2008. május 19. hétfő

máj. 19
0:05
Inter-Roma háború arról, hogy kit segítettek a bírók (Infostart)
Véget ért az öt legerősebb bajnokság 2007-2008-as idénye: négyben a tavalyi bajnok megvédte a címét. Ismét bajnok lett (már korábban) a Manchester United és a Real Madrid, valamint az Olympique Lyon és az Inter is. A Bayern München szombaton gálajátékkal ünnepelte, hogy tízpontos előnnyel ült vissza a trónra. Elbúcsúzott a bajorok legendás kapusa, Oliver Kahn.
máj. 19
6:15
Kanta József, az MTK motorja (Blikk)
A kék-fehérek középpályása remekel tavasszal
máj. 19
6:17
Szépségtapasz (Blikk)
Hiába nyert a Fradi, szurkolói elfordultak tőle
máj. 19
6:19
Bravó, lányok! (Blikk)
6 aranyérmet nyertek a magyar nők a kajak-kenu EB-n
máj. 19
6:21
Dárdai visszatér (Blikk)
591 nap után ismét a válogatottban
máj. 19
7:02
Olaszország: szurkolók csaptak össze rendőrökkel ? két sérült (She)
Két rendőr megsérült azokban az összecsapásokban, melyek a Parma-Internazionale olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt robbantak ki.
máj. 19
7:04
Ausztrália: pályáznak a klubvilágbajnokság rendezésére (She)
Ausztrália pályázik a 2009-es és a 2010-es klubvilágbajnokság megrendezésére. A tornán a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hat konföderációjának győztese, továbbá a rendező egyik csapata vesz részt.
máj. 19
8:48
Várhidi: "Nálam nagyobb szurkolója nincs a válogatottnak" (Infostart)
Sikeresnek tekinti a magyar labdarúgó-válogatott élén eltöltött másfél évet Várhidi Péter. A volt szövetségi kapitány az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában kiemelte: bár ugyanott tart a magyar nemzeti együttes eredményességben, mint korábban, de voltak kiugró eredmények, és többször is olyan játékot nyújtott a csapat, amit a közönség értékelt és megszeretett.
máj. 19
8:48
Euro 2008: Gyeniszov nemet mondott Guus Hiddink hívására (She)
Guus Hiddink, az orosz válogatott szövetségi kapitánya meghívta az Eb-re készülő keretébe az UEFA-kupa-győztes Zenit futballistáját Igor Gyeniszovot, aki gólt szerzett a Rangers elleni döntőben. A futballista azonban nem kíván szerepelni a kontinenstornán, így nemet mondott a szövetségi kapitány hívására.
máj. 19
9:03
Talmának semmi sem sikerül (Blikk)
Talma hiába volt első, bukott Le Mans-ban
máj. 19
9:03
Kerékpár: Bodrogi a 60. helyen végzett a Tour de Picardie-n (She)
máj. 19
9:19
Kanadával és Szlovákiával is játszanak Szuperék a jövő évi vb-n (Infostart)
A friss-vb ezüstérmes Kanada, valamint Szlovákia és Fehéroroszország csapata lesz a magyar válogatott csoportellenfele a jövő évi svájci jégkorong-világbajnokságon.
máj. 19
9:36
Angyal: "Nem tudom elfogadni, ha valaki lélektelenül versenyez" (Infostart)
A magyar kajak-kenu válogatott 6 arany-, 7 ezüst- és 5 bronzérmet, valamint újabb négy olimpiai kvótát szerzett a hétvégi milánói Európa-bajnokságon. Angyal Zoltán szakvezető egyedül az 1000 méteren címvédő létére csak nyolcadikként záró kenus, Vajda Attila hozzáállását bírálta.
máj. 19
9:38
Moszkva betonvédelemmel készül a BL-döntőre (Infostart)
Moszkva és a Luzsnyiki Stadion felkészült a Bajnokok Ligája döntőjére, amelyet két angol klub, a Manchester United és a Chelsea játszik szerdán - jelentette be Vitalij Mutko, az új ifjúsági, idegenforgalmi és sportminiszter. Egy belügyi illetékes hozzátette: a rendőrök már a legkisebb rendbontás esetén keményen fellépnek.
