2008. július 31. csütörtök

júl. 31
0:00
Németh Krisztián bemutatkozott a Liverpool első csapatában (Infostart)
A Liverpool FC csapata szerda este felkészülési mérkőzést játszott a spanyol bajnokság ezüstérmesével, a Villarreallal, utóbbi pályáján, az El Madrigalban. A találkozó 0-0-ra végződött. A második félidőben 23 percet játszott Németh Krisztián is.
júl. 31
0:00
Peking 2008: ikszeltek az Elefántok, Benjaminék játszottak (She)
Az Elefántcsontpart?Egyesült Államok mérkőzéssel elkezdődött az ING-kupa elnevezésű férfi labdarúgó-torna, amelyen négy, olimpiai résztvevő válogatott szerepel.
júl. 31
0:54
Kézilabda: a lengyelek ellen ikszelt a férfi válogatott a junior Eb-n (She)
A magyar válogatott 30?30-as döntetlent játszott Lengyelországgal a Romániában zajló férfi junior kézilabda Európa-bajnokság alsóházi középdöntőjében.
júl. 31
1:12
Plymouth: Tímár csapatkapitányként tért vissza fejsérülése után (She)
Kissé döcögősen megy a futball az angol másodosztályban szereplő Plymouth Argyle-nek mostanság, Tímár Krisztián együttese kedd este 1?0-ra kikapott a harmadik ligás Yeovil Towntól, míg szerda este csak 1?0-ra győzte le a kilencedik osztályban szereplő Trurco Cityt.
júl. 31
4:18
Kétgólos vereséget szenvedett az MTK a Fenerbahce vendégeként a BL selejtezőjében (Behaviour)
A nehéz körülmények ellenére az MTK jól tartotta magát a Fenerbahce vendégeként a BL selejtezőjének első mérkőzésén. Ennyi azonban nem volt elegendő a vereség elkerüléséhez.
júl. 31
6:18
Görbicz Anita: Játszani fogok Pekingben! (Blikk)
Elhagyta a kórházat az égési sérülést szenvedett kézissztár
júl. 31
6:20
Talma-fotózás a Havannán (Blikk)
Visszahozták a nyolcvanas esztendők hangulatát Talmának
júl. 31
6:22
Kétszeres bajnok lett a kétgyermekes anyuka (Blikk)
Megvédte olimpiai bajnoki címét a párbajtőröző Nagy Tímea
júl. 31
6:24
Öngóllal nem eshetünk ki! (Blikk)
Az UEFA-kupa visszavágóján nyernie kell a Győrnek
júl. 31
6:26
Lázok lett a Vasas hőse (Blikk)
Lázok János szeret a Honvéd ellen futballozni
júl. 31
6:28
A McLaren playboya a Ferrari jó fiúi ellen (Blikk)
Elképesztő csata várható a 23. Magyar Nagydíjon
júl. 31
7:12
Peking 2008: tizennégy tadzsik sportoló indul az olimpián (She)
Összesen 14 tadzsik sportoló vesz részt a pekingi nyári játékokon. A tadzsikok hét sportágban - ökölvívás, cselgáncs, birkózás, íjászat, úszás, atlétika, súlyemelés - indulnak az olimpián.
júl. 31
7:14
Real Madrid: Schuster cáfolja a fizetésemeléséről szóló híreket (She)
Bernd Schuster, a Real Madrid labdarúgócsapatának trénere cáfolta azokat a spanyol lapértesüléseket, melyek szerint második szezonjában megduplázták a fizetését a királyi klub vezetői.
júl. 31
8:12
Schmitt Pál újra megpályázza a MOB elnöki tisztét (Behaviour)
Szégyenletesen keveset költ a magyar kormányzat a sportra - állította egy csütörtökön megjelent lapinterjúban Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, aki azt is bejelentette, hogy újra megpályázza a MOB elnöki tisztét.
