2008. január 7. hétfő

jan. 7
6:14
Britney Spears mégis képes meglepetést okozni (ma.hu)
Britney Spears volt férje attól félt, hogy az énekesnő lelövi két kisgyereküket, és a hatóságok a minap ezért vették szinte katonai ostromgyűrű alá Spears hollywoodi otthonát - legalábbis a legnagyobb brit vasárnapi bulvárlap értesülése szerint.
jan. 7
6:30
Mégsem eladó Lady Di haja (ma.hu)
Tiltakozások hatására visszavonták Diana walesi hercegnő egy szőke hajtincsét egy internetes árverésről Új-Zélandon. A tíz éve tragikus balesetben elhunyt brit hercegnő még 1995-ben ajándékozta hajfürtjét egy barátjának - írta vasárnapi számában a Sunday Star Times című wellingtoni lap.
jan. 7
6:30
Pszt! Jennifer Lopez szül! (HarmoNet)
Jennifer Lopez, aki babát vár, maga is úgy döntött, követi Katie Holmesot és csendben fogja gyermekét világra hozni a Szcientológia Egyház szabályainak megfelelően.
jan. 7
6:32
2050-től robotokkal szexelünk! (HarmoNet)
Egy a mesterséges intelligenciát kutató szakértő előrejelzése szerint 2050 környékén már robotokkal bújunk ágyba.
jan. 7
6:34
'Dohányzó-mellények' (HarmoNet)
Az EU országokban egyre több helyen lesz törvény, hogy nyilvános helyeken tilos a dohányzás, mely természetesen vonatkozik az éttermekre, bárokra, kávéházakra és egyéb vendéglátó egységekre is.
jan. 7
6:36
Hajdú Péter kemény véleménye Kiszel Tündéről, Pákóról és Molnár Anikóról (storyonline)
Hajdú Péter úgy véli, ma Magyarországon nem sztárok, sokkal inkább ismert emberek, illetve jelenségek léteznek, akik nem a produktum miatt szerepelnek naponta a bulvársajtóban, hanem mert magánéletüket kiteregetik - válaszolta a StoryOnline-nak.
jan. 7
6:36
Barátját bántalmazta - nem volt hajlandó a kutyával együtt zuhanyozni (HarmoNet)
Washington államban egy 25 éves hölgyet letartóztattak Szilveszter napján, mert élettársának súlyos testi sérüléseket okozott.
jan. 7
6:38
Britney legfrissebb! Kevin Federline retteg tőle - megduplázza védőőrizetét (storyonline)
Miután volt felesége vártnál sokkal korábban hagyta el a kórházat, volt férje, Kevin retteg, hogy a mentálisan ingatag énekesnő még többet árthat gyerekeinek.
jan. 7
6:38
Jane Fonda nem adja fel függetlenségét (HarmoNet)
Három sikertelen, válással végződő házasság után Jane nem hajlandó egy fedél alá költözni kedvesével.
jan. 7
6:41
Beckham megtérítése Cruise küldetése (ma.hu)
Tom Cruise a Szcientológia Egyház gyakorlatilag második embere és jelenlegi küldetése megtéríteni David Beckhamet, a Los Angelesben futballozó angol sztárt - ezt állítja Andrew Morton brit újságíró az amerikai színészről írt nem engedélyezett életrajzban.
jan. 7
6:46
Szenteste végre otthon a lift rabságából (HarmoNet)
Chicago külvárosában Beata Bartoszewicz és anyja, Roma Borowski december 22-én szálltak be abba a liftbe, mely fogva tarotta őket két napig.
jan. 7
6:48
Kösd fel a farkát, és bálozz vele! (HarmoNet)
A tegnapi vízkereszt, a karácsonyi ünnepkört lezáró és egyben a farsang kezdetének a napja is. Kezdődjenek, hát a bálok és karneválok hetei. Kössük fel farsang farkát, és tekintsük át ennek az időszaknak a legfontosabb hagyományait!
jan. 7
6:50
Az ötödik elem titka: a Víz (HarmoNet)
Ma a természetgyógyászatban a kínai filozófia összefüggéseire hivatkozni divatos dolog. Rengeteg terület használja ezt a népszerű rendszert a saját dolgainak bizonyítására. Elég kinyitni egyet a sok lap közül, amely természetgyógyász témával 'foglakozik' és máris szembesülünk a ténnyel, hogy a feng shui, a kineziológia (bocsánat: az egyik ága), a kínai asztrológia, és sorolhatnám még mi minden…
jan. 7
6:57
Britney Spears mégis képes meglepetést okozni (ma.hu)
Britney Spears volt férje attól félt, hogy az énekesnő lelövi két kisgyereküket, és a hatóságok a minap ezért vették szinte katonai ostromgyűrű alá Spears hollywoodi otthonát - legalábbis a legnagyobb brit vasárnapi bulvárlap értesülése szerint.
jan. 7
7:08
Tepsis finomságok (HarmoNet)
Ezen a héten tepsiben elkészíthető finomságokat szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A mai recept a hagyományos rakott burgonya egy változata, kicsit spórolósabb verzióban.
