2008. január 31. csütörtök

jan. 31
8:42
Madonnáé a gazdag dívák trónja (est.hu)
A Forbes magazin szerint Madonna a legjobban kereső nő a popbizniszben.
jan. 31
8:44
The Kooks: kiszállt a basszista (est.hu)
A brit zenekar megvált Max Raffertytől.
jan. 31
10:21
Leonardo DiCaprio - interjú (est.hu)
A krisztusi korban lévő hollywoodi húzónév rázós gyermekkora után 19 évesen aratta első komoly sikerét az Ez a fiúk sorsa című filmben, a következő évben pedig már Oscar-díjra jelölték a Gilbert Grape-ben nyújtott alakításáért. A kilencvenes évek sok tinilány számára lényegében róla szóltak (Rómeó és Júlia, Titanic), manapság ő Martin Scorsese kedvenc színésze. Leo DiCaprio ezen a héten új…
jan. 31
10:37
Sportolj, és tagadj le 9 évet! (est.hu)
Londoni kutatók vizsgálatai szerint biológiailag 9 évvel fiatalabbak azok, akik minden héten összesen három órán át intenzíven megmozgatják testüket, mint azok, akik hetente 15 percnél kevesebbet mozognak.
jan. 31
10:42
Sickratman, Kaukázus, ef Zámbó Happy Dead Band (est.hu)
Ha arra a kérdésre, hogy buzi-e vagy, nem mersz nyíltan válaszolni, semmiképpen ne menj el egy Sickratman performanszra, ellenkező esetben ott a helyed a többi nagyon őszinte barátod között.
jan. 31
11:26
Egri Borok Gálája (est.hu)
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az Egri Borok Gálája. Az Egri Borvidékért Alapítvány által életre hívott rendezvény fontos állomás a borvidék elismertetésének útján.
jan. 31
13:54
Idlewild: Scottish Fiction – Best Of 1997-2007 (est.hu)
(Parlophone / EMI)A skót Idlewild soha nem tartozott a brit gitárpop élvonalába, de korai, karcosabb poszt-punkos korszakában és kései, művészileg érettebb albumain is elhullajtott jó néhány értékes, élvezetes slágerszámot, így egy összegző válogatás mindenkinek bátran ajánlható az edinburghi kvintettől. Ugyan a 2002-es The Remote Partot követő 2005-ös Warnings/Promises után kiadót váltott a…
jan. 31
14:16
Cukrosnéni (est.hu)
Ki mondta, hogy egy vizsgamunka nem lehet élvezetes? Ráadásul a vizsgázó és a szemlélő számára egyaránt! Ebben a dolgozatban a szereplők igen jól teljesítenek, az alkotók azonban valamivel halványabban.
jan. 31
14:38
John Rambo (est.hu)
Rambo visszatér, hogy kiürítse a tárat, ismét az europidok javára billentse a rasszarányt, majd szépen hazahúzzon a tanyára, ahonnan jött. Szép küldetés, nehéz küldetés, tudjuk azonban, hogy az egysejtűek nem ismerik a félelmet.
jan. 31
14:44
Harcsa Veronika: You Don't Know It's You (est.hu)
(SmartMusic)Harcsa Veronikát legtöbben talán az Eric Sumo Band énekesnőjeként ismerik (bár a 2005-ös My Rocky Mountain albumon még nem szerepelt), vagy a Colorstar és a Pannonia All Stars Ska Orchestra vendégeként (lásd: The Return Of The Pannonians), esetleg különféle dzsessz- és fúziós projektekből, sőt az arra hajlamosak az OFF kortárs táncszínház darabjaiban is láthatták. Saját együttesét…
jan. 31
17:06
Ég veled, barátom (est.hu)
Alain Delon és Charles Bronson a páncélszekrényben - europop a javából!
jan. 31
23:28
Elhunyt Selmeczi Roland (est.hu)
A mindössze 38 éves színész, az Üvegtigris 2. és a Kútfejek sztárja Újhartyán közelében, az M5-ösön szenvedett halálos autóbalesetet.
jan. 31
23:38
Pótvetítések és jegyeladási adatok a Filmszemlén (est.hu)
Január 30-ig, pénztárzárásig 21.400 jegyet adtak el a január 29. és február 5. között zajló 39. Magyar Filmszemle előadásaira. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők több pótelőadást is beiktattak.

Keresés