máj. 19
10:09
BL-döntő: 7000 rendőr várja a brit szurkolókat Moszkvában (She)
Moszkva és a Luzsnyiki Stadion felkészült a Bajnokok Ligája döntőjére, amelyet a Manchester United és a Chelsea játszik szerdán - jelentette be Vitalij Mutko, az új ifjúsági, idegenforgalmi és sportminiszter. Egy belügyi illetékes hozzátette: a rendőrök a legkisebb rendbontás esetén keményen fellépnek. A rettegett brit drukkerekre mintegy 7000 rendőr vigyáz majd.
máj. 19
10:42
Kajak-kenu: 18 fővel számolhatnak a magyarok Pekingre (She)
A magyar szövetségi kapitány megfogalmazása szerint egy fontos időszak lezárult a vasárnap befejeződött milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnoksággal, s mostantól a pekingi csapat kialakítására kell összpontosítani.
máj. 19
10:44
Atlétika: Tyson Gay kettős sikere Kaliforniában (She)
Tyson Gay 100-on és 200-on is nyert a kaliforniai Carsonban rendezett atlétikai versenyen, de nem futott túl jó időt. A világbajnok amerikai vágtázó a klasszikus távon 10.05 mp-cel, 200-on 20.08-cal győzött - ellenszélben.
máj. 19
10:44
Jégkorongban Kanada, Szlovákia, Fehéroroszország a csoportellenfél (Metropol)
A friss-vb ezüstérmes Kanada, valamint Szlovákia és Fehéroroszország csapata lesz a magyar válogatott csoportellenfele a jövő évi svájci jégkorong-világbajnokságon. A zürichi kvartettből az első három jut a középdöntőbe, míg a negyedik a további három csoportutolsóval körmérkőzésen dönti el a bennmaradást. Az utolsó két helyezett esik ki.
máj. 19
11:48
Magyar válogatott: a győri Koltai is meghívót kapott Koemantól (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a Győri ETO-ban futballozó Koltai Tamást a magyar csapat bő keretébe.
máj. 19
12:21
Bajnokok Ligája: Lubos Michel fújja a sípot a moszkvai döntőben (She)
Szlovák bírói négyes vezeti majd a Bajnokok Ligája fináléját Moszkvában, a Luzsnyiki Stadionban szerdán. A játékvezető Lubos Míchel lesz, partjelzőként Roman Slysko és Martin Balko segítik, míg a negyedik játékvezető szerepét Vladimir Hrinak tölti majd be.
máj. 19
13:44
Az UEFA a szlovák Lubos Michelt bízta meg a BL-döntő vezetésével (Infostart)
A szlovák Lubos Michel vezeti az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése értelmében a szerdai, Moszkvában sorra kerülő Bajnokok Ligája-döntőt.
máj. 19
14:01
Nincs változás az élmezőnyben a férfi tenisz-világranglistán (She)
A múlt heti hamburgi Mesterverseny sem változtatott a férfi tenisz világranglistán. A döntőben Nadaltól 5:7, 7:6, 3:6 arányban vereséget szenvedő svájci Roger Federer továbbra is vezet. Második, a hétvégén a győzelmet ünnepl rafael Nadal, harmadik Novak Djokovics. Az idei versenyeket számon tartó ATP Race-ben a szerb áll az élen.
máj. 19
14:35
Hugo Lloris az AC Milan első erősítése a kövekező szezonra (She)
A francia L?Equipe értesülései szerint mindenben megegyezett Hugo Lloris a Nice 21 éves hálóőre és az AC Milan. A Bajnokok Ligájáról lemaradó milánói csapat már hosszú ideje kereste Dida és Kalac utódját, többek között felmerült Sebastien Frey, Artur Boruc, és Heurelho Gomes neve is, azonban úgy tűnik a fiatal francia lett a befutó.
máj. 19
15:09
Laporta szépen búcsúzna Ronaldinhótól (Infostart)
Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke egy televíziós interjúban úgy nyilatkozott, hogy eljött az idő a váltásra Ronaldinho számára, de szeretné, ha a brazil sztárt méltóképpen búcsúztatná el a klub.
