2008. május 17. szombat

máj. 17
0:01
Kézilabda: 14. bajnoki aranyát szerezte a THW Kiel (She)
Sorozatban negyedszer nyerte meg a német férfi Bundesligát a THW Kiel (Szilágyi Viktor csapata).
máj. 17
6:05
Ő segíti Koemant (Blikk)
Utánpótlásedző a labdarúgó-válogatottnál
máj. 17
6:07
Kézilabdázzon Görbiczékkel! (Blikk)
BUDAPEST – Újabb állomásához érkezett olimpiai játékunk, egy szerencsés olvasónk együtt edzhet a pekingi játékokra készülő női kézilabda-válogatott tagjaival.
máj. 17
6:09
Gólkényszerben a Debrecen (Blikk)
Lépéshátrányban van a Debrecen
máj. 17
6:11
3 milliót hoz az Intertotó (Blikk)
BUDAPEST – Bár sokan nem akarnak játszani a sorozatban, mégis anyagi hasznot hozhat az Intertotó-kupa.
máj. 17
7:18
A doppigonló nélkül teker tovább a Milram (Behaviour)
A Milram kerékpároscsapat menesztette az olasz Alessandro Petacchit, akit a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) augusztus 31-ig szóló eltiltással sújtott doppingvétség miatt. A kiváló sprinter szervezetében a tavalyi Giro d,Italián találtak tiltott szert, és megfosztották az olasz körversenyen szerzett öt szakaszgyőzelmétől is.
máj. 17
7:19
Bayern München: Lahm mégis marad (Behaviour)
Mégis a Bayern Münchenben folytatja pályafutását Philipp Lahm, az együttes német válogatott labdarúgója, miután 2012-ig meghosszabbította szerződését a klubnál. "Örülök, hogy maradhatok. Szeretnék Bajnokok Ligáját nyerni a csapattal" - nyilatkozta a 24 éves védő.
máj. 17
7:20
AC Milan: Cafú és Serginho távozik (Behaviour)
A szezon végén távozik a tavaly Bajnokok Ligája-győztes AC Milantól Cafú és Serginho, az együttes két brazil labdarúgója. "Eljött az idő. Öt csodálatos esztendőt tölthettem Milánóban, és mindent megnyertem a csapattal" - nyilatkozta a 37 éves világbajnok Cafú, aki visszatér szülőhazájába, akárcsak 36 esztendős honfitársa, aki 1999 óta szolgálta a vörös-feketéket.
máj. 17
7:37
NBA: döntőbe jutott a Lakers a Nyugati főcsoportban (She)
A Los Angeles Lakers negyedik alkalommal győzte le a Nyugati főcsoport elődöntőjében a Utah Jazzt, így 4?2-es összesített eredménnyel a fináléba került, ahol a San Antonio Spurs?New Orleans Hornets párharc győztesével találkozik. A Cleveland Cavaliers hazai pályán ismét nyerni tudott a Boston Celtics ellen, így következhet egy mindent eldöntő, hetedik mérkőzés.
máj. 17
9:13
Milan: most már biztosan távozik a nyáron Cafú és Serginho (She)
A Milan két brazil játékosa, Serginho és Cafú a nyáron elhagyja a csapatot. Cafú visszatér hazájába, és lehet, hogy befejezi pályafutását.
máj. 17
9:33
Kanadai-orosz döntő lesz a jégkorong vb-n (Metropol)
A házigazdák lesznek az oroszok ellenfelei a kanadai jégkorong-világbajnokság vasárnapi fináléjában, miután az elődöntőben legyőzték a svéd együttest.
