2008. január 8. kedd

jan. 8
0:07
Csisztu Zsuzsa: Örülünk a hármasban töltött napoknak (NLC)
Bár időnként még felkerül egy-egy negatív szenzáció kapcsán a címlapra, nem ijed meg. Inkább élvezi a babázás minden percét, és nem is siet vissza a média sűrűjébe a televíziós műsorvezető.
jan. 8
0:10
A biliről irányítjuk a világot (HáziPatika)
A szexualitás és a kiválasztás szervei olyan közel vannak egymáshoz, hogy a szobatisztaságra nevelés során kialakult attitűd (is) befolyásolja a szexuális fejlődést. Miért fontos annyira a szobatisztaságra nevelés időszaka? Mi...
jan. 8
5:13
Látogasson el ön is a Brad Pitt Múzeumba! (Infostart)
Múzeumot szeretnének állítani Brad Pitt-nek szülőföldjén, Missouri államban. Az ötletnek van valóságalapja, hiszen szülővárosa már ma is zarándokhely, mivel sokakat érdekel, hogy hol is töltötte ifjú éveit napjaink egyik legnagyobb sztárja.
jan. 8
5:23
Újabb sztárpár szakított (Infostart)
Újabb nagy amerikai románcnak szakadt vége, miután szakított egymással Elle Macpherson és az énekes Bryan Adams. A kapcsolat vége a férfinak köszönhető, akit nemrég az egyik James Bond-lánnyal, Caterina Murinóval láttak randevúzni.
jan. 8
5:40
Valódi aranybánya a Titkok könyve (Infostart)
A Nemzet aranya - Titkok könyve immár harmadik hete vezeti az amerikai mozis listákat. A film összesen 171 millió dollár (129,5 milliárd forint) bevételt hozott eddig. Jó hetet zártak a vígjátékok is.
jan. 8
6:12
Tíz egyszerű diétatipp (Blikk)
Ha még két héttel karácsony után is érezzük még a felszaladt kilókat
jan. 8
6:22
Arccal a falnak - a rendőrök nem vicceltek: képriport (Infostart)
Több millió forint értékű kábítószerre, illetve drogalapanyagra bukkant a BRFK január elsejétől működő új, kábítószer-bűnözés elleni szolgálata. Három ügyet derítettek fel, amelyeknek eddig nyolc gyanúsítottjuk van.
jan. 8
7:21
Madeleine-ügy: összetévesztették a szemtanúk a barátot az "ellenséggel"? (Infostart)
Összetéveszthették az eltűnt kislány, Madeleine McCann elrablásával gyanúsított férfit a szemtanúk egy másikkal: Robert Murat ugyanis feltűnően hasonlít David Payne-re, a gyerek szüleinek barátjára.
jan. 8
7:32
"Ha nem fejezed be a sikítást, megöllek" (Infostart)
Egy 14 éves kisfiú mentette meg családját, amikor 2006 decemberében egy fegyveres banda rájuk támadt - hangzott el az ügy bírósági tárgyalásán.
jan. 8
7:37
Megoldódott egy II. világháborús rejtély (Infostart)
Különös telefonhívást kapott 65 év után egy II. világháborús walesi hadifogoly özvegye: az asszonyt az a férfi kereste fel, akinek életét néhai férje 1945-ben megmentette.
jan. 8
7:48
Halálra ítélheti az állatkert a jegesmedvebocsokat (Infostart)
Komoly döntést hozott a nürnbergi állatkert vezetése: úgy határoztak, hogy a természetre bízzák a nemrég született jegesmedvebocsok sorsát, ha anyáik elutasítják őket.
jan. 8
8:31
Húsz évig volt a halálsoron: "Újrakezdem az életem" (Infostart)
Szabadon engedték azt a brit férfit, aki 20 évig volt a halálsoron egy amerikai börtönben.
jan. 8
9:01
Káosz a betegszállításban? (orientpress)
Csaknem 50 százalékkal nőtt a betegszállítók munkája a mentés és a betegszállítás januári szétválasztása óta- közölte Bíró Ferenc a Mentők és Betegszállítók Országos Egyesületének elnöke. A betegszállítók a szabályozás háromhónapos felfüggesztését kérték az Egészségügyi Minisztériumtól a kaotikus helyzet megoldására.
jan. 8
9:01
Édes vágyak... (MaHu)
Sokakkal előfordul, hogy munka közben, a nagyobb étkezések között kedvük támad valamit enni: csokoládét, kekszet, hideg húst vagy pizzát.
jan. 8
9:08
2008 nagy egészséghoroszkópja - Mire vigyázzunk 2008-ban? (NLC)
Közhely, de igaz, hogy a legnagyobb kincsünk az egészségünk. Ezt mindaddig nem értékeljük, amíg nem leszünk egyszer igazán betegek. Utána bizony már elismerjük az előbbi mondás jelentőségét.
