2008. január 14. hétfő

jan. 14
0:16
La Liga: távozott Victor Fernandez edző a Zaragozától (She)
A hivatalos tájékoztatás szerint közös megegyezéssel szerződést bontott egymás a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragoza és Victor Fernandez vezetőedző (képünkön). A váltásra a Mallorca elleni 2-2-es döntetlent követően került sor.
jan. 14
0:43
Nem kacsa: a Kacsa tényleg világklasszis lesz (Infostart)
A Real Madrid új csúccsal zárta a Primera División 2007-2008-as idényének első felét. A Manchester Unitedben Cristiano Ronaldo megszerezte angliai pályafutása első mesterhármasát. A Milan szenzációs csatárjátékkal kezdte az új évet, Ronaldo világklasszis formában tért vissza, Pato góllal debütált. A hétvége futballösszefoglalója.
jan. 14
6:11
Todt és Schumi, a mozisztár (Blikk)
Schumacher szerepet kapott egy filmvígjátékban
jan. 14
6:13
A játékosok Várhidire szavaznának (Blikk)
Kiállnak Várhidi Péter mellett a válogatott labdarúgói
jan. 14
6:15
Urbán lett a közönségdíjas (Blikk)
Urbán Gábor lett az év játékosa a Blik közönségszavazásán
jan. 14
6:17
Szuper Dzsudzsák (Blikk)
Parádésra sikeredett Dzsudzsák hollandiai bemutatkozása
jan. 14
6:19
Első helyen a Manchester (Blikk)
Cristiano Ronaldo a Manchester United házi gólkirálya
jan. 14
6:21
95 ezret hozott Kásásék labdája (Blikk)
95 ezer forintért talált gazdára egy vizilabda
jan. 14
6:23
Terrorveszély? (Blikk)
Terror fenyegetheti a Dakar-rali-t
jan. 14
6:39
Eltávolították Marion Jones tablóit (Behaviour)
Eltávolították az Észak-karolinai Egyetem atlétikai tanszéke Hírességek Csarnokának faláról a többek között doppingvétség miatt hathónapos börtönbüntetésre ítélt Marion Jones tablóit. "Úgy gondoljuk, nincs már ott a helyük" - jegyezte meg Steve Kirschner, az intézmény szóvivője. Hozzátette: Jones egyetemi rekordjait nem törölték, illetve az a mez, amelyet az 1994-es egyetemi női kosárlabda-…
jan. 14
8:37
Tenisz, Australian Open: Sarapova továbbment, Murray búcsúzott (She)
Az első forduló jelentette a végállomást a brit Andy Murray számára az Australian Openen. A kilencedik helyen kiemelt teniszező a francia Jo-Wilfried Tsongától kapott ki négy játszmában.
jan. 14
9:05
Primera División: harmadik az Atlético Madrid (Behaviour)
A Valencia felett aratott 1-0-s győzelmével a harmadik helyre jött fel a spanyol labdarúgó-bajnokság tabelláján az Atlético Madrid.
jan. 14
9:09
Tenisz, Australian Open: Chela búcsúzott, Davigyenko továbbment (She)
A negyedik helyen kiemelt Nyikolaj Davigyenko sikerrel vette az első akadályt az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 14
10:13
Tenisz: Szávay Ágnes kedden, hajnali négy óra körül játszik (She)
Szávay Ágnes kedden, magyar idő szerint hajnali négy óra körül lép pályára az orosz Jekatyerina Makarova ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.
jan. 14
10:30
Menesztették a Real Zaragoza vezetőedzőjét (Infostart)
Menesztették Viktor Fernandezt, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragoza vezetőedzőjét. Utóda Ander Garitano lett.
jan. 14
11:13
Tenisz, Australian Open: Lindsay Davenport megelőzte Steffi Grafot (She)
Miután legyőzte az Australian Open első fordulójában az olasz Sara Erranit, Lindsay Davenport lett a legjobban kereső teniszező a WTA történelmében.
jan. 14
12:12
Az IFFHS Buffont választotta a 2007-es év legjobb kapusának (She)
A 2006-os esztendőhöz hasonlóan 2007-ben is az olasz Gianluigi Buffon, a Juventus sztárja lett az év kapusa a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szavazásán.
jan. 14
12:17
Tenisz, Australian Open: továbbment Nicole Vaidisova (She)
Továbbjutott az első körből Nicole Vaidisova az Australian Openen. A 12. helyen kiemelt cseh versenyző a román Ioana Raluca Olarut győzte le.
jan. 14
12:34
A Bajnokok Hokiligája helyettesíti a BL-t a következő szezontól (She)
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) ősztől új elitsorozatot indít, amelyben a legjobb európai csapatok lépnek jégre.
