2008. január 14. hétfő

jan. 14
0:11
Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába! (NLCafé)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő hármas számába! Varga Izabella; 2 kultúra 1 paplan alatt; Mire vadásszunk a leértékelések idején?; Télen is saláta?; A két Sztevanovity...
jan. 14
0:27
Halálos szemérmesség (HáziPatika)
A világon mindenhol többen várnak beültethető szervre, mint amennyi rendelkezésre áll. Akár élő, akár halott donorból származik a beültethető szerv, súlyos kérdésekkel kell szembenézni.
jan. 14
5:14
Paul McCartney békülne, noha ex-neje kémkedik utána (Infostart)
Ismét bebizonyosodott, hogy Sir Paul McCartney egy igazi úriember. A zenész nyolcezer fontos (2,7 millió forintos) ajándékot vett válófélben lévő feleségének, Heather Mills-nek annak születésnapjára, miközben a nő egy detektíveket fogadott fel, hogy kövessék a Beatles egykori tagját.
jan. 14
5:30
Hófehérke, Lina vagy Yuki Chan? - névjavaslatok a jegesmedvebocsnak - képekkel (Infostart)
Tizennégyezer névjavaslatot kapott vasárnapig a nürnbergi állatkert öthetes jegesmedvebocsa, ami jelzi, hogy feltartóztathatatlan az újabb "Knut-mánia" Németországban.
jan. 14
5:41
Producerével vigasztalódott az énekesnő; rács mögött lévő férje féltékeny (Infostart)
Lemezének producerével mulatott egy szállodai szobában Amy Winehouse, akinek férje továbbra is előzetes letartóztatásban van.
jan. 14
6:14
Szépítő praktikák (Blikk)
A szép bőr és csillogó haj titka nagymamáink titkos recepttárából
jan. 14
6:16
A fodros a divat idén (Blikk)
Elkezdődött a báli szezon: gyönyörű ruhák a táncparketten
jan. 14
7:13
Európa legszigorúbb alkoholellenes törvénye készül Hollandiában (Infostart)
Az Európai Unió egyik legszigorúbb alkoholellenes törvényét tervezik elfogadni Hollandiában, hogy csökkentsék a holland fiatalok egyre mértéktelenebb italozását.
jan. 14
7:24
A vendégek vittek minden mozdíthatót (Infostart)
A washingtoni Mayflower szálló visszavásárolja a vendégeitől az általuk eltulajdonított tárgyakat, és még büntetésre sem kell számítaniuk.
jan. 14
7:35
A krokodil szerencséjére két állatorvos is van az elítéltek között (Infostart)
Valóságos állatkert alakult ki az urali Jekatyerinburg egyik büntetés-végrehajtó Intézetében, miután az intézmény befogadott egy krokodilt.
jan. 14
7:40
Mit jelentenek erotikus álmaid? (MaHu)
A nők ugyanannyit álmodunk a szexről, mint a férfiak - derült ki a napokban. De vajon mi rejtőzik az erotikus álmok mögött, és mit jelentenek?
jan. 14
7:40
Világra hozta gyermekét a sztárénekesnő (Infostart)
Kisfiúnak adott életet Christina Aguilera Los Angelesben, a 27 éves édesanya és a Max Liron nevet kapott fiúcska jól vannak - jelentette a People amerikai magazin az amerikai énekesnő szóvivőjére hivatkozva.
jan. 14
7:57
Életében először állt színpadra a balettozó nagypapa (Infostart)
Hetvenkilenc évesen kezdett el balettórákra járni, és 88 éves korában, vasárnap este lépett fel élete első balettelőadásán egy brit férfi.
jan. 14
8:46
Flörtiskola, nem csak kezdőknek! (MaHu)
Minden következmény nélkül tudtára adhatod a férfinak, hogy tetszik neked. Egyszerűen csak használd a flörtölés kellékeit!
jan. 14
8:56
A 7 legnagyobb szexmítosz! (MaHu)
Több szexre vágynak a férfiak, mint a nők? Szakításhoz vezet a rossz szex? Ha megcsalt, akkor már nem szeret? Szexmítoszok kontra valóság.
jan. 14
9:02
Már nincs remény: rábukkantak a legkisebb gyerek holttestére (Infostart)
Az amerikai Alabama állam partjainál megtalálták az egyik eltűnt gyermek holttestét. A négy gyermeket állítólag édesapjuk dobta a vízbe az egyik hídról.
jan. 14
9:04
A síbalesetek elszenvedői töltik meg a kórházakat (Infostart)
Óvatosságra intik a síelőket az orvosok, különösen a kezdőket. Nagy-Britanniában egyre többen érdeklődnek a síelés iránt, ezzel együtt a kórházakban is egyre nagyobb számban jelennek meg az utazásról hazatérők, általában térdproblémával.
jan. 14
9:12
Elutasítottak. De miért? (NLCafé)
A sokadik interjú után szinte biztosak vagyunk abban, hogy minket választanak a kiszemelt pozícióra. Lesújtó hír, ha mégis elutasítanak. Ilyenkor érdemes utánajárni, hogy miért nem mellettünk döntöttek. Dühöngés és csalódottság helyett tanuljunk hibáinkból!
