2008. január 7. hétfő

jan. 7
0:08
Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába! (NLCafé)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő kettes számába! Schell Judit; Segítség, megőrült a mamám; Anyu, meleg vagyok - 3; Egy sors gazdát keres; A szocializmus divatja...
jan. 7
0:12
Hiányzó donorok, várólistáról meghalt betegek (HáziPatika)
Sor került az 5600. tervezett hazai szervátültetésre. Hatalmas szám. Négyszáz beteget műtenek évente. Jelenleg nyolcszázan várnak transzplantációra. Nem az orvosokon múlik, hogy minden évben azért halnak meg betegek, mert nincs...
jan. 7
5:17
Nem tudja, mi a lustaság? Nézze meg a múzeumban! (Infostart)
Lustaságmúzeum nyílt Bogotában. A kiállítás szervezői azt remélik, hogy sikerül elgondolkodtatniuk az embereket arról, mi is valójában a lustaság.
jan. 7
5:43
Tíz lányból négy veszíti el a szüzességét 15 éves korára (Infostart)
Nagy-Britanniában a fiatalok hamarabb kezdik a szexuális életüket, mint európai kortársaik - derül ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentéséből, amelyet ma hoznak nyilvánosságra.
jan. 7
5:59
"Olyat teszek, ami címpalokra kerül majd világszerte" (Infostart)
Kevin Federline attól félt, Britney Spears agyonlövi a gyermekeiket, ezért riasztotta a rendőröket, akik végül háromórás vita után szállították kórházba az énekesnőt. Britney-t ugyan a hétvégén kiengedték a kórházból, félő azonban, hogy végleg elveszíti gyermekei láthatási jogát.
jan. 7
6:10
Ez a téli sminkdivat (Blikk)
Az idei tél sminkdivatja elsősorban az igéző szemre helyezi a hangsúlyt
jan. 7
6:20
Volt barátjával vigasztalódik a botrányhős énekesnő - képekkel (Infostart)
Míg a férje a rácsok mögött várja, hogyan alakul a sorsa, Amy Winehouse a volt barátjával mulat egy karib-tengeri üdülőhelyen. Lehet, hogy valami nagy meglepetést tartogat Blake Fielder-Civilnek?
jan. 7
6:22
Halálos áldozatot követelt a lakástűz - képgaléria (Infostart)
Tűz ütött ki egy lakásban vasárnap este Budapest X. kerületében a Kemence utcában, egy nő életét vesztette.
jan. 7
7:09
Disney World: tiltott terület a gyerekek számára (Infostart)
A világhírű floridai Disney World egyes részeit elzárják a gyerekek elől: kitiltották a 21 évesnél kisebbeket a park legelegánsabb étterméből.
jan. 7
7:14
Mit nem kapnak meg otthon? (MaHu)
Újdonság, titok, nyíltság? Milyen gondolatok járnak a férfi fejében, amikor eldönti, hogy elugrik a kupiba?
jan. 7
7:20
Lezuhant egy kamion az egyik szegedi hídról - képekkel (Infostart)
Két ember súlyosan megsérült, amikor Szegeden lezuhant egy török kamion a Bertalan hídról hétfő reggel - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
jan. 7
7:25
Baltával vágta fejbe nevelőapját (Infostart)
Baltával támadt nevelőapjára egy tiszabezdédi 18 éves lány vasárnap, mert előző éjjel a férfi ittasan elzavarta a családját otthonról - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.
jan. 7
7:30
5 tipikus női hiba (MaHu)
Bármennyire is igyekszel, párod néha ódzkodva adja kezedbe, illetve szádba legféltettebb kincsét. Hogy miért? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz!
jan. 7
7:46
Ha stressz a szex... (MaHu)
Szex a liftben, kényelmetlen helyeken és helyzetekben, például az irodai asztalon . Szakemberek állítása szerint ezek az alkalmak különösen izgatóak, hiszen az adrenalinszint emelkedése a vágyat is fokozza.
jan. 7
8:14
Rossz hír a fiataloknak: öreg kutya is tanul új trükköket (Infostart)
Azt mondják, hogy öreg kutya már nem tanul új trükköket - ezt azonban minden valószínűség szerint fiatal ember találta ki, és nem volt igaza. A legújabb kutatások ugyanis azt bizonyítják, hogy a kor előre haladtával egyre nő az agy teljesítőképessége.
jan. 7
8:51
Időt kérnek a betegszállítók (orientpress)
A betegszállítók három hónappal elhalasztanák a mentés és a betegszállítás szétválasztását.
jan. 7
9:10
Demcsák Zsuzsa: Két gyerek, két műsor (NLCafé)
Fiatal kora ellenére régi motoros a televíziós szakmában, tíz éve állandó képernyős szereplő. Az utóbbi időben azonban kicsit háttérbe szorult számára a munka, hiszen két gyermeke született. Demcsák Zsuzsa nemrég tért vissza a képernyőre.
