2008. május 21. szerda

máj. 21
0:07
A skót lovag, aki fiókákat nevelt Manchesterben (Infostart)
Rengetegen rajonganak érte, mások ki nem állhatják a természetéért, s mert - szerintük - nem tudja elfogadni, hogy a játékosai is felnőtt emberek. Huszonegyedik teljes idényét zárja egy európai élcsapat élén, ami nyilvánvalóan példátlan a mai futballelitben, miközben 28 trófeát nyert már. Szerda este a huszonkilencedikre vágyik. Ő, Sir Alex, illetve ahogy a Carringtonon, a Man United…
máj. 21
0:39
Tenisz: Ivan Ljubicic győzött Hajek ellen Ausztriában (She)
A harmadik helyen kiemelt, korábbi kétszeres győztes horvát Ivan Ljubicic bejutott a nyolcaddöntőbe a 370 ezer euró összdíjazású ausztriai salakpályás tenisztornán.
máj. 21
5:30
Abramovics barátjának a BL-győzelem sem lehet elég (Infostart)
Talán az egyetlen edző, aki annak ellenére nem tudta megszerettetni magát csapata szurkolóival, hogy első alkalommal a Bajnokok Ligája döntőjébe vezette az együttest. Avram Grant nehéz, szinte lehetetlen feladatot vállalt azzal, hogy a három alatt hat trófeát bezsebelő sikeredző, José Mourinho után ült le a Chelsea kispadjára, de eddigi statisztikái nem rosszabbak, mint a portugál mutatói voltak.…
máj. 21
6:16
Ronaldo egy lépésre a csúcstól (Blikk)
BL-t akar ma nyerni a focista
máj. 21
6:18
Gera Zoltán jövője a tét (Blikk)
Sztárklubok figyelik a görögök elleni meccsen
máj. 21
6:20
Melyik hajóba ül Janics? (Blikk)
A szövetség Pekingbe akarja juttatni az olimpiai bajnok kajakost
máj. 21
6:22
Supka lemondott (Blikk)
A kispesti fociedző megelégelte a szitokáradatot
máj. 21
6:41
Van Basten érkezése jelenti a búcsút (Behaviour)
Nem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését, így távozik az Ajax Amsterdmtól Edgar Davids, az együttes korábbi holland válogatott labdarúgója. "Mindig is kötődtem az Ajaxhoz, de semmi pénzért nem maradnék" - nyilatkozta a 35 éves középpályás, akinek távozása szinte biztos volt, hiszen az Európa-bajnokság után a jelenlegi szövetségi kapitány, Marco van Basten veszi át a gárda irányítását,…
máj. 21
6:43
A hangulattal nincs baj, csak a játékosokkal (Behaviour)
Nem elégedett az azeri labdarúgó-válogatott tudásával Berti Vogts, a nemzeti együttes német szövetségi kapitánya. "A játékosok taktikai fegyelme kritikán aluli, a pályán egymással és a bíróval veszekednek, ahelyett, hogy a meccsre koncentrálnának" - mondta a szakember. "Sajnos komoly képességbeli gondok is vannak. Több azeri bajnoki mérkőzést megnéztem, ezek színvonala azonban még az európai…
máj. 21
6:48
NBA: nyert az első meccsen a Boston a Detroit ellen (She)
A Boston Celtics 88?79-re legyőzte a Detroit Pistons-t az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság, az NBA Keleti Főcsoportjának döntőjében. A Boston ezzel 1?0-ra vezet a párharcban.
máj. 21
8:04
Premier League: Valencia még egy évig a Wigannél marad (She)
Luis Antonio Valencia, a Wigan ecuadori labdarúgója úgy nyilatkozott, hogy egy évig még marad jelenlegi csapatánál.
máj. 21
8:49
Válogatott: ma délután edzőmeccset játszik a csapat a Váccal (She)
Az Erwin Koeman vezette magyar válogatott szerdán 17.45 órakor nyilvános edzőmérkőzést Vácott a Vác-Újbuda ellen.
