2008. január 14. hétfő

jan. 14
0:11
Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő hármas számába! Varga Izabella; 2 kultúra 1 paplan alatt; Mire vadásszunk a leértékelések idején?; Télen is saláta?; A két Sztevanovity...
jan. 14
0:27
Halálos szemérmesség (HáziPatika)
A világon mindenhol többen várnak beültethető szervre, mint amennyi rendelkezésre áll. Akár élő, akár halott donorból származik a beültethető szerv, súlyos kérdésekkel kell szembenézni.
jan. 14
5:14
Paul McCartney békülne, noha ex-neje kémkedik utána (Infostart)
Ismét bebizonyosodott, hogy Sir Paul McCartney egy igazi úriember. A zenész nyolcezer fontos (2,7 millió forintos) ajándékot vett válófélben lévő feleségének, Heather Mills-nek annak születésnapjára, miközben a nő egy detektíveket fogadott fel, hogy kövessék a Beatles egykori tagját.
jan. 14
5:30
Hófehérke, Lina vagy Yuki Chan? - névjavaslatok a jegesmedvebocsnak - képekkel (Infostart)
Tizennégyezer névjavaslatot kapott vasárnapig a nürnbergi állatkert öthetes jegesmedvebocsa, ami jelzi, hogy feltartóztathatatlan az újabb "Knut-mánia" Németországban.
jan. 14
5:41
Producerével vigasztalódott az énekesnő; rács mögött lévő férje féltékeny (Infostart)
Lemezének producerével mulatott egy szállodai szobában Amy Winehouse, akinek férje továbbra is előzetes letartóztatásban van.
jan. 14
6:14
Szépítő praktikák (Blikk)
A szép bőr és csillogó haj titka nagymamáink titkos recepttárából
jan. 14
6:16
A fodros a divat idén (Blikk)
Elkezdődött a báli szezon: gyönyörű ruhák a táncparketten
jan. 14
6:24
Negyven felett a legjobb a szex! (Életforma)
Ez nem kapuzárási pánik, egyszerűen csak a tapasztalat nagyobb...És szabadabban, nagyobb élvezettel vetheted be magad. Vagy a hormonok miatt...?
jan. 14
7:13
Európa legszigorúbb alkoholellenes törvénye készül Hollandiában (Infostart)
Az Európai Unió egyik legszigorúbb alkoholellenes törvényét tervezik elfogadni Hollandiában, hogy csökkentsék a holland fiatalok egyre mértéktelenebb italozását.
jan. 14
7:24
Horoszkóp január 14-20-ig. Igaz lesz? (Életforma)
Érdemes elgondolkodnia az e heti csillagjóslatokon. Talán éppen a munka vagy a szerelem területén várható éppen változás? Nézzük!
jan. 14
7:24
A vendégek vittek minden mozdíthatót (Infostart)
A washingtoni Mayflower szálló visszavásárolja a vendégeitől az általuk eltulajdonított tárgyakat, és még büntetésre sem kell számítaniuk.
jan. 14
7:35
A krokodil szerencséjére két állatorvos is van az elítéltek között (Infostart)
Valóságos állatkert alakult ki az urali Jekatyerinburg egyik büntetés-végrehajtó Intézetében, miután az intézmény befogadott egy krokodilt.
jan. 14
7:40
Világra hozta gyermekét a sztárénekesnő (Infostart)
Kisfiúnak adott életet Christina Aguilera Los Angelesben, a 27 éves édesanya és a Max Liron nevet kapott fiúcska jól vannak - jelentette a People amerikai magazin az amerikai énekesnő szóvivőjére hivatkozva.
jan. 14
7:57
Életében először állt színpadra a balettozó nagypapa (Infostart)
Hetvenkilenc évesen kezdett el balettórákra járni, és 88 éves korában, vasárnap este lépett fel élete első balettelőadásán egy brit férfi.
jan. 14
8:24
Először önmagad szeresd, aztán a felebarátod! (Életforma)
Tanuld meg szeretni Önmagad, és akkor könnyebb lesz másokat is elfogadnod. Egyszerűen hangzik, de mégsem olyan könnyű. Hogyan is kellene?
jan. 14
8:32
Az ellenségeskedés veszélye (Metropol)
Az ellenséges viselkedés csökkenti néhány antioxidáns mennyiségét a szervezetünkben, ezáltal növelheti a szívinfarktus kockázatát – állítják amerikai kutatók.
jan. 14
8:34
Bioműszívet állítottak elő amerikai kutatók (Metropol)
Kutatóknak sikerült működő patkányszívet laboratóriumban előállítaniuk halott patkányból és újszülött patkány szívsejtjeiből, új lehetőségek előtt nyitva meg az utat a szervátültetésben – áll a Nature Medicine című folyóiratban vasárnap megjelenő tanulmányban.
jan. 14
8:36
Szemüvegboom (Metropol)
Rohamosan növekszik Németországban a szemüvegesek száma, s szakértők szerint ezt a tendencia az elkövetkező időszakban csakis erősödni fog. Az ok csak részben a sok számítógéphasználat.
