2008. július 1. kedd

júl. 1
0:42
DVTK: elbúcsúztak a próbajátékra érkezőktől, de jönnek újak (She)
Vágó Attila, a DVTK vezetőedzője ígéretéhez híven a szombati felkészülési mérkőzések után döntött néhány próbajátékra érkező futballista sorsáról.
júl. 1
5:51
Szávay Ágnesnek túl magas volt a kínai fal (Behaviour)
Lassan egészen biztosak lehetünk abban, hogy a férfiaknál megismétlődik az elmúlt két év álomdöntője. Ugyanis Roger Federer és Rafael Nadal játszi könnyedséggel lépked át ellenfelein, és már csak két meccset kell nyerniük, hogy újra randevúzhassanak egymással a centeren. A nőknél is van biztos tippünk a fináléra, mégpedig a Williams nővérek között. Szávay Ágnes viszont eddig bírta, simán kikapott…
júl. 1
6:06
14 évesen győzött Egerszegi Kriszta (Blikk)
Élete első olimpiáján legyőzte a kétszer akkora termetű németeket
júl. 1
6:08
Koeman: Játsszunk támadófocit! (Blikk)
Koemannak tetszettek a spanyolok
júl. 1
6:10
Hajnalig buliztak itthon a szurkolók (Blikk)
Sok ezren szurkoltak a városligeti kivetítőnél
júl. 1
6:12
Viva España! (Blikk)
Spanyolország Európa trónján
júl. 1
6:14
Kemény döntés (Blikk)
Melyik olimpiai bajnok pólósát hagyja ki a kapitány?
júl. 1
7:00
Bp. Honvéd: Bárányos külföldön szeretné folytatni pályafutását (She)
Bárányos Zsolt külföldön szeretné folytatni pályafutását: a legutóbbi évadban a Bp. Honvédnál futballozó középpályás az elmúlt hetekben a Nyíregyháza edzéseit látogatta, ám közölte a Szpari vezetőivel, hogy csak abban az esetben lesz a klub játékosa, ha nem kap megfelelő ajánlatot a határon túlról.
júl. 1
7:02
FC Fehérvár: ausztriai edzőtáborban készül a csapat (She)
Egyhetes edzőtáborozáson vesz részt az FC Fehérvár. Disztl László együttese 25 tagú játékoskerettel utazott el Linz közelébe, s három mérkőzés szerepel a programban. Elsőként a ciprusi Apoel Nicosia, majd a szlovák élvonal hatodik helyén végző MFK Kosice, végül a Kaprunban készülő román Politehnica Timisoara lesz a piros-kékek ellenfele.
júl. 1
8:12
Inter: Mourinho szerint nem tudják átigazolni Lampardot (She)
A France Football című lap a hét végén már kész tényként közölte, hogy Frank Lampard az Interbe szerződik, de most úgy tűnik, a szerződésből nem lesz semmi, legalábbis ez derül ki José Mourinho nyilatkozatából.
júl. 1
8:14
Műkorcsolya: Sebestyén Júlia két Grand Prix-versenyen indulhat (She)
Az elmúlt két évhez hasonlóan Sebestyén Júlia a következő idényre is két Grand Prix-versenyre (Kína, Oroszország) kapott meghívást.
júl. 1
8:16
Kosárlabda: Török Szilvia Pécsen folytathatja pályafutását (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Török Szilvia a női bajnokság ezüstérmesénél, a MiZo Pécs 2010 csapatában folytathatja pályafutását.
júl. 1
8:30
Kosárlabda: Horváth Zoltán aláírt a bajnok Falcóhoz (She)
Horváth Zoltán a Falco KC együtteséhez igazolt. A legutóbbi idényt az Atomerőműnél befejező válogatott center kettő plusz egy évre írt alá a sárga-feketékhez. Az is eldőlt, hogy a szombathelyi csapat edzője a következő szezonban is a szerb Szrecsko Szekulovics lesz.
júl. 1
9:24
Atlétika: Lagat 5000 méteren már biztosította helyét Pekingben (She)
A kenyai születésű Bernard Lagat az esélyeknek megfelelően megnyerte a férfiak 5000 méteres számát az olimpiai válogatónak számító amerikai atlétikai bajnokságon, Eugene-ben, így biztosította helyét a pekingi csapatban.