jan. 8
9:10
10 erotikus DVD, amely feltüzeli a vágyat (NLC)
Összeválogattunk neked tíz filmet, amelyek ugyan nem tartoznak az erotikus szexfilmek közé, viszont mindegyikben igen fontos szerepet kap az erotika és a szenvedély, így a szexuális túlfűtöttség szinte észrevétlenül ragad majd át rád és a párodra.
jan. 8
9:24
A Cruz nővérek újra a Mangónál (Borsa)
Mivel Penélope és Monica Cruz első, a Mangóval közösen kiadott ruhakollekciója nagyon bejött a csajoknak, most újból együtt dolgoznak. Hamarosan elérhető közelségbe kerülnek a celeb-kreációk.
jan. 8
9:45
Életbiztosításáért akarta fagyállóval megmérgezni férjét (Infostart)
Fagyálló folyadékkal akarta megmérgezni férjét egy brit nő, aki rengeteg adósságot halmozott fel. A férj súlyos vese- és agykárosodást szenvedett.
jan. 8
9:50
Ágyhoz ragasztotta a kezét, hogy ne küldjék iskolába (Infostart)
Mexikóban egy tízéves kisfiú odaragasztotta a kezét az ágyhoz, mert nem akart iskolába menni.
jan. 8
10:06
Megváltozik a lakásvásárlás támogatása (Blikk)
Százezer forinttal emelkedik a panellakások felújításához adható állami apanázs
jan. 8
10:08
Britney Spears ismét mélyponton! – fotóval (NLC)
Britney nem láthatja a gyermekeit! A popdíva férje attól félt, hogy az énekesnő lelövi két kisgyermeküket, a hatóságok ezért vették szinte katonai ostromgyűrű alá Spears hollywoodi otthonát.
jan. 8
10:10
New York pusztul – és Will Smith élvezi! (NLC)
Will Smith sok mindenre képes: gondos családapa, szerető férj, elismert rapper, és még a világot is megmenti újra és újra.
jan. 8
10:22
Kétszázezer hamis potencianövelő-szert foglaltak le (Infostart)
A francia vámhatóságok 224 ezer hamis potencianövelő-gyógyszert foglaltak le.
jan. 8
10:28
Akár 14 évvel meghosszabbíthatjuk életünket (orientpress)
Egy friss kutatás szerint néhány apró dolog elég ahhoz hogy akár 14 évvel meghosszabbítsuk életünket. Ehhez nem kell mást tennünk, csupán sportolni, a lehető legkevesebb alkoholt fogyasztani, minél több gyümölcsöt és zöldséget enni és abbahagyni a dohányzást. Lehet, hogy ez nem is olyan kis feladat?
jan. 8
11:01
Azok a gyermekkori szerelmek... (MaHu)
Az ember talán soha többé nem tud olyan szerelmes lenni, mint kiskamasz korában volt...- Ilyenkor a hatalmas érzelmek teljesen szeparáltak a szexustól, sőt, ha összetalálkoznak azzal, zavar támad...
jan. 8
11:09
Miért kel korán Demcsák Zsuzsa és Sárosdy Eszter? (NLC)
Demcsák Zsuzsa és Sárosdy Eszter teljesen új feladatot kapott. A két sztárműsorvezető a Reggeli Jam című élő műsort vezeti.
jan. 8
11:11
A gátmetszésről - A dúla válaszol (NLC)
Egy kismamában számos kérdés merülhet fel a gátmetszéssel kapcsolatban. Mi szól ellene és mellette? Nehezen vagy könnyen gyógyul a seb? A dúla válaszol!
jan. 8
11:43
Kézírásod megmutatja, milyen a lakásod (Blikk)
A grafológia segítségével megtudhatjuk, milyen álmaink otthona
jan. 8
12:07
Farkasházi Réka visszatér a Barátok köztbe? (NLC)
Lehet, hogy a fiatal színésznő ismét Kertész lányként élheti a munkás hétköznapokat? Amennyiben megegyezés születik, Farkasházi Réka ismét feltűnik majd a Mátyás király téren!
jan. 8
12:09
Díjözön sztárok nélkül! Mi lesz veled, Oscar? (NLC)
Szinte a teljes amerikai színészszakma bojkottálhatja a jövő vasárnapi Arany Glóbusz díjkiosztó gálát. Marg Helgenberger színésznő szerint az Oscar-gála is veszélyben van!
jan. 8
12:11
Igyál és szépülj! - Szépségitalkörkép (NLC)
Az ünnepek elmúltával az étel gondolatától is többé-kevésbé rosszul vagyunk. Viszont elszántak vagyunk, így jöhetnek a tisztítókúrák. Ehhez nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel. Már csak az nem szépül, aki nem akar!
jan. 8
12:19
Az alvást helyettesítő gyógyszert fejlesztettek ki (HVG)
Az amerikai védelmi fejlesztési ügynökség, a DARPA egyik projektjének eredményeképpen olyan szert fejlesztettek ki, amely semlegesíti a fáradtságérzetet az agyban. Az orrspray formájában használható anyagot egyelőre mellékhatások nélkül tesztelték a laborokban.
