2008. május 1. csütörtök

máj. 1
7:14
NFL: öt év alatt nyolc meccset játszik Torontóban a Buffalo Bills (She)
A következő öt évben öt alapszakasz- és három felkészülési mérkőzést Torontóban játszik a Buffalo Bills amerikaifutball-csapat. A szerződés értelmében egy kanadai cég összesen 78 millió dollárt fizet a profiligában (NFL) érdekelt amerikai alakulatnak.
máj. 1
8:04
Japán: labdarúgó halálát kívánta a játékvezető meccs közben (She)
Egy futballista halálát kívánta a játékvezető egy japán bajnoki mérkőzés közben. Uemoto Tajkaj, az Oita Trinita labdarúgója az FC Tokió elleni találkozón kérdőre vonta Nisimura Jujcsi játékvezetőt, hogy miért nem adott sárga lapot az egyik szabálytalankodó riválisnak, mire meglepő választ kapott.
máj. 1
9:00
BL: A Chelsea történelmi sikere (Blikk)
Ami nem sikerült Mourinhónak, sikerült Avram Grantnak
máj. 1
9:45
Kerékpár: postázta a Világkupát a nemzetközi szövetség (She)
Roppant eredeti, ugyanakkor megalázó módját választotta a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség a krossz-szakág női és férfi világkupa-győztes felköszöntésére. Az UCI illetékesei postán jutatták el a serleget Daphny van den Brandnek és Sven Nysnek.
máj. 1
9:57
Bulgária: 31-edszer bajnok a CSZKA Szófia együttese (She)
Fennállásának 31. bajnoki címét hódította el a CSZKA Szófia labdarúgócsapata Bulgáriában.
máj. 1
9:59
Női vízilabda OB I: orvoshiány miatt az orvosoké a két pont (She)
Érlelődik a Honvéd-OSC döntő a női vízilabda-bajnokságban, miután az orvosegyetemisták a legutóbbi dunaújvárosi elődöntős mérkőzés mindkét pontját játék nélkül megkapták, így ők is 6-2-re vezetnek a 8 pontig tartó párharcban.
máj. 1
10:53
Évforduló: ma ötvenhárom esztendős Töröcsik András (She)
A magyar labdarúgás egyik élő legendája, Töröcsik András a mai napon töltötte be ötvenharmadik életévét.
máj. 1
12:05
NBA: valószínűleg Kevin Durant lesz az év újonca (She)
Kiszivárgott hírek szerint a Seattle SuperSonicsot erősítő Kevin Durant lesz az év újonca az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
máj. 1
12:21
Arsenal: lemondott az ügyvezető igazgató (Infostart)
Nyolc év után lemondott posztjáról Keith Edelman, az Arsenal labdarúgóklub ügyvezető igazgatója.
máj. 1
12:29
Sakk Eb: három győzelem a férfiaknál (Metropol)
Almási Zoltán, Bérczes Dávid és Mihók Olivér nyert a kilencedik fordulóban a plovdivi sakk Európa-bajnokságon.
máj. 1
12:40
Platini olasz, francia vagy német sikert vár (Behaviour)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke olasz, francia vagy német győzelmet vár a június 7-én kezdődő osztrák-svájci Európa-bajnokságon. "Nem véletlen, hogy ez a három válogatott végzett az első három helyen a világbajnokságon" - mondta a francia sportdiplomata. "A tudás azonban önmagában kevés. Az Eb-n nagyon fontos az egyenletes teljesítmény, nem lehet hullámvölgybe kerülni.…
máj. 1
12:57
Bajnokok Ligája: Chelsea-diadal Drogba-duplával, Cech-potyagóllal (Behaviour)
A Liverpool négy szezonon belül harmadszor lehetett volna döntős a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ehelyett szerda esti legyőzője, a Chelsea játszhat - történetében először - a BL-fináléban a szintén angol Manchester United ellen, miután a londoni Kékek az elődöntős visszavágón hosszabbításban 3-2-re felülkerekedtek a Vörösökön.
