2008. január 9. szerda

jan. 9
6:12
Soma újra anya akar lenni (Blikk)
41 évesen újra anya szeretne lenni Soma Mamagésa
jan. 9
6:14
Bódi Sylvi visszatáncolt a történelembe (Blikk)
Már hatnapos az új szerelmi kapcsolata
jan. 9
6:16
Olga lett a legújabb Bond-lány (Blikk)
Ő lesz az, aki kihívások elé állítja Bondot
jan. 9
6:17
Pisztoly helyett mikrofon (MaHu)
Az egyre népszerűbb énekesről, Sergio Santosról kevesen tudják, hogy korábban hivatásos katonaként dolgozott. Komoly kiképzést kapott, és bevetéseken vett részt, mesterlövészként.
jan. 9
6:18
400 ezerért szépülhetnek (Blikk)
A rövid idő alatt több tíz kilót fogyott játékosok bőre függönyként lóg a testükön
jan. 9
6:22
Ma indul útjára Kordáék reality showja! Láthatjuk a romantikázásokat és a hálószobatitkokat? (storyonline)
Hatalmas csomagokkal indult el ma reggel világkörüli útjára a Viasat3 kameráinak kereszttüzében Korda György és Balázs Klári. A reality show első felvonása márciusban kerül adásba.
jan. 9
6:24
Botrányos felvétel a népszerű bankreklám Emeséjének múltjából! Íme a videó! Csak 18 éven ... (storyonline)
Kevés olyan ember akad, aki nem ismerné Lelkes Emesét. Tudjátok, ő az a lány, aki az egyik hazai bankunk reklámjaiban szerepel, és elképesztő ötletekkel rukkol elő az állásinterjúkon! Emesét egy fiatal és tehetséges színásznő játsza, akiről szélsebesen terjed az interneten egy másik, sokkoló videó!
jan. 9
6:33
Nem mindennapi sorozat (MaHu)
Január 14-én újabb Emmy Díjas sorozatot indít el a hazai Music Television. Az Osbournes-t magyar szinkronnal mutatja be a zenecsatorna hétköznap. Ozzy hangja Nagy Feró lesz, míg a feleséget, Sharont Bánsági Ildikó jeleníti meg.
jan. 9
7:15
Exkluzív! Szerelmi életük intimitásait írta meg erotikus verseiben az ismert tévés férje (storyonline)
Anettka nem egy hétköznapinak mondható ajándékot kapott férjétől karácsonyra. Rezső, aki egyébként író, verseket költött feleségéről, feleségének. Az intimitásoktól sem mentes versciklust hamarosan megzenésítik és a nagyközönség is meghallgathatja.
jan. 9
7:33
Bódy Sylvi boszorkány? (MaHu)
A feketehajú szépség azt állítja, különleges, auralátó képességekkel rendelkezik, méghozzá kiskora óta. Bódy Sylvi előre megérzi a negatív és pozitív gondolatokat, nagyapja halálát például előre látta.
jan. 9
7:49
Leo már lábadozik (MaHu)
Leónak már csak rossz emlék, hogy két hete még a kórházi ágyat nyomta májbetegsége miatt. Orvosai úgy gondolták, hogy lábadozásra legjobb az otthoni közeg.
jan. 9
7:56
Kenyértányért is használhatnak a mosogatni lusta britek (Velvet)
Kenyértányérral rukkolt elő egy birminghami élelmiszeripari cég azok számára, akik utálnak mosogatni.
jan. 9
7:59
Havas szabad kezet kap (Blikk)
BUDAPEST – Politikusok, bulvárhősök és a hírek aktuális szereplői adják majd egymásnak a kilincset Havas Henrik (57) vadonatúj műsorában – értesült a Blikk.
