2008. május 24. szombat

máj. 24
6:57
NBA: a Lakers 30 pontos verést mért a San Antonio Spurs-re (She)
Nyugaton a konferenciadöntő második találkozóját is megnyerte a Los Angeles, ráadásul ezúttal egy sima meccsen győztek Phil Jackson tanítványai. A 101? 71- es hazai siker azt is jelenti, hogy 2?0-ra vezet a Lakers a négy győzelemig tartó párharcban.
máj. 24
6:58
Dopping vád, majd óriási kártérítési igény (Behaviour)
Öt és félmillió eurós kártérítést követel volt csapatától, a Rabobanktól Michael Rasmussen dán kerékpáros, akit a tavalyi Tour de France-tól doppingvétség gyanúja miatt az első helyről léptettek vissza. A kétéves eltiltás elé néző bringás szerint a visszaléptetés, illetve az azt követő szerződésbontás jogszerűtlen volt a klub részéről, ezért fordult bírósághoz.
máj. 24
7:28
Ötmilliárdos focitrükk (Blikk)
Az MLSZ megkerülésével tárgyalnak a csapatok reklámjogairól
máj. 24
7:28
Tenisz: orosz?svéd döntő lesz a férfi csapat-vb-n (She)
Oroszország és Svédország játssza a düsseldorfi férfi tenisz csapat-világbajnokság döntőjét. Az oroszok az utolsó körben 3?0-ra verték meg Németországot, míg a svédek szintén 3?0 arányban győzték le az Egyesült Államok legjobbjait.
máj. 24
7:30
Bajnokcsapattal jöttek a görögök Budapestre (Blikk)
A magyarok ellen a jelenlegi legjobbak jutnak szóhoz
máj. 24
7:30
Barcelona: az egyik kiszemelt akár már ma aláírhat (She)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Barcelona megszerzi egyik kiszemeltjét, Seydou Keitát.
máj. 24
7:32
Erwin Koeman: Támadás! (Blikk)
A kapitány kiadta a jelszót bemutatkozó meccse előtt
máj. 24
7:32
Jégkorong: Hungary helyett Magyarország (Behaviour)
Hungary helyett Magyarország felirat szerepel a jövőben a világ élvonalába feljutott jégkorong-válogatott játékosainak mezén - így döntött a hazai szövetség. A nemzetközi porondon eddig is sok válogatott lépett jégre saját nyelvű ország megjelöléssel "felcímkézett" mezben, a magyarok a kivételek közé tartoztak.
máj. 24
7:34
Monaco: most jön az év legveszélyesebb futama (Blikk)
Káoszfutam lesz a vasárnapi Monacói Nagydíj
máj. 24
7:55
Henry örül Guardiola támogatásának (Behaviour)
Thierry Henry világ- és Európa-bajnok labdarúgó örül annak, hogy Josep Guradiola, az FC Barcelona új vezetőedzője nem akar megválni tőle. "Hallottam erről, és természetesen örömmel tölt el, hogy számol velem. Ez azt jelenti, hogy az a munka, amit elvégeztem, még ha nem is mindig volt látványos a játékom támadásban, nem maradt észrevétlen. Sokszor segítettem a csapatot a védekezésben - nyilatkozott…
máj. 24
8:23
Juventus: a portugál Tiago Mendes Madridba szerződhet (She)
A következő szezonban az Atlético Madridban futballozhat Tiago Mendes, a Juventus portugál középpályása.
máj. 24
8:24
AC Milan: Galliani Barcelonába utazott Zambrottáért (She)
Olasz lapértesülések szerint hamarosan lezárulhat Gianluca Zambrotta átigazolási ügye. Péntek este ugyanis az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani Barcelonába látogatott, hogy tisztázzanak minden kérdést a mindkét szélen bevethető, világbajnok hátvéd jövőjével kapcsolatban.
máj. 24
8:26
Lyon: Coupet után Réveillere is távozhat (She)
Grégory Coupet után újabb francia válogatott labdarúgó hagyhatja el a sorozatban hétszeres bajnok Olympique Lyont.
máj. 24
8:52
Az "Inter II" játszik az Olasz Kupa döntőjében (Infostart)
Immár tényleg befejeződik az európai klubfutball elitjének 2007-2008-as idénye. Ma este két kupadöntőt rendeznek: Olaszországban az AS Roma és az Internazionale, Franciaországban az Olympique Lyon és a PSG játszik.
máj. 24
9:19
Tenisz: Tsonga megsérült, és visszalépett Casablancában (She)
Térdsérülése miatt visszalépett a marokkói Casablancában zajló salakpályás férfi tenisztornától Jo-Wilfried Tsonga, a januári ausztrál nyílt teniszbajnokság döntőse.
máj. 24
9:19
Hungary helyett Magyarország lesz a jégkorongozók mezén (Metropol)
Hungary helyett Magyarország felirat szerepel a jövőben a világ élvonalába feljutott jégkorong-válogatott játékosainak mezén - így döntött a hazai szövetség.
