2008. május 10. szombat

máj. 10
0:09
Jégkorong?világbajnokság: sima szlovák győzelem a szlovénok ellen (She)
Szlovákia könnyedén nyerte első osztályozó meccsét Szlovénia ellen.
máj. 10
6:09
Így edzett a Vasas (Blikk)
Lábröplabdával készültek az angyalföldiek a fordulóra
máj. 10
6:11
Ki tudja legyőzni Massát? (Blikk)
Sorozatban harmadik isztambuli sikerére készül a brazil pilóta
máj. 10
6:13
Lenyűgöző volt a kéziszercsapat (Blikk)
Melbourne-ben elkápráztatták a világot tornászlányaink
máj. 10
6:15
Légióscsapat (Blikk)
Dárdai másfél év után újra a válogatottban
máj. 10
7:11
Jégkorong-vb: Franciaország 3?2-re legyőzte Olaszországot (She)
Az élvonalban maradás a tétje a két győzelemig tartó Franciaorszászág?Olaszország párharcnak, melynek első felvonását a franciák nyerték 3?2 arányban.
máj. 10
7:27
NBA: szépített a Jazz a Lakers ellen, miután 5 ponttal győzött (She)
A Utah Jazz a Nyugati főcsoport elődöntőjének harmadik meccsén szépíteni tudott a Los Angeles Lakers ellen, miután hazai pályán ötpontos győzelmet aratott.
máj. 10
7:29
NHL: a Pittsburgh nyerte az első meccset a keleti döntőben (She)
Az NHL Keleti főcsoportjának döntőjében, az első mérkőzésen a Pittsburgh 4?2-es győzelmet aratott a Philadelphia ellen.
máj. 10
9:45
Tenisz: Szávay 11 órától folytatja az Ivanovics elleni meccset (She)
A berlini tornán Szávay Ágnes Ana Ivanovic elleni, pénteki negyeddöntő mérkőzése 6:3, 4:6-os állásnál sötétedés miatt félbeszakadt. A találkozót szombaton 11 órától folytatják.
máj. 10
10:00
A pénzéhes botrányhős Beckhamet másolja (Infostart)
Az Arsenal saját nevelésű játékosa, aki egy néhány ezer fonton kirobbant vita végén került a Stamford Bridge-re. Múltja miatt a Chelsea-szurkolói kezdetben nehezen fogadták el, de egyre jobban elismerik hasznos védőmunkáját. Felesége a Girls Aloud nevű népszerű popzenekar énekesnője, így minden tettét fokozottan követi a bulvársajtó. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a…
máj. 10
11:18
Anandnak már öt Oscar-díja van (Metropol)
Az indiai Viswanathan Anand ötödször szerezte meg a szakújságírók által évente megszavazott sakk Oscar-díjat. A chessbase.com portál szerint a 30 országból származó 220 megkérdezett közül 130-an tették első helyre a világbajnok és világranglista-vezető klasszist. Második az orosz Vlagyimir Kramnyik, harmadik az amerikai Gata Kamsky lett, a 20 jelölt között volt Lékó Péter is.
máj. 10
11:48
Formula-1: a Red Bulloké volt a 3. szabadedzés (She)
Az ausztrál Mark Webber (Red Bull-Renault) nyerte az 59. Forma-1-es világbajnokság ötödik futama, a Török Nagydíj harmadik, szombati szabadedzését. A második helyen Fernando Alonso (Renault), a harmadikon David Coulthard (Red Bull-Renault) végzett. Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a hetedik legjobb időt autózta, míg a Ferrarival versenyző Felipe Massa az ötödik, Kimi Raikkönen pedig a 11. helyen…
máj. 10
11:50
Birkózás, olimpiai selejtező: Kliment kikapott (She)
A 60 kg-ban szereplő Kliment László első mérkőzésén kikapott a kötöttfogású birkózók első olimpiai kvalifikációs selejtező versenyén Rómában ? adta hírül az MTI.
