2008. február 19. kedd

febr. 19
0:58
Meghalt Alain Robbe-Grillet (est.hu)
A francia író-forgatókönyvíró-rendező, az új regény jeles képviselője, a Tavaly Marienbadban forgatókönyvírója és a Transzeurópa expressz rendezője nyolcvanöt éves korában távozott.
febr. 19
1:03
Law, Depp és Farrell a "helyettesek" a posztumusz Ledger-filmben (est.hu)
Jude Law, Johnny Depp és Colin Farrell fogják helyettesíteni Heath Ledgert a The Imaginarium of Doctor Parnassus című filmben, melynek forgatását le kellett állítani a színész halála miatt.
febr. 19
4:34
Végh–Stefanovics–Kálmánchelyi-filmek 1. (est.hu)
A legprofibb amatőrfilmesek munkáiból megjelent első válogatás-DVD-n az alkotótrió három rövidfilmjét, az uristen@menny.hu-t, a Legkisebb film a legnagyobb magyarról és az Öszödik pecsét című műveket találjuk.
febr. 19
6:18
Kylie Minogue: White Diamond (est.hu)
Azt már megszokhattuk, hogy Kylie Minogue minden albumát követi egy koncert-DVD: a Light Yearshez a Live In Sydney, a Feverhez a Kyliefever2002, a Body Language-hez a Body Language Live tartozott, az Ultimate Kylie slágerválogatáshoz (és klipgyűjteményhez) pedig a Showgirl koncertfilm. Az énekesnő mellrákja miatt félbeszakadt turné másfél év kihagyás után bepótolt fellépéseit a Showgirl –…
febr. 19
6:52
The Wombats: A Guide To Love, Loss & Desperation (est.hu)
(14th Floor Records / Neon Music)Liverpool zenei exportja mindig is világhírű volt (kezdve a Beatlestől az Echo And The Bunnymenen át a La's együttesig), de az elmúlt néhány évben talán minden eddiginél több jó zenekar indult a Mersey-parti kikötővárosból: elég csak a bohém Coral (Roots & Echoes) és Zutons (Who Killed The Zutons?), az elektro-pop Ladytron (Witching Hour) vagy az időközben…
febr. 19
8:52
Az Oasis készítette a legjobb brit lemezt (est.hu)
A Q magazin és a HMV terjesztői lánc mindenidők legjobb brit lemezeit kereste.
febr. 19
8:54
Pete Doherty jó pénzért házhoz megy (est.hu)
A Babyshambles frontembere saját házához vonult zenélni, de oda is jókora késéssel.
febr. 19
11:58
Labdazsonglőr harlemi világutazók (est.hu)
81 éve kápráztatják el a közönséget a harlemi kosárlabdások, akik időközben a labdajáték igazi mókamestereiként váltak ismertté. A világlátott (a globetrotters világutazókat jelent) játékosok Debrecen után érkeznek Budapestre, hogy ízelítőt adjanak abból, hogyan is kell valójában űzni ezt a sportágat.
febr. 19
12:04
Ági és a Fiúk (est.hu)
Törnek a gitárok, folyik a cécó a Kulti körül. Az underground utolsó végvárának jó hangosra sikerült temetési menetén ott nyüzsög mindenki, aki él-hal a kultikus betonkockáért. Vasárnap este Bárdos Deák Ági különítménye próbál összekuszálni minket.
febr. 19
15:53
Korral jár... (est.hu)
Múlt héten ismét brillírozott a Barátok közt, mind a fiatalok, mind a teljes lakosság körében sikerült megszereznie az első öt helyet. Ettől eltekintve a két korcsoport tévénézési szokásai jól láthatóan elkülönülnek egymástól, bár a Fókusz is nagy népszerűségnek örvend mindkét csoportban.
febr. 19
20:47
Hiányzik Bardemnek a bilifrizura (est.hu)
A spanyol színész, Penelope Cruz szerelme, Javier Bardem úgy megszerette a Coen testvérek filmjében, a Nem vénnek való vidékben hordott frizuráját, hogy kiborult, amikor meg kellett válnia tőle.
febr. 19
21:20
Meztelenül pózol Lindsay Lohan (est.hu)
Ágyban, párnák közt és meztelenül pózolt a botrányhősnő a New York magazin számára. Lohan az aktussal Marilyn Monroe emléke előtt tiszteleg, akiről Bert Stern készített 1962-ben legendás fotósorozatot.
febr. 19
22:33
Indonéz Filmfesztivál (est.hu)
Tegye mindenki a szívére a kezét és vallja be őszintén, hány indonéz filmet látott egész eddigi életében! Ezen az arányon lendíthetünk egy kicsit az első alkalommal megrendezésre kerülő Indonéz Filmfesztivál segítségével.

Keresés