2008. február 14. csütörtök

febr. 14
9:02
The Police: az utolsó roham (est.hu)
A brit trió legutolsó koncertjeire készülődik.
febr. 14
9:04
Lily Allen: sikeres popsztárból bukott tévésztár? (est.hu)
A brit énekesnő televíziós debütálása nem sikerült fényesre.
febr. 14
10:35
Pamut vagy szintetikus?! (est.hu)
Mindkét anyagnak megvannak a maga hódolói, de egyes "textiltudósok" szerint, ezen anyagból készült ruhák ugyanúgy viselkednek forróságban. Melyiket válasszuk?
febr. 14
10:41
Stefanovics Angéla - interjú (est.hu)
A független filmek szerelmesei a Kálmánchelyi-Végh-Stefanovics trió tagjaként ismerik, a színházbajárók a Budapesti Kamaraszínházból, az ország nagy része pedig egy tévéreklámból. A nagy színi tehetséggel és gyermeki bájjal megáldott Stefanovics Angéla manapság Sas Tamás új filmjében, a 9 és ½ randiban játssza le a vászonról társait pár jól irányzott mondattal, kíváncsiak voltunk hát arra,…
febr. 14
10:46
The Mission (est.hu)
Az Armageddon túl közel, Isten hamarosan színt vall, a sötétség erői titkon már gyülekeznek, ha hinni lehet nekik, (nem lehet) ezúttal utoljára. A Mission aktuálisan az A38 gyomrában próbál áttéríteni minket az árnyékos oldalra.
febr. 14
13:52
Cirque du Soleil (est.hu)
A kanadai társulat, amely októberben Budapesten is fellépett, olyan sikert könyvelhetett el új sportcsarnok méretben kivitelezett show-jával a Deliriummal, hogy a turné egy részét megismétlik.
febr. 14
15:12
Michael Clayton (est.hu)
Bűn, lelkiismeret és identitásválság jelenik meg Az ördög ügyvédje és a Bourne-trilógia forgatókönyvírójának bemutatkozó nagyjátékfilmjében, egy thrillerköntösbe bújtatott fejlődéstörténetben.
febr. 14
15:54
13. Dobosok Farsangja Nemzetközi Zenei Gála (est.hu)
Idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Dobosok Farsangját, mely az ütőhangszerek szerelmeseinek legfontosabb budapesti eseménye, de ez az egyszerű zenebarát is kedvére csemegézhet ilyenkor.
febr. 14
16:55
Macskarisztokraták (est.hu)
Cicafanatikusok előnyben, de a kutyapártiakat is elragadhatja a párizsi hangulat és a remek akciójelenetek.
febr. 14
23:23
Élők és holtak archívuma: ismeretterjesztő filmek az OSA Archívumban (est.hu)
A Centrális Galéria azonos című kiállításához kapcsolódóan február 14-től március 13-ig tartó filmsorozatot indít az OSA Archívum, melynek során növénygyűjteményeket, arborétumokat, könyvtárakat bemutató ismeretterjesztő filmeket vetítenek.

Keresés