2008. január 1. kedd

jan. 1
13:44
Tenisz, Hopman Kupa: India legyőzte a házigazda ausztrálokat (She)
India csapata 2-1-re nyert a házigazda ausztrálok ellen a XX. Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán, Perth-ben.
jan. 1
13:49
Tenisz, Adelaide: Grosjean már az első fordulóban kiesett (She)
Már az első forduló a végállomást jelentette a nyolcadik helyen kiemelt Sebastien Grosjean számára a 465 ezer dollár összdíjazású adelaide-i férfi tenisztornán.
jan. 1
13:51
Tenisz, Auckland: Michaela Krajicek az első fordulóban búcsúzott (She)
Az első fordulóban búcsúzott a 145 ezer dollár összdíjazású új-zélandi női tenisztornától a negyedik helyen kiemelt holland Michaela Krajicek.
jan. 1
13:55
Tenisz, Gold Coast: kiesett a Szávay Ágnest búcsúztató Fedak (She)
Háromjátszmás mérkőzésen biztosította a helyét a második fordulóban az első helyen kiemelt cseh Nicole Vaidisova a 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztornán.
jan. 1
14:23
Rui Costa az idény végén visszavonul (Metropol)
Az idény végén befejezi pályafutását Rui Costa korábbi válogatott portugál labdarúgó. „Mindig is arra vágytam, hogy a Benficában játsszam le az utolsó idényemet.”
jan. 1
15:38
Talmácsi Gábor mindent vitt (Blikk)
A Blikk.hu olvasói döntöttek a legeredményesebb sporteredményekről
jan. 1
15:39
Tenisz, Chennai Open: Bagdatiszt már az első körben megállították (She)
Már az első fordulóban búcsúra kényszerült a második helyen kiemelt Markosz Bagdatisz a 436 ezer dollár összdíjazású indiai férfi tenisztorna egyes versenyében.
jan. 1
15:55
A tartalékos Chelsea győzelemmel kezdte az évet (Infostart)
A tabella harmadik helyén álló Chelsea 2-1-re nyert a Fulham otthonában az angol labdarúgó-bajnokság első 2008-as meccsén.
jan. 1
16:06
Anglia: Halmosi Péter és Tímár Krisztián csapata kikapott (She)
Egygólos vereséget szenvedett a Halmosi Péterrel és Tímár Krisztiánnal a kezdőcsapatában felálló Plymouth Argyle csapata az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 26. fordulójában.
jan. 1
18:07
Az Arsenalnak idén alig két perc kellett az első gólhoz (Infostart)
A listavezető Arsenal 2-0-ra nyert a vendég West Ham ellen az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
jan. 1
18:12
Négysáncverseny: Schlierenzauer nyert Garmisch-Partenkirchenben (Metropol)
Gregor Schlierenzauer diadalmaskodott az 56. alkalommal kiírt síugró Négysáncverseny második állomásán, Garmisch-Partenkirchenben, ahol elseje délutánján vetélkedett a mezőny.
jan. 1
18:23
Anglia: Gera Zoltán csapata kikapott az Ipswich otthonában (She)
Vereséget szenvedett a listavezető West Bromwich Albion az angol labdarúgó-másodosztály (League Championship) 26. fordulójában.
jan. 1
18:44
Nyert az Arsenal és a Manchester United (Metropol)
Az éllovas Arsenal és a tabellán második Manchester United is megszerezte a három pontot az angol labdarúgó Premier League 21. fordulójában.
jan. 1
19:05
Tenisz, Chennai Open: Rafael Nadal két játszmában ment tovább (She)
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal két játszmában győzött a francia Mathieu Montcourt ellen, és továbblépett a 346 ezer dollár összdíjazású indiai tenisztorna első fordulójából.
jan. 1
19:48
Tenisz, Doha: Davigyenko továbbment, Robredo elbúcsúzott (She)
Továbblépett az első helyen kiemelt Nyikolaj Davigyenko, ellenben a második helyen rangsorolt Tommy Robredo búcsúzott az egymillió dollár összdíjazású katari tenisztornán.
jan. 1
20:30
Szívbénulás okozhatta a 35 éves futballista halálát (Infostart)
Az első orvosszakértői vélemény alapján szívbénulás okozta Phil O'Donnel, a Motherwell labdarúgójának szombati halálát. Ezt a boncolás után közölte Robert Liddle, a skót élvonalbeli klub orvosa.
jan. 1
20:54
Győzött az Aston Villa (Metropol)
Az Aston Villa hazai pályán egy góllal nyert a Tottenham Hotspur ellen az angol labdarúgó Premier League 21. fordulójában.

Keresés