máj. 1
13:03
Arsenal: távozik az igazgató (Behaviour)
Nyolc év után lemondott posztjáról Keith Edelman, az Arsenal labdarúgóklub ügyvezető igazgatója. A zökkenőmentes átmenet érdekében még 12 hónapig feladatait ellátó vezető irányította többek között a csapat 2006-os költözését a Highburyből az Emirates Stadionba.
máj. 1
13:08
Olimpia után kosár (Behaviour)
A jelentkezési határidő utolsó pillanatában, kilencedikként Kína is jelezte lebonyolítási szándékát a 2014-es férfi kosárlabda-világbajnokságra. A 17. vb-nek így Spanyolország, Franciaország, Dánia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Katar, Olaszország, Görögország és Kína adna otthont. A győztes kilétére 2009 áprilisában derül fény.
máj. 1
13:14
Bulgária: 31-edszer bajnok a CSZKA (Behaviour)
Fennállásának 31. bajnoki címét hódította el a CSZKA Szófia labdarúgócsapata Bulgáriában. A fővárosiak szerdán 3-1-re nyertek a Botev Plovdiv otthonában, és három fordulóval az idény vége előtt behozhatatlan, 13 pontos előnnyel vezetik a tabellát a helyi rivális Levszki Szófia előtt. A plovdivi találkozó üres lelátók előtt zajlott, mivel szurkolói rendbontások miatt a szövetség két meccsre…
máj. 1
13:31
Bundesliga: már szombaton bajnok lehet a Bayern München (Behaviour)
Bár csak vasárnap lép pályára, a listavezető Bayern München már szombaton aranyérmes lehet, ha a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában sem a Werder Bremen, sem a Schalke 04 nem tud nyerni.A brémaiak az Energie Cottbust fogadják, és történetük egyetlen hazai vereségét 2002. szeptember 14-én szenvedték el a keletnémet gárdától (0-1). A Schalkéhoz Huszti Szabolcs csapata, a Hannover érkezik,…
máj. 1
15:13
Primera División: szezonvégi kiárusítás Valenciában (She)
Kiárusítja legjobbjait a csődközeli állapotba jutott FC Valencia spanyol labdarúgóklub, amelynek élvonalbeli csapatát egyre inkább a kiesés réme fenyegeti.
máj. 1
15:30
Férfi röplabda: egyenlített a MAFC a Barcika ellen (She)
A MAFC egyenlített a Kazincbarcika ellen a férfi röplabda-bajnokság 5. helyéért rendezett párharc második mérkőzésén.
máj. 1
15:36
Manchester United: Ronaldónak a csapat igen, az időjárás nem tetszik (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Manchester United sztárja, Crisstiano Ronaldo minél tovább szeretne futballozni jelenlegi csapatában, ám azt elismeri: rendkívül nehéz számára az angliai élet.
máj. 1
15:41
Angol gazdagság a kluboknál, és a játékosoknál (Behaviour)
A mértékadó Forbes magazin szerint továbbra is a Manchester United a világ legértékesebb labdarúgóklubja, míg a játékosok közül a Los Angeles Galaxyt erősítő angol David Beckham kereste az üzleti év során a legtöbbet.
máj. 1
17:05
Szezonvégi kiárusítás Valenciában (Behaviour)
Kiárusítja legjobbjait a csődközeli állapotba jutott FC Valencia spanyol labdarúgóklub, amelynek élvonalbeli csapatát egyre inkább a kiesés réme fenyegeti.
máj. 1
17:23
Dánia: a Bröndby hatodik kupagyőzelmét ünnepelhette (She)
A Bröndby lett a dán kupagyőztes, miután a csütörtöki döntőben 3?2-re megverte az Esbjerg csapatát.
máj. 1
17:39
Hollandia: az Ajax megnyerte első meccsét a rájátszásban (She)
Az Ajax megnyerte első mérkőzését idegenben a Heerenveen ellen a Bajnokok Ligája-indulásért folytatott rájátszásban.
máj. 1
17:50
Hollandia: az Utrecht döntetlent játszott a Groningennel (She)
Négy csapat harcol az indulás jogának megszerzéséért az Intertotó Kupában, az Utrecht 2?2-es döntetlent játszott első elődöntőjén a Groningennel.