máj. 19
15:42
VfB Stuttgart: megkezdték a tárgyalásokat Jens Lehmannal (She)
Elkezdődtek a tárgyalások Jens Lehmann és az Arsenalnál kegyvesztetté vált válogatott kapust szerződtetni kívánó VfB Stuttgart között. A hálóőrnek egy plusz egy éves szerződést ajánlanak.
máj. 19
15:47
Régi új arcok, és teljesen új edző (Behaviour)
Délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában találkozott a görögök elleni premierjére készülő új szövetségi kapitány, Erwin Koeman legénységének 14 tagja. A korábban meghirdetett bő keretből Juhász Roland és Dárdai Pál a gödi edzőtáborban csatlakozott társaihoz, míg Vadócz Krisztián, Hajnal Tamás, Lőw Zsolt és Szélesi Zoltán este érkezik. Hiányzik még Vaskó Tamás is, aki klubcsapatával, a…
máj. 19
15:59
Premier League: Lee Carsley elhagyja az Evertont (She)
Nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését az Evertonnal Lee Carsley: a védekező középpályás hat év után hagyja el a liverpooli ?kékeket?.
máj. 19
16:35
FC Barcelona: Laporta szépen búcsúzna Ronaldinhótól (Behaviour)
Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke egy televíziós interjúban úgy nyilatkozott, hogy eljött az idő a váltásra Ronaldinho számára, de szeretné, ha a brazil sztárt méltóképpen búcsúztatná el a klub.
máj. 19
16:46
Juventus: Sörensent akarják Buffon mellé második számú kapusnak (She)
A Juventus csapatánál régóta napirenden van a kérdés, hogy ki lehetne Gigi Buffon helyettese. Szóba került Mark Schwarzer, a Middlesbrough kapusának a neve, azonban a torinói gárda vezetőinek figyelme Thomas Sörensenre terelődött.
máj. 19
16:48
Los Angeles Lakers: műteni kell Andrew Bynumot (She)
máj. 19
16:50
Schuster nem lát esélyt Ronaldo érkezésére (Behaviour)
A Real Madrid vezetőedzője nem számol azzal, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Manchester Unitedet és az új szezonra a királyi gárdához ír alá. Bernd Schuster az után nyilatkozott így, hogy a spanyol bajnoki címet megvédő csapatával a vasárnapi idényzárón 5-2-re nyert a Levante ellen.
máj. 19
17:05
Hoffenheimi csoda "kis" magyar közreműködéssel (Behaviour)
Történelmet írt a német labdarúgásban egy kis, alig 6000 lakosú baden-württembergi település, Hoffenheim azzal, hogy a Fürth ellen aratott győzelemmel "falusi" csapata a másodosztályból feljutott a Bundesliga első osztályába, s a következő szezontól már a Bayern Münchennel, a Stuttgarttal, a Hamburggal és a többi "nagyágyúval" mérheti össze erejét.
máj. 19
17:17
FTC: új igazgatóság a csapatot működtető Zrt. élén (She)
Az angol többségi tulajdonba került FTC Labdarúgó Zrt. hétfői közgyűlésén megválasztották a részvénytársaság új vezetőségét.
máj. 19
17:32
Búcsúajándékként a BL-finálét is eldöntheti a megtáltosodott Ló (Infostart)
Didier Drogba a fontos gólok szerzője, az elmúlt négy évben a Chelsea valamennyi kupadöntőjén eredményes volt. Kijelentette: a szerdai BL-sikert Roman Abramovicsnak ajánlaná. Ugyanakkor könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó meccse lesz a Chelsea-nél. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Chelsea és a Manchester United 17-17 játékosát. Ezúttal Didier Drogba pályafutásával…
máj. 19
17:51
Real Madrid: Garay aláírt (Behaviour)
A spanyol bajnok Real Madrid leigazolta Ezequiel Garayt, a Racing Santander argentin válogatott labdarúgóját. "Fiatal, tehetséges védő, remekül beleillik a jövőképünkbe" - nyilatkozta Ramón Calderón, a királyi klub elnöke.
máj. 19
18:48
Új igazgatóság az FTC élén (Infostart)
Az angol többségi tulajdonba került FTC Labdarúgó Zrt. hétfői közgyűlésén megválasztották a részvénytársaság új vezetőségét.