jan. 9
8:05
Tíz éve sült krumplin él egy angol kislány (MaHu)
Sült krumplin kívül alig evett mást az elmúlt tíz évben egy ma 15 éves angol kislány. Faye Campbell egy ritka betegségben szenved: ha sült krumplin kívül mást eszik, megbetegszik.A lány étrendje már szinte megőrjíti a szülőket.
jan. 9
8:09
Megdöbbentő átalakulás: Újabb fekete lesz fehér - Jacko mégsem hazudott?! (storyonline)
Korábban nagy felháborodást keltett a világhírű néger énekes, Michael Jackson bőrszínváltozása. Bár akkor váltig állította, hogy egy betegség okozza bőrének kifehéredését, senki nem hitt neki. Egy amerikai riporter azonban - szó szerint - a saját bőrén bizonyosult meg erről. A detroiti származású Thomas könyv formájában mesél átalakulásáról.
jan. 9
8:09
Kórházba vitték Rod Stewart fiát (Blikk)
A kisfiúnak torok- és fülgyulladása van
jan. 9
8:11
Építs gumibabát! (subba.blog.hu)
Kutatunk, keresgélünk, de van hogy teljesen véletlenül akadunk beteg oldalakra. Ez a gumibaba építés elsőre talán egy picit furcsa, de nem akarunk senkit sem megbántani. Pláne, hogy a szerkesztőségben már láttam ilyen chips-es dobozt is. Maradjunk annyiban, hogy kreatív és egyben finnyás emberekre gondoltak az alábbi termék kitalálói. Mert mi van akkor, ha te valami érdekesebbet szeretnél? Nem…
jan. 9
8:15
Soma szívesen szülne még (MaHu)
Bár elmúlt már negyvenéves, Soma két gyermeke mellé szívesen szülne egy harmadikat. Ha minden tervei szerint alakul, két-három éven belül bátran újra kismama lehet, hiszen őt is 46 évesen szülte édesanyja.
jan. 9
9:06
Soma újra anya akar lenni (Velvet)
A 41 esztendős médiaszemélyiség azt vette észre, hogy kamasz gyermekei már-már kirepültek a családi fészekből, csak hét végén mennek haza, ezért a férjével úgy döntöttek, hogy újabb gyermeket vállalnak, írja a Blikk.
jan. 9
9:08
Náray Tamás: "Az, hogy még itt vagyok, csakis a ragaszkodásomat jelzi" Az interjú 2. része (storyonline)
Miért tépte szét a középiskolai osztálynaplót? Mosnak-e szerinte a magyarok? Van-e Magyarországon luxuspiac? Folytatjuk a tegnap megkezdett, nagy port kavart Náray-interjút!
jan. 9
9:08
Kétszáz tonnás hidat loptak az orosz fémtolvajok (Velvet)
Szakmájuk mesterei lehettek azok az orosz fémtolvajok, akik egyetlen éjszaka leforgása alatt megfújtak egy egész acélhidat Habarovszkban.
jan. 9
9:11
Hírek kávé mellé (comment:com)
A Panasonic akkora plazmatévét mutatott be a most zajló CES-en, ami egy lakótelepi lakás falára csak hajtiogatva férne be, és minden bizonnyal kétszer annyiba kerül, mint maga az említett lakás. Az ABC feltámasztotta hamvaiból a nálunk Tégla (The Mole) néven ismert ősrégi valóságshow-t, amit négy éve semmilyen inkarnációjában nem láthattunk (volt ausztrál, magyar, stb.) A lényege, hogy a…
jan. 9
9:12
Leo hetek óta ágyhoz kötve él (Velvet)
A Blikk meglátogatta a ritka májbetegségben szenvedő valóságsó-hőst, aki igen rossz állapotban van.
jan. 9
9:22
Kirúgták a nemdohányzókat egy német cégtől (Velvet)
Összeférhetetlenségre hivatkozva azonnali hatállyal felmondott két nemdohányzó beosztottnak egy német vállalatigazgató.