máj. 17
9:52
Drogba barátjának nézőként is tetszett a Stamford Bridge (Infostart)
Didier Drogba jó barátja, Florent Malouda a magyarok ellen szerezte első gólját a francia válogatottban. Az elefántcsontparti támadó és Michael Essien után a harmadik játékos, aki azt követően igazolt a Chelsea-be, hogy az év játékosának választották Franciaországban. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Chelsea és a Manchester United 17-17 játékosát. Ezúttal a remekül…
máj. 17
9:54
Az új Ronaldinho meghódította az Old Traffordot (Infostart)
Ha az ember a YouTube-on beüti, mondjuk az Anderson és az Abreu nevet, máris rálelhet egy remek filmre: Anderson, a következő Ronaldinho. A Vörös Ördögök első sikeres brazilját nagy becsben tartják már 17 éves kora óta - egyébként ő a klub első játékosa, akit a pályafutása során hivatalosan is egy világbajnokság legjobb játékosának választottak. (1966-ban Bobby Charlton nem hivatalosan kapta meg e…
máj. 17
10:12
MotoGP: Talmácsi 2. lett a második szabadedzésen Le Mansban (She)
Talmácsi Gábor a 2. helyen végzett a Francia Nagydíj második szabadedzésén. A második időmérő edzést 13.15 órakor kezdik meg a versenyzők Le Mansban.
máj. 17
10:50
Benedek Dalma egyesben győzött (Infostart)
Ezüstérmet szerzett az olimpiai számban, 500 méteren a Paksy Tímea, Kozák Danuta, Benedek Dalma, Fazekas Krisztina és a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, Benkő Zoltán, Kadler Viktor összeállítású kajak négyes is a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon. 1000 méteren egyesben Benedek Dalma, kettesben pedig a Medveczky Erika, Faldum Bereniké páros győzött. A férfiaknál Kucsera…
máj. 17
10:50
Serie A: három mérkőzésről tiltották el Delio Rossit (She)
Az ellenfél befolyásolásáért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Delio Rossi, a Lazio labdarúgócsapatának a vezetőedzője.
máj. 17
11:30
Kajak-kenu Eb: Benedek arany-, Kucsera ezüstérmes 1000 m-en (She)
Benedek Dalma K-1-ben arany-, a férfiak hasonló számában versenyző Kucsera Gábor ezüstérmes, a címvédőként indult Vajda Attila (C-1) pedig csupán nyolcadik lett 1000 m-en a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 17
11:32
MotoGP: Edwards nyerte a harmadik szabadedzést (She)
Edwards volt a leggyorsabb a királykategóriában a Francia Nagydíj 3. szabadedzésén. Rossi a második helyen végzett.
máj. 17
12:10
Eltiltották a Lazio edzőjét (Behaviour)
Az ellenfél befolyásolásáért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Delio Rossi, a Lazio labdarúgócsapatának a vezetőedzője. A 47 éves tréner - akinek ráadásul 10 ezer eurót is fizetnie kell - 2006 áprilisában egy olyan telefonbeszélgetéssel bukott le, amelynek során arra kérte Claudio Lotito klubelnököt, hogy egyeztessen a Lecce illetékeseivel a két együttes taktikájáról.
máj. 17
12:50
Lehet-e a két százalékból száz? (Infostart)
Az európai klubfutball 2007-2008-as idényének utolsó nagy hétvégéjének legnagyobb kérdése: ki lesz az olasz bajnok? De kiderül az is, avatnak-e 28 esztendő után ismét nem élvonalbeli kupagyőztest a világ legrégebbi, még ma is létező klubkupa-sorozatában? S persze eldől a kiesés és a BL-selejtezőben való indulás a többi topligában is.
máj. 17
12:50
Kajak-kenu Eb: aranyérmes a női páros, újabb két kenus kvóta (She)
A Medveczky Erika, Faldum Bereniké kajakpáros aranyérmes lett 1000 m-en a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon, a Sáfrán-testvérek, Mihály és Mátyás pedig ötödikként zártak, ezzel újabb két kenus kvótát gyűjtöttek Magyarországnak.
máj. 17
12:52
MotoGP: Simon nyert a 250 kcm-es kategória 2. szabadedzésén (She)
Julian Simon nyerte a Francia Nagydíj 2. szabadedzését a 250 kcm-es kategóriában. A második időmérő edzés 15.10 órakor kezdődik.
máj. 17
13:39
Euro 2008: meg van a spanyol keret, Raúl nem utazik az Eb-re (She)
Luis Aragonés kihirdette a spanyol válogatott 23 fős Európa-bajnokságra utazó keretét. Raúl nincs a listán, bekerült viszont három újonc, Sergio Garcia, Santiago Cazorla és Rubén de la Red.
