2008. május 15. csütörtök

máj. 15
0:09
Jégkorong-vb: Kanada biztosan verte Norvégiát (She)
A Kanadában zajló jégkorong-világbajnokság második negyeddöntőjében a hazai csapat 8?-2-re verte Norvégiát, ezzel bejutott a legjobb négy közé.
máj. 15
5:30
Tegnap már az új tulajdonos, McCabe nevében nyilatkoztak a Ferencváros vezetői (Behaviour)
Ünnepeltünk tegnap és ünnepelünk ma is, nyit Rieb György a McCabe-éra első sajtótájékoztatóján, amit 24 órával azután hívtak össze, hogy szerdán eldőlt: az angol mágnás nyerte az Üllői úti tendert és vele a tengernyi adósságot. A hangulat ennek megfelelően ünnepi, vagy legalábbis emelkedett, az újságíró sokadalom áhítattal issza a Fradi-elnök szavait. Aki a nagy felsóhajtás után ("Óriási boldogság…
máj. 15
6:45
Búcsú 15 év után (Blikk)
Fodor kimaradt a pólóválogatottból
máj. 15
6:47
Szívinfarktust kapott Erdeiék bokszedzője (Blikk)
Életmentő műtétet hajtottak végre Fritz Sduneken
máj. 15
6:49
Ennyit ér Ronaldo (Blikk)
A Real Madrid rekordösszeget kínált a portugál sztárért
máj. 15
6:51
Szávay Ágnes kiesett Rómában (Blikk)
Itthon készül a Roland Garrosra a teniszezőnő
máj. 15
6:53
Tőzsdére, Fradi! (Blikk)
Mihez kezdjen a klub a maradék 500 millió forintjával?
máj. 15
6:55
Vizsgál az MLSZ (Blikk)
Az Újpest és a Paks is felel a balhéért
máj. 15
7:21
NHL, rájátszás: életben maradt a Dallas Stars (She)
Megtartotta igen halovány továbbjutási esélyeit a Dallas Stars az NHL nyugati főcsoportdöntőjének negyedik mérkőzésén: az életükért harcoló texasiak a parádézó Marty Turco és Mike Modano vezetésével legyőzték a Detroit Red Wings gárdáját, és ezzel 3?1-re szépítettek.
máj. 15
7:23
NBA, rájátszás: ismét előnyben a Boston és a Lakers (She)
Folytatott a hazai csapatok dominanciája az épp aktuális NBA főcsoport-elődöntőn: a Celtics Bostonban került lépéselőnybe a Cleveland Cavaliersszel szemben. Az első félidőben még vezettek a vendégek, köszönhetően LeBron James 23 pontjának, de a clevelandi vezér hiába jutott végül 35 egységig, a Garnett-Rondo kettős teljesítménye neki is sok volt. A Boston végül hét ponttal győzött, és 3?2-re…
máj. 15
7:59
Történelmi sikert aratott a Zenit (Blikk)
A Zenit nyerte a labdarúgó UEFA Kupát, miután a döntőben Igor Gyenyiszov és Konsztanytin Zirjanov góljaival 2-0-ra legyőzte a Glasgow Rangers csapatát. A Zenit szerda este története első európai kupasikerét aratta.
máj. 15
8:02
UEFA-kupa-döntő: megkéseltek egy orosz drukkert (She)
Nem múlt el incidens nélkül a manchesteri UEFA-kupa-döntő: a ?harmadik félidőben? megkéseltek egy Zenit-drukkert. Az orosz szurkoló nincs életveszélyben, hat embert őrizetbe vettek. A jegy nélkül csapatukat elkísérő, ?némileg? csalódott Rangers-drukkerek a rohamrendőrökkel is összetűztek a stadionon kívül.
máj. 15
12:13
Koeman kijelölte stábját (Blikk)
A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint Aczél Zoltán és Máté Csaba lesz Erwin Koeman szövetségi kapitány két segítője, kapusedzőként pedig Petry Zsolt tevékenykedik majd.
máj. 15
12:13
Celtic: elhunyt a klub korábbi kiválósága, Tommy Burns (She)
Bőrrákban, 51 éves korában elhunyt Tommy Burns, a Celtic korábbi játékosa és menedzsere.
máj. 15
12:15
Jégkorong-vb: lemondott a cseh szövetségi kapitány (She)
Alig néhány órával azt követően, hogy Csehország 3-2-re kikapott Svédországtól a Kanadában zajló jégkorong-világbajnokság negyeddöntőjében, bejelentette távozását a csehek szövetségi kapitánya, Alois Hadamczik.
máj. 15
12:17
Magyar válogatott: Erwin Koeman kapitány kijelölte szakmai stábját (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint Aczél Zoltán és Máté Csaba lesz Erwin Koeman szövetségi kapitány két segítője, kapusedzőként pedig Petry Zsolt tevékenykedik majd.
máj. 15
12:24
Aczél Zoltán, Máté Csaba és Petry Zsolt lesz Koeman segítője (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint Aczél Zoltán és Máté Csaba lesz Erwin Koeman szövetségi kapitány két segítője, kapusedzőként pedig Petry Zsolt tevékenykedik majd.
máj. 15
12:58
Görögország: lemondott a Panathinaikosz szakvezetője (She)
máj. 15
13:46
Kajak-kenu Eb: hét magyar egység már a döntőben (She)
Az 1000 m-es és a női K-4 500 m-es előfutamokkal csütörtökön megkezdődött a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokság: a délelőtti program során három magyar egység egyből a fináléba kvalifikálta magát, négy számban pedig nem rendeztek előcsatározásokat, így ezekben is már döntős a piros-fehér-zöld hajó.
