2008. január 16. szerda

jan. 16
0:22
Debrecen: a kaposvári Szakály Péter már januárban csatlakozik (She)
A Kaposvár és a Debrecen megállapodott egymással, így már januárban csatlakozik a Loki keretéhez Szakály Péter - adta hírül a hajdúsági klub hivatalos honlapja.
jan. 16
6:14
Ki hívja össze a válogatottat? (Blikk)
Kisteleki 30 játékosnak, köztük Husztinak küldetett meghívót
jan. 16
6:16
Ne add fel, Ági! (Blikk)
Hamar véget ért egyesben az Australian Open Szávay Ágnes számára
jan. 16
6:18
Sífutottak az evezősök (Blikk)
Sífutással kezdte az idei felkészülést a Varga Tamás, Hirling Zsolt
jan. 16
6:20
Sidibe Belgiumba igazolt (Blikk)
Az elmúlt években ő volt a Debrecen leggólerősebb játékosa
jan. 16
7:48
A Bakonyban kaphat kárpótlást a Dakar-rali mezőnye áprilisban (Behaviour)
Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára megerősítette a hírt, hogy a Dakar-rali szervezői megbeszéléseket folytatnak a magyar kormány képviselőivel, s "a megbeszéléseken egyebek között egy esetleges áprilisi, Veszprém környéki verseny is szóba került" - írta a szerdai Népszabadság.
jan. 16
8:32
Egy csapat, aki nem csak pályán nyer (Behaviour)
Doppingvádjai miatt 300 ezer eurós kártérítést köteles fizetni az FC Barcelonának a francia Le Monde című lap - ezt az ítéletet hozta első fokon egy spanyol bíróság.
jan. 16
8:38
Cristiano Ronaldo egy Bugattival versenyez új reklámfilmjében (Behaviour)
Nem mindennapi kihívást fogadott el Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál labdarúgója: a fiatal szélső a világ leggyorsabb sportkocsijával, egy Bugatti Veyronnal mérte össze tudását.
jan. 16
9:57
Chile bejelentkezik a Dakar-raliért (Infostart)
A héten hivatalos chilei javaslat érkezik a Dakar-rali szervezőihez arra vonatkozóan, hogy a nagy presztízsű terepversenynek legközelebb a dél-amerikai ország adhasson otthont.
jan. 16
10:58
DVTK: Bemutatkozott a frissen szerződtetett szerb irányító (She)
Lejátszotta idei első edzőmérkőzését a Diósgyőr labdarúgócsapata. A Vágó Attila által irányított együttes a román Politechnika Timisoara együttesét fogadta 800 néző előtt, és ért el 1-1-es döntetlent. A hazaiaknál több új szerzemény mellett bemutatkozott a frissen igazolt, és nagy reményekkel várt Djordje Kamber is.
jan. 16
11:04
Hármat kapott az Öreg Hölgy, mégis talpra állt - videóval (Infostart)
A magyar gyakorlatból kiindulva hajlamosak vagyunk lebecsülni az országos kupaküzdelmeket - de külföldön azért zöldebb a fű. Angliában óriási az FA-kupa presztízse, s bár például Olaszországban és Spanyolországban nem vetekedhet a bajnokság fontosságával, nem lazítanak a csapatok. Kedd este mindhárom országban játszottak egy-egy érdekes kupamérkőzést.
jan. 16
12:41
Meztelen kézisek (Blikk)
Összement a mosodában a szerelés
jan. 16
12:52
Nem lesznek "meztelenek" a magyarok Norvégiában (Infostart)
Csütörtöktől jövő vasárnapig Norvégiában rendezik meg a férfi kézilabda Európa-bajnokságot. A magyar válogatottat eddig váratlan problémák hátráltatták, csak az utolsó pillanatban érkeznek meg az új mezek a torna helyszínére. Sinka László főtitkár az InfoRádiónak elmondta: abban bíznak, hogy olimpiai selejtezőt jelentő helyen végez a magyar együttes.
jan. 16
12:57
Spanyol Kupa: Raúl, Casillas, Pepe és Robben sincs a kezdőben (She)
Szerda este a bajnoki listavezető, címvédő Real Madridnak a Spanyol Kupában van jelenése, ahol a nyolcaddöntő visszavágóján a Bernabeuban fogadják a Real Mallorca gárdáját. Nem áll Bernd Schuster vezetőedző rendelkezésére két kulcsembere, Raúl és Iker Casillas, valamint az utóbbi találkozókon meggyőző formában futballozó Pepe, de nem lehet ott a holland szélső, Robben sem.