júl. 1
9:42
Formula?1: Sutil pozitív hangulatban várja a következő futamot (She)
Adrian Sutil, a Force India pilótája reméli, hogy azok a fejlesztések, melyeket Silverstone-ban tesztelt, segíteni fogják őt a Brit Nagydíjon.
júl. 1
9:44
Barca: Ronaldinho a Chelsea-ről és az olimpiáról nyilatkozott (She)
A Barcelona brazil középpályása a brazil Globo TV-nek adott nyilatkozatában elmondta, túlkorosként szívesen játszana az olimpián, és megfelelő ajánlat esetén nem tartaná kizártnak, hogy a Chelsea-hez szerződjön.
júl. 1
10:00
Anglia: a Hulll Citynél még nem mondtak le Halmosiról (She)
Az angol Mirror című lap internetes oldala azt közölte, hogy a Hull City vezetői még nem mondtak le Halmosi Péter szerződtetéséről.
júl. 1
10:18
Kiesett a millió dolláros baby (Blikk)
Búcsúzása ellenére Ági átlépte a kereseti álomhatárt
júl. 1
10:18
Birkózás: értékes szerződést kötött a nemzetközi szövetség (She)
Hazaérkezett a magyar birkózóküldöttség Bakuból, a Golden Grand Prix-sorozat döntőjéről. Mint emlékezetes: Lőrincz Tamás és Virág Lajos révén két magyar győzelem született. Lőrincz a szombathelyi, első GGP-viadal után most a záráskor, Bakuban is legyőzte az azeriek olimpiai és világbajnokát, Farid Manszurovot.
júl. 1
10:36
Wimbledon: Szávay Ágnes 13 órakor kezd vegyes párosban (She)
A hétfőn egyesben és női párosban is kieső Szávay Ágnes a svájci Yves Allegróval az oldalán ma 13 órakor lép pályára a vegyes párosok második fordulójában az angol nemzetközi teniszbajnokságon, Wimbledonban.
júl. 1
10:36
Schumacher megint nálunk futballozik (Blikk)
A már visszavonult Forma–1-es világbajnok mellett aktív pilótákat is láthatunk bőrkergetés közben
júl. 1
11:12
A franciák 52 százaléka menesztené a szövetségi kapitányt (Infostart)
A megkérdezett franciák több mint fele szerint távoznia kell Raymond Domenechnek, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
júl. 1
11:12
Úszás: világcsúcs az előfutamban, rekordok nélküli döntők (She)
Az amerikai úszók olimpiai válogatóversenyének második napján az előfutamokban születtek világcsúcsok, a döntőkben ?megállt? az addigi világrekord-döntögetési folyamat: a finálékban és selejtezőkben született négy rekord után ezúttal ?csak? kiváló teljesítményeket láthatott az omahai Qwest Center közönsége.
júl. 1
11:30
Fábiánné: a forgatókönyv már meg volt írva (Infostart)
Fábiánné Rozsnyói Katalin már előre érezte, hogy nem lesz ott Pekingben, ezért az olimpiai ruhapróbára sem ment el - mondta a kajak-kenu elmúlt évtizedeinek egyik sikeredzője az MTI-nek. A reménybeli pekingi magyar sikereknek azonban fő részese lehet, hiszen a női egyesben, kettesben és négyesben indulók kivétel nélkül a tanítványai voltak - a 2007 áprilisában távozott Janics Natasa kivételével -…
júl. 1
11:30
Ferencváros: két trinidadi játékos is csatlakozott a kerethez (She)
Ashmore és Abdi mellett két újabb játékos is a Ferencvárossal kezdte meg a felkészülést kedden, Aaron Downing és Matthew Bartholomew csatlakozott a kerethez ? adta hírül a zöld-fehér klub hivatalos internetes oldala.
júl. 1
11:32
AC Milan: Kaká még a bajnokság rajtja előtt megkezdheti a munkát (She)
Kakának, az olasz bajnokságban szereplő AC Milan játékosának felépülése a vártnál jobb ütemben halad.
júl. 1
11:48
ZTE: Zatarára és Polgarra nem tart igényt Supka Attila (She)
A ZTE nem hivatalos internetes oldala szerint Imad Zatara, a ZTE palesztin-svéd középpályása és Peter Polgar, az együttes belső védője is távozhat Supka Attila csapatától.
