2008. január 9. szerda

jan. 9
6:12
Soma újra anya akar lenni (Blikk)
41 évesen újra anya szeretne lenni Soma Mamagésa
jan. 9
6:14
Bódi Sylvi visszatáncolt a történelembe (Blikk)
Már hatnapos az új szerelmi kapcsolata
jan. 9
6:16
Olga lett a legújabb Bond-lány (Blikk)
Ő lesz az, aki kihívások elé állítja Bondot
jan. 9
6:17
Pisztoly helyett mikrofon (MaHu)
Az egyre népszerűbb énekesről, Sergio Santosról kevesen tudják, hogy korábban hivatásos katonaként dolgozott. Komoly kiképzést kapott, és bevetéseken vett részt, mesterlövészként.
jan. 9
6:18
400 ezerért szépülhetnek (Blikk)
A rövid idő alatt több tíz kilót fogyott játékosok bőre függönyként lóg a testükön
jan. 9
6:22
Ma indul útjára Kordáék reality showja! Láthatjuk a romantikázásokat és a hálószobatitkokat? (storyonline)
Hatalmas csomagokkal indult el ma reggel világkörüli útjára a Viasat3 kameráinak kereszttüzében Korda György és Balázs Klári. A reality show első felvonása márciusban kerül adásba.
jan. 9
6:24
Botrányos felvétel a népszerű bankreklám Emeséjének múltjából! Íme a videó! Csak 18 éven ... (storyonline)
Kevés olyan ember akad, aki nem ismerné Lelkes Emesét. Tudjátok, ő az a lány, aki az egyik hazai bankunk reklámjaiban szerepel, és elképesztő ötletekkel rukkol elő az állásinterjúkon! Emesét egy fiatal és tehetséges színásznő játsza, akiről szélsebesen terjed az interneten egy másik, sokkoló videó!
jan. 9
6:28
Ágybavizelés=gyengébb értelmi képesség? (HarmoNet)
A rendszeresen ágybavizelő gyermekek rosszabbul teljesítenek az összetett kognitív képességeket vizsgáló tesztek során.
jan. 9
6:30
Császármetszés a szülész és asztrológus szemszögéből (HarmoNet)
A nem sürgősségi császármetszéssel világra jött gyerekeknél légzésproblémák adódhatnak- derült ki egy dán vizsgálatból, mely szerint a választott császármetszésnek számtalan más veszélye is lehet.
jan. 9
6:32
Anglia minden idők legidősebb -102 éves- kivándorlója (HarmoNet)
Egy 102 esztendős úriember, 87 éves feleségével új életet kezd Új-Zélandon. Múlt hétvégén indultak egy luxushajóval a southamptoni kikötőből.
jan. 9
6:33
Nem mindennapi sorozat (MaHu)
Január 14-én újabb Emmy Díjas sorozatot indít el a hazai Music Television. Az Osbournes-t magyar szinkronnal mutatja be a zenecsatorna hétköznap. Ozzy hangja Nagy Feró lesz, míg a feleséget, Sharont Bánsági Ildikó jeleníti meg.
jan. 9
6:34
Harry Potter nőket vacsorázott (HarmoNet)
Daniel Radcliffe, a Harry Pottert alakító színész, két elbűvölő szőkeségen próbálta ki mágikus erejét az elmúlt hétvégén.
jan. 9
6:49
Doulát keresek! Ki lesz a megfelelő? (HarmoNet)
Megéri az energiát ráfordítani arra, hogy igényeinknek megfelelő doulát találjunk. Lehet, hogy az első doula, akivel találkozunk, a legeslegjobb, de talán érdemes többel is beszélgetni, mielőtt választunk.
jan. 9
6:51
Szűz Mária a pirítóson, Allah a padlizsánból üzent? (HarmoNet)
Babszemen, paradicsomban vagy egy szelet pirítóson is kaphatunk égi üzenetet? Igen! Miért is ne? Sokan a legkülönfélébb jövendölést illetve isteni kinyilatkoztatást vélnek kiolvasni a egy-egy csodásnak titulált zöldségből és gyümölcsből is. Ezeket többnyire a belsejükben találják meg, és isteni jelként tekintenek rájuk.
jan. 9
7:06
Túrós rakás (HarmoNet)
A máglyarakás rokona ez az étel! Először egy gyorsétteremben ettem, aztán próbáltam otthon reprodukálni! Sikerült és most megosztom veletek!
jan. 9
7:08
3 táplálkozási hiba, ami miatt nem fogysz le! (HarmoNet)
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy úgy vélik, csak sporttal, vagy csak szigorú diétával szembeszállhatnak a plusz kg - uk ellen. Pedig ez nem így van. Az egyoldalúan folytatott, túl szigorú diéta sport, mozgás nélkül és a túl sok sport diéta nélkül mit sem ér.