máj. 17
13:39
Két ezüstöt nyertek a kajaknégyeseink (Metropol)
A női és a férfi kajaknégyes is ezüstérmes lett 500 m-en a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon. A nőknél Paksy Tímea, Kozák Danuta, Benedek Dalma, Fazekas Krisztina, a férfiak hasonló számában a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, Benkő Zoltán és Kadler Viktor alkotta magyar hajó küzdött.
máj. 17
13:41
Kajak-kenu Eb: két ezüst 500-on a négyeseknél (She)
A női és a férfi kajaknégyes is ezüstérmes lett 500 m-en a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 17
14:08
MotoGP: Talmácsi a 8. helyről indulhat Franciaországban (She)
Talmácsi Gábor nyolcadik helyen végzett a Francia Nagydíj időmérő edzésén. A 125 kcm-ben a holnapi versenyt Talmácsi csapattársa, Sergio Gade kezdheti az élről.
máj. 17
15:06
Tenisz: combsérülés miatt visszalépett Sarapova (She)
Feladta a további küzdelmeket a római WTA tornán Marija Sarapova, így nem lépett pályára az elődöntőben a szerb Jelena Jankovics ellen.
máj. 17
15:06
Róma: Sarapova sikere (Behaviour)
A második helyen kiemelt orosz Marija Sarapova jutott be utolsóként az 1,34 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztorna elődöntőjébe.
máj. 17
15:08
Inter: lapértesülések szerint Mancini a Chelsea menedzsere lehet (She)
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Román Abramovics, a Chelsea tulajdonosa állást kínált Roberto Mancini számára.
máj. 17
15:10
Tenisz: Federer biztosan jutott a döntőbe (She)
Roger Federer 6:3, 6:1-re verte az olasz Andreas Seppit a Hamburgban zajló mesterverseny elődöntőjében.
máj. 17
15:12
A Debrecen fölényesen nyert, így őrzi esélyét a bajnoki címre (Infostart)
Az előző három idényben aranyérmes Debrecen 2-0-ra győzött a vendég Fehérvár ellen a labdarúgó NB I 28. fordulójában.
máj. 17
15:39
Labdarúgó NB I: könnyed hazai siker Debrecenben (She)
A DVSC gólnélküli első félidő után a második játékrészben könnyedén felülmúlta a Fehérvár csapatát, és a 3-0-s győzelem után az MTK esti meccséig a tabella élére állt.
máj. 17
16:13
MotoGP: Pedrosa visszakapaszkodott az élre (She)
A spanyol motoros leszorította az első helyről a másodikra az amerikai Edwardsot, míg a harmadik helyen az ausztrál Stoner végzett a királykategória időmérő edzésén. Az olasz Rossi a korábbi második helyéről a negyedik pozícióba csúszott vissza.
máj. 17
16:13
Minden magyar hajó döntős 200 méteren (Metropol)
Minden magyar egység biztosította a helyét az ötkarikás műsorban nem szereplő 200 méteres táv vasárnapi döntőiben a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 17
16:13
Benedek arany-, Kucsera ezüstérmes 1000 m-en (Behaviour)
Benedek Dalma K-1-ben arany-, a férfiak hasonló számában versenyző Kucsera Gábor ezüstérmes, a címvédőként indult Vajda Attila (C-1) pedig csupán nyolcadik lett 1000 m-en a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 17
16:15
Oroszország: Gaál Miklósék büntetőkkel kaptak ki a kupadöntőben (She)
A labdarúgó Orosz Kupa döntőjében a CSZKA Moszkva tizenegyesrúgásokkal, verte az Amkar Perm (Gaál Miklós) csapatát.
máj. 17
16:47
Talmácsi: "Nagyon mérges vagyok magamra" (Infostart)
A nyolcadik helyről rajtolhat a címvédő Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság Francia Nagydíján. Az élről a magyar versenyző csapattársa, a spanyol Sergio Gadea vághat neki a Le Mans-i futamnak vasárnap délelőtt 11 órakor.