júl. 1
11:50
Tottenham: 12 millió eurós ajánlat Luis Garcíáért (She)
A Tottenham Hotspur csapata megtette 12 millió eurós ajánlatát Luis Garcíáért, az Espanyol játékosáért.
júl. 1
11:52
Peking 2008: nem indulhat Atlanta öttusázó bajnoka, Alex Parygin (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése értelmében nem indulhat a pekingi olimpián a 1996-os nyári játékok férfi öttusázó bajnoka, az ausztrál színekben versenyző Alex Parygin.
júl. 1
12:06
Holland az Eb legjobbja, félig spanyol álomcsapat (Infostart)
Öt Európa-bajnok spanyol játékos került be az InfoRádió, a Sky Sports és az inforadio.hu látogatói által leadott osztályzatok összesített rangsora alapján kialakított álomcsapatba a labdarúgó kontinensviadal meccseit figyelembe véve. Az osztályzatok alapján a holland Wesley Sneijder lett a torna legjobbja.
júl. 1
12:06
Catania: Pablo Ledesma érkezhet a Boca Juniors csapatától (She)
A legutóbbi szezonban a Serie A 17. helyén végző Catania az argentin Pablo Ledesmával kívánja megerősíteni keretét. A 24 éves középpályás jelenleg az argentin Boca Juniors csapatában játszik.
júl. 1
12:42
A Fenerbahce az MTK ellenfele a BL-ben (Infostart)
A magyar bajnok MTK a török Fenerbahce csapatával találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában - derült ki a nyoni sorsoláson.
júl. 1
12:42
Bajnokok Ligája: a török Fenerbahce lesz az MTK ellenfele (She)
Kedden Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája első két selejtezőfordulójának párosítását. Az MTK a selejtező második fordulójában érdekelt először, ellenfele a török Fenerbahce lesz. Az első meccset Törökországban játsszák.
júl. 1
12:44
Peking 2008: teniszben kiosztották a szabadkártyákat (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) nyilvánosságra hozta azon versenyzők listáját, akiknek szabadkártyát adott a pekingi olimpiára. Eszerint a férfi egyesben és párosban egyaránt címvédő Nicolás Massú is részt vehet az ötkarikás játékokon.
júl. 1
13:36
Wimbledon: Szávay Ágnes vegyes páros mérkőzése elkezdődött (She)
Elkezdődött Szávay Ágnes mérkőzése. A magyar lány partnerével, a svájci Yves Allegróval harcol a Paul Hanley, Cara Black ausztrál, zimbabwei kettős ellen a wimbledoni teniszverseny vegyes páros küzdelmeinek második fordulójában.
júl. 1
13:54
UEFA-kupa: a Győr ellenfele a grúz Zestafoni lesz (She)
Az UEFA-kupa első selejtezőkörében a Győr és a Debrecen is kiemeltként érdekelt. A győriek ellenfele a grúz Zestafoni lesz. Az első meccset Győrben játsszák.
júl. 1
14:12
A Győr grúz, a Debrecen kazah ellenfelet kapott (Infostart)
A Győr a grúz Zesztafoni, míg a kupagyőztes Debrecen a kazah Sahtar Karaganda együttesével küzd meg a labdarúgó UEFA-kupa első selejtezőjében - dőlt el a nyoni sorsoláson.
júl. 1
14:12
UEFA-kupa: a Debrecen a Sahtyor Karagandi ellen játszhat (She)
Az UEFA-kupa első selejtezőkörben a Győr és a Debrecen is kiemeltként érdekelt. A Debrecen ellenfele a kazah Sahtyor Karagandi lesz. Az első meccset Kazahsztánban rendezik.
júl. 1
14:14
Wimbledon: az első szettet elveszítették Szávay Ágnesék (She)
A magyar lány partnerével, a svájci Yves Allegróval elveszítette az első szettet (4:6) a Paul Hanley, Cara Black ausztrál, zimbabwei kettőssel szemben.
júl. 1
14:30
Elítélték a verekedő válogatott futballistát (Infostart)
Bűnösnek találták Joey Bartont, a csapattársát súlyosan bántalmazó angol futballistát.
