2008. május 18. vasárnap

máj. 18
0:01
Primera División: gólzáporos mérkőzésen győzött a Barcelona (She)
máj. 18
0:17
Sorozatban hetedszer lett bajnok a Lyon (Infostart)
Sorozatban a hetedik idényben lett francia bajnok a Lyon labdarúgócsapata. Az együttes az Auxerre otthonában aratott 3-1-es győzelemmel tette biztossá újabb aranyérmét.
máj. 18
0:33
Gólzáporos meccsen búcsúztatta a szezont a Barca (Infostart)
A bronzérmes Barcelona 5-3-ra győzött a kiesett Murcia otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában.
máj. 18
1:03
NHL: Detroitban nyert a Dallas Stars, és feljött 3?2-re (She)
Detroitban győzött a Dallas Stars az NHL Nyugati főcsoportdöntőjének ötödik mérkőzésén, így szépített az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
máj. 18
5:56
Nike-kupa: az 5. helyért küzdhetnek a felcsúti gyerekek (She)
Balszerencsés vereséget szenvedett a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U15-ös együttese a lengyelországi Lódzban zajló Nike Premier Kupa negyeddöntőjében.
máj. 18
6:12
Csehország: 1996 után ismét bajnok lett a Slavia Praha (She)
A Jabloneccel 2?2-s döntetlent játszó Slavia nyerte meg a cseh bajnokság 2007-2008-s szezonját.
máj. 18
6:12
Huszák a Loki megmentője (Blikk)
Dzsudzsák utódjának tartják a 19 éves focistát
máj. 18
6:14
Nem eshet össze a Fradi! (Blikk)
Bobby Davison edző reméli, legalább a dobogó meglesz
máj. 18
6:16
Európa női kajakosainkat csodálja (Blikk)
Mindkét párosunk nyert az EB-n
máj. 18
6:18
Mindent bele, Talma! (Blikk)
Dobogóra akar állni a motoros a Francia Nagydíjon
máj. 18
8:14
Barcelona: a csapat világbajnok brazilja aláírt a Villarrealhoz (She)
A korábbi spanyol híradásoknak megfelelően, Edmilson megegyezett a Villarreal vezetőivel, hogy nyártól a ?sárga tengeralattjárónál? folytatja pályafutását.
máj. 18
8:30
Leicester: nem kellenek a magyarok, Bori visszatér az MTK-hoz (She)
Az angol másodosztálytól idén búcsúzó Leicester City a továbbiakban nem tart igényt Bori Gábor és Laczkó Zsolt játékára. A két magyar futballista fél évig kölcsönben szerepelt Angliában, de mivel nem váltották be a hozzáfűzött reményeket visszatérhetnek klubjukhoz, Laczkó az Olympiakoszhoz, míg Bori az MTK-hoz.
máj. 18
9:31
MotoGP: Talmácsi hatodik helyen zárta a reggeli bemelegítést (She)
Tallmácsi Gábor a hatodik helyen végzett a Francia Nagydíj vasárnap reggeli bemelegítésén 125 kcm-ben. A bemelegítésen a világbajnoki pontversenyben vezető olasz, Simone Corsi volt a leggyorsabb. A futamot 11 órától rendezik.
máj. 18
10:02
Lenyugodott a balhés vándor, a világ legdrágább focistája (Infostart)
Egyike a Chelsea hat BL-győztes játékosának, Avram Grant menedzser első igazolása volt a francia gólvágó. A kalandos pályafutású Nicolas Anelka a világ legdrágább játékosa, ugyanis eddigi karrierje során összesen érte fizették ki a legtöbb átigazolási pénzt, összesen több mint 86 millió fontot. Sokan balhésnak és bomlasztónak tartották, de mára lenyugodott, és visszahúzódónak nevezi magát. A…
máj. 18
11:03
Kovács Katalin győzött az olimpiai számban (Infostart)
Aranyérmet szerzett a 23-szoros világbajnok Kovács Katalin 500 méteren a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 18
11:03
Kajak-kenu, Eb: Kovács Katalin aranyérmet nyert K?1 500 méteren (She)
Kovács Katalin aranyérmet szerzett K-1 500 méteren a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon. Az olimpiai szám többszörös világ- és Európa-bajnoka ezzel megvédte címét, hiszen tavaly is élen végzett.
