2008. január 9. szerda

jan. 9
6:12
Hajnal befutott (Blikk)
Bundesliga-játékosok szavaztak a magyar játékosra
jan. 9
6:14
David Beckham lesz a Manchester nagykövete (Blikk)
„Csupán” 2 millió fontot tehetne zsebre a protokollállásért
jan. 9
6:16
Janics: Forródrót Kovács Katival (Blikk)
Janics Natasa csak Fábiánnéval nem beszél...
jan. 9
6:18
Fogadni lehet Szávay Ágira (Blikk)
Az angolok fogadóiroda 33 az 1-hez adja a világranglista 20. helyén álló magyar játékos győzelmi esélyeit
jan. 9
6:20
Gera az egy százalékokért (Blikk)
Óriásplakátokon népszerűsíti a Hit Gyülekezetét
jan. 9
6:49
Új "játékos" a Real Madridnál (Behaviour)
Új "játékost" szerződtetett a Real Madrid labdarúgócsapata, akiért azonban nem kellett átigazolási díjat fizetni és akinek sok köze tulajdonképpen nincs is a futballhoz: az új szerzemény Jesús González mesterszakács, ő felel ezentúl a spanyol gárda tagjainak étkeztetéséért.
jan. 9
9:54
Tenisz, Australian Open, selejtező: Nagy és Czink első ellenfele (She)
Szerdán nyilvánosságra hozták a hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokság, az Australian Open női selejtezőjének sorsolását: a 12. helyen kiemelt Czink Melinda a hazai közönség előtt szereplő Trudy Musgrave, míg Nagy Kyra (18.) a lengyel Marta Domachowska ellen lép pályára az első fordulóban. A 128-as főtáblára jutáshoz három győzelem szükséges.
jan. 9
10:22
Tenisz, Sydney: Gasquet, Moya és Hewitt a 16 között búcsúzott (She)
A Sydneyben zajló, 465 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a második fordulóban több kiemelt is elbúcsúzott, így tett az első helyen rangsorolt francia Richard Gasquet, az ötödik spanyol Carlos Moya, a hatodik ausztrál Lleyton Hewitt és a nyolcadik spanyol Fernando Verdasco.
jan. 9
11:00
Téli olimpia 2010: Vancouverben női síugrást rendeznének (She)
Kanada szeretné elérni, hogy a 2010-es vancouveri téli olimpián női síugrást is rendezzenek. Az ország kormánya közölte, osztja azok véleményét, akik szerint a nők kizárása ebből a versenyszámból sérti a nemek közötti egyenlőség elvét.
jan. 9
11:27
Bp. Honvéd: a külföldi ellenfeleket részesítik előnyben a kispestiek (She)
Január 13-án, Budafokon az év első felkészülési mérkőzésén lép pályára Supka Attila együttese, a Bp. Honvéd. A kispestiek ellenfele a romániai Politehnica Timişoara együttese lesz.
jan. 9
11:33
Iker Casillast "örökre" megtartaná a Real Madrid (Infostart)
Akár évi 12 millió eurós fizetést is kész adni a Real Madrid Iker Casillasnak, hogy megtartsa kapusát, aki a spanyol válogatott első számú hálóőre is.
jan. 9
13:15
Nem indul Pekingben, de nem is vonul vissza Kovács Ágnes (Infostart)
Kovács Ágnes olimpiai bajnok mellúszó bejelentette, hogy nem indul a pekingi ötkarikás játékokon, de nem is vonul vissza a versenyzéstől.
jan. 9
13:48
Röplabda: Venezuela férfi és női csapata is olimpiai résztvevő (She)
Peru fővárosában Limában rendezték a dél-amerikai női röplabda olimpiai kvalifikációs tornát.
jan. 9
13:50
Tenisz, Sydney: Justine Henin-Ana Ivanovics a döntőbe jutásért (She)
A Sydneyben zajló, 600 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztorna egyeseinek küzdelmében Justine Henin az észt Kanepit búcsúztatta két sima játszmában, Ana Ivanovic (képünkön) pedig a szlovén Srebotnikon lépett túl három játszmában. A másik ágon Nicole Vaidisova találkozik Szvetlana Kuznyecovával.
jan. 9
14:00
Iker Casillast "örökre" megtartaná a Real Madrid (Behaviour)
Akár évi 12 millió eurós fizetést is kész adni a Real Madrid Iker Casillasnak, hogy megtartsa kapusát, aki a spanyol válogatott első számú hálóőre is. A Marca című sportnapilap szerint a királyi gárda vezetése már meg is tette "számszerű" javaslatát Casillasnak, aki ráadásul maga is maradni akar a fővárosi elitalakulatnál. Az újság internetes kiadásában szerdán azt írta: a kapus álma, hogy a Real…
jan. 9
14:05
Tenisz, Australian Open: David Nalbandian indulása kérdéses (She)
Elképzelhető, hogy a világranglistán kilencedik David Nalbandian (képünkön) nem indul a hétfőn kezdődő Australian Openen: az argentin teniszsztár edzés közben szenvedett hátsérülést.
jan. 9
14:37
Real Madrid: Schuster öt hétig nem számíthat Gabriel Heinzére (She)
Izomszakadás miatt öt hetes kihagyásra kényszerül Gabriel Heinze (képünkön), a Real Madrid argentin válogatott védője. A klasszist a vasárnapi, Zaragoza elleni mérkőzés 17. percében kellett lecserélni.
