2008. május 25. vasárnap

máj. 25
6:44
EB-döntőbe lőtte Németh a fiatalokat (Blikk)
Magyarország-Portugália: 1-0
máj. 25
6:46
Ronaldo lesz az EB sztárja? (Blikk)
A BL után az EB-n is aranyat akar a portugál sztár
máj. 25
6:48
Utolsó hazai meccsén győzött a Fradi (Blikk)
FTC-Cegléd: 4-2
máj. 25
6:50
Parádés győzelem a görögök ellen! (Blikk)
Hármat szórtunk az Európa-bajnoki címvédő csapatnak
máj. 25
8:10
NHL: négygólos Detroit-győzelem a nagydöntő első meccsén (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság, az NHL nagydöntőjének első mérkőzésén a Detroit Red Wings hazai pályán 4?0-ra megverte a Pittsburgh Penguins-t.
máj. 25
8:12
NBA: idegenben nyert a Boston Celtics a Detroit Pistons ellen (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság, az NBA keleti döntőjének harmadik mérkőzésén a Boston Celtics idengenben nyert 94?80-ra a Detroit ellen. Ezzel a párharcban ismételten a Boston vezet, 2?1-re.
máj. 25
8:14
Ökölvívás: Ricky Hatton győzelemmel tért vissza (She)
A brit Ricky Hatton egyhangú pontozással legyőzte a mexikói Juan Lazcanót Manchesterben, így övé a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) kisváltósúlyú világbajnoki öve.
máj. 25
10:43
Euro 2008: 5,5 millió eurós a románoknak, ha nyernek (She)
Gigi Becali, a Steaua Bucuresti tulajdonosa 5,5 millió eurót ajánlott fel a román labdarúgó-válogatottnak arra az esetre, ha megnyeri az Európa-bajnokságot.
máj. 25
10:45
Barcelona: Hriszto Sztojcskov lesz Pep Guardiola segítője? (She)
Bolgár lapinformációk szerint a Barcelona labdarúgó-csapatának vezetőedzője, Josep 'Pep' Guardiola Hriszto Sztojcskovot kéri fel segítőnek a szakmai munka irányításához.
máj. 25
10:47
Zenit: milliós ajánlat Advocaatnak a hosszabbításért (She)
Hosszabbítani szeretne vezetőedzőjével a Zenit St. Petersburg UEFA-Kupa-győztes labdarúgócsapatának vezetése.
máj. 25
10:56
AC Milan: Kaká elhagyta a kórházat a sikeres műtét után (She)
Sikeres pénteki térdműtéte után elhagyhatta a kórházat Kaká, az AC Milan aranylabdás brazil labdarúgója.
máj. 25
12:58
Gilardino közel a Fiorentinához (Infostart)
Olasz sajtóértesülések szerint a Milan megegyezett a Fiorentinával Alberto Gilardino átigazolásáról.
máj. 25
12:58
MU: Sir Alex Feguson már csak három évet vállal a klubnál (She)
A Bajnokok Ligája-győztes Manchester United menedzsere, Sir Alex feguson arról nyilatkozott, hogy kitölti 2011-ig tartó szerződését, de utána semmiképp nem hosszabbít.
máj. 25
13:03
Karate: magyar sikerek a plovdivi Európa-bajnokságon (She)
Négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a felnőttek mezőnyében a kyokushin karatésok plovdivi Európa-bajnokságán.
máj. 25
13:05
Kemény: A válogatott az Európa-bajnokságon is az olimpiára készül (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a malagai Európa-bajnokságon is a pekingi olimpiára készül - hangsúlyozta Kemény Dénes szövetségi kapitány az InfoRádió Aréna című műsorában. A szakvezető hozzátette, hogy ettől függetlenül a kontinensviadalon is minden meccsüknek győzelmi céllal vágnak neki.
máj. 25
13:13
Formula?1: David Coulthard öt rajthelyes büntetést kapott (She)
David Coulthard szombaton, az időmérő edzés második szakaszának hajrájában nagyot esett és összetörte Red Bullját. A skót pilóta nem vett részt a harmadik szakaszon, a tizedik helyről vágott volna neki a versenynek, de a balesetben sebességváltója annyira megsérült, hogy ki kellett azt cserélni. Ez viszont szabályellenes, ezért Coulthard öt rajthelyes büntetést kapott.
máj. 25
15:08
Terry: A moszkvai éjszaka örökké kísérteni fog (Infostart)
Levélben kért bocsánatot a szurkolóktól, a csapattársaktól és a klub vezetőitől John Terry, a Chelsea csapatkapitánya amiatt, hogy kihagyta a sorsdöntő tizenegyest a Manchester United elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő büntetőpárbajában.
máj. 25
15:08
Tenisz: Szávay maradt a 13. a világranglistán (She)
Szávay Ágnes maradt a 13. helyen a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet - a francia nyílt bajnokság rajtja miatt - a hagyományoktól eltérően már vasárnap nyilvánosságra hoztak. Az élen változatlanul az orosz Marija Sarapova áll.