jan. 7
7:10
Nagyon szexi, csak a szappant nem ismeri (HarmoNet)
El akarod dugni? Tedd a szappan alá! - mondja sokgyerekes anyuka barátnőm. Csinos, parfümbe burkolt nő libben ki a wc-ből. Megigazítja haját, kisminkeli magát, majd elegánsan kisétál az ajtón, kézmosás nélkül. Nincs vele egyedül-
jan. 7
7:12
Fájdalom-szörny. Goldi megpróbáltatásai Indiában (HarmoNet)
Bal sarkam megadta magát, felfújódott és állandó feszítő fájdalom sugárzott belőle. Kedarnath hideg magashegyi klímája teljesen alkalmatlan volt regenerálódásra. Alacsonyabb magasságba kellet ereszkednem, ám lábra állni nem tudtam, így szamarat béreltem.
jan. 7
7:55
Kordáék világ körüli útra indulnak (Velvet)
A Blikk és a Viasat3 jóvoltából Kordáék szerdán kezdődő világ körüli útjának minden rezdüléséről értesülhetünk majd.
jan. 7
8:07
Lopáson kapták Korda Györgyöt! (storyonline)
Lefülelték az ország Gyuribácsiját, aki ijedtében elszaladt. Pedig az énekes csak a saját dísztárcsáját akarta visszalopni egy autóról.
jan. 7
8:11
A férfiaknak több botox kell (Velvet)
A szépészeti beavatkozások nem csak a nők kiváltságai többé, már a férfiak is komoly érdeklődést mutatnak a kozmetikai ipar fiatalító beavatkozásai, különösen a botoxinjekciók iránt.
jan. 7
8:13
Bébinapló: Abigél a karácsonyfával beszélget (Velvet)
Abigél játszik és beszél, - persze mindezt úgy, ahogy egy 11 hetestől elvárható.
jan. 7
8:22
Nincs vevő Szaddám Huszein jachtjára (Velvet)
Nem talált vevőre Szaddám Huszein néhai iraki diktátor jachtja.
jan. 7
8:38
A netezők összetévesztik a két Pa-Dö-Dőt (Velvet)
Előkelő helyen áll Lang Györgyi a legnépszerűbb zsűritagokról zajló internetes szavazáson, annak ellenére, hogy sosem volt még tévés zsűritag, írja a Blikk.
jan. 7
8:40
Az olaszok jobban kedvelik az internetet a televíziónál (Velvet)
Az olaszok jobban kedvelik az internetet, mint a televíziót.
jan. 7
8:45
Prostik kontra Kelemen Anna (ma.hu)
Annácskának lételeme a szex - ebből sosem csinált titkot, ahogyan abból sem, hogy időnként pénzt fogad el szolgáltatásaiért - A kevésbé luxus körülmények között dolgukat végző prostituáltak támadásba lendültek ellene....
jan. 7
8:45
Bors Mari: Szereted vagy függsz tőle? Teszteld magad! (HarmoNet)
Igéretek - fájdalmak - függőségek. Ezekről szólnak a fogadalmak és a párkapcsolatok. Teszteld, hogy képes vagy-e egy független, önálló, teljes kapcsolatra! Vajon függésben tart téged a másik? Esetleg Te Őt? Egyáltalán mikor egyenrangú egy kapcsolat? Mikor érezheted benne boldognak magad?
jan. 7
8:47
Andrea után Györgyi is ifjabb párt talált (ma.hu)
Úgy tűnik, mindkét Keleti lányt a "fiatalabb korosztály" teszi boldoggá - A táncosnő Andrea évek óta nála tíz évvel fiatalabb partnerének felesége, Györgyi szintén nem bírja az idősebbeket...
jan. 7
9:02
Szex sem volt Südi Iringóval? (ma.hu)
Heteken, hónapokon át figyelte a médiában, hogy miket mesél róla exbarátnője, Südi Iringó - állítja a táncosnő volt barátja, Rácz Félix.
jan. 7
9:02
Hírek kávé mellé (comment.blog.hu)
A Drót űbergonosz drogdílerét, Marlo Stanfieldet alakító Jamie Hector a Hősökben is szerepel, mégpedig egy Benjamin Know Washington nevű figurát alakít majd, de ennél többet nem tudunk a dologról. A WGA állítólag nem csupán az UA-val, hanem a Lucasfilmmel és Lionsgate stúdióval is megállapodott. Megosztják és uralkodnak. Ha már a Drótnál tartunk, az újságírók úgy látszik nem tudnak…
jan. 7
9:05
Képek: Garázstűz Győrságon (Lánglovagok)
Egy Lancia személygépkocsi is a lángok martalékává vált.
jan. 7
9:07
Rettegés várta a forgatás során az ismert riportert (storyonline)
Dombovári Vanda köztudottan tériszonnyal küzd, éppen ezért nem kis feladat volt számára egy Sri Lanka-i forgatás során felmászni a 200 méter magas Sigiriya sziklára. A StoryOnline-nak elárulta, szorongott ugyan a feladattól, de mégis felkapaszkodott a csúcsig.
