2008. május 2. péntek

máj. 2
6:05
Koeman túl van első munkanapján (Blikk)
Az új szövetségi kapitány a Blikkbe is ellátogatott
máj. 2
6:07
Kinga így edzett a bajnokokkal (Blikk)
Nem mindennapi lehetőséget kapott tőlünk egyik olvasónk
máj. 2
6:09
Talmácsi gépe tartson ki! (Blikk)
Eddig cserbenhagyta motorja a világbajnokot
máj. 2
6:11
Az Aranycsapat és Papp László győzelmei (Blikk)
Hozták a papírformát az 1952-es olimpián, Helsinkiben
máj. 2
10:23
NBA: Kevin Durant, a Seattle játékosa lett az ?Év újonca? (She)
Mint azt hírügynökségi jelentések alapján sejteni lehetett Kevin Durant lett az ?Év újonca? az NBA-ben. Második helyen Al Horford végzett, a harmadik pedig Luis Scola lett.
máj. 2
10:28
Talmácsi ötödik az időmérőn Kínában (Infostart)
Talmácsi Gábor ötödik lett a 125 kcm-es géposztály első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik futamán, Sanghajban, a Kínai Nagydíjon.
máj. 2
11:45
Újabb rangos elismerés Cristiano Ronalónak (Infostart)
A játékostársak után a szakírók is Cristiano Ronaldót, a Manchester United szélsőjét választották meg a jelenlegi idény legjobbjának az Angliában futballozók közül.
máj. 2
13:06
Motorsport: Simoncelli nyerte a 250kcm-ben az első szabadedzését (She)
Az olasz Marco Simoncelli nyerte a Kínai Nagydíj első szabedzését. Második a spanyol Alvaro Bautista, harmdaik pedig a magyar Toth-csapat versenyzője, Hector Barbera lett. Tóth Imre a 21. helyen végzett.
máj. 2
13:45
Anglia: a QPR továbbra is érdeklődik Halmosi és Tímár iránt (She)
A Plymouth Argyle internetes oldala közzétette, hogy Buzsáky Ákos csapata, a szintén másodosztályú Queens Park továbbra is éklénk érdeklődést mutat Halmosi Péter és Tímár Krisztián iránt.
máj. 2
13:56
Anglia: Gera Zoltán a hónap játékosa lett (She)
Újabb elismerést kapott a West Bromwich magyar légósa, Gera zoltán. A futballistát ugyanis megválasztották a hónap játékosának a másodosztályban. Gerának egy héten belül ez már a második jelentős elismerése.
máj. 2
14:36
MotoGP: Bautista nyerte az első időmérőt a 250 KCM-esek között (She)
Alvaro Bautista volt a leggyorsabb a 250 KCM-es kategória első időmérő edzésén, Tóth Imre a 20. időt motorozta.
máj. 2
15:01
Fiatalokkal töltik fel a Fradi keretét (Infostart)
Az InfoRádió korábbi értesüléseinek megfelelően Elek Gábor lesz a Ferencváros női kézilabdacsapatának új vezetőedzője. A mostani szakvezető, Zsiga Gyula a szezon után távozik.
máj. 2
15:45
Juventus: Pavel Nedvedet Torinóból Japánba hívják (She)
A japán Jubilo Iwata vezetői mindent megtesznek azért, hogy Pavel Nedved, a Juventus játékosa a következő szezonban náluk folytassa pályafutását. A cseh klasszisnak a nyáron lejár a szerződése a torinói gárdánál.
máj. 2
16:12
Liverpool: Riise szeretné tudni, hogy hosszabbít-e vele csapata (She)
John Arne Riise szerződéséből még hátravan egy év, de a futballista szeretné tudni, hogy a Liverpool számol-e vele a jövőben.
máj. 2
16:31
A kihagyott büntető volt Vieri utolsó rúgása Firenzében? (Infostart)
Christian Vieri kihagyja az idény hátralévő részét, így elképzelhető, hogy csütörtökön a Fiorentina UEFA Kupás kiesését eredményező kihagyott 11-ese volt az utolsó rúgása a firenzei csapatban.
máj. 2
17:02
Tenisz: Marat Szafin nem bírt Gonzalezzel Münchenben (She)
A második helyen kiemelt chilei Fernando Gonzalez legyőzte az orosz Marat Szafint és ezzel bejutott a 370 ezer euró összdíjazású müncheni salakpályás férfi tenisztorna elődöntőjébe.