jan. 9
9:25
VV Leo a lakása foglya (Blikk)
Sebhelyek borítják a testét, a bőre és a szemei sötétsárgák, nyolc kilogrammot fogyott, de ami a leginkább megviseli, hetek óta egy ágyban él! A ValóVilág Leóját (32) egy öröklődő betegség és egy méreganyag együttesen vette le a lábáról. „Idegileg kikészültem!” – mondta lapunknak a Cool Tv műsorvezetője betegágyában.
jan. 9
9:36
Vajna moziba vitte barátnőjét (Blikk)
Budapest – A magyar filmvilág befolyásos producerei és szakemberei is megjelentek Tímár Péter legújabb filmje, a Casting minden premierjén kedden este a Corvin moziban. Így természetesen nem hiányozhatott Andy Vajna (63) sem, aki ismét új kedvesével, Tóth Évával (23) jelent meg a bemutatón.
jan. 9
9:55
MAC Originals (cotcot)
A MAC Originals kollekciójával az eredetiség előtt tiszteleg.
jan. 9
9:57
Kék a kifutókon (cotcot)
Bevezető
jan. 9
10:01
Adri, 26 (cotcot)
Bevezető
jan. 9
10:05
Munka helyett szerelem (MaHu)
Nem teljesen világos még ma sem, mit evett Bill Clinton Monica Lewinskyn, de hogy a francia elnöknek, Nicholas Sarkozynek miért tudta elcsavarni a fejét a szupermodell Carla Bruni, az a bikinis fotókat elnézve nem kérdés.
jan. 9
10:06
Ájuldoznak a lányok a HPV-oltástól (Velvet)
A nemrég bevezetett méhnyakrák elleni oltást tartják a legfájdalmasabbnak az amerikai tinédzserek.
jan. 9
10:06
Legjobb albumok - 2007 (cotcot)
Húsz páratlan válogatás a tavalyi évről.
jan. 9
10:08
Könnyes viszontlátás a Nagy Fogyás szereplőinek (Velvet)
Örömkönnyekben tocsogó adással tért vissza a sorozat, melyben kövér emberekből teltkarcsúak lesznek.
jan. 9
10:12
Együtt érző sztárok (cotcot)
A celebek világában is létezik empátia a hírek szerint.
jan. 9
10:19
Golden Globe helyett (cotcot)
A botrány mellett minden a szokásos - divatozó sztármustra.
jan. 9
10:25
Kis vidámság reggelre: van öt órájuk? (comment:com)
Ha igen, akkor klikkoljanak ide, mert egy nagyon ráérő sorozatfüggő sorstárs összegyűjtött 330 klasszikus tévésorozat-főcímet (javarészt a YouTube-ról, ami a cigaretta és az Unikum után mindenképpen a világ leghasznosabb találmánya), amivel röpke öt óra alatt végezhetünk is. Ha ehhez hozzávesszük az ebédidőt, a cigi- és kávészüneteket, egy munkanap máris eltelt. Ízelitőnek betesszük a T.J. Hooker…
jan. 9
10:32
Linda és Mark közös ülése (MaHu)
Egy forgatás alkalmával ismerkedett meg Zimány Linda és a fiatal énekes Mark. Izzik mostanában közöttük a levegő, de elmondásuk szerint még nincsenek igazán együtt, bár Mark szerint az első csók azért már elcsattant.
jan. 9
10:40
Akár egy katonai kiképzőtáborban! Túlzásba viszik egymás szivatását a Barátok közt szereplői (storyonline)
Sok fiatal szereplőnek meggyűlt már a baja a Barátok közt rutinosabb kollégáival. Várkonyi András és Tihanyi Tóth Csaba igazán rutinosnak számítanak a beavatások terén, sőt sokszor túlzásba is viszik a tréfákat. De mit szólnak ehhez az ifjabb szereplők?
jan. 9
10:52
Steiner Kristóf Özgéje héberül is ért (Velvet)
Steiner Kristóf angolul és héberül beszél a kutyáihoz.
