2008. július 20. vasárnap

júl. 20
0:06
Moto GP: Stoner rekordidővel nyerte a bukásokkal teli időmérőt (She)
Casey Stoner tartva szenzációs formáját a leggyorsabb időt motorozta a szombati időmérőedzésen. Mögötte nagy volt a harc, de a végül Valentino Rossi és Nicky Hayden ért oda a második és harmadik pozícióba, míg Alex de Angelis és Shinya Nakano hatalmasat bukott Laguna Secában.
júl. 20
0:42
Barcelona: Samuel Eto? zöld utat kapott a tárgyalásokhoz (She)
A már többször hangoztatott hírekkel összhangban a Barcelona vezetősége most hivatalosan is engedélyezte a kameruni játékosnak, hogy megkezdje a tárgyalásokat az őt szerződtetni kívánó klubokkal.
júl. 20
6:06
Peking a gyász olimpiája lesz (Blikk)
Kolonicsra emlékeztek a tatai edzőtáborban
júl. 20
6:08
Szávay kiesett az elődöntőben (Blikk)
Nem tudott lépést tartani francia ellenfelével
júl. 20
6:10
U19-es EB: Reszkess, Németország! (Blikk)
Csoportelsőségért játszik a csapat az U19-es EB-n
júl. 20
6:12
Hamilton tovább száguld (Blikk)
Nem szerződik a Ferrarihoz
júl. 20
6:42
Győr: Bajzát Péter Törökországba szerződhet az Antalyasporhoz (She)
Bajzát Pétert szerződtetné az Antalyaspor: a török csapat vezetősége már felvette a kapcsolatot az ETO elöljáróival, s a hírek szerint a napokban konkrét ajánlatot tesz a csatárért.
júl. 20
7:00
Gyirmót: Kovacsics Károly aláírt Kiprich József csapatához (She)
Kovacsics Károly Kiprich József csapatához, az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmóthoz igazolt.
júl. 20
7:02
Paks: Márkus Tibor mégsem hagyja el Gellei Imre csapatát (She)
Eldőlt, hogy Márkus Tibor a Paksi FC játékosa marad, holott korábban úgy tűnt, nem számít rá Gellei Imre vezetőedző.
júl. 20
7:04
REAC: Jeremiás Gergő két évre írt alá Rákospalotára (She)
Ahogy arról már beszámoltunk a napokban aláírt a REAC-hoz Balaskó Iván, de nem ő volt az utolsó nyári szerzemény Aczél Zoltán csapatánál, ugyanis Jermiás Gergő is Rákospalotán folytatja pályafutását.
júl. 20
7:06
Peking 2008: Spanyolországban kihirdették a kosarasok keretét (She)
Pau Gasol, a Los Angeles Lakers sztárja vezérletével vesz részt a pekingi olimpián a spanyol kosárlabda-válogatott.
júl. 20
7:18
Arsenal: újabb fiatal tehetséggel erősítettek az ágyúsok (She)
Alig egy héttel azután, hogy Michel Platini, az UEFA elnöke felszólalt a fiatalkorú játékosok adásvétele ellen, az Arsenal 17 éves játékossal erősítette meg a keretét.
júl. 20
7:54
Peking 2008: Tuvalu is részt vesz az olimpián ? 3 sportolóval (She)
Minden bizonnyal a tuvalui küldöttség lesz az egyik legkisebb a pekingi olimpián: az óceániai miniállam mindössze három sportolót, két atlétát és egy súlyemelőt küld a nyári játékokra.
júl. 20
9:06
U19 Eb: a nőknél Olaszország nyerte a kontinenstornát (She)
A férfiakkal egy időben az 1989-es születésű hölgyek is U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon mérették meg magukat, csak éppen nem Csehországban, hanem Franciaországban. A tornát Olaszország nyerte.
júl. 20
10:00
Tenisz: Andrejev Európában, Turszunov Amerikában döntős (She)
Az orosz Igor Andrejev lesz az ellenfele a spanyol Fernado Verdascónak a 326 ezer euró összdíjazású salakpályás umagi férfi tenisztornán, Horvátországban, miután az elődöntőben két szettben győzött. Az Egyesült Államokban egy másik orosz Dmitrij Turszunov került a fináléba.
júl. 20
10:18
Tenisz: Serena Williams térdsérülés miatt feladta mérkőzését (She)
Marion Bartoli és Aleksandra Wozniak találkozik egymással a döntőben a 600 ezer dollár összdíjazású egyesült államokbeli keménypályás női tenisztornán, Stanfordban.
júl. 20
10:20
Arsenal: a Barcelona és a PSG is vinné William Gallast (She)
A francia válogatott hátvéd, Willaim Gallas angol újságíróknak arról beszélt, hogy a spanyol Barcelona és a francia Paris St Germain is érdeklődik iránta.
júl. 20
10:36
Asztalitenisz: magyar sikerek a korosztályos Európa-bajnokságon (She)
Kosiba Dániel bejutott az elődöntőbe, vagyis már biztosan éremmel zár az olaszországi Terniben zajló ifjúsági és serdülő asztalitenisz Európa-bajnokságon.