júl. 31
8:24
Genk: Tőzsérék egy öngóllal kaptak ki a holland Willem II-től (She)
A Görögországban edzőtáborozó AA Genk csapata a holland élvonalban szereplő Willem II gárdájával csapott össze felkészülési mérkőzésen. A belgáknál a kezdőcsapatban kapott helyet Tőzsér Dániel, aki a 64. percig volt a pályán. A gárda másik magyarja, Tóth Balázs a 79. percben szállt be, így ő közelről láthatta, amint a hollandok Cornelius öngóljával a 86. percben megszerzik a vezetést és megnyerik…
júl. 31
8:26
Tenisz, Montreal: Ivanovics kétórás küzdelemben jutott tovább (She)
Ana Ivanovics két óra alatt és három szettben tudta csak legyőzni a cseh Petra Kvitovát a montreali tenisztorna második fordulójában. A szerb világelső 6:3, 4:6, 6:3-ra győzött. Ivanovics következő ellenfele a Czink Melindát búcsúztató osztrák Tamira Paszek lesz.
júl. 31
9:00
Tenisz, Montreal: Marija Sarapova továbbjutott, aztán visszalépett (She)
A harmadikként kiemelt Marija Sarapova második fordulóbeli győzelmét követően visszalépett az 1,34 millió dollár összedíjazású montreali keménypályás női tenisztornától. Egyelőre nem tudni, hogy a vállát fájlaló orosz klasszis részt vesz-e a pekingi olimpián.
júl. 31
9:36
Diósgyőr: Sebők Vilmos maszkban játszik a Rákóczi ellen (She)
A REAC elleni bajnokin orrsérülést szenvedett diósgyőri védő pályára léphet a Kaposvári Rákóczi ellen. AREAC elleni bajnoki mérkőzésen, az első félidő derekán egy ütközésnél orrcsonttörést szenvedett Sebők Vilmos.
júl. 31
9:42
Micsoda különbség van a kettő között! (Behaviour)
A Debrecen és a Győr egyaránt 1-1-ről várhatja a mai folytatást az UEFA-kupa selejtezőjének első fordulójában, ám míg a hajdúságiak idegenben érték el ezt az eredményt, addig a zöld-fehéreknek gólt kell szerezniük grúz riválisuk otthonában.
júl. 31
9:54
Anglia: David Bentley a Blackburnből a Tottenhambe igazolt (She)
A Tottenham átigazolta David Bentleyt a Blacburntől. Angol lapértesülések szerint a Spurs 15+2 millió eurót fizet a középpályásért.
júl. 31
10:00
Kórházban az Eb bronzérmes magyar birkózó (Behaviour)
Kórházba került Módos Péter, a pekingi olimpiára készülő Európa-bajnoki bronzérmes birkózó.
júl. 31
10:18
Szeptemberre új sportszakállamtitkár (Behaviour)
Szeptemberre ígéri az új sportszakállamtikár megnevezését Gyenesei István önkormányzati miniszter.
júl. 31
10:30
Peking 2008: Rogge és Samaranch megérkezett az olimpiára (She)
Megérkezett Pekingbe Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vezetője és Juan Antonio Samaranch, a szervezet örökös tiszteletbeli elnöke.
júl. 31
10:36
Az Oroszok nem foglalhatták el szálláshelyüket-Peking (Behaviour)
Molnár Zoltán csapatvezető szerint hihetetlenül gyorsan változik az időjárás az olimpia helyszínén, Pekingben, ugyanis szerda reggel még tiszta kék volt az ég, majd délután "megérkezett" a szmog, és a levegő ködössé, nehezen átláthatóvá vált.
júl. 31
10:48
Peking 2008: az ausztrál Cadel Evans nem indul az időfutamban (She)
Sérülés miatt nem indul a pekingi olimpia időfutam-versenyében Cadel Evans, az ausztrálok klasszis országúti kerékpárosa.