júl. 1
14:30
Peking 2008: megvan az olimpiára utazó magyar vívócsapat (She)
A vívószövetség elnökségének határozata alapján véglegessé vált, hogy a csapatban kvótát szerző magyar vívók közül ki indulhat egyéniben is és ki lesz a tartalék.
júl. 1
14:48
Wimbledon: Szávay számára befejeződött az angliai kaland (She)
Kétszettes vereséget szenvedett a wimbledoni tenisztorna vegyes páros versenyének 2. fordulójában az Yves Allegro, Szávay Ágnes svájci, magyar kettős a Paul Hanley, Cara Black ausztrál, zimbabwei párostól. A Vasas teniszezője ezzel búcsúzott az idei küzdelmektől.
júl. 1
14:50
Olaszország: doppingolt a Juventus korábbi játékosa, Iuliano (She)
Pozitív lett a doppingtesztje Mark Iuliano korábbi olasz válogatott labdarúgónak.
júl. 1
15:06
Királyi fogadáson jártak az Európa-bajnokok - nézze meg videón! (Infostart)
Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott megérdemelt ünneplésében nincs megállás: kedden a királyi családnál jártak a nemzeti hősök. Az ünnepségen készült videón látható, hogy a király örömében ölelgeti a labdarúgókat, a mosolygó Zsófia királyné pedig csak azért nem ugrik a nyakukba, mert az még egy ilyen kivételes alkalommal sem lenne ildomos.
júl. 1
15:06
Spanyolország: Ujfalusi hivatalosan is az Atlético Madridnál (She)
A cseh válogatott Tomás Ujfalusi kedden aláírta hároméves szerződését az Atlético Madridhoz. A hátvéd már az Eb előtt megegyezett a spanyol csapattal, hogy Madridban folytatja pályafutását, de a megállapodást csak most írta alá.
júl. 1
15:24
MTK: videó a Fenerbahce kilenc évvel ezelőtti legyőzéséről! (She)
Mint arról már beszámoltunk, nehéz ellenfelet kapott a Bajnokok Ligája selejtezőjében a magyar bajnok MTK. A török Fenerbahce ellen kell megvívnia Garami József együttesének a továbbjutásért, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. Korábban azonban már sikerült ez a bravúr az MTK-nak. Az UEFA-kupa 1999?2000-es kiírásában a BL-selejtezőből kieső magyar bajnok búcsúztatta a török együttest.
júl. 1
15:42
Debrecen: Herczeg András igyekszik feltérképezni a kazahokat (She)
A Magyar Kupa-győztes Debrecen a kazah Sahtyor Karagandit kapta ellenfélül a labdarúgó UEFA-kupa-selejtezőjének első körében. Az európai szövetség nyoni sorsolásán kiderült, hogy a debreceniek idegenben játsszák az első mérkőzést. Az ?odavágókat? július 16-án vagy 17-én, a második összecsapásokat egy héttel később, július 23-án vagy 24-én rendezik.
júl. 1
15:44
Győr: Zalaegerszegről jön a kispesti segítség az ETO-hoz (She)
A bajnoki bronzérmes Győr a grúz FC Zestafonit kapta ellenfélül a labdarúgó UEFA-kupa-selejtezőjének első körében. Az európai szövetség nyoni sorsolásán kiderült, hogy a debreceniek idegenben játsszák az első mérkőzést, míg a győriek hazai környezetben. Az ?odavágókat? július 16-án vagy 17-én, a második összecsapásokat egy héttel később, július 23-án vagy 24-én rendezik.
júl. 1
16:00
Wimbledon: Venus Williams az elődöntőben, legyőzte Tanasugarnt (She)
Az angol nemzetközi teniszbajnokság női egyesének mezőnyében a címvédő amerikai Venus Williams két sima játszmában legyőzte a thaiföldi Tamarine Tanasugarnt, és bejutott az elődöntőbe. A thaiföldi versenyző az előző körben a verseny második kiemeltjét, a szerb Jelena Jankovicsot verte meg.
júl. 1
16:18
Euro 2008: Torres góljánál léptek akcióba a postarablók (She)
Miközben javában zajlott a labdarúgó Eb vasárnap esti döntője a spanyol és a német válogatott között, a futballcsúcs iránt érzéketlen bűnözők kirabolták a bosnyák főváros főpostáját.

Keresés