2008. január 15. kedd

jan. 15
0:36
A Heti Hetes és Körmendi János emléke (comment.blog.hu)
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter tüdőkapacitású hegymászó. A Madách színház is közelebb van, mint a Mount Everest, Gálvölgyi most ott játszik, ahol annak idején…
jan. 15
6:09
Drámai fordulat! Három boldog év után szakított a Megasztár szerelmespárja! (storyonline)
Szinte hihetetlen, ami történt. Az álompárként emlegetett Bartók Eszter és Caramel szakítottak. Azt mondták, nincs kézzel fogható oka annak, ami történt, csak elfáradt a kapcsolatuk.
jan. 15
6:11
Óriási botrány az Eurovíziós Dalfesztivál körül! Tóth Gabi és Oláh Ibolya dala sem ütötte meg a ... (storyonline)
Áll a bál az Eurovíziós Dalfesztivál körül. Több induló is felháborodott az idei Eurovíziós Dalfesztivál döntőseinek névsorán. A Crystal frontemberét, Kasza Tibit például főleg az zaklatta fel, hogy a zakmai zsűri Tóth Gabit - akinek egyébként ő írta a versenydalát - is kiejtette az előselejtezőn. Tibi szerint kellőképpen szakmaiatlanra és amatőrre sikerült a verseny.
jan. 15
6:27
Megállítható a mellrák terjedése (HarmoNet)
Nem lehet elégszer ismételni, hogy Magyarországon drámai a helyzet mellrák ügyben: statisztikák alapján minden negyedik rákos nő melldaganattól szenved, és minden tizedik nőnek van esélye arra, hogy meg kell küzdenie a betegséggel.
jan. 15
6:29
Aprót az Apróknak! (HarmoNet)
Bizonyára hallottál már róla, hogy az 1 és a 2 forintos pénzérmét kivonják a forgalomból. Most rajtad a sor, hogy hasznossá tedd ezeket az aprócska érméket!
jan. 15
6:31
Az eltűnt 13 éves Adam valójában egy 33 éves nő (HarmoNet)
Norvégiában az eddig országszerte keresett 13 éves Adam tulajdonképpen Barbora Skrlova, 33 éves cseh állampolgár. A 'fiú' 2007 szeptemberében iratkozott be az iskolába, majd decemberben eltűnt.
jan. 15
6:43
Gyorsan nyélbe ütötte: Sarkozy máris elvette a barátnőjét? (ma.hu)
Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és Carla Bruni egykori topmodell csütörtökön házasságot kötött a párizsi Élysée-palotában - állította hétfőn a l,Est Républicaine című francia napilap internetes kiadása.
jan. 15
6:45
Nem volt elég? - Britney egy paparazzóhoz kötné magát! (ma.hu)
Britney egy spirituális utazást tett Mexikóba, és sikerült egy szokásosan kiváló ötletet kiagyalnia.
jan. 15
6:49
Paul McCartney gáláns exnek bizonyul (HarmoNet)
Sir Paul McCartney, akinek válási procedúrájától hónapok óta hangos a sajtó, 8,000 fontos- 2,7 millió forintos - ajándékkal kedveskedett volt nejének születésnapjára.
jan. 15
6:51
Farsangi fejtörő: Milyen ruhát varrjak gyermekemnek? (HarmoNet)
Farsang előtt már hetekkel korábban versengenek a gyerekek, tanárok és szülők, hogy minél izgalmasabb jelmezt készítsenek. De a farsang az iskolában nemcsak ruhabemutató, hanem játékok sorozata is. Egyes osztályok előadásokat készítenek, táncokat mutatnak be.
jan. 15
6:53
Mérgező dízel autók! (HarmoNet)
Vizsgálati eredmények bizonyítják, hogy a dízel kipufogó gázok valamivel kártékonyabbak, mint a levegőszennyezés más alkotóelemei. A levegőbe jutó gázok pedig tüdőtágulatot és jelentős légzési nehézséget okozhatnak az asztmás betegeknél.
