2008. február 5. kedd

febr. 5
1:22
Vádalku a Lost sztárját túszul ejtő férfi ügyében (est.hu)
Bűnösnek találta a honolului bíróság azt a férfit, aki túszul ejtette Josh Hollowayt, a Lost című népszerű tévésorozat egyik sztárját hawaii házában.
febr. 5
1:43
Ingyen nézhetők a Török-, Pálfi-, Hajdu-kisfilmek (est.hu)
A madzagtv.hu nevű webtévét a 2001. óta működő Madzag Filmegylet tagjai hozták létre. A site-ra az elmúlt 14 évben forgatott werkfilmjeiket, vizsgaanyagaikat, klipjeiket, dokumentum- és rövidfilmjeiket töltik fel.
febr. 5
9:10
Beckhamet szidhatják a Spice Girls-rajongók (est.hu)
A Spice Girls a napokban lemondta utolsó koncertjeit, az ok: Victoria Beckham.
febr. 5
9:12
Új lemez a Jam veteránjaitól (est.hu)
A legendás zenekar Paul Weller nélküli változata új albumot készít.
febr. 5
10:49
Fűrész IV. (est.hu)
Szép dolog, ha a kétes moralitás meséje összeolvad bizonyos élet-halál kérdésekkel és a túlélés szűkölő ösztöneivel! Nézni legalább még mindig jobb, mindezt átélni, de ez is csak mozi!
febr. 5
15:27
Vágó jó formában kezdett (est.hu)
Úgy látszik, a Barátok köztben mindig történik valami... Ezt bizonyítja, hogy mind a teljes lakosság, mind a fiatalok körében mesterötöst sikerült produkálnia a sorozatnak. Múlt héten indult újra az RTL másik nagy ásza, a Legyen Ön is milliomos (LÖM), amely szépen teljesítette küldetését, Vágó Istvánt újra a topon köszönthetjük.
febr. 5
15:33
Takáts Eszter (est.hu)
A kávéházi ücsörgős, majdhogynem lounge hangulatú GumiZsuzsi, a nem meglepő módon finom jazzt szóró Jazz Stereotype, a Bogárdi Alízzal tandemben létező Vaga Yaga, az ötóraihoz ajánlott, Lukács Sándorral elkövetett Tea Culpa duett mellett / előtt mind-mind egy nevet kell megjegyeznünk, Takáts Eszterét. A százhangú kaméleon lány szombaton a Hunniában tart színeváltozást.
febr. 5
16:01
A Fórum Home Entertainment márciusi megjelenései (est.hu)
Termékeny hónap a március, és ez nem csak a természetre értendő. Vígjátékokban is jók vagyunk tavasszal.
febr. 5
16:28
Terrorbolygó (est.hu)
Robert Rodriguez Grindhouse-filmje kellemes meglepetés - egyrészt, mert remekül idézi fel a klasszikus exploitation filmek hangulatát, másrészt, mert messze jobb, mint Quentin Tarantino párhuzamosan elkészült saját próbálkozása.
febr. 5
23:10
A 39. Magyar Filmszemle díjazottai (est.hu)
A fődíjat, azaz az Arany Orsó-díjat Mundruczó Kornél Deltája, a legjobb közönségfilmnek járó Moziverzum-díjat A nyomozó nyerte Gigor Attilától, a legjobb elsőfilm a Kalandorok, a legjobb rendező pedig Ragályi Elemér lett.
febr. 5
23:32
39. Magyar Filmszemle – az Országos Diákzsűri díjai (est.hu)
A nemzetközi nagyjátékfilmes zsűri és a többi "nagy" zsűri mellett az idén jubiláló (most vettek részt tizedik alkalommal a Szemlén) Országos Diákzsűri is kiválasztotta kedvenceit.

Keresés