jan. 9
7:15
Exkluzív! Szerelmi életük intimitásait írta meg erotikus verseiben az ismert tévés férje (storyonline)
Anettka nem egy hétköznapinak mondható ajándékot kapott férjétől karácsonyra. Rezső, aki egyébként író, verseket költött feleségéről, feleségének. Az intimitásoktól sem mentes versciklust hamarosan megzenésítik és a nagyközönség is meghallgathatja.
jan. 9
7:33
Bódy Sylvi boszorkány? (MaHu)
A feketehajú szépség azt állítja, különleges, auralátó képességekkel rendelkezik, méghozzá kiskora óta. Bódy Sylvi előre megérzi a negatív és pozitív gondolatokat, nagyapja halálát például előre látta.
jan. 9
7:49
Leo már lábadozik (MaHu)
Leónak már csak rossz emlék, hogy két hete még a kórházi ágyat nyomta májbetegsége miatt. Orvosai úgy gondolták, hogy lábadozásra legjobb az otthoni közeg.
jan. 9
7:56
Kenyértányért is használhatnak a mosogatni lusta britek (Velvet)
Kenyértányérral rukkolt elő egy birminghami élelmiszeripari cég azok számára, akik utálnak mosogatni.
jan. 9
7:59
Havas szabad kezet kap (Blikk)
BUDAPEST – Politikusok, bulvárhősök és a hírek aktuális szereplői adják majd egymásnak a kilincset Havas Henrik (57) vadonatúj műsorában – értesült a Blikk.
jan. 9
8:05
Tíz éve sült krumplin él egy angol kislány (MaHu)
Sült krumplin kívül alig evett mást az elmúlt tíz évben egy ma 15 éves angol kislány. Faye Campbell egy ritka betegségben szenved: ha sült krumplin kívül mást eszik, megbetegszik.A lány étrendje már szinte megőrjíti a szülőket.
jan. 9
8:09
Megdöbbentő átalakulás: Újabb fekete lesz fehér - Jacko mégsem hazudott?! (storyonline)
Korábban nagy felháborodást keltett a világhírű néger énekes, Michael Jackson bőrszínváltozása. Bár akkor váltig állította, hogy egy betegség okozza bőrének kifehéredését, senki nem hitt neki. Egy amerikai riporter azonban - szó szerint - a saját bőrén bizonyosult meg erről. A detroiti származású Thomas könyv formájában mesél átalakulásáról.
jan. 9
8:09
Kórházba vitték Rod Stewart fiát (Blikk)
A kisfiúnak torok- és fülgyulladása van
jan. 9
8:11
Építs gumibabát! (subba.blog.hu)
Kutatunk, keresgélünk, de van hogy teljesen véletlenül akadunk beteg oldalakra. Ez a gumibaba építés elsőre talán egy picit furcsa, de nem akarunk senkit sem megbántani. Pláne, hogy a szerkesztőségben már láttam ilyen chips-es dobozt is. Maradjunk annyiban, hogy kreatív és egyben finnyás emberekre gondoltak az alábbi termék kitalálói. Mert mi van akkor, ha te valami érdekesebbet szeretnél? Nem…
jan. 9
8:15
Soma szívesen szülne még (MaHu)
Bár elmúlt már negyvenéves, Soma két gyermeke mellé szívesen szülne egy harmadikat. Ha minden tervei szerint alakul, két-három éven belül bátran újra kismama lehet, hiszen őt is 46 évesen szülte édesanyja.
jan. 9
9:06
Soma újra anya akar lenni (Velvet)
A 41 esztendős médiaszemélyiség azt vette észre, hogy kamasz gyermekei már-már kirepültek a családi fészekből, csak hét végén mennek haza, ezért a férjével úgy döntöttek, hogy újabb gyermeket vállalnak, írja a Blikk.
jan. 9
9:08
Náray Tamás: "Az, hogy még itt vagyok, csakis a ragaszkodásomat jelzi" Az interjú 2. része (storyonline)
Miért tépte szét a középiskolai osztálynaplót? Mosnak-e szerinte a magyarok? Van-e Magyarországon luxuspiac? Folytatjuk a tegnap megkezdett, nagy port kavart Náray-interjút!
jan. 9
9:08
Kétszáz tonnás hidat loptak az orosz fémtolvajok (Velvet)
Szakmájuk mesterei lehettek azok az orosz fémtolvajok, akik egyetlen éjszaka leforgása alatt megfújtak egy egész acélhidat Habarovszkban.
jan. 9
9:09
Grabowski újra megmenti a világot (HarmoNet)
2007. december 20-tól végre fellélegezhettek a türelmetlen Macskafogó rajongók: moziba került a Macskafogó 2 - A sátán macskája című rajzfilm, melyben az egérfajt fenyegető újabb válságot természetesen a lehengerlő Grabowski fogja ismét megoldani.