máj. 10
11:52
NBA: Carlisle a Dallas Mavericks új edzője (She)
Sajtóértesülés szerint Rick Carlisle lesz a rájátszás első körében kiesett Dallas Mavericks edzője az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA).
máj. 10
11:54
Birkózás, olimpiai selejtező: Virág győzelemmel kezdett (She)
A 96 kg-ban érdekelt Virág Lajos az előzetes várakozásoknak megfelelően könnyű győzelemmel kezdte meg szereplését a kötöttfogású birkózók első olimpiai kvalifikációs selejtező versenyén Rómában.
máj. 10
12:04
Tenisz: Szávay Ágnes elbukta a harmadik szettet, így kiesett (She)
A tegnap sötétedés miatt félbeszakadt Szávay Ágnes?Ana Ivanovics mérkőzést ma fejezte be a két teniszező a berlini WTA-versenyen. Sajnos a magyar játékos 6:3-ra elvesztette a döntő szettet, így nem jutott be a torna elődöntőjébe. Részletek hamarosan.
máj. 10
12:06
Triatlon Eb, junior nők: Horváth Gréta a 11. (She)
Az első szám, a junior nők versenye Emmie Charayron révén francia sikert hozott a lisszaboni triatlon Európa-bajnokságon. Legjobb magyarként Horváth Gréta a 11. helyen ért célba.
máj. 10
12:35
Atlétika: Petráhn Barbara negyedik az oszakai GP-n (She)
Az olimpiai B-szinttel rendelkező Petráhn Barbara negyedik lett 400 m-en az oszakai atlétikai Grand Prix-n.
máj. 10
14:06
Massa indulhat az élről Isztambulban (Infostart)
A Ferrari brazil versenyzője, Felipe Massa indulhat az élről a Forma-1-es Török Nagydíjon.
máj. 10
14:22
Sir Alexet a tanítványa foszthatja meg a bajnoki címtől (Infostart)
Vasárnap délután eldől az idei angol bajnokság sorsa: az utolsó fordulót rendezik. A Manchester United és a Chelsea azonos pontszámmal áll, de előbbinek behozhatatlanul jobb a gólkülönbsége. Ez dönthet, tehát, ha a Kékek nem szereznek több pontot az utolsó játéknapon, Sir Alex alakulata megvédi a bajnoki címét.
máj. 10
14:37
Asztalitenisz: Zwickl és Jakab nyert, Pázsy kikapott (She)
Zwickl Dániel és Jakab János nyert, Pázsy Ferenc ugyanakkor kikapott a férfi verseny 3. szakaszának 1. fordulójában az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén.
máj. 10
14:53
Birkózás: Virág kvótát szerzett, ott lesz Pekingben (She)
A 96 kg-os Virág Lajos bejutott a döntőbe, ezzel pekingi kvótát szerzett a kötöttfogású birkózók első olimpiai kvalifikációs selejtező versenyén Rómában.
máj. 10
14:55
Forma-1 - Török Nagydíj: Massa indul az élről (Behaviour)
A szombati időmérőn a finn Heikki Kovalainen lett a második, az ugyancsak mclarenes brit Lewis Hamilton pedig a harmadik.
máj. 10
15:23
Championship: idegenben szerzett előnyt a Bristol City (She)
Két bombagóllal 2?1-re nyert idegenben a Bristol City a Crystal Palace ellen az angol másodosztályú bajnokság rájátszásának elődöntőjének odavágóján.
máj. 10
15:39
Triatlon Eb: Tóth Zsófia bravúros 11. helye (She)
A papírformának megfelelően a hazai közönség előtt szereplő Vanessa Fernandes nyerte a lisszaboni rövidtávú triatlon Európa-bajnokság női versenyét, a még mindig csak juniorkorú Tóth Zsófia élete első felnőtt világversenyén 11. lett.