máj. 2
17:57
Díjugratás: szenzációs magyar csapatgyőzelem a Világkupán (She)
A Nemzetközi Díjugrató Lovas Verseny, Nemzetek Díja és Díjugrató Világkupán szenzációs versengést és magyar győzelmet hozott az egyik legrangosabb versenyszám a nemzetek díja.
máj. 2
17:59
Manchester United: Vidics nem játszik a West Ham ellen (She)
A Manchester United szombati bajnokiján a West Ham ellen már szinte biztosra vehető, hogy nem léphet pályára sérülése miatt Nemanja Vidics.
máj. 2
18:37
Fantasztikus magyar siker díjugratásban (Metropol)
Tíz éve várt fantasztikus magyar sikerrel zárult a Kiskunhalason vasárnapig tartó díjugrató Világkupa-forduló Nemzetek Díja csapatversenye.
máj. 2
19:17
Női kosárlabda: a Pécs 50 ponttal nyert, és négy közé jutott (She)
A női kosárlabda-bajnokságban a Pécs hazai győzelme után idegenben is fölényesen, 50 ponttal legyőzte a Szekszárdot, és ezzel bejutott az elődöntőbe.
máj. 2
20:02
Nyári nagytakarítás a Liverpoolnál (Infostart)
Miután a Liverpool szerdán drámai csatában kikapott a Chelsea-től a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében, eldőlt, hogy a csapat idén sem nyer semmit. Rafael Benítez menedzser már a nyári átalakításokat tervezi, noha az ő maradása sem biztos.
máj. 2
20:30
Női kézilabda: a Halas egy góllal győzött a Vasas ellen (She)
A női kézilabda-bajnokság 19. fordulójában a Kiskunhalas egy góllal győzött hazai pályán a Vasas ellen.
máj. 2
20:36
Férfi kézilabda NB I: tíz góllal nyert a Tatabánya (She)
A férfi kézilabda NB I alsóházában a Tatabánya hazai pályán az első félidő jó játékának köszönhetően simán nyert a Hort elleni mérkőzésen.
máj. 2
20:41
Tenisz: Rafael Nadal már elődöntős Barcelonában (She)
Az első helyen kiemelt, címvédő és sorozatban háromszor győztes Rafael Nadal könnyedén nyert az argentin Juan Ignacio Chela ellen a 888 ezer euró összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
máj. 2
20:58
Női röplabda: a Kaposvár szerezte meg az ötödik helyet (She)
A Kaposvár együttese öt játszmában legyőzte a Békéscsabát idegenben a női röplabda NB I rájátszásának 5. helyért zajló párharcában. A Kaposvár ezzel 2-0-ra megnyerte a párosítást.
máj. 2
21:14
Sándor György góllal tért vissza Újpestre (Infostart)
Az Újpest Sándor György a 83. percben fejelt góljával 1-0-ra legyőzte a tavaszi idény eddigi legeredményesebb csapatát, az FC Fehérvárt. A székesfehérváriak balszerencsések voltak, háromszor is a kapufát találták el.
máj. 2
21:25
Bajnok a Vasas vízilabda-csapata! (Infostart)
Katonás Gergő - hat tized másodperccel a találkozó vége előtt szerzett - góljával a Vasas 7-6-ra legyőzte az Eger csapatát, s megnyerte a 2007-2008-as magyar vízilabda-bajnokságot.
máj. 2
21:54
Birkózás: Európa?Ázsia 4?2 az első nap után Varsóban (She)
Véget ért az első két súlycsoport kvalifikációs versenye Varsóban. Mind az 55, mind pedig a 74 kg-ban ázsiai siker született, de a két győztes mellett négy európai harcolta ki hazájának az olimpiai szereplés jogát. Érdekesség, hogy még két ázsiai felállhatott ugyan a dobogóra, de ők ? lévén kisebb pontszámuk ? Pekingről lemaradtak.
máj. 2
22:45
Jégkorong-vb: Csehország nyerte a nyitómérkőzést (She)
A cseh válogatott 5?2-re győzte le Dániát a jégkorong-világbajnokság nyitómeccsén a D-csoportban.
máj. 2
23:02
Sakk: holland és ukrán végső siker a plovdivi Eb-n (She)
A férfiak között a holland Sergei Tiviakov, míg a nőknél az ukrán Katyerina Lahno sikerével fejeződött be a plovdivi sakk Európa-bajnokság, Erdős Viktor az 58., míg Hoangh Thanh Thrang a 19. lett.
máj. 2
23:35
Belgium: Tóth Balázsék döntetlent játszottak (She)
Tóth Balázs csapata, a Racing Genk 2-2-es döntetlent játszott a Zulte Waregemmel a belga bajnokság 33. fordulójának nyitó meccsén.

Keresés