júl. 20
11:12
Haladás: Kenesei duplázott az Ajka elleni edzőmeccsen (She)
Megszerezte első góljait a Haladás zöld-fehér szerelésében Kenesi Krisztián. A csatár az Ajka elleni edzőmeccsen duplázott. A találkozón bemutatkozott a Haladás új szerzeménye, a brazil-portugál kettős állampolgárságú középpályás Maikel is.
júl. 20
11:12
"Felbecsülhetetlen az U19-es válogatott sikerének értéke" (Infostart)
Jelenleg a magyar labdarúgás egyetlen lehetősége, hogy minél több, jól futballozó fiatal játékost ad el külföldi csapatoknak - véli Szabados Gábor. A sportközgazdász az InfoRádió Aréna című műsorában hozzátette: az akadémiai rendszer ehhez megfelelő keretet biztosít.
júl. 20
11:30
Plymouth: Tímár Krisztiánt megválasztották csapatkapitánynak (She)
Az angol másodosztályú Plymouth honlapja közli, hogy a gárda szurkolói elsöprő többséggel a komoly sérülés után lábadozó Tímár Krisztiánt választották meg csapatkapitánynak a következő szezonra.
júl. 20
11:48
Tour de France: Cavendish nem folytatja az idei körversenyt (She)
Az idei Tour de France-on négy szakaszon győztes Mark Cavendish nem folytatja a francia kerékpáros körversenyt.
júl. 20
11:50
Peking 2008: Hamm indul az olimpián a tornászcsapat tagjaként (She)
Részt vehet a pekingi nyári játékokon az amerikai tornászcsapat tagjaként az Athénban olimpiai bajnok Paul Hamm.
júl. 20
12:24
Balogh Gábor: Ez lesz az utolsó olimpiám (Infostart)
Az éremszerzést tűzte ki maga elé célként Balogh Gábor a pekingi olimpiára. A 2000-es sydney-i játékokon ezüstérmes öttusázó az InfoRádiónak adott interjúban elárulta, hogy semmiképpen nem hajtja túl magát ebben az időszakben.
júl. 20
13:00
Másfél millió autóval kevesebb Pekingben (Infostart)
Pekingben a hatóságok életbe léptették a szigorú közlekedési intézkedéseket, annak érdekében, hogy az augusztusi olimpia előtt több mint másfél millió autót tiltsanak ki a kínai főváros útjairól, így csökkentve a szmogot.
júl. 20
13:18
Spanyolország: Diego Militóért a Valencia és a Tottenham verseng (She)
A spanyol élvonaltól a nyáron búcsúzó Zaragoza argentin válogatott csatárát, Diego Militót a Valencia és az angol Tottehnam is szívesen szerződtetné.
júl. 20
13:36
Berlusconi nem engedi el Kakát (Infostart)
Adriano Galliani, a Milan alelnöke megerősítette, hogy a Chelsea hatalmas összeget ajánlott Kakáért, de a piros-feketék nem hajlandók megválni az aranylabdás brazil játékmestertől.
júl. 20
13:54
Erdei Zsolt: "Irtó kemény kutya ez a gyerek" (Infostart)
Irtó kemény kutya ez a gyerek - mondta az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában egyik lehetséges ellenfeléről, az argentin Hugo Hernán Garayról Erdei Zsolt. A Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoka bízik benne, hogy akár már idén lesz esélye egy címegyesítő mérkőzésre, bár nem felhőtlen a viszonya klubja, a hamburgi Universum vezetőivel, és még nem tudja, ki lesz a következő riválisa,…
júl. 20
13:54
Spanyolország: Raúl számára nyitva a válogatott ajtaja (She)
Vicente Del Bosque a spanyol válogatott újonnan kinevezett szövetségi kapitánya elmondta, hogy Raúl számára nyitva a válogatott ajtaja, csak rajta és a teljesítményén múlik, hogy újra magára öltheti-e a nemzeti csapat mezét.
júl. 20
13:56
Premier League: Manchesterből erősítene Gera klubja (She)
A Fulham és a Sunderland is versenybe száll a hírek szerint Louis Saha megszerzéséért.
júl. 20
14:12
Kerékpár, Tisza-tó maraton: kétszázhatvanan kerekeztek (She)
Kétszázhatvan kerékpáros vett részt a II. Tisza-tó maratonon, melyen a mezőnynek 70 km-t kellett teljesítenie. A verseny érdekessége, hogy országúti és hegyikerékpárosok, illetve profik és szabadidős kerekesek együtt vágtak neki a távnak.
júl. 20
14:30
Formula-1: elrajtolt a mezőny Hockenheimben, Hamilton vezet (She)
Elrajtolt a mezőny a Német Nagydíjon, Lewis Hamilton remekül jött el, szinte azonnal faképnél hagyta a mezőnyt, míg mögötte Felipe Massa és Heikki Kovalainen csatázott a második pozícióért, amely végül némi lökdösődés után a brazil sikerével zárult.