máj. 17
16:47
MotoGP: 250 kcm-ben Debon nyerte az időmérőt, Tóth 22. lett (She)
A Francia nagydíjon, 250 kcm-ben a spanyol Debon, honfitársát Bautistát 1 ezredmásodperccel megelőzve nyerte meg az időmérőt, így ő indulhat az élről a vasárnapi futamon. A magyar Tóth-csapat versenyzője, Hector Barbera a 11. helyen végzett, míg Tóth Imre a 22. lett.
máj. 17
16:49
Férfi röplabda Európa-bajnoki selejtező: ismét vereség (She)
Második mérkőzésén is vereséget szenvedett a magyar férfi röplabda-válogatott a lengyelországi Olsztynban zajló Európa-bajnoki selejtezőtornán.
máj. 17
17:20
Kajak-kenu Eb: minden magyar hajó döntős 200 méteren (She)
Minden magyar egység biztosította a helyét az ötkarikás műsorban nem szereplő 200 méteres táv vasárnapi döntőiben a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 17
17:22
Serie A: nem bírt egymással a Sampdoria és a Juventus (She)
Gólgazdag mérkőzésen 3?3-as döntetlent játszott egymással a Sampdoria és Juventus az olasz bajnokság utolsó fordulójában.
máj. 17
17:22
Kézilabda: egygólos vereséget szenvedett a Hypo a BL-döntőben (She)
A Németh András irányította osztrák Hypo Kirsner Erikával és Tóth Tímeával a soraiban egygólos vereséget szenvedett a női kézilabda BL-döntőjének első mérkőzésén az orosz Zvenyigorod vendégeként. A szünetben még öt góllal az osztrák bajnok vezetett, de az egygólos vereség így sem tűnik rossz eredménynek Németh andrás csapatára nézve a bécsi visszavágó előtt.
máj. 17
17:50
Bosznia: viták a szövetségben, kirúgták a kapitányt (She)
A Bosnyák Labdarúgó-szövetség vezetődége azonnal hatállyal menesztette a válogatott szövetségi kapitányát, Meho Kodrót.
máj. 17
17:50
A Real Madrid Robinhót is adná Cristiano Ronaldóért (Behaviour)
Sajtóértesülés szerint a spanyol bajnok Real Madrid brazil futballsztárját, Robinhót is odaadná a Manchester Unitednak a portugál Cristiano Ronaldóért. A Marca című lap úgy tudja, hogy ez a "művelet" valamelyest csökkentené az angol idényben 31 gólnál tartó labdaművész 70 millió eurós vételárát.
máj. 17
17:52
Bundesliga: kiesett a Nürnberg, második a Werder (She)
A Nürnberg lett a harmadik kieső a német Bundesligában, ahol a második helyet a Werder Bremen szerezte meg.
máj. 17
18:23
Anglia: Kanu góljával a Portsmouth nyerte meg az FA-kupát (She)
A Portsmouth nyerte meg az FA-kupa 2007?08-as kiírását, miután a döntőben 1?0-ra legyőzte a másodosztályú Cardiff Cityt.
máj. 17
18:25
Tenisz: Nadal lesz Federer ellenfele a hamburgi torna fináléjában (She)
Rafael Nadal jutott be a hamburgi férfi tenisztorna döntőjébe, miután az elődöntőben három játszmában megverte a szerb Novak Djokovicsot.
máj. 17
18:27
Cselgáncs Vk: Baczkó Bernadett aranyérmet szerzett Rómában (She)
A már olimpiai kvótás Baczkó Bernadett (57 kg) aranyérmet nyert a cselgáncsozók Világkupa-sorozatának római állomásán.
máj. 17
18:54
Sportlövészet: Sidi Péter 17. lett a müncheni Világkupán (She)
Sidi Péter a 17. helyen végzett a férfi légpuskások között a müncheni sportlövő Világkupa-verseny első napján.
máj. 17
18:58
Hajnal óriási pofonnal búcsúzott a Karlsruhétól (Infostart)
Hajnal Tamás együttese, a Karlsruhe 7-0-ra kikapott a Hamburg otthonában a német labdarúgó Bundesliga utolsó fordulójában.

Keresés