máj. 24
9:21
Tenisz: szlovén?spanyol finálét rendeznek Strasbourgban (She)
Az ötödik helyen kiemelt szlovén Katarina Srebotnik és az egy hellyel mögötte rangsorolt spanyol jutott be strasbourgi női tenisztorna döntőjébe. Utóbbi a svájci színekben induló Bacsinszky Tímeát verte meg két játszmában.
máj. 24
9:47
Anglia: MU-kapust igazolt a Cardiff City (She)
Egy éves kölcsönszerződést kötött az angol másodosztályban szereplő Cardiff City Tom Heatonnal, a Manchester United 22 éves kapusával.
máj. 24
10:14
Anglia: Ian Holloway menedzser távozik Leicesterből (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a harmadosztályba kipottyant Leicester City és a csapat menedzsere, Ian Holloway.
máj. 24
10:50
Kerékpár: pereskedik Michael Rasmussen és volt csapata, a Rabobank (She)
Öt és félmillió eurós kártérítést követel volt csapatától, a Rabobanktól Michael Rasmussen dán kerékpáros, akit a tavalyi Tour de France-tól doppingvétség gyanúja miatt az első helyről léptettek vissza.
máj. 24
10:52
Asztalitenisz Pro Tour, Jokohama: Póta Georgina is búcsúzott (She)
A papírformának megfelelően Póta Georgina a nyolcaddöntőben kikapott az olimpiai és világbajnok kínai Csang Ji-ningtől (Zhang Yining) az asztaliteniszezők jokohamai Pro Tour-viadalán, ezzel utolsó magyarként befejezte szereplését.
máj. 24
10:54
Horvátország: Butina visszatér nevelőegyesületéhez (She)
Nyártól visszatér nevelőegyesületéhez, a Dinamo Zagrebhez Tomislav Butina.
máj. 24
10:56
Brazília: elhunyt Romário édesapja (She)
77 éves korában elhunyt Edevair de Souza Farias, Romário édesapja.
máj. 24
11:37
Real Madrid: Robinho elismerte, hogy vannak ajánlatai (She)
Mint azt tegnap megírtuk, Robinho ügynöke tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel. A Real Madrid játékosa nyilatkozatában elismerte, hogy valóban megkeresték őt az angol csapattól, sőt a Milan is érdeklődik iránta.
máj. 24
12:22
Grégory Coupet távozik a Lyontól (Behaviour)
Grégory Coupet, az Olympique Lyon francia válogatott kapusa elhagyja jelenlegi klubját. A kiváló hálóőr erről csapata pénteki edzése után, a Paris Saint-Germain elleni, szombati Francia Kupa-döntő előtt beszélt. "Igen, elmegyek, de ez már úgyis nyílt titok volt. Az én ajándékom a szurkolóknak a kupa megnyerése lesz" - közölte.
máj. 24
12:27
Formula-1: Heikki Kovalainen nyerte a délelőtti edzést (She)
Heikki Kovalainen nyerte a Monacói Nagydíj szombati szabadedzését, csapattársa Lewis Hamilton, és a Ferrari világbajnoka, Kimi Räikkönen előtt. A szabadedzés esős időben kezdődött, és nem kizárt, hogy a délutáni időmérőn és a holnapi versenyen is esni fog.
máj. 24
12:29
Kovalainen volt a leggyorsabb, de a falnak csapta McLarenjét (Infostart)
A McLaren-Mercedes fölényét hozta a Forma-1-es Monacói Nagydíj utolsó szabadedzése. A leggyorsabb a finn Heikki Kovalainen volt az angol Lewis Hamilton előtt. A címvédő finn Kimi Raikkönen a harmadik helyen zárt Ferrarijával.
máj. 24
12:32
Mourinho visszatér a Chelsea élére? (Infostart)
Brit sajtóértesülés szerint "elköszönt" a Chelsea-től a londoni futballklub eddigi szakvezetője, Avram Grant, és az együttes bennfentesei állítólag nem zárják ki José Mourinho visszatértét sem.
máj. 24
13:12
Alonso 2010-ben már a Ferrari pilótája lesz (Infostart)
A boxutcai értesüléseiben is igen megbízható grandprix.com úgy tudja, hogy a spanyol Fernando Alonso (Renault) 2010-től a Ferrari pilótája lesz.
máj. 24
13:12
Tenisz: Davigyenko visszavághat a címvédő Monacónak (She)
Az első helyen kiemelt, világranglista-4. orosz Nyikolaj Davigyenko simán jutott be az ausztriai Wörthi-tónál fekvő Pörtschachban zajló férfi tenisztorna döntőjébe, miután két szettben leütögette a pályáról honfitársát, Igor Kunyicint.
máj. 24
13:14
Tenisz: a legjobbak döntőznek Isztambulban (She)
Nem született meglepetés a női teniszezők isztambuli salakpályás tornáján, az első helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva, valamint a másodikként rangsorolt lengyel Agnieszka Radwanska jutott be a döntőbe.