jan. 9
14:48
Real Madrid: 35 millió eurós ajánlat a lyoni Karim Benzemáért (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban listavezető, címvédő Lyon csatára, Karim Benzema (képünkön) lehet a következő világklasszisa a sztárokban cseppet sem szűkölködő francia labdarúgásnak. Az átigazolási piacon azonban már most az egyik nagy sláger a 20 éves játékos, megszerzéséért nagycsapatok állnak sorba. A spanyol Real Madrid a sport.es spanyol internetes oldal értesülései szerint 35…
jan. 9
15:21
Férfi kéziseink ott akarnak lenni az olimpián (Behaviour)
A magyar férfi kézilabda-válogatott célja, hogy az első hat közé kerüljön a január 17. és 27. között rendezendő norvégiai Európa-bajnokságon. Ezt a csapat elutazása előtti utolsó sajtótájékoztatón jelentette ki Sinka László, a szövetség főtitkára.
jan. 9
15:36
Anglia: David Beckham a brit miniszterelnöknél vendégeskedett (She)
Gordon Brown brit miniszterelnök kedd este otthonában fogadta David Beckhamet (képünkön), az angol labdarúgó-válogatott középpályását.
jan. 9
16:29
Kovács Ágnes folytatja, de nem indul Pekingben (Behaviour)
Kovács Ágnes nem indul a pekingi olimpián, de pályafutását nem fejezi be, a júliusi országos bajnokságon még versenyezni fog. Ezt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő jelentette be az ebből az alkalomból meghirdetett szerdai, budapesti sajtóbeszélgetésen. Döntésében elmondása szerint alapvető szerepet játszott a decemberi, debreceni rövidpályás Európa-bajnokságot megelőző doppingvizsgálata…
jan. 9
18:25
Kerékpár: új sportolói doppingigazolvány márciustól (She)
Várhatóan márciusban mutatja be a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) az új doppingigazolványt, amely tartalmazza majd a profi versenyzők biológiai adatait.
jan. 9
18:41
Kovács Ágnes: Inkább amatőrnek tartom magam (Infostart)
Nem szerepel többet a magyar úszóválogatottban Kovács Ágnes, a Kőbánya SC olimpiai bajnoka. A versenyző ugyanakkor azt tervezi, hogy a nyári magyar bajnokságon még elindul. Kovács Ágnes az InfoRádiónak adott interjúban beszélt arról is, hogy a novemberben történteket máig nem tudta feldolgozni. Az alábbiakban a sportolóval készült beszélgetés szerkesztett változatát olvashatják el.
jan. 9
19:30
Távozik Sam Allardyce a Newcastle-től (Infostart)
Közös megegyezéssel távozott posztjáról Sam Allardyce, az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jan. 9
20:03
Kézilabda, női NB I: magabiztos ferencvárosi győzelem (She)
A Ferencváros hazai pályán könnyedén, húsz góllal nyert a Vác ellen a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén. Már az első félidőben eldöntötték a találkozót a zöld-fehérek, akik a második játékrésznek 11 gólos előnnyel vágtak neki. Zsiga Gyula együttesének legeredményesebb játékosa a 10 találatot szerző Szamoránszky Piroska volt.
jan. 9
20:30
UNIQA férfi kosárlabda NB I: a MAFC legyőzte az Atomerőműt (She)
A MAFC hazai pályán legyőzte a a nála sokkal esélyesebb Atomerőműt az UNIQA férfi kosárlabda NB I szerdai találkozóján. A találkozó előtt a tabella 11. helyén álló fővárosiak elsősorban a 3. negyedben mutatott remek teljesítményüknek köszönhetik a sikert a 4. helyezett paksi csapat ellen.
jan. 9
20:46
UNIQA női kosárlabda NB I: szolnoki diadal a BSE ellen (She)
A Szolnok némi meglepetésre legyőzte a vendég BSE-t az UNIQA női kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén.
jan. 9
21:45
Peking 2008: hazai kvótahelyzet (Metropol)
Eddig 14 sportágban 41 magyar sportoló, valamint a férfi vízilabda-válogatott szerzett indulási jogot a pekingi olimpiára. Emellett atlétikában és úszásban 19-en az úgynevezett A, 13-an a B szintet teljesítették.
jan. 9
21:47
Ludvig Zsolt az év legjobb női edzője (Metropol)
A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) hagyományos év végi szavazásán Ludvig Zsoltot, a bajnok és Magyar Kupa-győztes Betonút-NRK-Nyíregyháza trénerét választották a 2007-es esztendő legjobb női edzőjének.
jan. 9
21:55
Arsenal: Jens Lehmann visszatér Dortmundba? (She)
Jens Lehmann, a német labdarúgó-válogatott kapusa visszatér korábbi klubjához, a Borussia Dortmundhoz. A Bild Zeitung című lap internetes kiadása szerint az Arsenal csapatában az utóbbi hónapokban csereként számításba vett hálóőr mindenben megegyezett a dortmundi vezetőkkel és a tavaszi idényben a német együttest erősíti, már csak a szerződését kell aláírnia.
jan. 9
22:23
Ismét győzelem: ezúttal a Mondeville-ben diadalmaskodott a Pécs (She)
A MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapata 77-72-re nyert a Mondeville otthonában az Euroliga nyolcadik fordulójában. A magyar csapat sorozatban harmadik győzelmét aratta az európai kupában, Iványiék Faenzában és Vilniusban győzedelmeskedtek ezt megelőzően.

Keresés