jan. 15
6:59
Micsoda hűhó! - Christina vagy Nicole babájának lesz Paris a keresztanyja? (ma.hu)
Nicole Richie és Christina Aguilera gyermekei egy nap különbséggel jöttek a világra.
jan. 15
7:11
Kapusztnyík (HarmoNet)
Ez egy jellegzetes szlovák "sütemény" féle. Csak nem édes, hanem sós! Aki szereti a pikánsan csípős ízeket annak jó szívvel ajánlom! Nálunk családi tradíció a sütése!
jan. 15
7:13
Dekoltázs mustra: Jósolj velünk a cici formájából! (HarmoNet)
Körte? Háromszög? Dús vagy aprócska? A 18. századi Spanyolországban úgy hitték, hogy elég, ha rápillantunk egy nő kebleire, és máris képet alkothatunk személyiségéről.
jan. 15
7:24
Kinek áll jobban ugyanaz a ruha: Paris vagy PP? (Velvet)
Itt van ez a csinos kis ruha (ha valaki bekommenteli, melyik divattervezőtől, nagyon megköszönjük) Paris felirattal, szívecskével.
jan. 15
7:40
Titok az éjszakából! Cserháti Zsuzsa és Medveczky Ilona tökéletes testük miatt egymás ... (storyonline)
Cserháti 58 kilós bombázóként a Moulin Rouge-ban ugyanolyan átlátszó csipke trikóban és falatnyi tanga bugyiban lépett fel, mint amilyeben a revü koronázatlan királynője, Medveczky Ilona is.
jan. 15
7:42
Szakított Caramel és Bartók Eszter! (ma.hu)
Döbbenet - Véget ért a Megasztárban szövődött nagy szerelem! A fiatal zenész páros, aki már három éve élt boldogságban, tegnap este a Fókuszban jelentette be a szomorú hírt...
jan. 15
7:51
Megműtötték a Nagy fogyás Gáborát (Velvet)
Gábor, aki utolsóként esett ki a Nagy fogyásból, azért jelentkezett a műsorba, hogy elegendő súlyt veszítsen lábműtétjéhez.
jan. 15
8:19
A fél lakást elvisszük kirándulni (Velvet)
Közeleg a téli-tavaszi üdülések szezonja.
jan. 15
8:31
Palotás Petra elveszítette a kisbabáját (ma.hu)
Rosszul kezdődött az év a csinos műsorvezető, Palotás Petra számára - A lány tavaszra várta gyermekét, aki azonban sajnos már nem fog megérkezni...
jan. 15
8:33
Árpa Attila: Vérszívó fasiszták! (ma.hu)
Már lassan megszokjuk, hogy Árpa Attila elveszíti az önuralmát a reggeli Mokkában, és kertelés nélkül megmondja a véleményét - Ezúttal is megtette, élő adásban fasisztázott....
jan. 15
8:39
Hihetetlen fejlemények Diana hercegnő halálának ügyében! (storyonline)
Gőzerővel dolgozik a walesi hercegnő halálának körülményeit kivizsgáló bizottság. Új és újabb tanúkat hallgatnak meg, akik megdöbbentő részletekkel szolgálnak. A legfrissebb vallomás szerint Diana tudta, hogy az angol titkosszolgálat feni rá a fogát.
jan. 15
9:07
Hivatalból vadászik a sas Bari repterén (Velvet)
2,7 millió forintért vett sast egy olasz repülőtér, hogy segítsen megtisztítani a kifutópályát a rókáktól.
jan. 15
9:10
Pszichiátria: Károkozás és halálesetek (videóval) (HarmoNet)
A világon 17 millió gyermekkel szedetnek tudatbefolyásoló pszichiátriai szereket, mi állhat ennek a hátterében? Vannak-e bizonyítottan működőképes gyógymódok a pszichiátria területén?