máj. 1
17:55
Barcelona: meglepetés nélkül (Behaviour)
A 888 ezer euró összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében:Ferrer (spanyol, 2.)-Lapentti (ecuadori) 4:6, 6:4, 6:3 Montanes (spanyol)-Kukuskin (orosz) 6:3, 3:6, 6:3Chela (argentin)-Gulbis (lett) 2:6, 6:4, 6:3
máj. 1
17:56
Exkluzív interjú Szávay Ágnessel - "Henint is le szeretném győzni" (Infostart)
A világranglistán elfoglalt 14. helytől függetlenül a döntőbe jutás a célja Szávay Ágnesnek a francia nyílt teniszbajnokságon. A magyar játékos erről az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában beszélt. Az exkluzív interjúban az elmúlt másfél évtized legeredményesebb magyar játékosa elmondta, hogy az év első hónapjainak vereségsorozata jobban megviselte, mint az őszi sérülése. Az alábbiakban a…
máj. 1
17:56
Barátságos mérkőzés: Kolumbia megverte Venezuelát (She)
Kolumbia 5?2-re győzte le Venezuelát hazai pályán barátságos mérkőzésen.
máj. 1
18:12
Tenisz: Szafin negyeddöntős a müncheni tornán (She)
Az orosz Marat Szafin bejutott a negyeddöntőbe a 370 ezer euró összdíjazású müncheni salakpályás férfi tenisztornán, miután 2 óra 40 perc alatt nyert a hazai közönség előtt szereplő Michael Berrer ellen.
máj. 1
18:18
Kézilabda: Sótonyi lesz a fehérvári női csapat vezetőedzője (She)
Megvan a női kézilabda-bajnokság élvonalában szereplő Fehérép-Alcoa KC új vezetőedzője, a nyáron távozó Vura József helyét Sótonyi László veszi át.
máj. 1
18:57
Szlovákia: az Artmedia Bratislava lett a kupagyőztes (She)
Az Artmedia Bratislava lett a Szlovák Kupa 2007?08-as idényének győztese, miután a sorozat döntőjében 1?0-ra verte meg a Spartak Trnavát.
máj. 1
19:24
Férfi kézilabda: növelte előnyét a Dunaferr a bronzcsatában (She)
A második mérkőzést is megnyerte a Dunaferr a PLER elleni párharcban, a férfi kézilabda liga rájátszásában, így már csak egy siker választja el a harmadik hely megszerzésétől.
máj. 1
19:57
Montvai egymaga elintézte a Fradit (Infostart)
A Ferencváros 2-1-re kikapott a vendég Kecskeméttől a labdarúgó NB II Keleti csoportjának rangadóján. Az FTC hátránya a 25. forduló után szinte behozhatatlan, 11 pont a listavezetővel szemben.
máj. 1
20:19
Győzött a Kecskemét az Üllői úton (Blikk)
A Ferencváros hazai pályán 2-1-re kikapott a Kecskeméttől a labdarúgó NB II. 25. fordulójában.
máj. 1
20:24
Négy gólt kapott a Bayern München - Zenit-Rangers döntő lesz (Infostart)
Az elődöntőben búcsúzott a Bayern München a labdarúgó UEFA Kupában. A hazájában minden sorozatban első bajor együttes hatalmas meglepetésre 4-0-ra kikapott a Zenittől Szentpétervárott, és a párharcot 5:1-es összesítéssel elveszítette.
máj. 1
21:15
NB II: rendbontással zárult az FTC?Kecskemét mérkőzés (She)
Rendbontással zárult a csütörtök esti futballmérkőzés az Üllői úton, miután a Ferencváros hazai pályán 2-1-re kikapott a Kecskeméttől a labdarúgó NB II.-ben.
máj. 1
21:34
Hegyikerékpár: hétszáz induló, Buruczki az abszolút győztes (Metropol)
Huszonöt kategória, közel hétszáz hegyikerekese részvételével bonyolították le a 6. UNIQA Buda Maratont.
