2008. február 8. péntek

febr. 8
2:14
Kirsten Dunst is rehabon (est.hu)
Egymásnak adják a kilincset a sztárok a utahi Cirque Lodge rehabilitációs intézetben: Lindsay Lohan még múlt nyáron volt ott, nemrég kiderült, hogy Eva Mendes még januárban bejelentkezett, őt most a Pókember sztárja követi a sorban.
febr. 8
2:25
37 ezer nézője volt a Szemlének (est.hu)
A 39. Magyar Filmszemle Szervezőbizottsága összesítette a látogatottsági eredményeket, melyek alapján a mustrának összesen, a valamennyi helyszínén regisztrált látogatószámokat tekintve 37.269 nézője volt.
febr. 8
5:05
David Gilmour: Remember That Night – Live At The Royal Albert Hall (est.hu)
A 2005-ös Live 8 alkalmából történt – és tényleg csak alkalminak bizonyuló – Pink Floyd-összeállás óta a tagokkal csak külön-külön találkozhattunk: Nick Mason dobos Inside Out című könyvét népszerűsítette (budapesti látogatásán az est.hu-nak is adott interjút), Roger Waters basszusgitáros-énekes a klasszikus The Dark Side Of The Moon album felelevenített anyagával koncertezett (2007…
febr. 8
8:46
Amerika elutasítja Amy Winehouse-t (est.hu)
A brit énekesnő nem vehet részt a vasárnapi Grammy-átadón.
febr. 8
8:48
Led Zeppelin: kész kabaré (est.hu)
Félreértés történt, mégsem lesz második koncert.
febr. 8
10:03
A Főbe-járat programja (est.hu)
Ezeken a hasábokon már számos új budapesti zenés szórakozóhelynek örvendeztem, és most ismét így teszek. Nem régiben ugyanis megnyílt a Főbe-járat, mely klubként és koncerthelyként egyaránt izgalmas színfoltnak ígérkezik a budapesti éjszakában.
febr. 8
10:41
Beverly Hills-i nindzsa (est.hu)
Igazából A falkát ajánlottam volna, de erre jobban emlékszem, és helyenként tényleg vicces is, amit meg kell becsülni a vígjátékiparban, főleg, ha az ember már több mint ezerkilencvenhárom sorstársat nézett meg egyetlen arcizom megrándulása nélkül.
febr. 8
10:43
Tiszta ügy (est.hu)
Na, ez olyan film, hogy a J.A.G. kicsiben. Katonai ügyészes. A befolyásos ügyvédnő, Claire (Ashley Judd) élete gyökeresen megváltozik, amikor felkeresi őket egy FBI-ügynök és letartóztatja imádott férjét, Tomot (Jim Caviezel), aki szerintük mégis inkább Ronald Chapman, a régóta körözött katonaszökevény.
febr. 8
11:24
Tomboló öklök (est.hu)
A koszos tucatot gondolom mindenki látta már, vagy hallott róla az apjától, ezért felejtős. Rusel Wongot azonban derűs szívvel lehet ajánlani, sokat nem hibázik.
febr. 8
11:26
Célpont bemérve (est.hu)
Rob Lowe-nak olyan jófiús fizimiskája van, hogy muszáj őt megnézni elítéltként is. Ő most William Conroy, aki hat éve tölti büntetését a börtönben, ahonnan fél év múlva feltételesen szabadulhat.
febr. 8
11:56
James Bond: Halj meg máskor! (est.hu)
Na, ez a Bond most már tényleg haljon meg, ha már Madonnát és a jó John Cleese-t sem hagyja békén! Hiába ő a világ leghíresebb titkosügynöke (ez nem ellentmondás?!), ilyen sok részen át pofozni a szart, az embertelenség!
febr. 8
11:58
Egy cipőben (est.hu)
A Jennifer Weiner bestselleréből készült filmben két homlokegyenest különböző testvérpár a főszereplő, akik sok tekintetben egy cipőben járnak. Mert bár külsejük és személyiségük nem túl hasonló, lábméretük megegyezik, akárcsak bizonytalanságuk önmagukkal szemben, ugyanis mindketten saját helyüket keresik a világban, csak másként.
febr. 8
12:00
Sonka, sonka (est.hu)
Egy film, melyben J. J. Bigas Luna rendező Dalí és Buñuel szürrealista irányzatát folytatja tovább meglehetősen provokatív eszközeivel. A minden prüdériát nélkülöző moziban két fiatal, még kezdő spanyol színész szárnypróbálgatásait láthatjuk, akikből később nemzetközi hírű sztár lett.

Keresés