máj. 10
15:53
A Manchester Unitednek szurkolt a Chelsea csapatkapitánya (Infostart)
Gyerekként a Manchester United szurkolója volt, Alex Ferguson mindent megtett, hogy megszerezze, de John Terry a Chelsea mellett döntött. Otthon még megvan az a fénykép, amelyen a Premiership trófeáját tartó Eric Cantonával és Ryan Giggsszel pózol, bár már két olyan fotója is lehet, amelyen egyedül látható a serleggel. Ifistaként nem volt rest a sztárok cipőit pucolni, de ma már ő az egyik…
máj. 10
15:54
Tenisz: tovább menetel Szafina, már döntős (She)
A Justine Henin és Serena Williams elleni győzelem után a fehérorosz Victoria Azarenkát is búcsúztatta Dinara Szafina a berlini WTA-torna elődöntőjében.
máj. 10
16:09
Skócia: a Rangers megverte a Dundeet a felsőház rájátszásában (She)
A Rangers 3?1-re győzte le a Dundeet a skót bajnokság felsőházának rájátszásában.
máj. 10
17:11
Tenisz: Radek Stepanek is feladta az elődöntőben Roddick után (She)
Radek Stepanek feladta az elődöntő küzdelmeit Rómában Novak Djokovic ellen.
máj. 10
17:26
Kétgólos előnyét herdálta el a Honvéd (Infostart)
A Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a Győr otthonában a labdarúgó NB I 27. fordulójában.
máj. 10
17:26
Soproni Liga: megosztozott a pontokon a Honvéd és az ETO (She)
A labdarúgó NB I, 27. fordulójában első mai meccsén Győri ETO fogadta a Budapest Honvédot. Az első félidőt uraló fővárosiak Diego 25. percben szerzett góljával vezetést szereztek, majd a második játékrész elején Dobos büntetőjével tovább növelték előnyüket. A győriek Bajzát majd az első labdaérintéséből betaláló Varga László góljaival mindössze 8 perc alatt egyenlítettek.
máj. 10
17:27
Jakab János Peking kapujában (Metropol)
Jakab János második mérkőzését is megnyerte a férfi verseny harmadik szakaszában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén.
máj. 10
17:41
Peric KEK-győzelemre vezette a Veszprémet - képgalériával (Infostart)
A Veszprém nyerte meg a férfi kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupáját. A bakonyi együttes hazai 37-32-es sikere után Mannheimben 28-28-as döntetlent játszott a német Rhein-Neckar Löwen ellen. Peric kapus szenzációsan védett.
máj. 10
17:41
Kajak-kenu: Kovács duplázott 500 méteren a válogatón (She)
A világbajnoki címvédő Kovács Katalin nyerte - Benedek Dalma és Janics Natasa előtt - a nők 500 méteres, azaz olimpiai távú versenyét a kajakosok és kenusok idei első válogatóján, Szegeden. A párosok versenyében az idén ismét összeült Kovács, Janics duó diadalmaskodott.
máj. 10
17:42
Kovács kétszer is nyert 500 méteren (Metropol)
A világbajnoki címvédő Kovács Katalin nyerte - Benedek Dalma és Janics Natasa előtt - a nők 500 méteres, azaz olimpiai távú versenyét a kajakosok és kenusok idei első válogatóján, Szegeden. A párosok versenyében az idén ismét összeült Kovács, Janics duó diadalmaskodott.
máj. 10
17:43
Nemcsak Kovács Katalin győzte le Janics Natasát (Infostart)
A világbajnoki címvédő Kovács Katalin nyerte - Benedek Dalma és Janics Natasa előtt - a nők 500 méteres, azaz olimpiai távú versenyét a kajakosok és kenusok idei első válogatóján, Szegeden. A párosok versenyében az idén ismét összeült Kovács, Janics duó diadalmaskodott.
máj. 10
17:43
Asztalitenisz: Jakab János közel került Pekinghez (She)
Jakab János második mérkőzését is megnyerte a férfi verseny harmadik szakaszában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén. A hazai szövetség számításai szerint Jakab valószínűleg pekingi kvótásnak tekinthető.