máj. 18
11:05
Jégkorong-vb: a finn Teemu Selänne lemondta a válogatottságot (She)
Nem lép többet jégre a finn jégkorong-válogatottban Teemu Selänne, további észak-amerikai szerepvállalását illetően ugyanakkor még nem döntött véglegesen.
máj. 18
11:19
Női tőr Vk, Dzsedzsu: bronzérmet nyert a magyar csapat (She)
A harmadik helyen végzett a magyar csapat a dél-koreai Dzsedzsuban rendezett női tőr Világkupa-versenyen. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású együttes a bronzmérkőzésen az olaszokat múlta felül, akiktől egy hete Tokióban a döntőben kikapott.
máj. 18
11:21
Atlétika: Máté nyert, Kővágó második lett a dakari Grand Prix-n (She)
Máté Gábor nyerte a diszkoszvetést a dakari atlétikai Grand Prix-n, és Kővágó Zoltán személyében a dobogó második fokára is magyar dobó állhatott fel.
máj. 18
11:49
MotoGP: félbeszakadt Talmácsiék futama, esőben folytatják (She)
Noha száraz időben kezdődött a gyorsasági motoros világbajnokság 125 köbcentis géposztályának franciaországi futama, a 24 körös versenyt 9 körrel a vége előtt eső miatt félbeszakították. A versenyzők esőgumikat szerelnek fel, és a versenybíróság döntésének értelmében 11.55-kor egy ötkörös versenyt futnak majd.
máj. 18
12:05
Irreális lenne a következő magyar foci Eb-pályázat (Infostart)
Nincs esélye a sikerre Magyarországnak egy Európa-bajnoki pályázaton, ha 50-60 ezer fő befogadására alkalmas stadionokat vár el a rendezőtől az Európai Labdarúgó Szövetség - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Dénes Ferenc sportközgazdász. Az idei, osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadal egyik legnagyobb hiányossága éppen az lehet, hogy a legtöbb meccset csak 30 ezer szurkoló nézheti…
máj. 18
12:05
Kajak-kenu, Eb: női K?2-ben magyar arany-, C?2-ben ezüstérem (She)
Aranyérmes lett a Kozák Danuta, Szabó Gabriella páros női K?2 500 méteren a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon. A magyar duó ezzel újabb kvótát szerzett az országnak a pekingi játékokra. A Kozmann György, Kolonics György páros C?2 500 méteren ezüstérmet szerzett. Ahogy korábban már beszámoltunk róla Kovács Katalin K?1 500 méteren aranyérmet nyert.
máj. 18
12:20
Talmácsi az első helyről bukott (Infostart)
A 14. helyen végzett Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság Francia Nagydíján. Győzött a hazai közönség előtt szereplő Mike de Meglio.
máj. 18
13:06
Vetélytársa is csodálta a búcsúzó kapus fanatizmusát (Infostart)
A Bayern München bajnokságát ünnepelte, emelett a minden idők legjobb német kapusának tartott Oliver Kahnt, valamint a "sikeredzőt", a svájci válogatott élére kerülő Ottmar Hitzfeldet búcsúztatta a hét végén München és Németország is.
máj. 18
13:53
Moto GP, 250 kcm: Alex Debon győzött, Tóth Imre a 18. Le Mans-ban (She)
A gyorsasági motoros világbajnokság 250 kcm-es géposztályában Alex Debon nyerte a franciaországi Le Mans-ban rendezett futamot. A 32 éves spanyol pályafutása első győzelmét aratta, miután közel 5 másodpercet vert a második helyen végző Marco Simoncellire és a harmadikként befutó Mattia Pasinire.
máj. 18
14:08
Kajak-kenu, Eb: Aranyérmet szerzett a női négyes 1000 méteren (She)
Aranyérmes a Paksy Tímea, Fazekas Krisztina, Benedek Dalma, Keresztesi Alexandra összeállítású négyes 1000 méteren a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 18
14:10
Moto GP, 125 kcm: még nem hivatalos a futam eredménye (She)
A gyorsasági motoros világbajnokság 125 kcm-es géposztályának vasárnap délelőtt rendezett franciaországi futamának végeredménye egyelőre nem hivatalos. A 24 körre tervezett versenyt a 15. körben eső miatt félbeszakították.
