2008. január 16. szerda

jan. 16
6:14
Ki hívja össze a válogatottat? (Blikk)
Kisteleki 30 játékosnak, köztük Husztinak küldetett meghívót
jan. 16
6:16
Ne add fel, Ági! (Blikk)
Hamar véget ért egyesben az Australian Open Szávay Ágnes számára
jan. 16
6:18
Sífutottak az evezősök (Blikk)
Sífutással kezdte az idei felkészülést a Varga Tamás, Hirling Zsolt
jan. 16
6:20
Sidibe Belgiumba igazolt (Blikk)
Az elmúlt években ő volt a Debrecen leggólerősebb játékosa
jan. 16
9:57
Chile bejelentkezik a Dakar-raliért (Infostart)
A héten hivatalos chilei javaslat érkezik a Dakar-rali szervezőihez arra vonatkozóan, hogy a nagy presztízsű terepversenynek legközelebb a dél-amerikai ország adhasson otthont.
jan. 16
11:04
Hármat kapott az Öreg Hölgy, mégis talpra állt - videóval (Infostart)
A magyar gyakorlatból kiindulva hajlamosak vagyunk lebecsülni az országos kupaküzdelmeket - de külföldön azért zöldebb a fű. Angliában óriási az FA-kupa presztízse, s bár például Olaszországban és Spanyolországban nem vetekedhet a bajnokság fontosságával, nem lazítanak a csapatok. Kedd este mindhárom országban játszottak egy-egy érdekes kupamérkőzést.
jan. 16
12:41
Meztelen kézisek (Blikk)
Összement a mosodában a szerelés
jan. 16
12:52
Nem lesznek "meztelenek" a magyarok Norvégiában (Infostart)
Csütörtöktől jövő vasárnapig Norvégiában rendezik meg a férfi kézilabda Európa-bajnokságot. A magyar válogatottat eddig váratlan problémák hátráltatták, csak az utolsó pillanatban érkeznek meg az új mezek a torna helyszínére. Sinka László főtitkár az InfoRádiónak elmondta: abban bíznak, hogy olimpiai selejtezőt jelentő helyen végez a magyar együttes.
jan. 16
13:30
Szalay: Veszprém környéki versennyel kárpótolnák az idei Dakar-rali indulóit (Infostart)
A hét elején Budapesten tárgyalt Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára a Dakar-ralit szervező cég vezetőivel. A szervezet kelet-európai képviselője, Szalay Balázs az InfoRádiónak elmondta: szóba került a 2010-es Dakar-rali prológjának magyarországi megrendezése, valamint egy másik verseny, amellyel az idei lefújt viadal indulóit kárpótolnák. Hozzátette:…
jan. 16
13:40
Német síelők is doppinggyanúba keveredtek (Infostart)
A sísportban közismerten élen járnak a német versenyzők, szereplésük azonban veszélybe kerül, ha igaznak bizonyul az állami televízió értesülése, amely szerint ők is rendszeresen látogatták a Human Plasma nevű bécsi laboratóriumot, amelyben vérdoppinggal látták el a sportolókat.
jan. 16
15:12
Polgár Judit "egy nagy mattot varrt be" (Infostart)
Polgár Judit várja kedvezőbb helyzetből a Lékó Péter elleni csütörtöki magyar rangadót a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló nemzetközi sakktornán. A női világranglista éllovasa kedden sötéttel tudott győzni az izraeli Gelfand ellen, így már két és fél pontja van, míg Lékó Péter négy döntetlent játszott eddig. Kállai Gábor nemzetközi nagymester az Inforádiónak elmondta: bármelyikük megnyerheti a…
jan. 16
16:20
Annus, Fazekas: felfüggesztés felfüggesztve (Metropol)
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) fegyelmi bizottsága úgy döntött, Annus Adrián és Fazekas Róbert július 15-ig versenyezhet, addig kell törleszteniük tartozásukat.
jan. 16
16:50
A Fradi megmentése határozatlan ideig elmarad (Infostart)
Érvényes, de eredménytelen volt az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt újabb pályázat - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A beadványt a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács bírálta el.
jan. 16
17:01
Érvényes, de eredménytelen a Fradi-pályázat (Blikk)
Ötödször sem kelt el az Üllői úti ingatlan
jan. 16
17:17
Huszti 200 milliót visz haza évente (Blikk)
A focista túl sokat követelt csapatától, emiatt megharagudtak rá és nyilvánosságra hozták, mennyit keres
jan. 16
18:50
Exkluzív interjú az FTC elnökével: "Érthetetlen a tender kudarca" (Infostart)
Értetlenül áll a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerdai bejelentése előtt a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Rieb György. Az állami társaság a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács elbírálása alapján kihirdette, hogy érvényes, de eredménytelen a Ferencváros által használt Üllői úti ingatlanra kiírt újabb pályázat. Az alábbiakban a Rieb Györggyel készült interjú szerkesztett változatát olvashatják el.
jan. 16
19:07
Keegan a Newcastle United új vezetőedzője (Infostart)
Kevin Keegan lett az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
jan. 16
20:40
Mégis összegyűltek a ferencvárosi drukkerek (Metropol)
Mintegy 100 ferencvárosi szurkoló gyűlt össze szerdán este a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. budapesti székháza előtt, magyarázatot követelve a szervezet aznapi döntésére, amely sikertelennek nyilvánította a klub Üllői úti ingatlanjaira kiírt értékesítési pályázatot.
jan. 16
20:53
Képriport: így kértek magyarázatot a fradisták a vagyonkezelőtől! (Infostart)
Mintegy száz ferencvárosi szurkoló gyűlt össze szerda este a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. budapesti székháza előtt, magyarázatot követelve a szervezet aznapi döntésére, amely sikertelennek nyilvánította a klub Üllői úti ingatlanjaira kiírt értékesítési pályázatot.

Keresés