2008. január 5. szombat

jan. 5
6:08
Kisteleki három jelöltje (Blikk)
Kisteleki István két külföldi szakemberrel is tárgyalt
jan. 5
6:10
Szávayék legyőzték a világelsőt (Blikk)
Szávay Ágnes újra és újra elkápráztatja a világot
jan. 5
6:12
Beteg gyerekeket ajándékoztak meg Messiék (Blikk)
BARCELONA – Lionel Messi (20) és a Barcelona labdarúgócsapatának sztárjai kórházba vonultak. Na nem kell megijedniük a katalánok rajongóinak, nem sújtotta sérüléshullám kedvenceiket.
jan. 5
6:14
Doppingbotrány Hingist két évre eltiltották (Blikk)
LONDON – Kétéves eltiltással zárta le a nemzetközi szövetség (ITF) a világ egyik legnagyobb teniszezőjének kokainügyét. Martina Hingisnek (27) a tavalyi wimbledoni bajnokságon pozitív lett a doppingtesztje, a svájci mintájában kokainra bukkantak. A lebukás tényét a játékos jelentette be novemberben.
jan. 5
6:16
Magyar lettem (Blikk)
Különleges nap volt a tegnap Eklemovics Nikola életében
jan. 5
6:18
Meddig bírják majd szuflával? (Blikk)
A BLIKK bent járt a TF-en a Bp. Honvéd focicsapatával
jan. 5
6:20
Dzsudzsák a Feyenoord ellen készül (Blikk)
DEBRECEN – Dzsudzsák Balázs (21) vasárnap útra kel Eindhovenbe. A válogatott labdarúgó pályafutása újabb nagy állomásához érkezett, a kontinens elit csapatai közé számító PSV tagja lett.
jan. 5
6:22
Hiányzol, apu! (Blikk)
Zavadszky Norbert és Roland rajzzal érkezett a Rákoskeresztúri temetőbe
jan. 5
7:33
NBA: fölényes Lakers-győzelem a los angelesi Staples Centerben (She)
Hengerelt a Los Angeles Lakers hazai pályán, a Staples Centerben, ezúttal a Philadelphia 76ers csapatát fektette két vállra - végül harmincegy ponttal győzte le ellenfelét. Külön-külön ugyan senki sem brillírozott, de heten értek el két számjegyű eredményt, Kobe Bryant pedig ezúttal csak huszonkilenc percet töltött a pályán. Ismét győzött a Boston Celtics, négy ponttal utasította maga mögé a…
jan. 5
7:49
NHL: a címvédő Anaheim Ducks ismét győzött hazai pályán (She)
Ismét otthon, és újfent 2-1-re győzött a címvédő Anaheim Ducks csapata az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 88. játéknapján. Buffalóban diadalmaskodott az Ottawa Senators, mely a szenzációs szezonkezdet után ugyan kicsit visszavett a tempóból, de így is magabiztosan uralkodik a Keleti Főcsoportban.
jan. 5
10:10
Szávay diadala párosban (Behaviour)
Szávay Ágnes és Dinara Szafina megnyerte a 175 ezer dollár összdíjazású, keménypályás Gold Coast-i női tenisztorna párosversenyét. A harmadik helyen kiemelt magyar, orosz kettős a fináléban a másodikként rangsorolt Ce Jan, Csie Cseng kínai duót verte magabiztosan, két sima szettben. A távol-keleti páros mindössze három játékot tudott nyerni Szávayék ellen.
jan. 5
10:30
Leeds-i ösztöndíj magyar sporttehetségeknek (Metropol)
Szeptembertől nyolc tehetséges magyar sportoló tanulhat ösztöndíjjal a Leeds Metropolitan Universityn.
jan. 5
10:31
Se Messi, se Ronaldinho nem játszhat a Barcelonában (Infostart)
A sevillai városi rangadó, a Villarreal barcelonai fellépése, és természetesen a két nagy, a Real Madrid hazai, illetve Barca idegenbeli találkozója áll a spanyol bajnokság 18. fordulójának középpontjában.
jan. 5
10:59
Paul Davis számára véget ért a idény (Behaviour)
Előreláthatóan hat-nyolc hónapot kell kihagynia Paul Pierce-nek, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Clippers december 21-én megsérült játékosának.