jan. 15
9:12
Rágózás közben is fogyhatsz (HarmoNet)
Ha rendszeresen fogyasztunk cukormentes rágót, mely szorbitolt tartalmaz, akár drasztikusan is lefogyhatunk- olvasható a British Medical Journal folyóirat legfrissebb számában , mely két különös esetről is beszámol
jan. 15
9:14
Keddi horoszkóp 2008-01-15 (HarmoNet)
Ma nagyon érzékeny hangulatban lehetünk! Ha tehetjük, akkor minden eszközzel mutassuk ki egymás felé az elfogadásunkat, amely most viszonzásra találhat!
jan. 15
9:16
Heti általános horoszkóp január 15-től 21-ig (HarmoNet)
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
jan. 15
9:17
Pákó pácban (subba.blog.hu)
Már megint Pákó! Ígérjük, hogy nem szerepel majd itt hetente, de ez a történet igazán különleges. Történt, hogy Pákót meghívták Szlovákiába fellépésre. Meg is érkezett annak rendje módja szerint, de meglepetésére a színpadot nem találta, csak egy csapat skinheadet. Ezek a furfangos vendéglátók a legenda szerint Pákót egy erdőbe kergették ahol három órán át kóborolt, de szerencsére valahogyan mégis…
jan. 15
9:23
Hírek kávé mellé (comment.blog.hu)
Várható volt, hogy az ABC példáját a többi stúdió is követni fogja, s lőn: ajtót mutattak a Journeyman, a K-Ville, és a Women's Murder Club íróinak, és még sok más, hosszú távra leszerződött íróembernek. Pedig az ilyen development deal nevű izé a világ legjobb kereseti forrása, mert milliókért csak gondolkodni kell sorozatterveken. Hihetetlen, de igaz: annyi buzeráns amerikai nézi az American…
jan. 15
9:23
Balesetbe torkollott a filmes akasztás (Velvet)
Félresikerült egy akasztás, mert túl jól sikerült egy amatőrfilmezésen Kanadában.
jan. 15
9:31
Szívmelengető családi történetek (HarmoNet)
A protestáns lelkipásztorok élete mindig a közösség függvénye volt. Katolikus pap misézhet egyedül, protestáns pap kinek beszéljen, ha nincs partnere. A protestáns istentisztelet beszélgetés a Bibliáról, közös imádkozás, közös éneklés. Minden más szempontból a református pap és családja ugyanolyan emberek, mint a nyájból bárki.
jan. 15
9:34
Hoax volt a nemdohányzók kirúgása? (Urban Legends)
Összeférhetetlenségre hivatkozva azonnali hatállyal felmondott nemdohányzó beosztottjainak egy német cég - írta a múlt héten több magyar portál is. Most, úgy tűnik, mégsem így történt.
jan. 15
9:38
Tragédia! Öt hónapos terhesen elveszítette babáját az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője! (storyonline)
Szörnyű tragédia érte Palotás Petrát. Az RTL Klub műsorvezetője az ötödik hónapban járt terhességével, amikor elveszítette kisbabáját. A tévés most családi körben igyekszik kiheverni a történteket, és hisz abban, hogy a sors idővel új esélyt ad számára az anyaságra.
jan. 15
10:24
Kármen, 25 (cotcot)
Kép száma: 3416 Helyszín: Merlin
jan. 15
10:30
Zagar– Cannot walk fly instead (cotcot)
Ez most nagyon rendben van.
jan. 15
10:35
iPod dressz (cotcot)
Felvasalható, lehúzható, sokféle, praktikus, drága.
jan. 15
10:37
Maria új ruhája (cotcot)
Nekünk tetszik Sharapova új ruhája. És neked?
jan. 15
10:38
Ördög Nóra új párja kitálal! Volt, hogy mélypontra jutott! (storyonline)
Ördög Nóra új párja, Szujó Zoltán volt az elmúlt héten a Reggeliben. Az újdonsült műsorvezető - akit eddig főként sportriporterként ismerhettünk - a StoryOnline-nak elmondta, nagyon szeretett Nórával együtt dolgozni. Azt sem titkolta, szerdán érezte úgy, hogy mélyponton van.