máj. 19
18:48
Magyar válogatott: pótbehívóval a REAC kapusa a keretben (She)
A tegnap behívott győri Koltai Tamás után Szántai Levente, a REAC kapusa is csatlakozott a görögök ellen készülő magyar válogatott keretéhez.
máj. 19
19:04
FA-kupa: ellopták két Portsmouth-játékos aranyérmét (She)
máj. 19
19:06
Euro 2008: lesérült az UEFA-kupa-győztes cseh hátvéd (She)
máj. 19
19:19
MSV Duisburg: brazil középhátvédet igazoltak a ?zebrák? (She)
Tiago Coelho Branco Calvanóval (művésznevén Tiagóval) erősítette meg keretét az MSV Duisburg csapata.
máj. 19
19:21
Arsenal: Aquilani tárgyal az ágyúsokkal (She)
Alig telt el egy nap azóta, hogy az AS Roma elvesztette a bajnokságot az Interrel szemben, máris szárnyra kaptak azok a pletykák, hogy a farkasok középpályása Alberto Aquilanival tárgyalásokat kezdeményezett az Arsenal.
máj. 19
19:34
Kézilabda: csapatkapitányuk nélkül a németek Pekingben (She)
Nem lehet ott a pekingi olimpián a világbajnoki címvédő német válogatott csapatkapitánya, Markus Baur.
máj. 19
19:50
Női kosárlabda NB I: a Sopron nyert a döntő első meccsén (She)
máj. 19
19:52
U 19, elitkör: Portugália 5?0 arányban verte Ciprust (She)
Tatabányán, a Portugália?Ciprus mérkőzéssel megkezdődött az U19-es korosztály júliusi, csehországi Európa-bajnokságát megelőző, utolsó selejtező a 2-es csoportban.
máj. 19
21:06
Igazságtalan lennék magammal, ha azt gondolnám, hogy csúnya vagyok (Infostart)
Képzeljük csak el, micsoda futballista lehet az, akit még Johan Cruyff is megdicsér! A hetvenes évek egyik legjobb játékosa még akkor is kritizálni szokta az övéit (például a holland válogatottat vagy a Barcelonát), ha nyernek. Emberemlékezet óta nem áradozott úgy futballistáról, mint legutóbb Cristiano Ronaldóról. A hatvanas évek legendáinál, George Bestnél és Denis Lawnál is jobbnak minősítette,…
máj. 19
21:06
Jégkorong: kirúgták a dán szövetségi kapitányt (She)
A Dán Jégkorong Szövetség augusztus 31-én megválik a válogatott kanadai szövetségi kapitányától, Mike Siranttől.
máj. 19
21:22
AC Milan: Gattuso meggondolta magát, maradna Milánóban (She)
Gennaro Gattuso megváltoztatta véleményét, és homlokegyenest ellenkezőt állított, mint tette két hete, amikor kifejtette, hogy el tudja képzelni a jövőjét valamelyik angol klubcsapatnál.
máj. 19
23:09
Skócia: a Rangers győzelmével beérte a Celticet (She)
Magabiztos, 3?0-s győzelmet aratott a St Mirren ellen a múlt héten még UEFA-kupa-döntőt játszó Rangers a skót bajnokságban.
máj. 19
23:25
Tenisz: német és svéd siker a csapat-világbajnokságon (She)
A mérkőzését már vasárnap eldöntő oroszok és a ma délután a csehek ellen győző amerikaiak után a svéd és a német csapat is győzelemmel mutatkozott be a düsseldorfi csapat-vb-n.
máj. 19
23:26
Nem Doll lesz Hajnal edzője Dortmundban (Behaviour)
Nem Thomas Doll lesz Hajnal Tamás edzője a Borussia Dortmundnál, miután a tréner lemondott posztjáról a német Bundesligában szereplő labdarúgócsapatnál. A 42 éves szakember az együttes gyenge bajnoki szereplése miatt döntött úgy, hogy nem tölti ki 2010-ig szóló szerződését. A dortmundi klub egyelőre nem nevezte meg Doll utódját. A BVB - amely július 1-től Hajnal Tamás munkaadója lesz - a 13.…

Keresés