máj. 24
13:15
Chelsea: Mourinho visszatérhet Avram Grant helyére (She)
A The Sun című brit bulvárlap szerint elköszönt a Chelsea-től a londoni labdarúgóklub eddigi szakvezetője, Avram Grant, és az együttes bennfentesei állítólag nem zárják ki José Mourinho visszatértét sem.
máj. 24
13:16
Válogatott: Priskin sérülés miatt kimaradt, Huszti lesz a csatár (She)
Kijelölte kezdőcsapatát Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a görögök elleni barátságos mérkőzésre. Ahhoz képest, amit a Nemzeti Sport Online korábban megadott, mint várható kezdőcsapatot, egy változás történt: a bokasérüléssel bajlódó Priskin Tamás helyett Dzsudzsák Balázs krült be a csapatba.
máj. 24
13:21
Birkózás: Korpási Bálint biztosan nem indul Pekingben (She)
Korpási Bálint nem folytathatja szereplését a kötöttfogású birkózók utolsó selejtező versenyén, Újvidéken, ezzel eldőlt, hogy a szakágban hét súlycsoportból hatban lesz magyar induló a pekingi olimpián.
máj. 24
13:57
Formula-1: Alonso 2010-ben a Ferrarihoz szerződhet (She)
A megbízható forrásokkal rendelkező grandprix.com információi szerint 2010-ben a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso a Ferrari pilótája lesz.
máj. 24
14:52
Ritmikus Gimnasztika: magyar helyezések Izraelben (She)
Kolhoffer Fanni labdával ötödik, Topic Dária pedig szalaggal hatodik lett a juniorkorú ritmikus gimnasztikázók izraeli Grand Prix-viadalán.
máj. 24
15:41
Massa indulhat az élről Monte-Carlóban (Infostart)
A Ferrari sajátította ki az első sort a Forma-1-es Monacói Nagydíj rajtrácsán. Az első helyet a brazil Felipe Massa szerezte meg a címvédő finn Kimi Raikkönen és az angol Lewis Hamilton (McLaren) előtt.
máj. 24
15:41
Labdarúgás, barátságos mérkőzések: japán győzelem (She)
máj. 24
15:42
Férfi röplabda: vereség az észtektől az Európa-bajnoki selejtezőn (She)
máj. 24
15:43
Formula-1: Massa nyerte a Monacói Nagydíj időmérőjét (She)
A Ferrarival versenyző Felipe Massa nyerte a Monacói Nagydíj időmérőedzését, így ő indulhat az élről a vasárnapi versenyen. A második helyet Kimi Räikkönen, a harmadikat Lewis Hamilton szerezte meg.
máj. 24
15:45
Női röplabda: ismét győztek a magyarok a Savaria-kupán (She)
máj. 24
15:53
Benfica: Quique Sanchez Flores a klub új vezetőedzője (She)
máj. 24
16:37
Euro 2008: újabb román sérült, Coman kihagyja az Eb-t (She)
Eltörte az ujját Danut Coman, a román labdarúgó-válogatott kapusa, így nem vehet részt az Európa-bajnokságon.
máj. 24
16:38
Svédország: Rosenberg megsérült, kihagyhatja az Eb-t (She)
A Werder Bremen és a svéd válogatott csatára, Markus Rosenberg megsérült a ?háromkoronások? edzésén, így kihagyhatja a nyári Európa-bajnokságot.
máj. 24
16:39
Arsenal: ügynöke szerint Hleb elhagyja az ?ágyúsokat? (She)
Alekszandr Hleb ügynöke, Nyikolaj Spilevszkij állítja: a középpályás mindenképpen elhagyja nyáron az Arsenalt.
máj. 24
16:41
Törökország: Rüstü az Eb után befejezi válogatott karrierjét (She)
Visszavonul a nyári labdarúgó kontinenstorna után a válogatottól a török nemzeti csapat hálóőre, Rüstü Recber.
máj. 24
16:42
Kézilabda: Sarics a Pamplonába igazolt Leónból (She)
A spanyol Marca szerint a Portland San Antonio Pamplona szerződtette Daniel Saricsot az Ademar León együtteséből.
máj. 24
16:44
Roland Garros: Nicolas Kiefer is lemondta a szereplést (She)
Tommy Haas után Nicolas Kiefer is lemondta a szereplést a Roland Garroson.
máj. 24
16:44
Németország: Löw az utolsó pillanatban dönt a keretszűkítésről (She)
Csak a legutolsó pillanatban, jövő szerda délben nevezi meg végleges, huszonhárom fős keretét Joachim Löw, a Nationalelf szakvezetője.
máj. 24
16:46
Hansa Rostock: távozik Agali és Hähnge (She)
Elhagyja a Bundesligából kiesett Hansa Rostock csapatát Victor Agali és Sebastian Hähnge.

Keresés