2008. január 23. szerda

jan. 23
0:04
FA-kupa: a Bristol Rovers áldozatává vált a Fulham együttese (She)
Három összecsapást rendeztek az angol labdarúgó FA-kupa 3. körében kedd este. Érdekesség, hogy az újrajátszott találkozók mindegyike ezúttal is döntetlenre végződött, ráadásul mindenhol a tizenegyesek döntöttek. A legnevesebb vesztese a játéknapnak az első osztályú Fulham volt, amelyet a Bristol búcsúztatott. Továbbjutott még a Barnet és a Derby County.
jan. 23
6:13
A kis Talma új csapata (Blikk)
Playmate-lányokkal erősít a magyar motoros istálló
jan. 23
6:15
Kicsikkel futballozott Afrikában Beckham (Blikk)
Az angol futballsztár az UNICEF nagyköveteként látogatott Sierra Leonébe
jan. 23
6:17
Miért csinálják ezt Várhidivel? (Blikk)
Nincs külföldi jelölt, még fél évig maradhat a kapitány
jan. 23
8:48
Davis Kupa: David Nalbandian is játszik a britek ellen (She)
A világranglistán tizedik David Nalbandian (képünkön) is pályára lép a britek ellen a tenisz Davis Kupa Világcsoportjának első fordulójában - a nyolc közé jutásért - február 8. és 10. között, Buenos Airesben.
jan. 23
8:53
NHL: hiába a félmillió szavazat, Crosby kihagyja az All Star-gálát (She)
Hat-nyolc hétig nem játszhat Sidney Crosby világklasszis jégkorongozó. Az észak-amerikai profiligában (NHL) szereplő Pittsburgh Penguins sztárja a Tampa Bay elleni, múlt heti összecsapáson szenvedett bokasérülést.
jan. 23
8:59
NB II, Szombathely: Kuttor Attila a Haladásban folytatja (She)
Eldőlt, hogy Kuttor Attila (képünkön) a Szombathelyi Haladásban folytatja. A harmincnyolc éves labdarúgó (aki 519 találkozón szerepelt az első osztályban, s 47 gólt szerzett) 2008. június 30-ig írt alá szerződést ? ez azt jelenti, egyelőre nem veszélyezteti egyik legjobb barátja, Illés Béla 540 mérkőzéses rekordját.
jan. 23
9:05
NB II, Pécs: Filipovics Vladan pereskedik és 50 ezer eurót követel (She)
Szatmári Lóránd (képünkön) 2007 júliusában került a PMFC-től az olasz élvonalbeli Regginához. A 18 éves játékos kölcsönadási díját százezer euróban határozták meg a felek, s elégedetten csaptak egymás tenyerébe, most mégis pereskedés következik.
jan. 23
10:27
McCabe cége újra pályázik az FTC-re (Blikk)
Már szerdán kiderülhet, hogy ki vásárolhatja meg a Ferencváros 6+2 hektáros ingatlanát
jan. 23
10:44
Külföldre adja el csatárait a DVSC (Blikk)
Sidibe, Dzsudzsák és Zsolnai után Sztojkovot is elcsábíthatják
jan. 23
11:13
Ökölvívás: Matolcsi József március végén búcsúzhat (She)
Valószínűleg március végén, egy magyarországi gálán búcsúzik a profi ökölvívástól Matolcsi József (képünkön), a Boksz Világalapítvány (WBF) korábbi nagyváltósúlyú világbajnoka.
jan. 23
11:19
Finndingi vb: Pallay Tibor és Pál Gaszton nehéz helyzetben (She)
Két futam után egyik magyar sem áll olimpiai indulást érő helyen az ausztráliai Victoriában zajló vitorlázó Finndingi világbajnokságon.
jan. 23
11:24
Az elnök szerint biztosan nem lesz külföldi a magyar szövetségi kapitány (Infostart)
Biztosan nem külföldi edző kerül a magyar női kézilabda-válogatott szakvezetői posztjáról lemondott Németh András helyére - mondta az InfoRádiónak Kiss István, a magyar szövetség elnöke. A szervezet január 31-én, rendkívüli elnökségi ülésen dönt a szövetségi kapitányi posztról.
jan. 23
11:24
Irán: Lothar Matthäust akarják szövetségi kapitánynak (She)
Mindenképpen német szakembert szeretne szerződtetni a válogatott élére az Iráni Labdarúgó-szövetség (FFI), amelynek Lothar Matthäus (képünkön) az elsőszámú célpontja.
jan. 23
11:35
UEFA-kupa: Raúl Garcia két meccsre szóló eltiltást kapott (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Ellenőrző és Fegyelmi testülete két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Raúl Garciát, az Atlético Madrid középpályását.