jan. 14
8:49
Több mint ötszáz gyerek betegedett meg a fővárosban (Metropol)
Több mint ötszázra emelkedett a főváros VI., VII. és XV. kerületében megbetegedett gyermekek száma. Szakemberek szerint az étel okozta fertőzés mellett sokan infuenzásak is lehetnek.
jan. 14
9:02
Már nincs remény: rábukkantak a legkisebb gyerek holttestére (Infostart)
Az amerikai Alabama állam partjainál megtalálták az egyik eltűnt gyermek holttestét. A négy gyermeket állítólag édesapjuk dobta a vízbe az egyik hídról.
jan. 14
9:04
A síbalesetek elszenvedői töltik meg a kórházakat (Infostart)
Óvatosságra intik a síelőket az orvosok, különösen a kezdőket. Nagy-Britanniában egyre többen érdeklődnek a síelés iránt, ezzel együtt a kórházakban is egyre nagyobb számban jelennek meg az utazásról hazatérők, általában térdproblémával.
jan. 14
9:12
Elutasítottak. De miért? (NLC)
A sokadik interjú után szinte biztosak vagyunk abban, hogy minket választanak a kiszemelt pozícióra. Lesújtó hír, ha mégis elutasítanak. Ilyenkor érdemes utánajárni, hogy miért nem mellettünk döntöttek. Dühöngés és csalódottság helyett tanuljunk hibáinkból!
jan. 14
9:14
Húzz egyetlen kártyát 2008-ra! (NLC)
Te is a horoszkópokat bújod ezekben a napokban? Kíváncsi vagy arra, hogy mi történik majd veled ebben az évben? Fordulj most az egyik legősibb jósláshoz, a kártyához! Húzz egy lapot, ha kíváncsi vagy az idei évre!
jan. 14
9:16
Vámos Miklós: A Jánoskák mi vagyunk (NLC)
Könyveivel és beszélgetős műsoraival fanyar humorral a lényegre tapintva gondolkodtat el bennünket az élet fontos kérdéseiről. Vámos Miklós egyszerre csal mosolyt az arcunkra és állít görbe tükröt elénk.
jan. 14
9:23
Ön tudna vészhelyzetben elsősegélyt nyújtani? (Életforma)
Akinek jogosítványa van, az tanulta. Aki egészségügyben dolgozik, annak szinte természetes. És mi van a többséggel, akik nem tudnak elsősegélyt nyújtani? Pedig "életbevágó" lenne ismerni...
jan. 14
9:50
Csaknem 250 métert zuhant a hegymászó (Infostart)
Nagy-Britanniában életét vesztette egy hegymászó, miután 248 métert zuhant a Helvellyn egyik gerincéről.
jan. 14
10:11
Csodálatos kovaföld - Egy őstörténeti ásvány a szépség és az egészség szolgálatában (NLC)
A természetgyógyászat legújabb csodafegyvere a kovaföld, egy őskori tengeri lerakódásból keletkezett makromolekuláris, természetes anyag. Ismerd meg te is!
jan. 14
10:11
Inkább a puszi, mint a kézfogás (Infostart)
Egy nagy-britanniai kutatás szerint egészségesebb találkozáskor puszit adni, mint kezet rázni.
jan. 14
10:17
Tony Blair megkapta élete első mobiltelefonját (Infostart)
Nem gyakran fordul elő, hogy egy volt miniszterelnököt nem ismeri fel egy barátja. A különös eset megtörtént Tony Blair volt brit kormányfővel.
jan. 14
10:19
Nézze meg, hogy milyen lehet a fél éve eltűnt kislány (Infostart)
Egy egykori rendőri vezető szerint a májusban eltűnt Madeleine McCann felkutatásához egy speciális képet kellene használni, amely olyannak mutatja a kislányt, ahogy jelenleg nézhet ki.
jan. 14
10:22
Mit kockáztat, aki másról gondoskodik? (Életforma)
Feladta saját vágyait, álmait, legalábbis egy részüket, hogy ápolja azt, akit szeret. Elismerést, nagyrabecsülést, dicséretet, jutalmat érdemelne.
jan. 14
10:28
Mi lesz veled, Indiana Jones? (NLC)
Steven Spielberg filmjeinél megszokott, hogy a lehető legtovább titokban tartják a részleteket, különösen ami a film cselekményét illeti – de az új Indiana Jones-film körül tapasztalható titkolózás minden eddigit felülmúl.
jan. 14
10:42
Madárinfluenza járványtól tartanak Indiában (Metropol)
Az ország keleti részén, a Kalkutta közelében fekvő Morgram faluban gyanús módon elhullott húszezer baromfi a múlt héten – közölték illetékesek hétfőn.
jan. 14
11:05
Képriport: a háztetőn keresztül érkezett az autó (Infostart)
Háztetőre zuhant egy autó Zebegényben. A domboldalon futó úton megcsúszó autó átszakított egy kerítést, majd az útnál alacsonyabban fekvő épület tetejére zuhant.