máj. 1
21:54
Hollandia: Babosék nyertek Bodor Boldizsár csapata ellen (She)
A Nijmegen idegenben verte meg a Rodát a holland bajnokság rájátszásában az Intertotó Kupa-indulásért. Babos Gábor és Vadócz Krisztián végig a pályán volt a nyertes csapatban, hasonlóan Bodor Boldizsár is a Rodában. A visszavágót május 4-én rendezik.
máj. 1
22:38
Karate: holnap kezdenek legjobb versenyzőink az Eb-n (She)
Pénteken Észtország fővárosában, Tallinnban veszi kezdetét a karatésok Európa-bajnoksága. A magyar válogatottban az elmúlt években nemzetközi címeket halmozó sportolóink újabb sikerek reményében lépnek a tatamira.
máj. 1
22:40
UEFA-kupa, elődöntő: 90 perc alatt nincs döntés Firenzében (She)
A múlt heti első mérkőzéshez hasonlóan a Rangers ez alkalommal is minden erejével a védekezésre koncentrált, míg a Fiorentina hasztalan rohamozta a skótok kapuját. A hazai pályán szereplő olaszok 20-3 arányban bizonyultak jobbnak kapura lövések terén, de mindössze 4 találta el a kaput. Az első meccs gólnélküli eredményét tehát lemásolták a csapatok, így kétszer 15 perces hosszabbítás vár a…
máj. 1
23:10
Rali ob: Spitzmüller Csaba nyerte a prológot Miskolcon (She)
A hagyományoknak megfelelően a népkerti salakstadionban alapozták meg a versenyzők a Szemerey Transport Miskolc-rali hangulatát. A prológ eredménye ugyan nem számít a végelszámolásnál, presztízs okokból azonban volt jelentősége
máj. 1
23:48
Tenisz: Rafael Nadal negyeddöntős Barcelonában (She)
Az első helyen kiemelt, címvédő és sorozatban háromszor győztes Rafael Nadal két sima játszmában nyert honfitársa, Feliciano Lopez ellen a 888 ezer euró összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.

2008. május 2. péntek

máj. 2
6:05
Koeman túl van első munkanapján (Blikk)
Az új szövetségi kapitány a Blikkbe is ellátogatott
máj. 2
6:07
Kinga így edzett a bajnokokkal (Blikk)
Nem mindennapi lehetőséget kapott tőlünk egyik olvasónk
máj. 2
6:09
Talmácsi gépe tartson ki! (Blikk)
Eddig cserbenhagyta motorja a világbajnokot
máj. 2
6:11
Az Aranycsapat és Papp László győzelmei (Blikk)
Hozták a papírformát az 1952-es olimpián, Helsinkiben
máj. 2
10:23
NBA: Kevin Durant, a Seattle játékosa lett az ?Év újonca? (She)
Mint azt hírügynökségi jelentések alapján sejteni lehetett Kevin Durant lett az ?Év újonca? az NBA-ben. Második helyen Al Horford végzett, a harmadik pedig Luis Scola lett.
máj. 2
10:28
Talmácsi ötödik az időmérőn Kínában (Infostart)
Talmácsi Gábor ötödik lett a 125 kcm-es géposztály első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik futamán, Sanghajban, a Kínai Nagydíjon.
máj. 2
11:45
Újabb rangos elismerés Cristiano Ronalónak (Infostart)
A játékostársak után a szakírók is Cristiano Ronaldót, a Manchester United szélsőjét választották meg a jelenlegi idény legjobbjának az Angliában futballozók közül.
máj. 2
13:06
Motorsport: Simoncelli nyerte a 250kcm-ben az első szabadedzését (She)
Az olasz Marco Simoncelli nyerte a Kínai Nagydíj első szabedzését. Második a spanyol Alvaro Bautista, harmdaik pedig a magyar Toth-csapat versenyzője, Hector Barbera lett. Tóth Imre a 21. helyen végzett.
máj. 2
13:45
Anglia: a QPR továbbra is érdeklődik Halmosi és Tímár iránt (She)
A Plymouth Argyle internetes oldala közzétette, hogy Buzsáky Ákos csapata, a szintén másodosztályú Queens Park továbbra is éklénk érdeklődést mutat Halmosi Péter és Tímár Krisztián iránt.

Keresés