máj. 10
17:45
Bundesliga: nagy csatában nyert a már bajnok Bayern München (She)
A Bayern München izgalmas, de már számára tétnélküli meccsen gyűjtötte be a három pontot a Duisburg ellen.
máj. 10
17:57
Tenisz: Gyementyjeva lesz Szafina ellenfele Berlinben (She)
Jelena Gyementyjeva két szettben legyőzte Ana Ivanovicsot, így bejutott a berlini verseny döntőjébe, ahol honfitársával, Dinara Szafinával fog megmérkőzni.
máj. 10
17:59
Triatlon Eb: Király Kristóf a nyolcadik helyen végzett (She)
Akárcsak a junior korosztály női versenyében, Vincent Luis révén a férfiakéban is francia siker született a lisszaboni triatlon Európa-bajnokságon, míg Király Kristóf kellemes meglepetést szerezve a nyolcadik helyen végzett.
máj. 10
18:12
Evezés: a Varga, Hirling duó döntőbe jutott Münchenben (She)
A Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár bejutott a fináléba, azaz a legjobb hat közé az evezősök müncheni Világkupa-versenyén.
máj. 10
18:27
Serie B: óriási verést kapott a Feczesinnel felálló Brescia (She)
Több nagyarányú idegenbeli győzelem is született a Serie B 39. fordulójában: a feljutás szempontjából nagyon fontos rangadón a Lecce 4?0-ra lemosta az Albinoleffét.
máj. 10
18:42
Asztalitenisz: Póta győzelmével már a nyolcban van (She)
Póta Georgina megnyerte első mérkőzését az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Lovas Petra kikapott, így ő a 9-16. helyért folytathatja szereplését.
máj. 10
18:58
Megalázták Husztiékat Brémában (Infostart)
A Hannover 6-1-re kikapott a Werder Bremen otthonában a német labdarúgó Bundesliga 33. fordulójában.
máj. 10
18:58
Tornász Eb: az oroszok nyerték a férfi csapatversenyt (She)
Az orosz válogatott nyerte a csapatversenyt a lausanne-i férfi tornász Európa-bajnokságon. A második helyen a németek, a harmadikon a románok végeztek.
máj. 10
19:13
Kerékpár, Giro d?Italia: Christian Vandeveldéé a rózsaszín trikó (She)
A Slipstream csapat nyerte a szombati, első szakaszt a Giro d?Italia 2008-as versenyén.
máj. 10
19:44
Bronzérmes lett a Vasas (Infostart)
Bronzérmes lett a magyar bajnok Vasas a férfi vízilabda Euroligában. Földi László edző együttese a barcelonai Final Four helyosztóján 8-6-ra győzött a horvát Mladost Zágráb ellen.
máj. 10
19:44
NB II, Nyugati-csoport: sima győzelmet aratott a Kozármisleny (She)
Az NB II Nyugati-csoportjában 4?0-ra tudott nyerni hazai pályán a Kozármisleny a Mosonmagyaróvár elleni bajnokin.
máj. 10
19:46
Női kézilabda NB I: hazai pályán nyert a Fehérép Alcoa (She)
A Fehérép Alcoa a második félidőben mutatott remek játékával legyőzte az Óbudát. Az első játékrészben még kiegyenlített volt a küzdelem, de a másodikban már nem volt esélye a vendégcsapatnak.
máj. 10
19:59
A Fradi már biztosan nem jut fel - Kínos döntetlen a Tököl ellen (Infostart)
A pályán elért eredmények alapján már biztosan nem jut fel a Ferencváros a labdarúgó NB I-be. A Keleti csoport listavezetője, a Kecskemét a 27. fordulóban 4-2-re győzött a Vecsés otthonában, az FTC pedig már nem dolgozhatja le hátrányát.

Keresés