2008. február 20. szerda

febr. 20
7:35
Roxy Music: The Thrill Of It All (est.hu)
A Roxy Music a hetvenes évek egyik legzseniálisabb (The Early Years) és egyik legnagyobb hatású (The Best Of) zenekara volt, mely egy 1976-78 közötti rövid leállás után még a nyolcvanas évek elejéig aktív maradt. A 2001-es újjáalakulás és az egészen Bécsig eljutó visszatérő turné után Bryan Ferry és társai még egy új lemezt is beígértek, amit azóta is várunk. Eddig az 1979-es On The Road Live és…
febr. 20
8:02
Sheryl Crow: Detours (est.hu)
(A&M / Universal)A karrierösszegző kiadványok (a 2003-as The Very Best Of Sheryl Crow válogatáslemez és klipgyűjtemény, illetve a C`mon, C`mon turnéján rögzített C`mon America 2003) után megjelent 2005-ös Wildflower album idején Sheryl Crow még boldog párkapcsolatban élt Lance Armstrong kerékpárversenyzővel, zenéje azonban a kiegyensúlyozott szerelmi témájú dalokkal együtt is…
febr. 20
8:24
Jön az Eminem-bestseller! (est.hu)
A rapper könyve ősszel jelenik meg, és a kiadó szerint óriási siker lesz.
febr. 20
8:26
Eladó a világ legnagyobb zenei kollekciója (est.hu)
A magángyűjteményre az eBay-en lehet licitálni.
febr. 20
12:22
Harcsa Veronika Quartet (est.hu)
Attól még, hogy egy fiatal lány jazzt énekel, nem kell ösztönösen valami Diana Krall (bár Ő már annyira nem fiatal) szerű egy böhöm fehér zongoránál ülő, sehova sem tartó standard futamokat klimpírozó szenvelgőre gondolni. Az alternatívát ezúttal Harcsa Veronika jelenti.
febr. 20
16:07
A Klub Publishing márciusi megjelenései (est.hu)
Márciusban támadnak a mutáns teknősök, de szerencsére itt lesz velünk Gilbert Grape is.
febr. 20
16:24
Winx Club – A mozifilm (est.hu)
A magyar tévécsatornákon is futó Winx Club című, gyerekeknek szóló rajzfilmsorozat alapján készült nagyjátékfilmben az olaszok is megmutatják, hogy értenek a 3D-s komputer-animációhoz.
febr. 20
16:26
Vérző olaj (est.hu)
Az idei Oscar-jelölések egyik favoritja sokkoló portré egy sikeres vállalkozóról.
febr. 20
16:28
Mindenképpen talán (est.hu)
Ahogy az talán a címéből is kitűnik, a Ryan Reynolds (A rettegés háza, Csak barátok) és Abigail Braslin (A család kicsi kincse) főszereplésével készült Mindenképpen talán nem egy mindennapi romantikus komédia.
febr. 20
16:30
Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (est.hu)
A legendás vadnyugati bandita szerepe logikusan vonzott akkora sztárt, mint Brad Pitt, mégis itt nemcsak az akciójelenetek, de a színészi jutalomjáték is takarékra van fogva.
febr. 20
16:32
Az ellenségem ellensége (est.hu)
Hogy kicsoda Klaus Barbie? Ó, őt igazán senki sem ismeri, mert hol ilyen, hol olyan: lyoni Gestapo-főnök, egyszerű bolíviai farmer, egy dél-amerikai hajózási társaság elnökségi tagjai, vagy éppen az Andoki Negyedik Birodalom leendő führere. Róla szól Az utolsó skót király rendezőjének dokumentumfilmje.
febr. 20
22:12
Újra munkában Owen Wilson (est.hu)
Fél évvel sikertelen öngyilkossági kísérlete után a hollywoodi sztár úja munkába áll: hamarosan Jennifer Aniston oldalán fog játszani egy vígjátékban.
febr. 20
22:17
Kína kiosztotta Spielberget (est.hu)
Múlt héten az Oscar-díjas Steven Spielberg a 2008-as pekingi olimpia bojkottálására szólította fel Hollywoodot. A felhívásra most megérkezett a hivatalos válasz is a kínai kormány részéről.

Keresés