2008. január 4. péntek

jan. 4
6:07
Tavaszi MTK-rajt mínusz 7 fokban (Blikk)
Már napokkal a mezőny többi tagja előtt elkezdték a felkészülést
jan. 4
6:07
"Nem az angol, hanem a futball Európa közös nyelve" (Infostart)
Nem az angol, hanem a futball Európa közös nyelve - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Dénes Ferenc sportközgazdász, aki szerint az államnak a profi sportban továbbra sem kell közvetlenül szerepet vállalnia. A Fehérvár FC új többségi tulajdonosának tanácsadója beszélt a klub helyzetének stabilizálásáról, és arról is, hogy a magyar labdarúgásban mit tekint előrelépésnek a korábbi évekhez…
jan. 4
6:09
Dzsudzsák Balázs: irány a PSV! (Blikk)
DEBRECEN – A PSV Eindhoven vezetői tegnap elküldték a DVSC-nek azt a faxüzenetet, amelyre Dzsudzsák Balázs (21) napok óta várt. Most kell csatlakoznia a holland bajnok keretéhez, s a játékos immár hivatalosan is az ő együttesükhöz tartozik.
jan. 4
6:11
Gerát négy élvonalbeli angol klub is csábítja (Blikk)
175 millió forintot kínálnak a West Bromwich Albion futballistájáért
jan. 4
6:13
Mitől repülnek így az osztrákok? (Blikk)
Tömeghisztéria a négysáncviadal innsbrucki belépőiért
jan. 4
6:15
Abramovics újra erősít (Blikk)
A Kékek 17 milliárd forintnyi összeget akarnak elkölteni januárban
jan. 4
6:17
A Barca és a Real harcol Ronaldóért (Blikk)
MANCHESTER – Cristiano Ronaldóért (22) vív háborút egymással a Real Madrid és a Barcelona labdarúgócsapata. A két ősi rivális spanyol sztárklub nyáron szeretné magához csábítani a Manchester United klasszisát.
jan. 4
6:36
Kaká egy templomban állítja ki az Év játékosa díjat (Behaviour)
Egy templomban teszi közszemlére a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA) kapott elismerését Kaká, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan aranylabdás brazil játékosa.
jan. 4
8:43
Tenisz, Gold Coast: a kínai Na Li megverte Schnydert, és döntős (She)
Tovább folytatja remeklését a kínai Na Li, aki bejutott a 175 ezer dollár összdíjazású ausztráliai torna döntőjébe.
jan. 4
9:16
Auckland: nincs meglepetés, Davenport és Rezai a döntőben (She)
A nem kiemeltként versenyző Lindsay Davenport és a francia Aravane Rezai jutott a döntőbe a 145 ezer dollár összdíjazású új-zélandi keménypályás női tenisztornán.
jan. 4
9:18
NBA: 58 perces csata Chicagóban (Behaviour)
A Portland kétszeri hosszabbítás után nyert Chicagóban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Eredmények:Chicago Bulls-Portland TrailBlazers 109-115 – kétszeri hosszabbítás után Denver Nuggets-San Antonio Spurs 80-77 Phoenix Suns-Seattle SuperSonics 104-96
jan. 4
9:33
Hopman Kupa, döntő: Jankovics sérülése miatt vezet az ellenfél (She)
Bár még egy mérkőzést sem játszottak le, az amerikaiak máris 1-0-ra vezetnek a szerbek elleni döntőben a XX. Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán, Perth-ben.
jan. 4
9:39
Tenisz, Hopman Kupa: Jankovics megsérült, vezetnek az amerikaiak (She)
Játék nélkül vezet az Egyesült Államok 1-0-ra a tenisz Hopman Kupa fináléjában, mivel a szerbek kiválósága, Jelena Jankovics sérülés miatt nem tudott pályára lépni.
jan. 4
9:55
Szávay döntős párosban (Behaviour)
Szávay Ágnes és Dinara Szafina bejutott a döntőbe a 175 ezer dollár összdíjazású, keménypályás Gold Coast-i női tenisztorna párosversenyében.
jan. 4
10:00
Afrika-kupa: visszatért a veterán Kalid Fuhami a marokkói keretbe (She)
Kihirdette keretét Henri Michel, a marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a január 20-án kezdődő Afrikai Nemzetek Kupájára.
jan. 4
10:49
Tenisz, Adelaide: kiesett a 2. helyen kiemelt Paul-Henri Mathieu (She)
Meglepetésre a második helyen kiemelt francia Henri-Paul Mathieu kiesett a 465 ezer dollár összdíjazású ausztrál tenisztorna negyeddöntőjében.
jan. 4
10:54
Tenisz, Gold Coast: a fehérorosz Azarenka lesz Li ellenfele (She)
A fehérorosz Victoria Azarenka lesz a kínai Na Li ellenfele a 175 ezer dollár összdíjazású ausztráliai tenisztorna döntőjében.
