2008. január 23. szerda

jan. 23
0:10
Meghalt Heath Ledger (est.hu)
Holtan találták egy manhattani lakásban kedden Heath Ledgert, a mindössze 28 éves, Oscar-jelölt színészt. Halálát valószínűleg gyógyszer- vagy drogtúladagolás okozta.
jan. 23
8:20
Leonard Cohen visszatér a színpadra (est.hu)
A veterán dalnok tizenöt év után indul ismét turnéra.
jan. 23
8:22
Oscar-esélyes a Bob Dylan-film (est.hu)
Az I'm not there című moziban nyújtott alakításáért Cate Blanchett kaphat szobrocskát.
jan. 23
9:40
No Thanx Rockhétvége a VIVA-n! (est.hu)
Emósok, figyelem! Január 26-án és 27-én a No Thanx-szel és 40 kedvenc rockbandájukkal bulizhattok a VIVA-n!
jan. 23
11:00
Cserbenhagyás (est.hu)
Az utóbbi években úgy tűnt, a közúti szerencsétlenségek vagy háztartási horrorszériák (Végső állomás 1-3.) vagy emberi-társadalmi katasztrófacsomagok (Ütközések) tartozékaként jutnak el vásznainkra, és egymagukban képtelenek kitölteni egy történetet. A Hotel Ruanda rendezője most igyekszik megdönteni ezt a tételt.
jan. 23
11:28
Helyreigazítási közlemény Fenyő Ivánról (est.hu)
Az est.hu, Fenyő Iván színművész jogi képviselőjének a megkeresése alapján, a 2008. január 5-én, az Index, Velvettől átvett, Ittas vezetés miatt ítélték el Fenyő Ivánt, a portálon megjelent hírrel kapcsolatban a következő helyreigazítást teszi közzé:
jan. 23
13:08
Pribojszki Band (est.hu)
Ha még nem tűnt volna fel, nekünk is vannak világsztárjaink. Persze nem olyanok, akik medencés smukkcsörgetős partykon szürcsölik a mojitót, sokkal inkább olyanok, akik a maguk területén lettek azok, akik – világnagyságok. Pribojszki Mátyás például ilyen.
jan. 23
16:03
FEDezzük fel Szávayékat! (est.hu)
Összesen 13 olyan teniszjátékost neveztek a budapesti FED-kupára, aki jelenleg a Top 100-ba tartozik. Köztük a magyar válogatottat vezető, a világranglistán 20. Szávay Ágnest.
jan. 23
16:05
Az utolsó óra (est.hu)
Nincs azzal semmi baj, ha hollywoodi hírességek hirtelen ökoaktivistákká válnak, és szépen formált arcukat és ismertségüket végre egy jó ügy érdekében használják fel, ahogy azt most Leonardo DiCaprio teszi.
jan. 23
16:07
Szkafander és pillangó (est.hu)
Egy tehetetlen, lebénult testbe zárt egészséges elme tapasztalatait és szenvedéseit élhetjük át e film segítségével. Nem könnyű, nem kellemes és csak néha vicces, mégis kár lenne kihagyni.
jan. 23
16:09
A londoni férfi (est.hu)
A magyar fekete széria szerelmesei úgy várták az utolsó mohikán, Tarr Béla legújabb filmjét, mint köztisztviselő a tizenharmadik havi üdülési csekket, de ezzel az utazással csak a legelszántabbak lehetnek elégedettek.
jan. 23
16:11
Asterix az olimpián (est.hu)
A harmadik élőszereplős Asterix és Obelix-filmet, az Asterix az olimpiánt remekül időzítve éppen az olimpia évére sikerült elkészíteniük az alkotóknak, így az afféle kis olimpiai kedvcsinálóként, ráhangolódásként is működhet(ne).
jan. 23
16:13
Alien vs. Predator 2. (est.hu)
Egyszerre gyermeteg és vérszomjas titkos énünk kedvenc teremtményei visszatérnek, hogy ismét közös erővel, mégis egymás ellen harcolva pusztítsák mintegy mellékesen az emberiséget is.
jan. 23
18:15
Radiohead: Jigsaw Falling Into Place (est.hu)
(XL)Bár a Radiohead a 2000-es Kid A albumról nem másolt ki kislemezdalt, a 2001-es Amnesiacról már maxira került a Pyramid Song és a Knives Out, a 2003-s Hail To The Thiefről pedig a There There, a Go To Sleep és a 2+2=5, sőt a 2007 októberétől letölthető In Rainbows decemberi – szimpla albumként és bónuszlemezes discbox formájában való – fizikai megjelenése után sem szakadt meg ez a…
jan. 23
22:10
Ingyen szemlézhetünk a filmklik.hu-n (est.hu)
A január 29-én kezdődő 39. Magyar Filmszemlén a Millenárison, a Mammutban, az Urániában és a Bemben zajló vetítések mellett a tavaly nyáron indult filmklik.hu-n is nézhetünk Szemle-filmeket – méghozzá ingyen.

Keresés