máj. 18
14:23
Euro 2008: Domenech francia keretéből hiányzik Trezeguet (She)
Raymond Domenech, a francia válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a június 7-én startoló svájci, osztrák közös rendezésű kontinensviadalra. Egyenlőre 30 játékost nevezett meg, közülük május 28-ig 7 labdarúgótól meg kell vállnia. Még a bő keretében sem kapott helyet David Trezeguet, a Juventus csatára.
máj. 18
14:54
NB II Keleti csoport: a Fradi 3?0-ra nyert Jászberényben (She)
A Ferencváros az NB II Keleti csoportjában 3?0-ra legyőzte a Jászberény csapatá. A gólokat Vincze Ottó, Lipcsei péter és Dragóner Attila szerezték.
máj. 18
15:39
Öregjei mentették meg a Fradit (Infostart)
A Ferencváros 3-0-ra nyert Jászberényben a labdarúgó NB II 28. fordulójában.
máj. 18
15:39
Sebastien Loeb diadalmaskodott a Szardínia-ralin (She)
A címvédő francia Sebastien Loeb győzött a rali-világbajnokság olaszországi viadalán, a Ford finn versenyzői, Mikko Hirvonen és Jari-Matti Latvala előtt.
máj. 18
15:41
Kajak-kenu Eb: Foltán László bronzérmes 200 méteren (She)
Bronzérmes lett 200 méteren a kenus Foltán László a milánói kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 18
15:43
MotoGP: Yamaha-hármas a dobogón, Rossi győzött (She)
A tavalyi Francia Nagydíjhoz hasonlóan ismét Valentino Rossi diadalmaskodott a Le Mans-i viadalon: az olasz versenyző közel öt másodperc előnnyel végzett az élen.
máj. 18
15:55
Kajak-kenu Eb: Molnár Péter ezüstérmet szerzett 200 méteren (She)
Újabb érem milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon. Koradélután a kajakos Molnár Péter szerzett ezüstérmet 200 méteren.
máj. 18
15:55
Talmácsi: "Az idén már minden rossz megtörtént velem" (Infostart)
A Kínai Nagydíj biztató eredménye után újabb csalódás érte Talmácsi Gábort a gyorsasági motoros világbajnokságon. A címvédő magyar versenyző az első helyről bukott, igaz, végül két pontot szerzett, de az összetettben így is csak a 10.
máj. 18
16:10
Torna: Böczögő Vk-sikere, Magyar Zoltán ismét a sportágban (She)
Az olimpiai induló Böczögő Dorina a hetedik helyet szerezte meg ugrásban a tornászok kínai Világkupa-viadalán. A magyar versenyző - a hazai szövetség tájékoztatása alapján - ötödikként került be a döntőbe, ahol új ugrását hibátlanul mutatta be, a régiből pedig egy könnyített verziót adott elő. Produkciójára 13,825 pontot kapott.
máj. 18
16:25
Középtávú triatlon ob: nyert Benőcs Zoltán és Csomor Erika is (She)
A Szentendrei-szigeten rendezett középtávú triatlon országos bajnokságon a tiszaújvárosi Benőcs Zoltán diadalmaskodott így sorozatban harmadszor állhatott a dobogó legfelső fokára. A nőknél a duatlon-világbajnok budaörsi Csomor Erika szerezte meg az aranyérmet. A viadal csaknem 300 indulója 1,9 kilométert úszott, 80 kilométert kerékpározott és 21 kilométert futott, a legjobbak között 1 millió…
máj. 18
16:41
Kajak-kenu Eb: bronzérmes a Molnár, Kadler férfi kajakduó (She)
Bronzérmet szerzett 200 méteren a Molnár Péter, Kadler Viktor férfi kajakpáros a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
máj. 18
16:43
Női kard Vk: Nagy Orsolya ezüst, Pető Réka bronzérmes (She)
Nagy Orsolya ezüst-, Pető Réka pedig bronzérmet szerzett a női kardozók németországi Világkupa-fordulóján. A koblenzi versenyt a kínai Pao Csing-jing (Bao Jingying) nyerte, s Pető mellett még a venezuelai Alejandra Benítez állhatott fel a dobogó harmadik fokára.