jan. 5
11:03
Párosban győzött Szávay Ágnes (Infostart)
Megnyerte a Szávay Ágnes és Dinara Szafina páros a 175 ezer dollár összdíjazású, keménypályás Gold Coast-i női tenisztorna versenyét.
jan. 5
11:46
A francia sajtó szerint kérdéses a Dakar jövője (Metropol)
A francia sajtó általános vélekedése szerint komoly veszélybe került a Dakar-rali jövője azután, hogy a szervezők a 2008-as viadalt terrorveszély miatt pénteken törölték.
jan. 5
11:52
Kérdéses a Dakar jövője a francia sajtó szerint (Behaviour)
A francia sajtó általános vélekedése szerint komoly veszélybe került a Dakar-rali jövője azután, hogy a szervezők a 2008-as viadalt terrorveszély miatt pénteken törölték. "A 30. Dakar törlése könnyen a tereprali versenyek végét jelentheti az afrikai földrészen" - véli a baloldali Libération. Az újság elemzése szerint "a szervezők ígéretei ellenére nehéz hinni abban, hogy jövőre lesz 31. Dakar".
jan. 5
12:21
Gazzetta: Tony Parker 2007 legjobb európai kosárlabdázója (She)
Tony Parker, a San Antonio Spurs játékosa volt az elmúlt év legjobb európai kosárlabdázója a La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap által szervezett szavazás alapján. A voksoláson mintegy száz újságíró, edző illetve játékos vett részt.
jan. 5
12:34
Lehet síelni Bánkúton (Metropol)
Megkezdődött az idei síszezon a Bükkben lévő Bánkúton, szombaton három felvonót üzemeltettek be, miután a hóréteg vastagsága elérte a 13 centimétert.
jan. 5
12:36
Arie Haan az albán válogatott szövetségi kapitánya (Behaviour)
Arie Haan aláírta szerződét, melynek értelmében két évig a magyarokéval azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő albán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesz.
jan. 5
12:57
Tony Parker az elmúlt év legjobb európai kosárlabdázója (Behaviour)
Tony Parker, a San Antonio Spurs játékosa volt az elmúlt év legjobb európai kosárlabdázója a La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap által szervezett szavazás alapján.
jan. 5
14:01
Szalay: akár már jövőre Budapestről rajtolhat a Dakar (Infostart)
A Szalay Dakar Team vezetője szerint elképzelhető, hogy - ha megrendezik - jövőre Budapestről rajtol a Dakar rali. Szalay Balázs az idei verseny lemondását elkerülhetetlennek nevezte.
jan. 5
15:08
Dakar-rali: magyarországi rajt és pótversenyek 2009-ben? (She)
Elképzelhető, hogy a jövő évi Dakar-rali rajtját Magyarországon rendezik meg, idén pedig két pótversenyt tartanak - erről Szalay Balázs beszélt budapesti sajtótájékoztatóján. A Dakar 2008-at, amelynek szombaton lett volna a startja Lisszabonban, biztonsági okokból törölték a rendezők.
jan. 5
15:19
Tour de Ski: Virpi Kuitunen nyert, és megerősítette vezető helyét (She)
A címvédő Virpi Kuitunen újabb szakaszt nyert meg a Tour de Ski sorozaton, ezúttal Val di Fiemmében diadalmaskodott.
jan. 5
15:30
Alpesi sí Vk: a svájci Marc Berthod sikere Adelbodenben (She)
Svájci sikerek születtek az alpesi sí Vk-sorozat adelbondeni műlesikló-versenyén, ugyanis Marc Berthod és Daniel Albrecht végzett az első két helyen.
jan. 5
15:38
2009-ben magyarországi rajt, pótversenyek? (Metropol)
Elképzelhető, hogy a jövő évi Dakar-rali rajtját Magyarországon rendezik meg, idén pedig két pótversenyt tartanak.
jan. 5
16:43
Schirilla sikeres váci kísérlete (Metropol)
Schirilla György szombaton sikeresen úszta át a jeges Dunát Vácnál, hagyományos téli sorozatának első állomásán.
jan. 5
17:35
UNIQA férfi kosárlabda NB I: dombóvári siker Fehérváron (She)
A Dombóvár izgalmas, fordulatos csatában legyőzte a házigazda Albacomp együttesét a férfi kosárlabda NB I első szombati mérkőzésén.