jan. 7
9:10
Vaginapénztárca (Borsa)
Ha már az ötlet olcsó és éretlen, legalább a megvalósítás lehetne igényes, ám a vaginára emlékeztető pénztárcát megalkotó dizájnereknek még erre sem futotta. Újabb baromság keletről.
jan. 7
9:12
2008 nagy szerelmi horoszkópja (NLCafé)
Párra lelsz vagy csalódás vár? Gyerek vagy gyűrű? Szerelem vagy magány? Mit hoz 2008? Részletes horoszkópunkból minden kiderül. A párra várók és a párban élők is megtudhatják, mit tartogat számukra az új év!
jan. 7
9:14
Fotó az önéletrajzban (NLCafé)
Az Egyesült Államokban tilos, Angliában nem szokás úgy feladni az álláshirdetést, hogy fényképes önéletrajzot is kérjenek. Nálunk azonban megszokott gyakorlat, hogy a papírokhoz egy fotót is csatoljanak a jelentkezők.
jan. 7
9:34
Szélesedik az ellenállás a tb-törvény ellen (orientpress)
Január 5-i Magyar Szociális Fórum-Szociális Kerekasztal kezdeményezte országos tanácskozás résztvevői társadalmi ellenállást hirdettek meg az Országgyűlés által 2007. december 17-én megszavazott egészségbiztosítási törvénnyel szemben – írja közleményében a Magyar Szociális Fórum-Szociális Kerekasztala. A társadalmi ellenállást a jog keretei között, törvényes akciókkal kívánják elérni –…
jan. 7
10:09
Világsztárok gyerekként és most 1. – fotóval (NLCafé)
Miből lesz a cserebogár? Mindenki volt egyszer gyerek, még a sztárok is. Szerencsére vannak, akik vállalni merik a gyermekkorukat, sőt büszkék is rá. Hiszen ők is elindultak valamikor a sztárság felé.
jan. 7
10:11
Vezesd le a feszültséget: írj önismereti naplót! (NLCafé)
Gondolnád, hogy egy ilyen egyszerű módszer mennyit segíthet napi feszültségeid feldolgozásában, problémáid átlátásában, megoldásában? Fogj egy füzetet, egy tollat, és láss neki!
jan. 7
10:28
Ezt szedjed megfázásra (Blikk)
Köhögés, torokfájás – vajon érdemes miattuk orvoshoz menni?
jan. 7
10:29
Tom Cruise a szcientológusok második embere? (Infostart)
Jövő héten kerül a boltokba Andrew Morton Tom Cruise-ról szóló könyve, melyben a korábban több botrányos könyvet író szerző azt állítja, hogy a Tom Cruise a Szcientológia Egyház második embere. A korábban Diana walesi hercegnőről és Monica Lewinskyről is könyvet írt szerző azt is állítja, hogy nem kizárt: Tom Cruise és Katie Holmes gyermekének biológiai apja az egyházalapító L. Ron Hubbard.
jan. 7
10:51
Megfőzte a barátnőjét - aztán kihívta a rendőrséget (Infostart)
Megölte, felszeletelte, majd megfőzte a barátnőjét egy férfi az Egyesült Államokban - majd kihívta a rendőröket, és bevallotta nekik, hogy mit tett.
jan. 7
11:06
Angelina Jolie legnagyobb félelme (NLCafé)
A nemrégiben a világ legszexibb színésznőjének választott Angelina Jolie feltárta, mi élete legnagyobb félelme – és ez nem Jennifer Anistonnal kapcsolatos, ahogy azt sokan feltételezték.
jan. 7
11:22
Ilyenek vagyunk télen (Borsa)
Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.
jan. 7
11:41
Tíz évvel korábban is kimutatható a szem romlása (HVG)
Egy új eljárásnak köszönhetően akár öt-tíz évvel korábban kimutatható a szem romlása a cukorbetegeknél. A speciális vizsgálattól a szem különböző megbetegedéseinek visszaszorulását várják a kutatók.
jan. 7
12:02
Miért vigyázzunk a grapefruittal? (HVG)
A grapefruit a gyógyszerkutatás egyik fontos témája. Régóta ismert és ezért egyes gyógyszerek tájékoztatójában szerepel is, hogy grapefruitlével nem tanácsos a készítményt bevenni, mert túladagolás tünetei jelentkezhetnek.
jan. 7
12:06
Újra nálunk a Yamato (NLCafé)
Ismét dübörögnek a japán taiko dobok, idén azonban új köntösbe öltözik a műsor, és teljesen új helyszínen, az Arénában lép majd fel a híres Yamato. Aki látta már a fergeteges show-műsort, újra ott lesz, aki nem, az most semmiképp ne hagyja ki!
jan. 7
12:08
Mitől soványak a sztárok? (NLCafé)
Nehéz elképzelni, hogy minden híresség alkatilag vékony. A sztárok sem születtek soványnak, sőt nap mint nap megszenvednek a kívánt súly eléréséért.