jan. 9
9:11
Hírek kávé mellé (comment:com)
A Panasonic akkora plazmatévét mutatott be a most zajló CES-en, ami egy lakótelepi lakás falára csak hajtiogatva férne be, és minden bizonnyal kétszer annyiba kerül, mint maga az említett lakás. Az ABC feltámasztotta hamvaiból a nálunk Tégla (The Mole) néven ismert ősrégi valóságshow-t, amit négy éve semmilyen inkarnációjában nem láthattunk (volt ausztrál, magyar, stb.) A lényege, hogy a…
jan. 9
9:11
Szerdai horoszkóp 2008-01-09 (HarmoNet)
Ma nagyon érdeklődő hangulatban leszünk! Örülünk annak is, ha az ismereteinket gyarapíthatjuk, - érdemes elmennünk a könyvesboltba.
jan. 9
9:12
Leo hetek óta ágyhoz kötve él (Velvet)
A Blikk meglátogatta a ritka májbetegségben szenvedő valóságsó-hőst, aki igen rossz állapotban van.
jan. 9
9:13
Heti vagyonhoroszkóp január 9-től 15-ig (HarmoNet)
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
jan. 9
9:22
Kirúgták a nemdohányzókat egy német cégtől (Velvet)
Összeférhetetlenségre hivatkozva azonnali hatállyal felmondott két nemdohányzó beosztottnak egy német vállalatigazgató.
jan. 9
9:25
VV Leo a lakása foglya (Blikk)
Sebhelyek borítják a testét, a bőre és a szemei sötétsárgák, nyolc kilogrammot fogyott, de ami a leginkább megviseli, hetek óta egy ágyban él! A ValóVilág Leóját (32) egy öröklődő betegség és egy méreganyag együttesen vette le a lábáról. „Idegileg kikészültem!” – mondta lapunknak a Cool Tv műsorvezetője betegágyában.
jan. 9
9:36
Vajna moziba vitte barátnőjét (Blikk)
Budapest – A magyar filmvilág befolyásos producerei és szakemberei is megjelentek Tímár Péter legújabb filmje, a Casting minden premierjén kedden este a Corvin moziban. Így természetesen nem hiányozhatott Andy Vajna (63) sem, aki ismét új kedvesével, Tóth Évával (23) jelent meg a bemutatón.
jan. 9
9:36
Kidman állapotos! (Habostorta)
Bár eddig határozottan tagadták az illetékesek, most mégis megerősítést nyert a hír: a gyönyörű ausztrál színésznő babát vár férjétől
jan. 9
9:55
MAC Originals (cotcot)
A MAC Originals kollekciójával az eredetiség előtt tiszteleg.
jan. 9
9:57
Kék a kifutókon (cotcot)
Bevezető
jan. 9
10:01
Adri, 26 (cotcot)
Bevezető
jan. 9
10:05
Munka helyett szerelem (MaHu)
Nem teljesen világos még ma sem, mit evett Bill Clinton Monica Lewinskyn, de hogy a francia elnöknek, Nicholas Sarkozynek miért tudta elcsavarni a fejét a szupermodell Carla Bruni, az a bikinis fotókat elnézve nem kérdés.
jan. 9
10:06
Ájuldoznak a lányok a HPV-oltástól (Velvet)
A nemrég bevezetett méhnyakrák elleni oltást tartják a legfájdalmasabbnak az amerikai tinédzserek.
jan. 9
10:06
Legjobb albumok - 2007 (cotcot)
Húsz páratlan válogatás a tavalyi évről.
jan. 9
10:08
Könnyes viszontlátás a Nagy Fogyás szereplőinek (Velvet)
Örömkönnyekben tocsogó adással tért vissza a sorozat, melyben kövér emberekből teltkarcsúak lesznek.
jan. 9
10:11
II. Szegedi Menyegző Esküvői Kiállítás (HarmoNet)
Mi szükségeltetik egy emlékezetes esküvőhöz? A II. Szegedi Menyegző Esküvő Kiállításon választ kaphatunk erre a kérdésre.
jan. 9
10:12
Együtt érző sztárok (cotcot)
A celebek világában is létezik empátia a hírek szerint.
jan. 9
10:19
Golden Globe helyett (cotcot)
A botrány mellett minden a szokásos - divatozó sztármustra.
jan. 9
10:22
Ez történt január 9-én (Habostorta)
Poljakov 366 napot töltött a MIR űrállomáson, elhunyt az első női csillagász, ünnepel Dés László...
jan. 9
10:25
Kis vidámság reggelre: van öt órájuk? (comment:com)
Ha igen, akkor klikkoljanak ide, mert egy nagyon ráérő sorozatfüggő sorstárs összegyűjtött 330 klasszikus tévésorozat-főcímet (javarészt a YouTube-ról, ami a cigaretta és az Unikum után mindenképpen a világ leghasznosabb találmánya), amivel röpke öt óra alatt végezhetünk is. Ha ehhez hozzávesszük az ebédidőt, a cigi- és kávészüneteket, egy munkanap máris eltelt. Ízelitőnek betesszük a T.J. Hooker…

Keresés