jan. 5
17:40
Jégkorong ob I: legyőzte a miskolciakat a HC Csíkszereda (She)
Otthon nyert a HC Csíkszereda férfi jégkorongcsapata az ob I szombati játéknapjának egyetlen mérkőzésén. A hazaiak a sereghajtó Miskolci Jegesmedvéket győzték le, és ezzel átvették a vezetést a bajnoki tabellán a másik csíkszeredai együttestől.
jan. 5
17:46
Tour de Ski: célfotó döntött Odd-Björn Hjelmeset javára (She)
Csak a célfotó döntött Odd-Björn Hjelmeset javára, aki így megnyerte honfitársa, Jens Arne Svartedal előtt a Tour de Ski hetedik szakaszát.
jan. 5
17:58
Görbiczék idegenben is elintézték a címvédőt (Infostart)
Csoportelsőként kerül a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután az ötödik fordulóban 24-20-ra nyert a címvédő Slagelse otthonában.
jan. 5
18:41
Síugrás: Bischofshofenben nyert Ahonen, történelmi siker előtt áll (She)
Janne Ahonen nyerte a síugró Négysáncverseny Inssbruckból Bischofshofenbe áthelyezett harmadik versenyét az összetett Világkupában éllovas Thomas Morgenstern, valamint a második sorozatban remeklő kétszeres olimpiai bajnok Simon Amman előtt.
jan. 5
18:43
F1: Ra:ikkönené az 1-es rajtszám (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közzétette a 2008-as Forma-1-es világbajnokság rajtlistáját. Az 1-es rajtszámot a finn Kimi Ra:ikkönen kapta, aki tavaly a Ferrarival nyerte meg a vb-t.
jan. 5
18:54
Női kézilabda BL: csoportelső a Győr (Metropol)
Csoportelső lett a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután az 5. fordulóban is nyerni tudott, mégpedig a címvédő dán Slagelse otthonában.
jan. 5
18:56
Raikkönené az 1-es rajtszám (Metropol)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közzétette a 2008-as Forma-1-es világbajnokság rajtlistáját. Az 1-es rajtszámot a finn Kimi Ra:ikkönen kapta, aki tavaly a Ferrarival nyerte meg a vb-t.
jan. 5
19:06
Négysáncverseny: Ahonen nyerte az első bischofshofeni felvonást (Metropol)
A finn Janne Ahonen nyerte az 56. alkalommal kiírt síugró Négysáncverseny harmadik, bischofshofeni viadalát, s ezzel összetettben is átvette a vezetést.
jan. 5
19:14
Sílövő Vk: Oberhofban aranyat ért a hibátlan lövőteljesítmény (She)
A férfi és a női sprintversenyt rendezték meg a németországi Oberhofban zajló sílövő Világkupán. A hölgyeknél norvég, a férfiaknál lengyel siker született.
jan. 5
19:19
Női kosárlabda NB I: biztosan nyert a Vasas a Savaria ellen (She)
Magabiztos, 42 pontos különbséggel nyert a Vasas-Csata a szombathelyi Savaria ellen a női kosárlabda NB I A csoportjában.
jan. 5
19:23
Eb-felkészülési mérkőzés: vereség Franciaországban (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-25-re kikapott az Európa-bajnoki címvédő francia csapattól Toulouse-ban, a január 17-én kezdődő norvégiai Eb-re készülő együttesek barátságos mérkőzésén.
jan. 5
19:29
Doha: Murray tornagyőzelme (Behaviour)
A harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray nyerte az egymillió dollár összdíjazású katari keménypályás férfi tenisztornát, miután a döntőben három szettben verte a svájci Stanislas Wawrinkát. A 20 éves skót teniszező pályafutása negyedik ATP-tornagyőzelmét szerezte meg egyesben.
jan. 5
20:10
Női kosárlabda NB I: hazai pályán nyert biztosan a bajnok Sopron (She)
A címvédő MKB Euroleasing Sopron 24 pontos különbséggel nyert a vendég Zalaegerszeg ellen a női kosárlabda-bajnokság 13. fordulójában.
jan. 5
22:01
Idegenben aratott győzelmet a Barcelona (Infostart)
A Barcelona 2-0-ra nyert a Mallorca otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság első idei mérkőzésén.

Keresés