máj. 18
17:12
Végül csak Milánó egyik fele örülhetett (Infostart)
Az Inter együttese nyerte meg az olasz labdarúgó-bajnokságot, ugyanis 2-0-ra nyert a Parma otthonában az utolsó, 38. fordulóban.
máj. 18
18:13
Lesz-e ismét hérosz az angol futball "legrosszabb igazolásából"? (Infostart)
Egy BL-döntőn az ő tizenegyesgólja döntött, egy másikon ugyanakkor az ő hibája kellett ahhoz, hogy az ellenfél diadalmaskodjon. Andrij Sevcsenko a Milan történetének második legeredményesebb góllövőjeként hagyta el a piros-feketéket, és lett az angol futball legdrágább és egyik legjobban fizet játékosa. Teljesítménye sokak szerint elmaradt a várakozásoktól, a fontos meccseken azonban rendre jó…
máj. 18
18:13
Tenisz: megvédte címét Jankovics Rómában (She)
A szerb Jelena Jankovics megvédte címét az 1,34 millió dollár összdíjazású római torna döntőjében, miután könnyedén, két játszmában legyőzte Alizé Cornet-t.
máj. 18
18:15
Giro d?Italia: Bennattié a kilencedik szakasz (She)
Újabb olasz szakaszgyőzelem a Giro d?Italián: a Liquigas profija, Daniele Bennatti nyerte a Civitavecchia és San Vincenzo közti 194 kilométeres szakaszt. A rózsaszín trikót továbbra is Giovanni Visconti őrizheti.
máj. 18
18:29
Tenisz: Nadal visszavágott a tavalyi döntőben elszenvedett vereségért (She)
TENISZ, HAMBURG, DÖNTŐ. Fordulatos és izgalmas csatában Nadal végül 7:5, 6:7, 6:3 arányban felülmúlta Roger Federert a hamburgi mesterverseny döntőjében.
máj. 18
18:44
Belgium: kupagyőztes az RSC Anderlecht, Juhász nem játszott (She)
Kiváló mérkőzésen nyerte meg a Belga Kupa 2007?08-as kiírását az Anderlecht, miután 3?2-re legyőzte a Gent csapatát.
máj. 18
19:00
U19 válogatott: Sisa Tibor kijelölte szűkített keretét (She)
Kijelölte tizennyolc tagú, szűkített keretét Sisa Tibor, a magyar 19 éven aluli labdarúgó-válogatott szövetségi edzője. A fiatalok hétfőn Litvánia ellen kezdik meg az Eb-selejtező elitkört, majd Ciprussal és Portugáliával mérkőznek meg. A székesfehérvári mérkőzésekre ingyenes a belépés.
máj. 18
19:02
Női kézilabda: simán nyert a bajnok Győri ETO (She)
Könnyedén, tizennyolc gólos különbséggel győzött a Győri ETO az Újbuda Goldberger otthonában. A bajnokcsapat dominanciájára jellemző, hogy a házigazdák 0?10 után szerezték első góljukat?
máj. 18
19:15
Argentína: Carlos Tévez részvétele kétséges az olimpián (She)
Carlos Tévez, a Manchester United argentin labdarúgója lehetséges, hogy nem lesz ott a pekingi olimpián.
máj. 18
19:46
Sportlövő Vk, München: messze voltak a döntőtől, Csonka 34. sportpisztolyban (She)
Messze voltak a magyarok a döntőtől női sportpisztolyban és férfi szabadpisztolyban a müncheni sportlövő Világkupa-versenyen. A viadal honlapja szerint a legjobb magyar az olimpiai induló Csonka Zsófia volt, aki 30+30 lövéses számban 572 körrel 34. lett. Ugyanebben a számban Sike Renáta 570 körrel 40., míg Eiselt Judit 559-cel 52. lett. A férfiaknál az egyetlen magyar, Papanitz Zoltán 549 körrel…
máj. 18
20:17
NB II Keleti csoport: ikszelt a BKV Makón (She)
A kiesés elől menekülő BKV Előre kis híján megszerezte mindhárom pontot Makón, de Bány hatalmas szabadrúgásával a negyedik helyen álló házigazdák egyenlíteni tudtak a hajrában.

Keresés