jan. 14
9:14
Húzz egyetlen kártyát 2008-ra! (NLCafé)
Te is a horoszkópokat bújod ezekben a napokban? Kíváncsi vagy arra, hogy mi történik majd veled ebben az évben? Fordulj most az egyik legősibb jósláshoz, a kártyához! Húzz egy lapot, ha kíváncsi vagy az idei évre!
jan. 14
9:16
Vámos Miklós: A Jánoskák mi vagyunk (NLCafé)
Könyveivel és beszélgetős műsoraival fanyar humorral a lényegre tapintva gondolkodtat el bennünket az élet fontos kérdéseiről. Vámos Miklós egyszerre csal mosolyt az arcunkra és állít görbe tükröt elénk.
jan. 14
9:26
Zacskó, akaratgyengéknek (Borsa)
Van, akinek az elengedés önállóan is megy, de van, akinek viszont családi, vagy batáti támogatásra van szüksége ehhez. Egy nejlonzacskó segítségével azonban, jó kis üzletet lehet vele összehozni.
jan. 14
9:50
Csaknem 250 métert zuhant a hegymászó (Infostart)
Nagy-Britanniában életét vesztette egy hegymászó, miután 248 métert zuhant a Helvellyn egyik gerincéről.
jan. 14
10:11
Csodálatos kovaföld - Egy őstörténeti ásvány a szépség és az egészség szolgálatában (NLCafé)
A természetgyógyászat legújabb csodafegyvere a kovaföld, egy őskori tengeri lerakódásból keletkezett makromolekuláris, természetes anyag. Ismerd meg te is!
jan. 14
10:11
Inkább a puszi, mint a kézfogás (Infostart)
Egy nagy-britanniai kutatás szerint egészségesebb találkozáskor puszit adni, mint kezet rázni.
jan. 14
10:17
Tony Blair megkapta élete első mobiltelefonját (Infostart)
Nem gyakran fordul elő, hogy egy volt miniszterelnököt nem ismeri fel egy barátja. A különös eset megtörtént Tony Blair volt brit kormányfővel.
jan. 14
10:19
Nézze meg, hogy milyen lehet a fél éve eltűnt kislány (Infostart)
Egy egykori rendőri vezető szerint a májusban eltűnt Madeleine McCann felkutatásához egy speciális képet kellene használni, amely olyannak mutatja a kislányt, ahogy jelenleg nézhet ki.
jan. 14
10:28
Mi lesz veled, Indiana Jones? (NLCafé)
Steven Spielberg filmjeinél megszokott, hogy a lehető legtovább titokban tartják a részleteket, különösen ami a film cselekményét illeti – de az új Indiana Jones-film körül tapasztalható titkolózás minden eddigit felülmúl.
jan. 14
11:05
Képriport: a háztetőn keresztül érkezett az autó (Infostart)
Háztetőre zuhant egy autó Zebegényben. A domboldalon futó úton megcsúszó autó átszakított egy kerítést, majd az útnál alacsonyabban fekvő épület tetejére zuhant.
jan. 14
11:11
Mitől boldog Király Linda? (NLCafé)
Úgy tűnik, eredményt hozott a rengeteg munka és a kitartó próbálkozás. Király Linda a világhírnév küszöbén áll, befutott legújabb számával az amerikai listákon. De ez elég a boldogságához?
jan. 14
11:13
A Vágy és vezeklés a legjobb film (NLCafé)
Több film is nyert két-két kategóriában az Arany Glóbusz díjkiosztón, így Joe Wright legújabb filmje is. A Büszkeség és balítélet rendezője újabb nagyszerű irodalmi adaptációval örvendeztet meg minket.
jan. 14
11:15
Mesék felnőtteknek (NLCafé)
A kisebb irodalomtörténeti szenzációnak számító könyv olyan, eddig soha nyilvánosságra nem került illusztrációkat tartalmaz, amelyek a képzőművész Bánffy sokoldalú tehetségének újabb bizonyítékai.
jan. 14
11:17
Operabál a mese és a romantika jegyében (NLCafé)
A mesék világát hozza vissza az idei Operabál. Divatbemutató-parádé, csárdástánc-oktatás és még sok más újdonság szerepel a programban.
jan. 14
11:19
Ha a férfi beszélni tudna - Hogyan fejtsük meg, mit mond? (NLCafé)
Mi nők valószínűleg sose hagyunk fel a férfiviselkedés megfejtésére irányuló törekvéseinkkel, hiszen ettől reméljük a kapcsolatunk javulását. Alon Gratch könyve pont ebben segít nekünk - bekukkanthatunk a férfiöltözőbe.
jan. 14
11:27
Nagy-Britannia: kötényre cserélik a fehér köpenyt az orvosok (orientpress)
A fertőzések elkerülése érdekében száműzik a brit kórházakból a fehér köpenyt. A doktorok műanyagkötényt viselnek majd a könnyebb tisztíthatóság kedvéért, de nem hordhatnak például órát és karkötőt sem.