jan. 23
11:51
Tavasszal már Sopronban lesz hazai pályán a REAC (She)
A tavaszi idényben már Sopronban játssza hazai mérkőzéseit a REAC a labdarúgó NB I-ben. Ezt szerdán sajtótájékoztatón jelentették be.
jan. 23
11:57
Hajnal Tamás a Dortmundhoz igazol (Infostart)
Nyártól a Borussia Dortmundnál folytatja pályafutását Hajnal Tamás, a Karlsruhe és a magyar-labdarúgó válogatott középpályása.
jan. 23
12:02
Anglia: Lampard ismét megsérült, két hetet kell kihagynia (She)
Rövid időn belül másodszor szenvedett sérülést Frank Lampard, a Chelsea és az angol válogatott középpályása, akinek felépülése előre láthatólag két hetet vesz igénybe.
jan. 23
12:25
Michael Chang a Hírességek Csarnokában (Behaviour)
Beválasztották a teniszező Hírességek Csarnokába az amerikai Michael Changet, minden idők legfiatalabb Grand Slam-tornagyőztesét. Az 1989-es Roland Garroson 17 évesen diadalmaskodó, 2003-ban visszavonult kínai származású klasszis összesen 34 ATP-viadalt nyert pályafutása során, az Egyesült Államok csapatával 1990-ben elhódította a Davis Kupát.
jan. 23
12:52
Sopronba költözik a rákospalotai futballcsapat (Infostart)
A REAC élvonalbeli labdarúgó-csapata a tavasszal Sopronban játssza le hazai bajnoki mérkőzéseit, míg ősztől már Sopron-REAC néven szerepel az együttes.
jan. 23
13:06
Hajnal a Dortmundé (Behaviour)
Nyártól a Bundesliga-rivális Borussia Dortmundnál folytatja pályafutását Hajnal Tamás, a Karlsruher SC és a magyar-labdarúgó válogatott középpályása.
jan. 23
13:53
Kolumbia: René Higuita 41 évesen a másodosztályban tér vissza (She)
A kolumbiai másodosztályban szereplő Deportivo Rionegro leszerződtette a kilencvenes évek egyik legjobb kapusának számító, hajmeresztő megoldásairól elhíresült René Higuitát.
jan. 23
15:02
La Liga, Deportivo: elítélték a verekedő kapust, Gustavo Munúát (She)
Egy spanyol bíróság hat hónap szabadságvesztésre ítélte Gustavo Munúát (képünkön), a Deportivo LaCoruna labdarúgócsapatának kapusát, amiért rátámadt csapattársára.
jan. 23
15:04
Németország: Uli Hoeness tagadja, hogy Lehmann érkezik nyáron (She)
Nem szerződik a Bayern Münchenhez a nyári átigazolási időszakban Jens Lehmann (képünkön), ezt Uli Hoeness, a bajorok menedzsere jelentette ki
jan. 23
15:14
Meghívásos pályázatot írtak ki a Fradira (Infostart)
Meghívásos tendert írt ki az FTC ingatlan együttesére a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács. A pályázatra 13 céget hívtak meg, a beadás határideje február 13-a, eredmény február végére várható.
jan. 23
15:42
Soproni Liga: a megszűnés fenyegeti az FC Sopron klubját (She)
A megszűnés fenyegeti a Soproni Ligában szereplő FC Sopron labdarúgócsapatát - legalábbis ez derült ki azon a budapesti sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették a REAC Sopronba költözését.
jan. 23
15:48
Sopronba költözik a REAC (Blikk)
A két fél könnyen egymásra talált
jan. 23
15:50
FTC: kiírták a hatodik pályázatot (Blikk)
jan. 23
16:49
Felkészülési mérkőzések: otthon nyert a DVSC II. és a Győr is (She)
A Debrecen második csapata, valamint a Győr is hazai pályán nyert labdarúgó felkészülési mérkőzésen.
jan. 23
16:54
Spanyolország: Raúl Tamudo legalább két hónapig nem játszhat (She)
Óriási vérveszteség érte a spanyol első osztályú Espanyol Barcelona együttesét, miután a klub szerda délutáni edzésén megsérült a csatár Raúl Tamudo jobb könyöke. A játékos valószínűleg törést szenvedett, miután ütközött csapattársával. A hírek szerint csütörtökön operálják.
jan. 23
17:16
A Fradi elnöke az angoloknak szurkol (Infostart)
A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács határozata szerint 13 céget hívnak meg az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítésére kiírt újabb tenderre. Rieb György, a Ferencváros elnöke továbbra is bízik abban, hogy az angol Kevin McCabe magyarországi cége elindul a pályázaton, és ezúttal meg is nyeri azt.
jan. 23
17:16
Olasz Kupa: fordulatos meccsen nyert az Udinese a Catania ellen (She)
Az Udinese fordulatos meccsen tudott nyerni hazai környezetben az Olasz Kupa (Coppa Italia) negyeddöntőjének első mérkőzéséen a Stadio Friuliban. Az észak-olaszok a hajrában forították meg a meccset.