jan. 8
12:22
Leszokóban (Borsa)
Míg az elmúlt héten az új szokások meggyökereztetéséről értekeztünk, addig most a káros szenvedélyektől való szabadulás kínkeservvel meghozott fogadalmait vesszük górcső alá.
jan. 8
12:24
Csisztu Zsuzsa: Örülünk a hármasban töltött napoknak (NLC)
Bár időnként még felkerül egy-egy negatív szenzáció kapcsán a címlapra, nem ijed meg. Inkább élvezi a babázás minden percét, és nem is siet vissza a média sűrűjébe a televíziós műsorvezető.
jan. 8
13:26
Gyönyörű mellek műtét nélkül! (Blikk)
Néhány praktikával szike kés nélkül is felturbózhatod kebleidet
jan. 8
13:45
Új elmélet az influenzavírusról (HVG)
Az influenzavírusnak fel kell törnie egy speciális zárat, mielőtt bejuthat a légzőszervek sejtjeibe - állítják amerikai kutatók.
jan. 8
13:55
2008, az online zeneközvetítés éve (Borsa)
Amerikai elemzők szerint, két éven belül végleg eltűnik a ma ismert zeneipar, az internet átformálja a piacot. Kedvenceinkhez könnyebben, olcsóbban, gyorsabban juthatunk hozzá, és jön a webtévé is.
jan. 8
14:39
A pasik fantáziája diktál (Borsa)
Hímtagunk a férfiak nevében, a sorok között kér elnézést azoktól a nőktől, akik a pasik fantáziájának köszönhetően elhiszik, hogy a csajok csak érzelemfüggő szexet akarnak. A pasitalálmányok hatása.
jan. 8
14:40
2008 nagy egészséghoroszkópja - Mire vigyázzunk 2008-ban? (NLC)
Közhely, de igaz, hogy a legnagyobb kincsünk az egészségünk. Ezt mindaddig nem értékeljük, amíg nem leszünk egyszer igazán betegek. Utána bizony már elismerjük az előbbi mondás jelentőségét.
jan. 8
15:35
Életmódváltás: plusz tizennégy év? (HVG)
A Cambridge-i Egyetem kutatói 1993 és 2006 között húszezer főre kiterjedő vizsgálat során elemezték, hogyan befolyásolják az életkilátásokat, ha az egyén mértékkel fogyaszt alkoholt, elegendő zöldség és gyümölcs szerepel az étrendjében, fizikai tevékenységet folytat, s nem dohányzik - írja a BBC News.
jan. 8
15:37
Két órán belül elfogták a bakonyszombathelyi késes bankrablót (Infostart)
A Komárom-Esztergom megyei rendőrkapitányság nyomozói két órán belül elfogták azt a rablót, aki hétfőn késsel egymillió forintnál többet rabolt el a bakonyszombathelyi takarékszövetkezetből - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján a megyei rendőr-főkapitány.
jan. 8
16:15
Élj 14 évvel tovább! (Blikk)
Pár követelményt kell mindösszesen betartanunk
jan. 8
16:20
A Pinot Noir egy új gyógyszer? (MaHu)
A pinot noir a gyógyszerek egy új generációjának lehetséges forrása, ugyanis a vörösbor készítéséhez használt szőlőben található vegyületek egy csoportja jelentősen csökkentheti a fogszuvasodást okozó baktériumokat.
jan. 8
16:45
Megtalálták a drogfüggőségért felelős géneket (HVG)
Kínai tudósok négyszáz olyan gént azonosítottak, amely a jelek szerint felelős azért, hogy némely embernél könnyebben alakul ki a kábítószer-függőség: a kutatás sokkal hatékonyabb gyógymódokat, valamint prevenciót tesz lehetővé.
jan. 8
18:32
Génterápiával gyógyítható az alkoholizmus (HVG)
Az alkohol lebontásáért felelős enzim génjének módosításával gyógyítható az alkoholizmus - legalábbis patkányoknál.
jan. 8
19:34
Szívbaj szeptember 11-től (MaHu)
A 2001. szeptember 11-i New York-i és washingtoni terrortámadások szívproblémákat váltottak ki az amerikaiak egy részénél. Köztük olyanoknál is, akik személyesen nem voltak érintettek az eseményekben - állítja egy tanulmány.
jan. 8
19:50
Drogfüggésért felelős gének (MaHu)
Kínai tudósok mintegy 400 olyan gént azonosítottak, amely a jelek szerint felelős azért, hogy némely embernél könnyebben alakul ki a kábítószer-függőség: a kutatás sokkal hatékonyabb gyógymódokat, valamint prevenciót tesz lehetővé.
jan. 8
21:42
Megúszhatják a börtönt a gyilkos sofőrök (Infostart)
A brit bíróságoknak küldött legújabb irányelvek szerint nem kell okvetlenül letöltendő börtönbüntetésre ítélni azokat az autóvezetőket, akik halálos balesetet okoznak.

Keresés