júl. 31
11:06
Videó: nézze meg a Fenerbahce?MTK találkozó góljait! (She)
Mint arról már beszámoltunk, az MTK együttese tegnap vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén a Fenerbahce otthonában. A magyar bajnok két balszerencsés góllal ? mindkét lövésnél Mladen Lambulicson pattant meg a labda ? 2?0-ra kapott ki.
júl. 31
11:08
Spanyolország: már nem fenyegeti veszély a bajnoki rajtot (She)
Eldőlt, hogy az előre meghatározott időpontban, augusztus 31-én elindul a Primera División, mivel nem fognak sztrájkolni a spanyol játékosok.
júl. 31
11:24
Peking 2008: ?hajléktalan? lett az orosz kajak-kenu válogatott (She)
A reggeli, szokásos csapatvezetői értekezleten elhangzott az első igazán komoly tiltakozás. Az orosz küldöttség vezetői azért emeltek panaszt, mert nem foglalhatták el a Sunji evezős és kajak-kenu pályán lefoglalt és hónapokkal ezelőtt kifizetett szálláshelyüket. Lehetséges, hogy a szervezők másodszor is kiadták a szobákat.
júl. 31
12:00
Edzője dicséri a remekül debütáló Németh Krisztiánt (Infostart)
Elismerően szólt a felnőttek között a Villarreal ellen debütáló Németh Krisztián teljesítményéről Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere.
júl. 31
12:00
Championship: hatodosztályú gólzsákot igazolna a Crystal Palace (She)
A hatodosztályú, liga alatti Sutton United ifjú csatárát teszteli a Championshipben szereplő Crystal Palace.
júl. 31
12:02
Formula?1: Kovalainen szerződést hosszabbított a McLarennel (She)
A McLaren?Mercedes szerződést hosszabbított a csapat finn pilótájával, Heikki Kovalainennel, aki így 2009-ig biztosan a wokingiak versenyzője marad, vagyis jövőre is a Hamilton, Kovalainen párossal indulnak.
júl. 31
12:04
Franciaország: új asszisztenst kap Raymond Domenech (She)
Új segítője lesz Raymond Domenechnek, a francia válogatott szövetségi kapitányának: a Le Parisien információi szerint a szakember stábjához augusztustól Alain Boghossian csatlakozik.
júl. 31
12:06
Jégkorong: 2009-ben magyar?finn mérkőzés Miskolcon (She)
Jövő hétfőn nyitja meg kapuit a Miskolci Jégcsarnok. A létesítmény harmadik szezonja alkalmából tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az A csoportos világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott 2009. április 3-án itt találkozik Finnország legjobbjaival.
júl. 31
12:18
Bundesliga: kiütötte a Cottbust az Augsburg, Torghelle gólt lőtt (She)
A másodosztályú FC Augsburg előkészületi mérkőzésen 6?1-re győzte le az élvonalbeli Energie Cottbus csapatát.
júl. 31
12:42
Ezen a szombaton lesz megtartva az elmaradt Balaton-átúszás (Behaviour)
A meteorológusok és a Balatoni Vízirendészet javaslatára a szervezőbizottság szombatra hirdette meg a 27. Coca-Cola Balaton-átúszást.
júl. 31
12:54
Szabadidősport: szombaton tartják meg a Balaton-átúszást (She)
A meteorológusok és a Balatoni Vízirendészet javaslatára a szervezőbizottság szombatra hirdette meg a 27. Coca-Cola Balaton-átúszást.
júl. 31
13:00
Fülöp mégis marad (Behaviour)
Fülöp Márton mégsem igazol a labdarúgó Premier League-be feljutott Stoke City csapatához, amely így hiába állapodott meg a magyar kapus jelenlegi klubjával, a Sunderlanddel.
júl. 31
13:36
Döntetlent játszott a női kosárlabda-válogatott Szerbiában (Behaviour)
A magyar női kosárlabda-válogatott barátságos mérkőzésen döntetlent játszott az ugyancsak Európa-bajnoki selejtezőre készülő szerbek vendégeként Belgrádban.