máj. 21
9:00
Rüstü ismét védett a válogatottban (Behaviour)
Törökország válogatottja a szlovákok elleni hazai győzelemmel melegített a júniusi labdarúgó Európa-bajnokságra.
máj. 21
9:20
NB I: Vágó Attilát, a DVTK mesterét egy meccsre eltiltották (She)
A Diósgyőr vezetőedzőjét, Vágó Attilát egy mérkőzésre eltiltotta a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága.
máj. 21
10:16
BL-döntő: Ferguson Ballacktól és Drogbától tart (Behaviour)
Michael Ballack és Didier Drogba kikapcsolását tartja az egyik legfontosabb feladatnak Sir Alex Ferguson, a Manchester United szakvezetője a Chelsea elleni moszkvai labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőn. "Mindketten kiváló futballisták, ráadásul remek formában vannak" - mondta a szakember. "Igyekszünk ráerőltetni az akaratunkat a Chelsea-re, de Ballack és Drogba rendkívül veszélyesek. Fizikailag a…
máj. 21
10:23
Fábiánné: "Eddig nem volt szokás, hogy a versenyzők diktálnak" (Infostart)
Kovács Katalin távozása egy folyamat része volt, amely Janics Natasa tavaly tavaszi hasonló lépésével kezdődött - mondta Fábiánné Rozsnyói Katalin a közszolgálati televízió reggeli műsorában azt követően, hogy az olimpiai bajnok elhagyja az edző csoportját. A tréner szerint versenyzőjének már napok óta lelkiismeret-furdalása volt. Hozzátette: férje arra kérte, hogy hagyja abba az edzősködést, de ő…
máj. 21
11:13
BL-döntő: Ashley Cole sérülése (Behaviour)
Kisebb sérülést szenvedett Ashley Cole, a Bajnokok Ligája szerdai moszkvai, Manchester United elleni döntőjére készülő Chelsea labdarúgója. Az angol válogatott balhátvéd a londoniak keddi edzésén az egyérintős játék során ütközött csapattársával, Claude Makelelével, majd a bokájához kapott és azonnal az orvosi stáb segítségét kérte.
máj. 21
11:33
Gera Zoltán nyitva hagyja az ajtót (Behaviour)
Sajtóértesülések szerint kivárja a legjobb ajánlatot Gera Zoltán, az angol élvonalba feljutott West Bromwich Albion távozását fontolgató magyar futballistája. A 29 éves középpályás a teamtalk.com portálnak megerősítette, hogy számos ajánlat közül válogathat, miután lejárt a négyéves szerződése a birminghamieknél.
máj. 21
12:08
Hegyikerékpáros Eb: Benkó Barbara ötödik a juniorok között (She)
Benkó Barbara az ötödik helyen végzett a juniorok között a németországi St. Weldenben rendezett hegyikerékpáros Európa-bajnokságon.
máj. 21
12:30
Barcelona: Guardiola szívesen látná Maloudát a csapatában (She)
Spanyol lapértesülés szerint a Frank Rijkaardot váltó Josep Guardiola legújabb kiszemeltje a Chelseaben futballozó Florent Malouda.
máj. 21
12:54
Wigan Athletic: Kirkland négy évet hosszabbított a klubbal (She)
máj. 21
12:56
Férfi kézilabda NB I: Andjelkovics játszhatott volna kedden (She)
Daniel Andjelkovics, a Pick Szeged irányítója játszhatott volna az MKB Veszprém elleni férfi kézilabda bajnoki döntő negyedik, keddi összecsapásán. A szerb irányító szombaton, a finálé harmadik felvonásán háton fekve Ilyés Ferenc felé rúgott. A Veszprém hétfőn feljelentést tett a bizottságánál, amely kedden fegyelmi eljárást indított Andjelkovics ellen, és erről tájékoztatta a klubot. A szegediek…
máj. 21
13:22
Bajnokok Ligája: 26 milliárd forint a moszkvai győztesnek (She)
Egy angol felmérés szerint 85 millió fonttal, azaz 26,1 milliárd forinttal gazdagodik az esti labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő győztese, a Manchester United vagy a Chelsea.