máj. 25
15:10
Szávay továbbra is 13. a világranglistán (Infostart)
Szávay Ágnes maradt a 13. helyen a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet - a francia nyílt bajnokság rajtja miatt - a hagyományoktól eltérően már vasárnap nyilvánosságra hoztak.
máj. 25
15:10
Tenisz: nincs változás a férfiak világranglistáján (She)
A héten lezajlott tornák nem eredményeztek komolyabb változást a férfi teniszezők világranglistáinak élcsoportjában. A hagyományos listát továbbra is a svájci Roger Federer vezeti, Rafael Nadal és Novak Djokovics előtt.
máj. 25
15:12
Roland Garros: Vaidisova máris búcsúzott, Ivanovics továbbment (She)
Már az első fordulóban búcsúzott a 15. helyen kiemelt Nicole Vaidisova a női teniszezők Roland Garros-versenyén.
máj. 25
15:14
Válogatott: kedden négy új játékossal folytatódik a munka (She)
Az Európa-bajnok görögök felett aratott szombat esti 3-2-es diadalt követően a magyar labdarúgó-válogatott kedden kezdi meg a felkészülést a jövő szombati, horvátok elleni barátságos mérkőzésre (Szusza Ferenc Stadion, 20:30 ó).
máj. 25
16:01
Röplabda: spanyol siker született a Savaria-Kupán (She)
A jövő heti Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar női röplabda-válogatott 3-1-re kikapott a spanyoloktól a szombathelyi Savaria-kupa utolsó fordulójában, így a második helyen zárta a tornát.
máj. 25
17:17
Hamilton nyert és megelőzte Räikkönent (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol pilótája, Lewis Hamilton nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíjat. A részben esős és rendkívül kaotikus futamon a lengyel Robert Kubica (BMW) lett a második, a brazil Felipe Massa (Ferrari) a harmadik. A finn Kimi Räikkönen (Ferrari) a kilencedik lett, így Hamilton megelőzte a pontversenyben.
máj. 25
17:17
Formula?1: Lewis Hamilton nyert a kétórásra nyúlt Monacói Nagydíjon (She)
Balesetekkel, kiesésekkel biztonsági autós szakaszokkal tarkított igen izgalmas futamot hozott a Monte Carlo utcáin rendzett Formula 1-es verseny. A győzelmet a körülményekhez a remekül alkalmazkodó taktikával előrukkoló McLaren Mercedes pilótája Lewis Hamilton szerezte meg, a második helyen a BMW-s Robert Kubica, a harmadikon a Ferrarit vezető Felipe Massa futott be.
máj. 25
17:39
Második helyen a magyarok (Metropol)
A jövő heti Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar női röplabda-válogatott 3-1-re kikapott a spanyoloktól a szombathelyi Savaria-kupa utolsó fordulójában, így a második helyen zárta a tornát.
máj. 25
17:41
Monacói Nagydíj: Hamilton sikere (Behaviour)
A lengyel Robert Kubica (BMW-Sauber) lett a második, a brazil Felipe Massa (Ferrari) pedig a harmadik. A harmadik helyről indult Hamilton - aki a 78 körösre tervezett versenyt az előírt két óra lejárta miatt 76 kör alatt nyerte meg - idei második, pályafutását tekintve pedig hatodik futamgyőzelmét ünnepelhette. A címvédő finn Kimi Ra:ikkönen (Ferrari) csak kilencedik lett, így Hamilton az…
máj. 25
17:43
Zenit: hatmillió dolláros fizetési ajánlat Dick Advocaatnak (She)
Az UEFA-kupa-győztes, orosz bajnok Zenit vezérkara mesés ajánlattal kívánja rábírni a szerződéshosszabbításra Dick Advocaatot, a csapat edzőjét.
máj. 25
17:49
Kerékpár: Valerij Karpin versenyzője lett az első (She)
Gustavo Cesar Veloso győzelmével ért véget a Volta a Catalunya, azaz a katalán körverseny. A spanyol kerekes az egykori futballista, Valerij Karpin csapatának, a Karpin Galiciának a versenyzője.
máj. 25
18:00
Triatlon: Kuttor Csaba feladta a madridi vk-t (She)
A papírformának megfelelően a nőknél a portugál Vanessa Fernandes, a férfiaknál pedig a hazai közönség nagy örömére a spanyol Javier Gomez győzött a madridi triatlon Világkupa-versenyen, a magyarok közül Szabó Zita 32., Walkó Andrea 38. lett, míg Kuttor Csaba feladta a versenyt.
máj. 25
18:05
Labdarúgás: elhunyt az 1954-ben világbajnok német kapus (She)
Hosszan tartó, súlyos betegség után nyolcvanegy éves korában elhunyt Heinrich Kwiatkowski, az 1954-ben világbajnok német labdarúgó-válogatott kapusa.
máj. 25
18:18
Roland Garros: Djokovics továbbjutott az első körből (She)
A Roland Garros első fordulójában az első szettet ugyan elvesztette, mégis továbbjutott Novak Djokovics.
máj. 25
19:53
Három éven belül visszavonul a manchesteri sikeredző (Infostart)
Sir Alex Ferguson, az angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Manchester United labdarúgócsapatának szakvezetője pályaedzőjét, a portugál Carlos Quierozt látná szívesen utódjaként.