jan. 15
10:41
Owen és Woody Mauin (cotcot)
A szeretjük pasik Hawaii-on süttetik a hasukat.
jan. 15
10:46
Clairemackó és az EMO együtt? (cotcot)
SZE mostohalánya és Peter Petrelli összejöttek.
jan. 15
10:49
Újabb Battlestar Galactica spoilerek (comment.blog.hu)
Közeleg az április (lófaszt közeleg) és ezzel a BSG negyedik évadának premierje, emit már alig várunk, mert a valaha készült legjobb sci-fi előző évada úgy fejeződött be, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket. Olvastunk valahol egy pletykát, hogy a SKY már januártól leadja az epizódokat, de megerősítést még nem találtunk rá, így csak reménykedünk benne. A neten kolbászolva összeszedtünk egy pár…
jan. 15
10:51
Mi van rajtad, Carrie? (cotcot)
Sex and the City bemutató és Carrie csúnya göncei.
jan. 15
10:57
Gold's Gym tesztnap (cotcot)
Kritika egy plázabeli teremről, ami nem is olyan rossz.
jan. 15
11:34
Britney bedilizett, közben kiadott egy parfümöt (Velvet)
A mentális betegségekkel küzdő Britney családi botrányai kellős közepén január elején piacra dobta Curious Heart nevű illatát.
jan. 15
11:37
Verik az NBC-t, mint a répát (comment.blog.hu)
Sokszor megkapjuk, hogy miért bántjuk szegény tévékettőt meg Árpát, (korábban Svábyt), sőt, volt sértődés is a dologból, pedig mi istenbizony kismiskák vagyunk az amerikai tévékritikusokhoz/bloggerekhez képest, ott olyanokat szólnak be egy-egy tévés személyiségnek vagy csatornának, amiért nálunk simán pert indítanak az érintettek. Az NBC most a Golden Globe-gála helyett megtartott…
jan. 15
11:41
Folytatódik a zaklatás! Újabb bűncselekményt követtek el a hazai sztár ellen! Betelt a pohár! (storyonline)
Nem elég, hogy a közelmúltban nyilvánosságra hozták a titkos telefonszámát és "leniggerezték", most még az internetes levelezését is feltörték Fekete Pákónak. A rendőrség szerint ez már bűncselekmény.
jan. 15
11:47
Rózsapír (cotcot)
Pirosodásra hajlamos a bőröm, néha már úgy érzem hártyavékony. Mivel ápoljam?
jan. 15
11:54
Apja küzd, hogy kinézzen valahogy Anna Nicole Smith kislánya - Képek! (ma.hu)
Még halála előtt tönkretette gyermekeit a közel egy éve elhunyt Anna Nicole Smith - Tizenéves fia nemsokkal anyja halála előtt adagolta túl magát, kislánya pedig már betegen született, anyja káros szenvedélyeinek köszönhetően...
jan. 15
12:09
Britney mégsem akarja annyira a gyerekeit - most végleg elveszítette őket? (storyonline)
Britney Spears meg sem jelent hétfőn azon a bírósági tárgyaláson, amelyen gyermekei láthatási jogáról döntöttek. Így az egykori popdíva talán eljátszotta utolsó esélyét is, hogy láthassa két kisfiát, akiket egyelőre az apjuk, Kevin Federline felügyeletére bízott a bíróság.
jan. 15
12:11
Gyurcsány Ferencnél csak Győzikében bíznak kevésbé a magyarok! Megdöbbentő felmérés és a ... (storyonline)
Még Gyurcsány Ferenc miniszterelnökben is jobban bízunk, mint Győzikében - mutatta ki egy nemrégiben elkészített felmérés. Ám nagy különbség nincs a két közéleti személyiség között, hiszen a megkérdezettek szerint Gyurcsány a 99., a roma showman pedig utolsóként zárja a sort.

Keresés