máj. 21
13:51
BL-döntő: 26 milliárd forint a győztesnek (Behaviour)
Egy angol felmérés szerint 85 millió fonttal, azaz 26,1 milliárd forinttal gazdagodik az esti labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő győztese, a Manchester United vagy a Chelsea. A BL-szponzor MasterCard által készített tanulmány megállapította, hogy ekkora összeg jön ki a támogatói és televíziós díjakból, a játékosok értéknövekedéséből és a jegyeladásokból. A vesztes gárda 30 millióval vigasztalódik.
máj. 21
14:43
Flamini: nagyon nehéz döntést hoztam meg távozásomkor (She)
Mathieu Flamini elmondta, nagyon nehéz volt számára elhagyni az Arsenalt, de egy álmát valósította meg ezzel a döntéssel.
máj. 21
14:44
Olimpiai hokiselejtező novemberben Budapesten (Behaviour)
A világ élvonalába feljutott magyar jégkorong-válogatott novemberben, Budapesten olimpiai selejtezőt játszik. A honi szövetség tájékoztatása szerint Pat Cortina szövetségi kapitány együttese a horvát, a litván és a szerb csapat ellen lép jégre november 6. és 9. között a Papp László Arénában. A kvartett győztese jut tovább a lettországi kvalifikációs tornára. A rigai viadalon a házigazda lettek…
máj. 21
14:48
Barca: Eto?o nem a Tottenhambe, hanem az Interbe menne (She)
Samuel Eto?o a La Republica című lap információi szerint a Tottenham megkeresésére azt válaszolta, hogy az Internazionaléhoz akar menni.
máj. 21
15:10
Arsenal: Samir Nasri Marseille-ből Londonba költözik (She)
Francia lapértesülés szerint az Arsenalban folytatja pályafutását Samir Nasri, a francia válogatott tehetséges irányítója.
máj. 21
15:11
Olimpiai hokiselejtező novemberben Budapesten (Metropol)
A világ élvonalába feljutott magyar jégkorong-válogatott novemberben, Budapesten olimpiai selejtezőt játszik a horvát, a szerb és a litván csapat ellen.
máj. 21
15:12
Hoki-válogatott: megvannak az ellenfelek az olimpiai selejtezőre (She)
A magyar jégkorong-válogatott ősszel selejtezőket játszik a 2010-es téli olimpián való indulás jogának megszerzéséért Budapesten. Nemzeti csapatunk a horvátokkal, a litvánokkal és a szerbekkel került egy csoportba.
máj. 21
15:38
Kékek és vörösök szállták meg Moszkvában a Vörös teret (Infostart)
Jelenleg negyvenezer angol szurkoló énekel a moszkvai Vörös téren, 6000 rendőr és katona vigyáz rájuk. Az előrelátó szervezők alkoholtilalmat rendeltek el a téren, biztos, ami biztos. Az ital nélkül maradt rajongókat vigasztalja, hogy a híres serleget, a ma esti nagy csata tárgyát közszemlére tették a Vörös téren.
máj. 21
15:41
Peking 2008: Klöden meggondolta magát, mégis indul az olimpián (She)
Egy nappal az után, hogy lemondta a válogatottságot, mégis hajlandó lenne német színekben versenyezni a pekingi olimpián Andreas Klöden kerékpáros.
máj. 21
16:07
Euro 2008: a német bajnokság adja a legtöbb játékost (She)
Hatvanöt résztvevővel a német Bundesliga adja a legtöbb labdarúgót a júniusi, osztrák-svájci rendezésű Európa-bajnokságra.