jan. 9
11:05
Dívák vitája (MaHu)
Jennifer Lopeznek nemcsak születendő babájára kell figyelnie, hanem gyerekes viselkedésű vetélytársaira is.
jan. 9
11:19
Kate Moss az ötéves lányát is vitte a szilveszteri partiba (Velvet)
A brit szupermodell nem talált bébiszittert szilveszterre, ezért magával vitte ötéves lányát bulizni, írja a Starpulse.
jan. 9
11:21
Spanyolországban egy hétig nincs abortusz (Velvet)
Egyhetes sztrájkot tartanak kedd óta a spanyol abortuszklinikák, tiltakozásul a kormány részéről tapasztalt "zaklatás" ellen, ami azóta folyik, hogy rendőrségi razziákat tartottak illegális művi vetélések végzésével vádolt barcelonai kórházakban.
jan. 9
11:30
Nagy Feró lesz Ozzy hangja (comment:com)
Magyar szinkronnal vetítik január 14-től midnen nap fél kilenctől az Osbournes című kultikus valóságshow-t a magyar Music Televisionön. A Black Sabbath énekesét a Ford Fairlane kalandjai magyarításával már bizonyított Nagy Feró szinkronizálja, felesége pedig Bánsági Ildikó hangján szólal majd meg, Viszont magyarul csak a második évadtól lesz látható a sorozat. Bónusz Ford Fairlane videó itt,…
jan. 9
11:31
Slampos hírességek (MaHu)
Victoria Beckham a tavalyi év legrémesebben öltözött nője - legalábbis a Richard Blackwell divatkritikus-újságíró által készített legfrissebb lista szerint.
jan. 9
11:39
Hírbe hozták a Csillag Születik sztárját! Menedzsert keres, hogy valaki támogassa a kiadását! (storyonline)
Polyák Ritát hírbe hozták, ugyanis azt pletykálták róla, bevallotta, nem érte el számítását a tehetségkutató műsorral. Rita a StoryOnline-nak határozottan cáfolta ezt a kijelentést. Állítja, ő ilyet, soha senkinek nem mondott, ráadásul az állítás még csak nem is igaz.
jan. 9
11:57
20 túlélő egymillióért (comment:com)
Lehet gyűlölni a reality-műfajt, de a Survivor vagy a The Amazing Race sikere mellett szó nélkül elmenni nem lehet, a szigetes reality első évadának fináléját például 50 millió néző követte élőben. Igaz, a nézettség a várható módon csökkent mostanára, de a Survivor a mai napig top20-as műsor, az előző évadot is 15 millió néző izgulta végig. A februárban kezdődő 16. évad egyféle All Star buli lesz,…
jan. 9
12:06
Bódi Sylvi vallomása: "Ez volt az utolsó randink...!" (storyonline)
Bódi Sylvi remekül érzi magát új kedvese, a Milanói Scala operaénekese, Bertram Klamp LeMercier oldalán. Tegnap, a Városligeti műjégpályán azonban már mindketten tudták: utoljára randiztak. Legalábbis ebben a hónapban.
jan. 9
12:08
Frei kockáztatja vagyonát (Blikk)
Megnyitotta kávézóját Frei Tamás (41). A nevével fémjelzett üzletből ötöt adtak át eddig országszerte
jan. 9
12:11
Akarod látni anyaszült meztelenül a szuperszexi fitneszgurut? Megmutatjuk! (storyonline)
Szentgyörgyi Rómeó szeret meztelenkedni. A mi kedvünkért mindent levesz magáról!
jan. 9
12:29
Paris Hilton tehet Kelly Osbourne első alkoholmérgezéséről (Velvet)
Kelly Osbourne barátnőjére, Paris Hiltonra fogja, hogy elindult a lejtőn, állítja a Hollywoodrag.

Keresés