jan. 16
13:30
Szalay: Veszprém környéki versennyel kárpótolnák az idei Dakar-rali indulóit (Infostart)
A hét elején Budapesten tárgyalt Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára a Dakar-ralit szervező cég vezetőivel. A szervezet kelet-európai képviselője, Szalay Balázs az InfoRádiónak elmondta: szóba került a 2010-es Dakar-rali prológjának magyarországi megrendezése, valamint egy másik verseny, amellyel az idei lefújt viadal indulóit kárpótolnák. Hozzátette:…
jan. 16
13:40
Német síelők is doppinggyanúba keveredtek (Infostart)
A sísportban közismerten élen járnak a német versenyzők, szereplésük azonban veszélybe kerül, ha igaznak bizonyul az állami televízió értesülése, amely szerint ők is rendszeresen látogatták a Human Plasma nevű bécsi laboratóriumot, amelyben vérdoppinggal látták el a sportolókat.
jan. 16
14:29
Szávay csütörtökön kezd (Behaviour)
Szávay Ágnes - oldalán Marija Kirilenkóval - csütörtökön kezdi meg szereplését az ausztrál nyílt teniszbajnokság párosversenyében.
jan. 16
14:35
Adócsalással gyanúsítják Capellót (Behaviour)
Adócsalással gyanúsítják hazájában Fabio Capellót, az angol labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitányát. A torinói ügyészség szerint a 61 éves szakember 2004 és 2006 között - még az AS Roma, illetve a Juventus vezetőedzőjeként - különböző szponzorpénzeket titkolt el a hatóságok elől úgy, hogy külföldi bankszámlákra utalta át őket.
jan. 16
15:12
NHL: Michael Nylander ebben az idényben már nem léphet pályára (She)
Közelgő vállműtétje miatt véget ért az idénye Michael Nylandernek, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Washington Capitals klasszisának
jan. 16
15:12
Polgár Judit "egy nagy mattot varrt be" (Infostart)
Polgár Judit várja kedvezőbb helyzetből a Lékó Péter elleni csütörtöki magyar rangadót a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló nemzetközi sakktornán. A női világranglista éllovasa kedden sötéttel tudott győzni az izraeli Gelfand ellen, így már két és fél pontja van, míg Lékó Péter négy döntetlent játszott eddig. Kállai Gábor nemzetközi nagymester az Inforádiónak elmondta: bármelyikük megnyerheti a…
jan. 16
15:23
Olasz labdarúgás: adócsalás gyanújába keveredett Fabio Capello (She)
Adócsalással gyanúsítják hazájában Fabio Capellót, az angol labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitányát. A torinói ügyészség szerint a 61 éves szakember 2004 és 2006 között - még az AS Roma, illetve a Juventus vezetőedzőjeként - különböző szponzorpénzeket titkolt el a hatóságok elől úgy, hogy külföldi bankszámlákra utalta át őket.
jan. 16
15:42
Annus, Fazekas versenyezhet (Behaviour)
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) fegyelmi bizottsága úgy döntött, Annus Adrián és Fazekas Róbert július 15-ig versenyezhet, addig kell törleszteniük tartozásukat.A kalapácsvető Annus és a diszkoszvető Fazekas versenyzői jogát október végén függesztette fel a MASZ - mivel nem fizették meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál fennálló tartozásukat -, s fegyelmi eljárást indított ellenük. Borsos…
jan. 16
15:56
Atlétika: Annus és Fazekas nyár közepéig versenyezhet (She)
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) fegyelmi bizottsága úgy döntött, Annus Adrián és Fazekas Róbert július 15-ig versenyezhet, addig kell törleszteniük tartozásukat.
jan. 16
16:20
Annus, Fazekas: felfüggesztés felfüggesztve (Metropol)
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) fegyelmi bizottsága úgy döntött, Annus Adrián és Fazekas Róbert július 15-ig versenyezhet, addig kell törleszteniük tartozásukat.
jan. 16
16:37
Megint meghiúsult a Fradi-pálya eladása (Behaviour)
Érvényes, de eredménytelen volt az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt újabb pályázat - tudatta szerdán a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A beadványt a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács bírálta el. Az indoklás szerint a pályázati kiírásra ketten jelentkeztek: a Neuchatel Financial Ltd. azonban a pályázati dokumentációt ebben az eljárásban nem vásárolta meg, a szükséges formanyomtatványokat nem…
jan. 16
16:48
Kaká újabb elismerése (Behaviour)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) hagyományos szavazásán Kakát, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan brazil játékosát választotta az Év irányítójának. A 25 éves támadónak ez már a sokadik elismerése, hiszen először a France Football által alapított Aranylabdát nyerte el, majd a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) voksolásán is az élen végzett.