júl. 31
13:48
Kosárlabda: döntetlent játszott a magyar női kosárválogatott (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott barátságos mérkőzésen 59?59-es döntetlent játszott az ugyancsak Európa-bajnoki selejtezőre készülő szerbek vendégeként Belgrádban.
júl. 31
14:42
Peking 2008: két román futó doppinggyanúba keveredett (She)
Két román futónő is doppinggyanú miatt hagyja ki a pekingi olimpiát: az 1500 méteren induló Elena Antocit és Cristina Vasiloiut kizárták a csapatból.
júl. 31
15:00
Felkészülési mérkőzés: Podolski-gála és Bayern-siker Tokióban (She)
Lejátszotta utolsó előtti felkészülési mérkőzését a Bayern München: a német rekordbajnok 4?2-re győzött Tokióban az Urawa Red Diamonds vendégeként.
júl. 31
15:02
Peking 2008: nem indul többé hétpróbában a svéd Carolina Klüft (She)
Carolina Klüft, az Athénban olimpiai bajnok svéd hétpróbázó nem versenyez többet legerősebb számában.
júl. 31
15:04
Formula?1: utcai parádé volt Siófokon százezer nézővel (She)
A szervezők szerint legalább százezren követték figyelemmel a hétvégi Formula?1-es Magyar Nagydíj alkalmából rendezett balatoni utcai fesztivált. Az érdeklődők a Red Bull Renault és a Torro Rosso istálló versenyautóit csodálhatták meg a siófoki belvárosban kialakított 2,1 km-es pályán.
júl. 31
15:42
A repülőgép korlátlan ura (Metropol)
Besenyei Péter műrepülő-világbajnok, a Red Bull Air Race versenysorozat elindítója a Metro szerkesztőségében járt. Segített a napi szerkesztésben, beszélt a versenyekről, vallott a sport iránti elkötelezettségéről és egy kicsit önmagáról is.
júl. 31
15:54
Egy személytől származó mintával buktak le az orosz atléták (Infostart)
Hat orosz olimpikon - köztük világbajnokok és vb-érmesekn - versenyzési jogát felfüggesztette a Nemzetközi Atlétikai Szövetség.
júl. 31
16:12
Cristiano Ronaldo: "Egyetlen vágyam, hogy a Real Madridban szerepeljek" (Infostart)
Már a jövő héten csatlakozik a Real Madridhoz Cristiano Ronaldo - legalábbis ezt ígérte a portugál játékos legújabb nyilatkozatában a spanyol klub szurkolóinak.
júl. 31
17:06
UEFA-kupa: idegenbeli győzelmével továbbjutott a Győr (She)
Az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójába jutott a Győri ETO FC, miután a hazai 1?1 után idegenben győzte le 2?1-re a grúz Zesztafonit.
júl. 31
17:42
UEFA-kupa: lesújtó szövetségi vélemény a debreceni stadionról (She)
Éles kritikával illette az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ellenőre a Debrecen stadionját, amelyben 20 órakor kezdődik a hajdúsági együttes visszavágó mérkőzése a kazah Sahtyor Karagandi ellen az UEFA Kupa első selejtezőkörében.
júl. 31
18:00
Zenit: Huszti és Valbuena helyett Puygrenier érkezik (She)
Az UEFA-kupa-győztes szentpétervári Zenit aktívan dolgozik kerete megerősítésén, bár az eddigi jelöltek közül csak Sébastien Puygreniert sikerült megszerezniük.
júl. 31
18:36
Peking 2008: Ciprus ?gyászban?, Bagdatisz kihagyja az olimpiát (She)
A hazájában már-már nemzeti hősként tisztelt ciprusi Markosz Bagdatisz sérülés miatt kénytelen kihagyni az olimpiai játékokat.

Keresés