jan. 14
11:32
A szója segíthet elérni a kívánt karcsúságot (HVG)
Kevesebb deréktáji zsírlerakódása lesz azoknak a menopauza utáni nőknek, akik naponta fogyasztanak szóját - derül ki egy friss kutatásból.
jan. 14
11:47
Amit az influenzáról tudni kell II. (Borsa)
A tél legidegesítőbb velejárója a nátha és az influenza. Kétségtelen, hogy a közérzetet a megfázás is hazavághatja, de a meghűlés eltörpül az influenza mellett. Információk és jó tanácsok - második rész.
jan. 14
11:53
Milliókat fertőzött meg a norovírus Nagy-Britanniában (HVG)
Már csaknem hárommillió britet fertőzött meg a főként lázat és hányást okozó norovírus Angliában - olvasható a BBC News honlapján.
jan. 14
12:11
Megszülettek! Christina Aguilera és Nicole Richie is édesanya lett (NLCafé)
Nicole Richie és Christina Aguilera is életet adott első gyermekének hétvégén. A hírek szerint a két édesanya a legjobb egészségnek örvend.
jan. 14
12:13
Sztárok – fittek és edzettek. Vajon mitől? 1. – fotóval (NLCafé)
Sztárok, akik csinosak, fittek, sikeresek. Pedig ők sem születtek tökéletesnek. Mi a titkuk?
jan. 14
12:26
Tévhitek a bárányhimlőről és szövődményeiről (HVG)
Magyarországon évek óta a leggyakoribb fertőző betegségnek számít a bárányhimlő, évente nyolcvanezren betegednek meg tőle. Sőt, a bárányhimlős szövődmények és kórházi kezelések száma is folyamtosan nő, miközben mindez védőoltással megelőzhető.
jan. 14
12:26
Állatkínzás Érden: baltával vágta fejbe a kutyáját (Infostart)
Baltával kétszer fejbe vágta kutyáját egy érdi férfi, majd a vele szemben intézkedő rendőrökre is rátámadt. Az állatkínzó ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt is eljárás indult.
jan. 14
12:31
Ki nyerte az Év kórháza címet 2007-ben? (HáziPatika)
Immár harmadik alkalommal hirdette meg a HáziPatika.com az Év kórháza szavazást. Több szempontból is érdekesnek ígérkezett a mostani voksolás, hiszen a múlt évben jelentős változások történtek a kórházaknál. De hogyan alakult a...
jan. 14
12:37
Négy nap elteltével indítottak újra egy halott szívet (HVG)
Laboratóriumban sikerült működő patkányszívet előállítani a halott patkány szívéből és egy újszülött patkány szívsejtjeiből, ezzel új lehetőségek előtt nyitva meg az utat a szervátültetésben - állt a Nature Medicine című folyóirat tanulmányában.
jan. 14
12:41
Ilyenek vagyunk kiskabátban (Borsa)
Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.
jan. 14
12:58
Megszavazták az 'év kórházát' (orientpress)
A HáziPatika.com www.azevkorhaza.hu honlapon indított 2007. évi szavazásának eredményét a mai napon mutatták be. A beérkezett több mint 45 ezer szavazat alapján megszületett eredmény az elmúlt évekhez képest sokkal differenciáltabb képet mutat, illetve több markáns változás is tapasztalható az eredmények jellegében.
jan. 14
13:03
Tények és tévhitek az ágyban (Blikk)
Vajon számít a mellméret? Normális a heti egyszeri együttlét?
jan. 14
13:10
Mi történhetett Brad Pitt-tel? (NLCafé)
Ki gondolta volna, hogy az örök szépfiúnak hitt színészen is nyomot hagy majd az idő? Vannak férfiak, akiknek direkt jól áll egy-két ránc, őszes tincs, de úgy tűnik, Brad Pitten kifogott az idő múlása.
jan. 14
13:41
Ez a foci neked is bejön (Borsa)
Ha azt gondoltad - velünk együtt -, hogy a fociban semmi érdekes nincs a kockás hasizommal nyomuló pasikon kívül, most kapaszkodj meg! Egy fiatal grafikusművész bebizonyította az ellenkezőjét.
jan. 14
13:58
Csak mozgással együtt egészséges az alkohol (HVG)
Sokaknak örömet szerezhet több tudományos vizsgálat egybevágó eredménye, amelynek értelmében a mértékletes alkoholfogyasztás védi a szív és az erek egészségét - igaz, mint a legújabb tanulmány hangsúlyozza, csak akkor, ha rendszeresen mozgunk is hozzá.
jan. 14
14:08
Az 5 legjobb internetes rádió (Borsa)
Az internet elterjedésével a rádió műfaját a kibővített tartalmat, illetve a legextrémebb szubkultúrákat kiszolgáló online állomások vették át. Összeállításunkban körülnéztünk, hol és mit érdemes hallgatni.

Keresés