jan. 4
11:10
Kézilabda, férfi NB I: Mohácsi Árpád Balatonfüreden folytatja (She)
A felkészülésnek egy újabb sokszoros válogatott játékossal megerősödve vág neki a Balatoni KC NB I-es férfi kézilabdacsapata. Szathmári, Kotormán és Tombor után Mohácsi Árpád is a balatonfüredieket erősíti majd. A Százhalombatta baloldali átlövője kölcsönadási megállapodás keretében érkezik az újonchoz.
jan. 4
11:12
Dakar 2008: elmaradhat a verseny, bejelentés 13 órakor (She)
Elképzelhető, hogy a Mauritániában kialakult bizonytalan helyzet miatt elmarad a Dakar-rali ? erről egy pilóta beszélt a Reuters hírügynökségnek, de a portugál SIC televízió is hasonló tartalmú hírt adott közzé. Helyszíni tudósítón k, Tóth Anita arról számolt be: a folyamatosan zajló gépátvételt leállították, a versenyzők lemondóan beszélnek. A viadal szombaton rajtolna Lisszabonból.
jan. 4
12:05
Elmarad a Dakar-rali! (Infostart)
A mauritániai bizonytalan helyzet miatt elmarad a 30. Dakar-rali - jelentették be a francia szervezők. A nyugat-afrikai ország kormányának biztosítékait a francia kabinet nem fogadta el, így a szervezők péntek reggelre válságértekezletet hívtak össze. Szalay Balázs nem sokkal fél egy után az InfoRádiónak megerősítette a nemzetközi hírügynökségek és lapok információját, amely szerint törölték az…
jan. 4
12:15
Tenisz, Adelaide: kiesett az első helyen kiemelt Lleyton Hewitt (She)
A negyeddöntő jelentette a végállomást Lleyton Hewitt számára az Adelaide-ben zajló 465 ezer dollár összdíjazású tenisztornán.
jan. 4
12:43
MU: Jonny Evans a szezon végéig ismét a Sunderlandben szerepel (She)
A 2007-2008-as angol labdarúgó-bajnokság végéig ismét a Sunderlandben szerepel Jonny Evans, a Manchester United északír védője.
jan. 4
12:44
Bayern München: Mourinho lesz Hitzfeld utódja? (Behaviour)
Két nappal azután, hogy Ottmar Hitzfeld bejelentette, az idény végén távozik, Franz Beckenbauer elnök közölte: nem elképzelhetetlen, hogy José Mourinho lesz a Bayern München labdarúgócsapatának következő vezetőedzője.
jan. 4
13:37
Cristiano Ronaldo 25 milliárd forintért hagyhatja el a Manchester Unitedet (Infostart)
Elképesztő összegben: 75 millió fontban (25,6 milliárd forintban) állapította meg a Manchester United Cristiano Ronaldo árát. Ha a portugál ennyiért elkelne, megdöntené Zinadine Zidane rekordját.
jan. 4
14:11
Palik: "Megemészthetetlen a hír, mérhetetlenül el vagyok keseredve" (Infostart)
A mauritániai bizonytalan helyzet miatt elmarad a 30. Dakar-rali - jelentették be a francia szervezők pénteken délben. A magyar indulók egyike, Palik László az InfoRádióban a helyszínről nyilatkozva azt mondta: mérhetetlenül elkeseredett és egyelőre fogalma sincs a következő lépésről.
jan. 4
14:12
Nem lesz Dakar 2008 (Metropol)
A szervezők hivatalos tájékoztatása szerint biztonsági okokból teljes egészében törölték az eredetileg szombaton elrajtoló Dakar-ralit.
jan. 4
14:16
Elmarad a Dakar-rali (Blikk)
Biztonsági okokra hivatkozva fújták le a sivatagi száguldozást
jan. 4
14:16
Anglia: volt válogatott védővel erősített a Derby County (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában sereghajtó Derby County együttese kölcsönvette a volt válogatott védőt, Danny Millst a Manchester Citytől.
jan. 4
14:49
Kenya: halálra köveztek és felgyújtottak egy volt olimpikon futót (She)
Halálra köveztek egy korábbi kenyai olimpikon atlétát az országban megrendezett elnökválasztás után kialakult erőszakos utcai cselekmények során Eldoretben. Erről a sportoló közeli barátja tájékoztatta a sajtót.
jan. 4
15:00
Afrika-kupa: Mohamed Barakat térdsérülés miatt kihagyja a tornát (She)
Térdsérülése miatt kénytelen lesz kihagyni a január huszadikán kezdődő Afrikai Nemzetek Kupáját Mohamed Barakat, az egyiptomi válogatott középpályása.
jan. 4
15:02
Svédország: a szövetségi kapitány szerződést hosszabbított (She)
A következő világbajnokság végéig, azaz 2010-ig meghosszabbította szerződését Lars Lagerbäck, a magyarokkal azonos selejtezőcsoportban szereplő svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 4
15:11
MU, Wes Brown: a klub elutasította a Newcastle United ajánlatát (She)
A Manchester United nemet mondott a Newcastle United ajánlatára, így Wes Brown egyelőre nem cserél klubot.