jan. 7
12:38
Csajok és a kormánykerék (Borsa)
Lutter Imre, a nagydumás száguldó riporter úgy gondolta, hogy azt a felgyülemlett élménymennyiséget, amit a női vezetőknek köszönhet, érdemes lenne egy könyvben prezentálnia. Elég lett volna elmesélni.
jan. 7
13:06
Leonardo DiCaprio tanulságos utolsó órája (NLCafé)
Hogyan szabadulhat meg egy világsztár a lesifotósoktól? Leonardo DiCaprio rájött a megoldásra.
jan. 7
14:01
Szeretkezz és fogyj! (Blikk)
Számold ki, melyik pozícióval veszíted a legtöbb kalóriát
jan. 7
14:07
12. Az ötödik hét (NLCafé)
Asszonyom, gratulálok! – A legtöbb anyuka az ötödik héten szerez tudomást gyermeke érkezéséről. Vannak, akik kitörő örömmel fogadják a hírt, másoknak időre van szükségük, hogy megbarátkozzanak a helyzettel.
jan. 7
14:09
Kik voltak 2007 listavezető zenészei? (NLCafé)
Nem az aktuális popkedvencek, az biztos. A tavalyi évben olyan zenészeket hallgattunk elsősorban, akik már régóta a zenei ipar csúcsán szerepelnek.
jan. 7
14:30
Napfénnyel megelőzhető a limfóma? (HVG)
A napozás segít a nyirokcsomókat érintő tumor megelőzésében - állítják ausztrál kutatók az International Journal of Cancer januári számában.
jan. 7
14:53
Ünnepi maradékból készült süti (Borsa)
Eljött az ünnepekről megmaradt nyersanyagok felhasználásának ideje, Borsamunkatárs a felhalmozott áfonya és mákkészlettel próbált elbánni. De ember tervez, a család meg keresztbe tesz. Rögtönzés.
jan. 7
14:59
Ismét szabad a Váci út (Infostart)
Ismét járható a Váci útnak az a szakasza, amelyet még péntek reggel zártak le, miután egy bontás alatt álló épület fala az úttestre dőlt.
jan. 7
15:16
A zeller csodaszer? (MaHu)
A zeller az eddigi kutatások szerint csökkenti a magas vérnyomást, az ízületi gyulladást, a fibromyalgia, valamint a köszvény tüneteit.
jan. 7
15:22
Egészségi problémákat okozhatnak az energiatakarékos villanykörték (HVG)
A brit környezetvédelmi hivatal felhívta a gyártók figyelmét, hogy több információt hozzanak nyilvánosságra az energiatakarékos égők egészségügyi és környezeti hatásairól.
jan. 7
15:22
Plüssállat és bringakerék a kamionroncs alatt: képriport (Infostart)
Két ember súlyosan megsérült, amikor Szegeden lezuhant egy török kamion a Bertalan hídról hétfő reggel.
jan. 7
15:28
Németország: A zöldek gyógyszerként használnák a kannabiszt (orientpress)
A kannabisz orvosi alkalmazásának bevezetését kezdeményezte a Bundestagban a zöldek frakciója. A párt arra kérte a szövetségi kormányt, gondoskodjék arról, hogy azoknak a betegeknek, akiknek orvos javallja a szert, a jövőben ne kelljen büntetéstől tartania.
jan. 7
15:34
Felmentették a HIV-fertőzést okozó férfit (HVG)
Első fokon felmentette hétfőn a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) azt a férfit, akit az ügyészség súlyos egészségromlást eredményező testi sértéssel vádol, amiért HIV-vírussal fertőzte meg feleségét és volt barátnőjét - mondta el a vádlott ügyvédje.
jan. 7
17:29
Nem mindegy mikor szexeltünk először? (MaHu)
Azok az emberek, akik az átlagéletkorhoz képest túl korán vagy túl későn kezdenek szexuális életet élni, fokozott egészségügyi kockázatnak teszik ki magukat, vagyis később problémákkal küzdhetnek a nemiség terén.
jan. 7
18:03
Képriport: brutálisan összenyomott autók a soltvadkerti balesetben (Infostart)
Három ember sérült meg súlyosan, amikor az 54-es főúton Soltvadkert közelében hét jármű összeütközött.
jan. 7
19:06
Allergia és szoptatás - megdőlt néhány tévhit (HVG)
Az anyatejes táplálás valóban segíti a csecsemő- és gyerekkori allergia megelőzését, de néhány korábbi tanács hiedelemnek minősül az Amerikai Gyermekgyógyászok Akadémiájának legfrissebb irányelvei szerint.
jan. 7
20:04
Havazni fog az éjszaka (Infostart)
Elsősorban havazás várható az éjszaka folyamán Magyarország északkeleti felében, ónos esőre pedig az ország közepén és a Duna-Tisza közén kell számítani - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese.
jan. 7
20:16
"Kétségbeesetten keresem a sógorom" (Infostart)
Újabb kutatást indított 2001-ben eltűnt sógora után a Guns'n'Roses volt gitárosa, Slash. Ivan Pablo Padilla hat éve, decemberben tűnt el Hollywoodban.

Keresés