júl. 20
14:48
Hearts: László Csaba első szerzeménye Ugandából érkezik (She)
László Csaba, a skót Hearts újonnan kinevezett vezetőedzője első szerzeményét Ugandából hozta magával. Az afrikai ország huszonkétszeres válogatott balszélsője, David Obua csatlakozik a magyar tréner csapatához.
júl. 20
15:24
Tenisz: Szávay legyőzője nyerte a Bad Gastein-i tornát (She)
Pauline Parmentier nyerte a 175 ezer dollár összdíjazású Bad Gastein-i női tenisztornát.
júl. 20
15:42
Hamilton ismét megelőzte Massát, Piquet a második lett! (Infostart)
Az éllovas Lewis Hamilton kétszer nyerte meg a Forma-1-es Német Nagydíjat. A McLaren-Mercedes angol sztárja először jelentős előnyre tett szert, majd a biztonsági autós fázis riválisai kezére játszott, de kerék kerék elleni csatában visszaelőzte a brazil Felipe Massát, majd a szerencsés taktikával versenyző szintén brazil Nelsinho Piquet-t. A Renault újonca második lett, a ferraris harmadik.
júl. 20
15:42
Úszás: Steffen megdöntötte a 100 m női gyors Európa-csúcsát (She)
A német Britta Steffen 53.05 másodperces idővel Európa-csúcsot állított fel a 100 méteres női gyorsúszásban a magdeburgi nemzetközi viadalon.
júl. 20
15:44
Skócia: három évre írt alá a kapus, hat nap után elment (She)
Múlt héten hároméves szerződést írt alá a skót Livingston csapatával az olasz kapus Giordano Vanin ? majd hat nap múlva elhagyta a klubot.
júl. 20
16:36
Asztalitenisz: négy bronz az összmérleg a korosztályos Eb-n (She)
Összesen négy magyar bronzérmet hozott Terniben az ifjúsági és serdülőkorú asztaliteniszezők Európa-bajnoksága Kosiba Dániel, a két számban is dobogós Madarász Dóra és az ifjúsági leányválogatott révén.
júl. 20
16:38
Tenisz, Kitzbühel: Juan Del Potro két játszmában nyerte a döntőt (She)
Az argentin Juan Martin Del Potro diadalmaskodott az 571 ezer euró összdíjazású ausztriai salakpályás férfi tenisztornán, miután a döntőben 59 perc alatt legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Jürgen Melzert.
júl. 20
16:40
Öttusa: bronzérmes a férfi váltó az Európa-bajnokságon (She)
Bronzérmet szerzett a Kasza Róbert, Marosi Ádám, Tibolya Péter összeállítású magyar csapat a moszkvai öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében.
júl. 20
16:54
Tenisz: karrierje első tornáját nyerte meg Montanés (She)
A spanyol Albert Montanés győzelmével ért véget az amersfoorti tenisztorna.
júl. 20
17:12
Tenisz: nem veszítettek meccset a magyarok a görögök ellen (She)
A magyar férfi teniszválogatott a befejező két egyest is megnyerte a görög csapat ellen a Davis-kupa Euroafrikai Zóna II. csoportjában maradásért rendezett mérkőzésen, Szalonikiben.
júl. 20
17:30
Hollandia: mégis az Ajaxban köthet ki Dzsudzsák csapattársa (She)
Az előzetes hírekkel ellentétben mégis az Ajaxhoz igazolhat Ismail Aissati.
júl. 20
17:32
Stuttgart: a török média szerint Meira a Galatasarayhoz távozik (She)
Az már biztos, hogy a Vfb Stuttgart nem számol a következő szezonban a portugál Fernando Meirával.
júl. 20
17:48
Aston Villa: szerb óriás igazolhat a birminghamiekhez (She)
A Palermo után az Aston Villa is bejelentkezett Nikola Zsigicsért.
júl. 20
18:06
Levante: Riga angol klubok érdeklődését keltette fel (She)
Mustapha Riga, a spanyol első osztályból kiesett Levante ghánai születésű szélsője Angliában köthet ki.
júl. 20
18:08
Tour de France: Bodrogi csapattársa nyerte a 15. szakaszt (She)
A Bodrogi Lászlót is foglalkoztató Crédit Agricole versenyzője, az ausztrál Simon Gerrans nyerte a Tour de France 15. szakaszát, melyen egy kiemelt és egy első kategóriás hegyet is meg kellett mászniuk a kerékpárosoknak.
júl. 20
18:10
DVTK: Köteles Lászlót az angol másodosztályból figyelik (She)
A boon.hu információi szerint a válogatott kerettag Köteles László iránt az angol Championshipből érdeklődnek.
júl. 20
18:12
Felkészülési mérkőzés: győzött a Kaposvár a bajnoki főpróbán (She)
A Kaposvári Rákóczi 3?1-es győzelmet aratott a horvát első osztályú NK Varteks Varazdin együttese ellen.
júl. 20
18:24
Peking 2008: kérdéses Győrffy Dóra olimpiai indulása (She)
A női magasugrás csúcstartója, a gerincsérvvel küszködő Győrffy Dóra nem állt rajthoz az Uniqa atlétikai országos bajnokságon, Debrecenben, és kérdéses pekingi részvétele is.

Keresés