máj. 21
16:09
Asztalitenisz: a selejtezőben küzdenek a magyarok Jokohamában (She)
máj. 21
16:35
Juventus: megérkezett az olasz élcsapat Hong Kongba (She)
máj. 21
16:40
BL-döntő: Cech szerint nem csak Ronaldóra kell koncentrálni (She)
máj. 21
17:05
BL-döntő: Nani szerint jobb csapat a Manchester United (She)
máj. 21
17:31
Honvéd: Edouard Ndjodo 2010-ig hosszabbított Kispesten (She)
Edouard Ndjodo, a szurkolókkal történt összetűzését követően két hete hagyta el a Ferencváros együttesét, és visszatért a Honvédhoz, ahová 2009-ig kötötte szerződés. Most ezt a megállapodást egy évvel, 2010 június 30-ig meghosszabbította ? adta hírül klub internetes oldala.
máj. 21
17:33
Primera División: távozik a Racing Santander edzője (She)
Marcelinho Garcia remek szezont produkált csapatával, ám ennek ellenére a távozás mellett döntött. A Racing a spanyol bajnokság hatodik helyén végzett, ami azt jelenti, hogy a kiscsapat történetében először indulhat az UEFA-kupa küzdelmeiben.
máj. 21
17:59
Vasas: Csedomir Pavicsevics egy évvel hosszabbított (She)
máj. 21
18:05
Primera División: Tomas Ujfalusi aláírt az Atletico Madridhoz (She)
máj. 21
18:27
Serie A: a szlovák Marek Hamsikot csak a Napoli érdekli (She)
A szlovák középpályás, Marek Hamsik, a Corriere dello Sportnak adott interjújában örök esküt fogadott jelenlegi csapatának, az olasz Napolinak.
máj. 21
18:29
Tenisz: Czink Melinda kikapott a Roland Garros selejtezőjében (She)
Czink Melinda szoros mérkőzésen, három szettben vereséget szenvedett a Roland Garros selejtezőjének 1. fordulójában, a cseh Hana Sromovától. A selejtezőben érdekelt másik magyar, Arn Gréta ugyancsak ma játszik az orosz Anastasia Pivovarova ellen.
máj. 21
18:30
Giro d'Italia: édesapja miatt léptették vissza Molettát (She)
Édesapja miatt kellett visszalépnie a folytatástól Andrea Molettának, a Gerolsteiner kerékpárosának a Giro d,Italia körversenyen.
máj. 21
18:54
Férfi kézilabda NB I: Herbert Gábor súlyos büntetést kapott (She)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatából Herbert Gábor két mérkőzésre szóló eltiltást és 400 ezer forint büntetést, Daniel Andjelkovics 250 ezer forint büntetést, Valentin Ghionea pedig írásbeli megrovást kapott az MKB Veszprém elleni bajnoki finálésorozat során tanúsított sportszerűtlen magatartásáért.
máj. 21
19:24
Női kosárlabda NB I: idegenben tudott győzni a Szolnok (She)
Az UNIQA női kosárlabda NB I 5. helyéért zajló párharcának első mérkőzésén a Szolnok idegenben tudta legyőzni a Zalaegerszeget, így 1?0-ra vezet a két nyert mérkőzésig tartó párviadalban.
máj. 21
19:59
BL-döntő: Pak Dzsi Szung helyett Hargreaves a kezdőben (She)
máj. 21
20:27
Kajak-kenu: Fábiánné nem ment el az elnökségi ülésre (She)
Fábiánné Rozsnyói Katalin szakágvezető nem jelent meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökségének szerdai ülésén, amelyen éppen a női kajak szakág kérdései voltak napirenden.
máj. 21
20:29
Vízilabda: kikapott a BVSC Egerben a női bajnokság rájátszásában (She)
A BVSC szoros meccsen vereséget szenvedett Egerben, a női vízilabda-bajnokságban, az 5. helyért játszott mérkőzésen. A két győzelemig tartó párharc állása: 1?1.
máj. 21
20:29
U19 Eb-selejtező: győztek a magyar fiatalok Ciprus ellen (She)

Keresés