jan. 14
11:11
Mitől boldog Király Linda? (NLC)
Úgy tűnik, eredményt hozott a rengeteg munka és a kitartó próbálkozás. Király Linda a világhírnév küszöbén áll, befutott legújabb számával az amerikai listákon. De ez elég a boldogságához?
jan. 14
11:13
A Vágy és vezeklés a legjobb film (NLC)
Több film is nyert két-két kategóriában az Arany Glóbusz díjkiosztón, így Joe Wright legújabb filmje is. A Büszkeség és balítélet rendezője újabb nagyszerű irodalmi adaptációval örvendeztet meg minket.
jan. 14
11:15
Mesék felnőtteknek (NLC)
A kisebb irodalomtörténeti szenzációnak számító könyv olyan, eddig soha nyilvánosságra nem került illusztrációkat tartalmaz, amelyek a képzőművész Bánffy sokoldalú tehetségének újabb bizonyítékai.
jan. 14
11:17
Operabál a mese és a romantika jegyében (NLC)
A mesék világát hozza vissza az idei Operabál. Divatbemutató-parádé, csárdástánc-oktatás és még sok más újdonság szerepel a programban.
jan. 14
11:19
Ha a férfi beszélni tudna - Hogyan fejtsük meg, mit mond? (NLC)
Mi nők valószínűleg sose hagyunk fel a férfiviselkedés megfejtésére irányuló törekvéseinkkel, hiszen ettől reméljük a kapcsolatunk javulását. Alon Gratch könyve pont ebben segít nekünk - bekukkanthatunk a férfiöltözőbe.
jan. 14
11:22
Nagymama házi túrós rétese (Életforma)
Akár a délutáni kávé vagy tea mellé, akár kedves vendégeinknek kínáljuk, ezekkel az ínycsiklandó rétesekkel biztos sikert arathatunk. Ha a tészta házi elkészítéséhez nincs elég időnk, mirelit leveles tésztát vagy réteslapot is használhatunk.
jan. 14
12:03
Bioműszívet állítottak elő amerikai kutatók (Metropol)
Kutatóknak sikerült működő patkányszívet laboratóriumban előállítaniuk halott patkányból és újszülött patkány szívsejtjeiből, új lehetőségek előtt nyitva meg az utat a szervátültetésben – áll a Nature Medicine című folyóiratban vasárnap megjelenő tanulmányban.
jan. 14
12:11
Megszülettek! Christina Aguilera és Nicole Richie is édesanya lett (NLC)
Nicole Richie és Christina Aguilera is életet adott első gyermekének hétvégén. A hírek szerint a két édesanya a legjobb egészségnek örvend.
jan. 14
12:13
Sztárok – fittek és edzettek. Vajon mitől? 1. – fotóval (NLC)
Sztárok, akik csinosak, fittek, sikeresek. Pedig ők sem születtek tökéletesnek. Mi a titkuk?
jan. 14
12:26
Állatkínzás Érden: baltával vágta fejbe a kutyáját (Infostart)
Baltával kétszer fejbe vágta kutyáját egy érdi férfi, majd a vele szemben intézkedő rendőrökre is rátámadt. Az állatkínzó ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt is eljárás indult.
jan. 14
12:26
Létezik, hogy magas az IQ-ja, de emberként nulla? (Életforma)
Észrevette már, hogy egyesek milyen könnyen megtalálják a hangot másokkal? Hogy ki mennyire tudja irányítani érzéseit, és ráhangolódni a többiek lelkiállapotára, az érzelmi intelligenciájától függ. Ez pedig fejleszthető!
jan. 14
12:31
Ki nyerte az Év kórháza címet 2007-ben? (HáziPatika)
Immár harmadik alkalommal hirdette meg a HáziPatika.com az Év kórháza szavazást. Több szempontból is érdekesnek ígérkezett a mostani voksolás, hiszen a múlt évben jelentős változások történtek a kórházaknál. De hogyan alakult a...
jan. 14
13:03
Tények és tévhitek az ágyban (Blikk)
Vajon számít a mellméret? Normális a heti egyszeri együttlét?
jan. 14
13:10
Mi történhetett Brad Pitt-tel? (NLC)
Ki gondolta volna, hogy az örök szépfiúnak hitt színészen is nyomot hagy majd az idő? Vannak férfiak, akiknek direkt jól áll egy-két ránc, őszes tincs, de úgy tűnik, Brad Pitten kifogott az idő múlása.
jan. 14
13:25
Ne akarj kibújni a saját bőrödből! (Életforma)
Kezdetben nagyon rosszul éreztem benne magam. Nem férsz meg a bőrödben?- korholt anyám...Aztán megtanultam beleférni és élvezni, hogy a sajátom.
jan. 14
14:26
Megöl a feszültség? Így nyugodhatsz meg gyorsan! (Életforma)
Valaki nagyon kihozott a sodrodból? Dühös vagy valakire, és ezt az érzést nem tudod kiadni magadból, mert nem tudod megbeszélni a problémádat az illetővel? Azért ne hagyd, hogy a düh és a stressz továbbra is megterhelje lelkedet és szervezetedet! Lazíts!

Keresés