jan. 4
15:13
Afrika-kupa: a sérült Didier Drogbát is benevezték a tornára (She)
A sérült Didier Drogba is benne van az Afrikai Nemzetek Kupájára készülő 23 tagú elefántcsontparti keretben.
jan. 4
15:16
Spanyolország: Ronaldinho a Real Mallorca ellen sem lép pályára (She)
Térdíngyulladása miatt az FC Barcelona szombati mérkőzésén sem vesz részt Ronaldinho. A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban a katalán csapat 20 órakor a Mallorca otthonában vendégszerepel.
jan. 4
15:27
Szalay a Dakar-raliról: "A következmények beláthatatlanok" (Infostart)
Nagy veszteségekkel számolhatnak a Dakar-rali szervezői a januárra tervezett sivatagi verseny lemondása miatt; a versenyzők közül többen sírva fakadtak - mondta az InfoRádiónak a Szalay Dakar Team vezetője.
jan. 4
15:32
Spanyolország: Arjen Robben kezdő akar lenni, Diego Milito eltiltott (She)
Arjen Robben, a Real Madrid holland labdarúgója bízik abban, hogy az Alicante elleni Király Kupa-mérkőzés visszavágóján szerzett gólja után nagyobb esélye lesz helyet követelni magának a kezdőcsapatban.
jan. 4
16:20
Spanyolország: diszkóból vitték el a rendőrök a Valencia játékosát (She)
Fogdában töltötte a csütörtökről péntekre virradó éjszakát Manuel Fernandes, a Valencia labdarúgócsapatának játékosa (képünkön), miután egy diszkóban történt összetűzés után őrizetbe vette a rendőrség.
jan. 4
17:02
Kosárlabda: Scottie Pippen Finnországban két meccsen játszik (She)
Három mérkőzés erejéig visszatér a pályára Scottie Pippen (képünkön), a Chicago Bulls korábbi kosaras klasszisa: a 42 éves veterán a finn Torpan Pojat csapatát erősíti majd, azt klövetően, január 11-én egy svédországi találkozón csodálhatják meg kivételes tudását.
jan. 4
18:13
Tenisz, Adelaide: Jarkko Nieminen nem hibázott és már elődöntős (She)
Az ausztráliai Adelaide-ben zajló, 465 ezer dollár összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a negyeddöntő utolsó összecsapásán nem borult a papírforma, a harmadik kiemelt finn Jarkko Nieminen, ha nehezen is, de legyőzte az amerikai Vincent Spadeát. A csata mindhárom játszmája a rövidítésben dőlt el.
jan. 4
18:19
Disztl László a Fehérvár új vezetőedzője (Infostart)
Disztl László lett a Fehérvár labdarúgócsapatának új vezetőedzője - értesült az InfoRádió. A korábbi szakvezető, a horvát Marijan Vlak a múlt héten közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.
jan. 4
18:35
Jégkorong: Szélig Viktor lett a 2007-ben a legjobb férfijátékos (She)
Az Magyar Jégkorong-szövetség elnökségének szavazása alapján a Briancon légiósa, Szélig Viktor (képünkön) lett a legjobb férfijátékos 2007-ben. A hölgyeknél Szlaby Gyöngyire, az UTE-Marilyn és a női válogatott játékosára, míg az InLine szakágban Deák Csabára esett a választás.
jan. 4
20:25
Minden, amit a Dakar-rali törléséről tudni kell (Infostart)
Egyelőre beláthatatlan, hogy milyen következménnyel jár a 30. Dakar-rali törlése. A szervezők terrorfenyegetettség miatt alig egy nappal a tervezett rajt előtt döntöttek arról, hogy nem rendezik meg a versenyt.
jan. 4
20:32
Női asztalitenisz ETTU Kupa: elődöntős a Statisztika (Metropol)
A Statisztika bejutott a legjobb négy közé a női asztalitenisz ETTU Kupában, miután a negyeddöntőben 3-2-re nyert az előző idényben ezüstérmes spanyol Fotoprix VIC ellen.
jan. 4
20:46
Női asztalitenisz ETTU Kupa: elődöntős a Statisztika (She)
A Statisztika bejutott a legjobb négy közé a női asztalitenisz ETTU Kupában, miután a negyeddöntőben 3-2-re nyert az előző idényben ezüstérmes spanyol Fotoprix VIC ellen.
jan. 4
21:19
Jégkorong: két góllal nyert Újpesten a kanadai McGill University (She)
A kanadai McGill University jégkorong együttes barátságos mérkőzésen a Megyeri úton kétgólos győzelmet a házigazda Újpest ellen.
jan. 4
21:24
A McGill beköszönt a Megyeri úton (Infostart)
A kanadai McGill University 4-2-re legyőzte az Újpestet barátságos jégkorong-mérkőzésen a Megyeri úton.
jan. 4
22:29
Asztalitenisz férfi Bajnokok Ligája: kiesett a BVSC (She)
Kikapott a Lombard BVSC a horvát STK Vecernji otthonában, így búcsúzott a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligájától.

Keresés