-es Lenny album gyengébben, a 2004-es Baptism viszonylag erősebben sikerült, de 2007 folyamán néhány jótékony célú közreműködés (Live Earth, Make Some…
febr. 28
12:32
Rock Aréna 2. (est.hu)
A tavalyi siker után idén újra dübörög a rock a Sporarénában, ahol a hazai sziklák legkeményebbjei görögnek két napon át.
febr. 28
14:44
Alföldi Róbert - interjú (est.hu)
Bár első az játékfilmjének címe Nyugalom, ez az, amiből a legkevesebb jut Alföldi Róbertnek mostanság. A Bartis Attila regényéből készült dráma egy anya-fiú kapcsolat sokkoló története, amit sokan egy újabb Alföldi-provokációnak tartanak.
febr. 28
15:50
Ádám almái (est.hu)
Ennyire gonosz és ennyire szórakoztató filmet talán még sohasem játszottak a magyar mozikban, hiszen itt a politikai korrektség a legeslegutolsó szempont, de ezzel nincs semmi baj!
febr. 28
16:52
Nővérek (est.hu)
Köztudott, hogy Brian De Palma thrillerjeinek jelentős része Hitchcock igézetében született. Az 1973-as Nővérek az első darab a sorban.
febr. 28
23:28
Ingyen mozizhatunk a Toldiban (est.hu)
A Toldi moziban március 1-jén és 2-án megrendezésre kerülő Kritikus Hétvége nevű program során ingyenesen tekinthetők meg a kritikusok által díjazott magyar filmek – a vetítéseket követő közönségtalálkozókkal együtt.
febr. 28
23:30
Nyomoznak Heath Ledger halálának ügyében (est.hu)
Egy kaliforniai és egy texasi orvos ellen is nyomozást indítottak az amerikai szövetségi droghatóságok a gyógyszer-túladagolás miatt elhunyt színész ügye miatt – tudta meg a People magazin.

Keresés