máj. 15
13:48
Rögbi: Eb-selejtező és bajnoki döntő előtt utánpótlás torna (She)
A Magyar Rögbi Szövetség sajtótájékoztatóján Fehérvári Tamás elnök kiemelte: cél, hogy Magyarország a sportág egyik közép-európai nagyhatalmává váljon, és ezt a tervszerű utánpótlás-nevelés szolgálja. Az esztergomi Eb-selejtező előtt, szombaton 10 órától öt pályán, különböző korosztályokban, összesen hatvan csapat számára rendeznek viadalt.
máj. 15
13:50
Euro 2008: merényletekkel fenyegetőzik az Al-Kaida (She)
Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat azzal fenyeget, hogy merényleteket szervez Ausztriában és Svájcban a június 7-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt - nyilatkozta a svájci rendőrség egyik magas rangú tisztségviselője.
máj. 15
14:44
Németország: Dárdai Pál csapattársa lesz a Herthában Kaká (She)
Leigazolta ötödik brazil játékosát is a német élvonalban szereplő Hertha BSC: a brazil Kaká a portugál Academica Coimbra csapatától érkezik Dárdaiékhoz.
máj. 15
16:16
Jégkorong, OB I: még csak két külföldi nevezés érkezett (She)
máj. 15
17:08
Tenisz: Henin lekérte magát a világranglistáról, Sarapova az élen (She)
Miután szerdán bejelentette visszavonulását Justin Henin, hétfőtől az orosz Marija Sarapova vezeti a női teniszezők világranglistáját, ami egyben Szávay Ágnes előrelépését is jelenti, aki így a jövő héten legalább a 14. lesz.
máj. 15
17:14
Kézilabda: Szrnka Hortenzia Debrecenben folytatja pályafutását (She)
A következő szezonban a DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapatában szerepel a jelenleg még a Fehérép-Alcoa gárdáját erősítő, 41-szeres válogatott átlövő, Szrnka Hortenzia.
máj. 15
18:03
Milan: a góllövőlistát vezető Marco Borriello visszatérhet (She)
Az olasz góllövőlistát 19 góllal, Trezeguet-vel, és Del Pieróval holtversenyben vezető Marco Borriello, a Genoa csatára nyáron visszatérhet a Milanhoz, annak ellenére, hogy ő jól érzi magát a tabellán jelenleg kilencedik helyen álló együttesnél.
máj. 15
18:14
Tenisz: Serena Williams búcsúztatta a Szávayt kiejtő Erranit (She)
A negyedik helyen kiemelt szerb Jelena Jankovic és az ötödikként rangsorolt amerikai Serena Williams is bejutott a legjobb nyolc közé az 1,34 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán. Utóbbi a Szávay Ágnest kiejtő olasz Sara Erranit búcsúztatta.
máj. 15
19:09
Arsenal: Clichy nem megy sehova, hosszabbítás előtt a hátvéd (She)
Gael Clichy, az angol élvonalban szereplő Arsenal balhátvédje hamarosan meghosszabbítja szerződését a londoni klubbal.
máj. 15
19:10
Egy NDK-s kisvárosból a világ tetejére érhet a Kis császár (Infostart)
Pályafutása egy NDK-s kisvárosból indult, és ha nem omlik a berlini fal, talán sohasem futhatott volna be ilyen nagyszerű karriert. Michael Ballack az eddigi összes együttesében vezéregyéniséggé vált, és immár a Chelsea-ben is ő az egyik kulcsember, akinek a lövései és fejjátéka is életveszélyes. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Chelsea és a Manchester United 17-17…
máj. 15
20:07
Tenisz: Marija Sarapova a negyeddöntőbe jutott Rómában (She)
Az orosz Marija Sarapova két játszmában verte dán Caroline Wozniackit, így bejutott a negyeddöntőbe az 1,34 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán.
máj. 15
20:09
Asztalitenisz: megvédte címét a BVSC a férfi Extraligában (She)
A BVSC a Celldömölk otthonában aratott 6-1-es sikerével megvédte címét a férfi asztalitenisz Extraligában.
máj. 15
21:19
Tenisz: Szvetlana Kuznyecova a nyolcaddöntőben búcsúzott Rómától (She)
A római salakpályás torna első igazán nagy meglepetését a francia Alize Cornet okozta azzal, hogy a nyolcaddöntőben két játszmában legyőzte a harmadik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovát.
máj. 15
22:04
Tenisz: Nadal két játszmában nyert Murray ellen, Davigyenko kiesett (She)
A 2,27 millió euró összdíjazású hamburgi salakpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében a spanyol Rafael Nadal legyőzte a brit Andy Murrayt, a negyedik helyen rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenko viszont kikapott a hazai kedvenctől, Nicolas Kiefertől .
máj. 15
22:05
Anglia: a Championship a világ negyedik legnézettebb bajnoksága (She)
A 2007?2008-as szezonban összesen 16,2 millió nézője volt az angol másodosztályú bajnokságnak. Ezzel a mutatókat tekintve az európai bajnokságok közül a Championship a negyedik a Premier League, a Bundesliga, és a Primera División mögött, megelőzve a Serie A-t.
máj. 15
22:06
Euro 2008: halálozás miatt egy napot késik a spanyol kerethirdetés (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságon részt vevő játékosainak névsora egyelőre még ismeretlen.
máj. 15
23:55
Zseniális futballista - s ezt tudja is magáról (Infostart)
Nem Cristiano Ronaldo az egyetlen portugál játékos, akit a Sportingtól vett meg a Manchester United. Nani is ugyazt az utat járta, sőt még abban is hasonlít a barátjára, hogy ő sem az anyaországban látta meg a napvilágot. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Chelsea és a Manchester United 17-17 játékosát. Ezúttal a rendkívül technikás, szélvészgyors Nani pályafutásával…

Keresés