máj. 25
19:53
Roland Garros: Kuerten utolsó profi mérkőzését játszotta (She)
Ha betartja ígéretét, akkor Gustavo Kuerten az utolsó profi mérkőzését játszotta ma Paul-Henri Mathieu ellen a Roland Garros első fordulójában.
máj. 25
19:55
Serie B: a Chievo visszajutott az első osztályba (She)
Egy évet töltött mindössze a Chievo Verona a tavalyi kiesése után a Serie B-ben, miután a 41. fordulóban 1?1-et játszott a Grossetóval, így egy fordulóval a vége előtt az első helyen áll, négy ponttal megelőzve a harmadik Leccét, ezzel már biztos feljutó.
máj. 25
19:55
Sportlövő Vk: Sike Renáta hetedik légpisztolyban (She)
Sike Renáta a hetedik helyen végzett a légpisztolyosok versenyében a sportlövők milánói Világkupa-viadalán.
máj. 25
19:57
Giro d,Italia: Sella újabb győzelme, Contador az összetett élen (She)
A szombati naphoz hasonlóan a vasárnapi etapot is az olasz Emanuele Sella nyerte a Giro d,Italia országúti kerékpáros körversenyen
máj. 25
19:59
Roland Garros: Szávay Ágnes hétfőn 11 órakor kezd (She)
A 12. helyen kiemelt Szávay Ágnes hétfőn kezdi meg szereplését a francia nyílt teniszbajnokságon, az év második Grand Slam-tornáján.
máj. 25
20:01
Kézilabda, női NB I: a Győr az utolsó meccsén is nyert (She)
A Győri Audi ETO százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a női kézilabda-bajnokságot, miután az utolsó mérkőzését is megnyerte.
máj. 25
20:07
Labdarúgás: nem jutott fel a másodosztályba a Leeds (She)
Nem jutott fel az angol másodosztályba a Leeds United csapata, miután a Wembley Stadionban megrendezett osztályozó-mérkőzésen 1?0-ra kikapott a Doncaster Roverstől.
máj. 25
20:09
Kézilabda: Gabriela Rotis két évre a Győrbe szerződött (She)
A Győri Audi ETO KC két éves szerződést kötött Gabriela Rotissal.
máj. 25
20:11
Férfi kard Vk, Madrid: a csapat is bronzérmes (She)
Decsi Tamás szombati bronzérme után a magyar csapat is a harmadik helyen végzett a férfi kardozók madridi Grand Prix-viadalán.
máj. 25
20:36
Kézilabda, női NB I: a Fradi két góllal verte a Dunaferrt (She)
A női kézilabda-bajnokság utolsó fordulójában a Ferencváros 33?31-re legyőzte a Dunaferrt.
máj. 25
22:11
Kétgólos hátrányból egyenlített az Újpest (Infostart)
Az Újpest 2-2-es döntetlent játszott a vendég Diósgyőrrel a labdarúgó NB I 29. fordulójában. A miskolciak már 2-0-ra is vezettek.
máj. 25
22:11
Soproni Liga: döntetlenre mentett a Diósgyőr ellen az Újpest (She)
A honi élvonalbeli labdarúgó bajnokság utolsó előtti, 29. fordulójában a DVTK az első félidő közepén két perc alatt kétgólos előnyre tett szert az Újpest otthonában, ám a vendéglátók a második játékrészben gyorsan ledolgozták a hátrányt.
máj. 25
22:13
UNIQA férfi kosárlabda NB I: Körmend-Szombathely döntő lesz (She)
A Körmend lesz az alapszakaszgyőztes Falco KC-Szombathely ellenfele az UNIQA férfi kosárlabda-bajnokság fináléjában, miután minimális különbséggel nyert a címvédő Szolnok otthonában, és ezzel 3-2-re nyerte az elődöntőt.
máj. 25
22:15
Labdarúgás: huszadszor bajnok a Partizan Beograd (She)
A Partizan Beograd nyerte a szerb labdarúgó-bajnokságot, miután a zárófordulóban 1-0-ás győzelmet aratott a Napredak Krusevac felett, s ezzel megtartotta előnyét a városi rivális, tavaly győztes Crvena zvezda előtt.
máj. 25
22:17
NB II, Nyugati csoport: döntetlent játszott az Ajka idegenben (She)
A Kozármisleny az Ajkát fogadta az NB II 29. fordulójában. A csapatok nem bírtak egymással, így 1?1-es döntetlennel zárult a mérkőzés.
máj. 25
22:17
Roland Garros: Moya és Hrbaty is korán búcsúzott (She)
Már az első fordulóban kiesett a Roland Garroson Carlos Moya és a szlovák Dominik Hrbaty.
máj. 25
22:19
Formula?1: Räikkönen elnézést kért Sutiltól és a Force Indiától (She)
A vasárnap délután rendezett Formula?1-es Monacói Nagydíj vége előtt 5 körrel az ötödik helyen autózó világbajnoki címvédő Kimi Räikkönen kiütötte a versenyből a pályafutása legjobbját nyújtó Adrian Sutilt.

Keresés