jan. 14
13:08
Hajnal az idény felfedezettje a játékosok szerint (Behaviour)
Hajnal Tamás érdemelte ki az idény felfedezettje címet a német Bundesliga labdarúgói szerint. A Karlsruhe magyar válogatott középpályása a szavazatok 25,1 százalékát kapta. A Kicker tekintélyes német sportmagazin körkérdésére 275 futballista válaszolt. A bajnoki címmel kapcsolatban 70,1 százalékuk úgy vélekedett, hogy az éllovas Bayern München megszerzi 21. aranyérmét. A három kieső a profik…
jan. 14
13:36
Tavaly a másodosztályban védett, ma ő a legjobb (Behaviour)
A 2006-os esztendőhöz hasonlóan 2007-ben is az olasz Gianluigi Buffon, a Juventus sztárja lett az év kapusa a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szavazásán. A világbajnok hálóőr, aki tavaly tavasszal még az olasz másodosztályban védett a Juventus 2006-os büntetése miatt, a voksoláson 209 pontot szerzett, míg a második cseh Petr Cech (Chelsea) 172-őt. A harmadik…
jan. 14
13:51
Pa-Ro-Ka: beköszönt a három zseni (Infostart)
Vasárnap este Európa futballrajongói Milánóra figyeltek. A Bajnokok Ligája címvédője, az AC Milan két szenzációval is szolgált az első olasz focihétvégén: hosszú idő után újra pályára lépett a kétszeres világbajnok, Ronaldo és bemutatkozott végre a 18 éves brazil csatárzseni, Pato is. A Milan meghálálta Európa figyelmét: a három brazil csatárral felálló piros-feketék 5-2-re kiütötték a…
jan. 14
14:17
Premier League: Alan Smith két meccsre szóló eltiltást kapott (She)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Alan Smith-t. A Newcastle United támadója a szombati, Manchester United elleni katasztrofális, 6-0-s vereséggel zárult bajnoki utolsó pillanataiban jutott a kiállítás sorsára.
jan. 14
15:12
Peking 2008: a műlábakkal versenyző Pistorius nem indulhat (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) úgy döntött, nem indulhat a pekingi olimpián a műlábakkal versenyző Oscar Pistorius.
jan. 14
15:23
Hajnal Tamás az idény felfedezettje a Bundesligában (Infostart)
Hajnal Tamás lett az idény felfedezettje a német Bundesliga labdarúgói szerint.
jan. 14
17:27
Labdarúgó NB I: három új játékost tesztelnek Debrecenben (She)
A bajnoki címvédőhöz három játékos érkezett próbajátékra: egy tunéziai, egy német-montenegrói és egy másodosztályú magyar játékos - adta hírül a dvsc.hu, a klub hivatalos honlapja.
jan. 14
17:29
MLB: beperelte egy szurkoló a New York Yankeest, doppingbotrány (She)
Egy amerikai szurkoló beperelte az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő New York Yankees csapatát, mert több játékosról kiderült, hogy doppingolt.
jan. 14
17:33
Dopping: két évre eltiltották a románok világbajnok súlyemelőjét (She)
Valeriu Calanceát két esztendőre eltiltotta a versenyzéstől a Román Súlyemelő Szövetség (FRH).
jan. 14
18:15
MNASZ-közgyűlés: jogászok vizsgálják a kialakult helyzetet (She)
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöksége folytatja a munkáját és ez a testület hivatott eldönteni, hogy lesz-e újabb közgyűlés a szombaton félbeszakadt helyett.
jan. 14
19:37
Sopron: az önkormányzat megvenné az olaszok részét (She)
A helyi önkormányzat egy euróért kívánja megvásárolni az élvonalbeli indulási jogától megfosztott FC Sopron labdarúgócsapatának 79 százalékos tulajdonrészét, melyet jelenleg olasz befektetők birtokolnak.
jan. 14
20:36
Sakk: Lékó és Polgár ismét remizett Wijk aan Zee-ben (She)
Lékó Péter és Polgár Judit a harmadik fordulóban is döntetlent játszott az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 14
21:35
Olimpia 2016: mind a hét pályázat beérkezett a határidőig (She)
A határidő hétfői lejártával mind a hét jelentkező leadta pályázatát a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) a 2016-os nyári játékok rendezésre.
jan. 14
21:53
Olimpia 2016: mind a hét pályázat beérkezett (Metropol)
A határidő hétfői lejártával mind a hét jelentkező leadta pályázatát a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) a 2016-os nyári játékok rendezésre.

Keresés