jan. 23
17:53
NHL: a New York Rangers visszavonultatja Leetch mezét (She)
Az Atlanta Thrashers elleni mérkőzés előtt visszavonultatják a New York Rangers egykori játékosa, Brian Leetch kettes számú mezét.
jan. 23
17:58
Németh: Messziről elkerülöm a kapitányi posztot (Infostart)
Valószínűleg soha nem vállal többet szövetségi kapitányi megbízást Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott lemondott szakvezetője. Az osztrák Hypo csapatánál dolgozó tréner erről az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban beszélt. A szakember elmondta, hogy a válogatott több kulcsjátékosa felől nem érezte a kellő bizalmat, ezért döntött a távozásról. Németh András megjegyezte:…
jan. 23
18:04
Férfi kézilabda Eb: a svéd válogatott legyőzte a spanyolokat (She)
A magyar válogatottal kedd este döntetlent játszó Svédország nagy csatában legyőzte Spanyolország együttesét a norvégiai kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 23
18:26
Labdarúgás, Győr: kameruni középpályás érkezett az ETO-hoz (She)
A Győri ETO FC labdarúgócsapata leigazolta a kameruni Eugene Fomumbodot, a Siófok középpályását.
jan. 23
18:28
Tenisz, Fed Kupa: Sarapova bemutatkozik az orosz csapatban (She)
Marija Sarapova is pályára lép az orosz válogatottban a női tenisz Fed Kupa Világcsoportjának első fordulójában, február 2-án és 3-án, Izraelben.
jan. 23
18:32
MLSZ: Kisteleki szerint sokkal hatékonyabb munkaszervezés kell (She)
Kisteleki István az eddigieknél sokkal hatékonyabb működést vár a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) az elnöki tanácsadó testület és a kabinetfőnöki poszt létrehozása után.
jan. 23
19:38
Mindkét magyar remizett (Metropol)
Lékó Péter az indiai Viswanathan Ananddal, Polgár Judit pedig az azeri Sakrijar Mamedzsarovval remizett az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán, a 10. fordulóban.
jan. 23
19:49
FIFA: kizárással fenyegetik az albán labdarúgó-válogatottat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kormánybefolyás miatt kizárással fenyegeti az albánokat, akik azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szerepelnek a magyarokkal.
jan. 23
19:55
Sakk, Wijk an Zee: Polgár Judit és Lékó Péter is remizett (She)
Lékó Péter az indiai Viswanathan Ananddal, Polgár Judit pedig az azeri Sakrijar Mamedzsarovval remizett az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán, a 10. fordulóban.
jan. 23
20:00
Férfi vízilabda ob I: idegenben nyert a Szeged együttese (She)
Idegenben nyert a Szeged együttese az ING férfi vízilabda ob I-es bajnokságban.
jan. 23
20:11
Felkészülési mérkőzés: döntetlent játszott Budaörsön az Újpest (She)
Az Újpest FC együttese felkészülési mérkőzésen 3-3-s döntetlent játszott Budaörsön.
jan. 23
20:38
Férfi vízilabda ob I: tíz góllal nyert a Vasas Fehérváron (She)
Idegenben nyert a Vasas együttese az ING férfi vízilabda ob I szerdai mérkőzésen Székesfehérváron.
jan. 23
21:55
Peking szinte elérhetetlenné vált az Izland elleni rémálom után (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 36-28-ra kikapott Izlandtól a norvégiai Európa-bajnokságon, a középdöntő második fordulójában. Skaliczky László szövetségi kapitány együttesének a kudarc után alig maradt esélye az olimpiai selejtezőtornán való szereplésre, így most már meglepetést jelentene, ha kijutna a pekingi játékokra.
jan. 23
22:00
Férfi kézilabda Eb: nyolc góllal kaptunk ki Izlandtól (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 36-28-ra kikapott Izlandtól a norvégiai kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében.
jan. 23
22:11
Premier League: a Fulham csapata szerződtette Eddie Johnsont (She)
Az amerikai támadó, Eddie Johnson aláírta három és fél éves szerződését az angol első osztályban szereplő Fulham csapatához.
jan. 23
22:13
Hollandia: Dzsudzsák Balázs gólpassza, Bodor Boldizsár gólja (She)
Dzsudzsák Balázs gólpasszt adott, míg Bodor Boldizsár gólt rúgott a holland labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szerda esti mérkőzésein.
jan. 23
22:22
Nem kell külföldi kapitány (Blikk)
Kiáll a szakma Várhidi Péter mellett
jan. 23
22:24
Végre révbe ér a Fradi? (Blikk)
Rieb György szerint a klub nem kerül spekulánsok kezébe

Keresés