jan. 7
9:07
Hétfői horoszkóp 2008-01-07 (HarmoNet)
Ma nagyon céltudatosak leszünk! Olyan feladatokat is képesek leszünk elvégezni, amelyek sok türelmet igényelnek, s valójában nagyon unalmasak.
jan. 7
9:09
Heti munka horoszkóp január 7-től 13-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
jan. 7
9:22
Takarításból él az Aktmodell győztese (Velvet)
Semmit sem változtatott Szatmári Bea életén a Cool TV Aktmodell című versenyének megnyerése, állítja a Bors.
jan. 7
9:30
Ahol csak a zene kábít (subba.blog.hu)
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezeket a videóklippes gyöngyszemeket, az Arató Disco honlapján megtekinthető, varázslatos, dizsibecsalogató kedvcsinálókat. Bámulatos képi megoldások, szeretetreméltó szereplők, remek talpalávalók, fogyasszátok örömmel!Az első felvétel a mindennapok taposómalmából kívánja kirántani a szórakozni vágyókat: A második felvétel sajnos már nem aktuális, illetve…
jan. 7
9:33
Nagy Feró: Hagyjuk az én lelkemet (Velvet)
Nagy Feró ma is tagad, ha kell, és azt is elmesélte szerinte ilyen lenne az ideális világ.
jan. 7
9:51
Kis vidámság reggelre: egy iszonyú kínos jelenet (comment.blog.hu)
A webkettes blogvilágban az a jó, hogy egy poszthoz a kommetelők pöpec videólinkeket tolnak, mi meg szépen kiemeljük őket külön posztba, hogy mindenki láthassa őket és röhögjön önfeledten, miközben a kávét szürcsölgeti az irodában. Ma reggeli darabunkat etiop néven kommentelő hű olvasónk találta, és a Futottak még... című sitcom karácsonyi különkiadásából van. Clive Owen egy állat, tessék csak…
jan. 7
10:06
Csipa: "Amíg élek, szégyellni fogom magam" (storyonline)
A Hooligans énekes úgy érzi, soha nem fogja magát túltenni azokon a lelki sebeken, amelyek abban a másfél évben keletkeztek, amikor a napi betevőt piacokról kellett összelopnia.
jan. 7
10:16
Mégis marad a Spears-hugi tévéshowja (Velvet)
A Nickelodeon ügyesen a maga hasznára fordította a kisebbik Spears-lány körüli felhajtást: tévécsatorna cáfolta a hírt, mely szerint felfüggesztenék a terhes Jamie-Lynn Spears Zoey 101 című showját, írja a Digitalspy.
jan. 7
10:27
A zseni újra köztünk (cotcot)
Albert Einstein robotként tért vissza közénk, csak űrutazáson volt.
jan. 7
10:33
Legtrendibb kütyük (cotcot)
Az új év várhatóan legmenőbb kütyüit jósoljuk meg a tévétől a könyvig.
jan. 7
10:35
Lopás elleni matrica (cotcot)
Végre valami, ami ötletesen figyelmezteti a tolvajokat, nem kell lopni.
jan. 7
10:37
Fess, hass, alkoss (cotcot)
Van egy site, ahol minden van, ami festmény, ami szín, ami téma. Szemezgess!
jan. 7
10:39
Kate Moss levetkőzött (cotcot)
Ékszerekben és vékony, átlátszó felsőkben pózol a japán Vogue-ban.
jan. 7
10:44
Kötelező a vacsora az első randin? (cotcot)
Hová menjünk első randin? Vacsora vagy borozás?
jan. 7
10:51
Együtt pukizgat az egész család (Velvet)
Régen nevettem annyit, mint a Kakikönyv felhőtelen ökörködésén.
jan. 7
10:53
Keleti Györgyi összeköltözött 12 évvel fiatalabb pasijával (Velvet)
A modell először csak barátkozott a huszonegy éves fiúval, majd megtetszettek egymásnak. Tóth Vera végül rábeszélte a kétkedő Keleti Györgyit, hogy ne törődjön a korkülönbséggel.
jan. 7
11:02
Kamion zuhant le a hídról Szegeden (Lánglovagok)
A török nyerges vontató egy kerékpárost is magával sodort.
jan. 7
11:02
Winehouse-t felmentették a bűnrészesség vádja alól (Velvet)
Az énekesnő férjét, Blake Fielder-Civilt még novemberben tartóztatták le azzal a váddal, hogy hamis tanúzásra próbálta bírni azt a pultost, akivel verekedésbe keveredett.
jan. 7
11:05
Az RTL műsorvezetőjének brutális csalódása! Épphogy felvállalta a nyilvánosság előtt ... (storyonline)
Örökké hálás lehet Kasuba L. Szilárd, amiért a StoryOnline a napokban nyilvánosságra hozta a szilveszter éjszaka készült felvételt. A videón ugyanis barátnőjével, Tóth Laurával látszik, akiről az ominózus kisfilm után kiderült, hogy párhuzamosan egy másik férfival is kapcsolatban él.

Keresés