jan. 16
16:50
A Fradi megmentése határozatlan ideig elmarad (Infostart)
Érvényes, de eredménytelen volt az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt újabb pályázat - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A beadványt a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács bírálta el.
jan. 16
17:01
Érvényes, de eredménytelen a Fradi-pályázat (Blikk)
Ötödször sem kelt el az Üllői úti ingatlan
jan. 16
17:17
Huszti 200 milliót visz haza évente (Blikk)
A focista túl sokat követelt csapatától, emiatt megharagudtak rá és nyilvánosságra hozták, mennyit keres
jan. 16
18:50
Exkluzív interjú az FTC elnökével: "Érthetetlen a tender kudarca" (Infostart)
Értetlenül áll a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerdai bejelentése előtt a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Rieb György. Az állami társaság a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács elbírálása alapján kihirdette, hogy érvényes, de eredménytelen a Ferencváros által használt Üllői úti ingatlanra kiírt újabb pályázat. Az alábbiakban a Rieb Györggyel készült interjú szerkesztett változatát olvashatják el.
jan. 16
19:07
Keegan a Newcastle United új vezetőedzője (Infostart)
Kevin Keegan lett az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
jan. 16
19:38
Kalapácsvetés: a volt világcsúcstartó doppingolt (She)
Pozitív eredményt hozott az egykori kalapácsvető-világcsúcstartó Gulfia Kanafejeve egyik doppingtesztje - ismerte el az Orosz Atlétikai Szövetség elnöke.
jan. 16
20:27
Kosárlabda, Közép-Európai Liga: ötödik lett a Nyíregyháza (She)
Az ötödik helyet szerezte meg a MARSO-VAGÉP NYÍREGYHÁZI KK együttese a kosárlabda Közép-Európai ligában, miután hazai pályán tíz ponttal verte a szlovák AC LB 04 SPISSKÁ NOVÁ VES együttesét.
jan. 16
20:29
Magyarázatot követeltek a ferencvárosi drukkerek (Behaviour)
Mintegy 100 ferencvárosi szurkoló gyűlt össze szerdán este a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. budapesti székháza előtt, magyarázatot követelve a szervezet aznapi döntésére, amely sikertelennek nyilvánította a klub Üllői úti ingatlanjaira kiírt értékesítési pályázatot. Száraz Gábor, az MNV kommunikációs irodavezetője kijött az épület elé és azt a magyarázatot adta, hogy a pályázatban egymilliárd…
jan. 16
20:38
Férfi kosárlabda NB I: kiváló meccsen vágott vissza a Pécs (She)
Közönségszórakoztató mérkőzésen vágott vissza őszi hatpontos kecskeméti vereségéért a tabella második helyezettje, a Pécsi VSK együttese.
jan. 16
20:40
Mégis összegyűltek a ferencvárosi drukkerek (Metropol)
Mintegy 100 ferencvárosi szurkoló gyűlt össze szerdán este a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. budapesti székháza előtt, magyarázatot követelve a szervezet aznapi döntésére, amely sikertelennek nyilvánította a klub Üllői úti ingatlanjaira kiírt értékesítési pályázatot.
jan. 16
20:53
Képriport: így kértek magyarázatot a fradisták a vagyonkezelőtől! (Infostart)
Mintegy száz ferencvárosi szurkoló gyűlt össze szerda este a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. budapesti székháza előtt, magyarázatot követelve a szervezet aznapi döntésére, amely sikertelennek nyilvánította a klub Üllői úti ingatlanjaira kiírt értékesítési pályázatot.
jan. 16
22:47
Siklóernyővel Új-Zéland legtetején át (Behaviour)
Egy német turista motoros siklóernyővel első ízben repülte át Új-Zéland legmagasabb hegységét, a Mount Cookot. A 42 éves biciklibolt-vezető, Gerry Mayr motoros siklóernyőjével felfelé menet jóval magasabbra szállt, mint a 3754 méteres Mount Cook, egészen pontosan 3960 méterre. Ám lefelé jövet a másik oldalon erős szélörvények miatt a férfi több száz métert zuhant, mielőtt sikerült úrrá lennie a…
jan. 16
23:33
Angol FA-kupa: győzelemmel üdvözölte új edzőjét a Newcastle (She)
Hazai sikerek születtek a szerdai mérkőzéseken az angol FA-kupa harmadik fordulójában, továbbjutott a Havant and Waterlooville, a Hereford, a Newcastle, valamint a Manchester City csapata.

Keresés