2008. július 20. vasárnap

júl. 20
7:48
Lassú járművek és idegbaj (autozz.blog.hu)
Ákos előzékeny magatartást tanúsított, mikor beengedett maga elé pár munkában megfáradt lassú járművet, de ez a cselekedete nem aratott osztatlan sikert, mert van aki nem hajlandó egy percet sem komotósabb tempóban eltölteni. Az utóbbi időben egyre több alkalommal olvasom az oldalt. Arra gondoltam, hogy megosztom az én történetemet Önökkel: Múlt héten hétfő délután autóztam a 10-es úton (volt…
júl. 20
8:48
Bizonyos dolgok el is készülnek (Totalcar)
Utolsó utaim egyikét tettem a feledhetetlen, felülmúlhatatlan és egyedülálló Yamaha XJR 1300-zal, történetesen Székesfehérvárra, hogy elhozzam az olajleválasztót Ákostól.
júl. 20
10:18
Visszaestek a Toyota-eladások Európában (Totalcar)
A korábbi évek lassú, de folyamatos növekedése megtorpanni látszik
júl. 20
10:36
Buszokat ellenőriznek a rendőrök (HVG)
Hétfőtől háromnapos, országos közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség, hogy ellenőrizzék az autóbuszok közúti közlekedésével kapcsolatos szabályok betartását - közölte a rendőrség.
júl. 20
11:12
Kovalainent megbüntették (Vezess)
A Német Nagydíj tegnapi időmérő edzésén harmadik helyen végző Heikki Kovalainent az edzés után megbüntették.
júl. 20
11:30
Kovalainent megbüntették (Vezess)
A Német Nagydíj tegnapi időmérő edzésén harmadik helyen végző Heikki Kovalainent az edzés után megbüntették.
júl. 20
12:24
Heti merítés (Totalcar)
Mostani merítésemben sikerült a magyar járműpaletta csonka keresztmetszetét beválogatni.
júl. 20
12:45
Alonso: Piquet-nek is pontokat kell szereznie (F1világ)
A Renault spanyol versenyzője, Fernando Alonso szerint márkatársának, Nelsinho Piquet-nek mielőbb el kell kezdenie egyenletesen pontokat szereznie, ha csapata el akarja érni célját, a konstruktőri negyedik helyet.
júl. 20
12:47
Nem várható eső a Német Nagydíjon (F1világ)
Bár több csapat – köztük a BMW – az esőért imádkozott a szombati időmérőt követően, minden jel arra utal, hogy száraz pályán veszi kezdetét a szezon tizedik állomásának helyet adó Német Nagydíjon Hockenheimben.
júl. 20
13:18
Brawn: A Honda még nem döntött jövő évi felállásáról (F1világ)
Bár korábbi interjújában utalt rá, a Honda Racing csapatvezetője, Ross Brawn cáfolta, hogy a japán gárda biztosan megtartja jelenlegi versenyzőit, és változatlan felállással vág majd neki a 2009-es idénynek.
júl. 20
15:06
Fiesta Love Factory - itt készül a Csókmasina! (4x4 online)
"Dolgozóink olyannyira szerelembe estek a legújabb Ford Fiesta-val, hogy úgy döntöttünk, átkereszteljük a gyárat!"
júl. 20
16:03
Hamilton parádézott, Piquet villantott a Német Nagydíjon (F1világ)
Lewis Hamilton kiváló teljesítményt nyújtva szerezte meg a győzelmet Hockenheimben, mellyel megerősítette vezető pozícióját a bajnokságban. A második helyen a Renault újonca, a fantasztikusan taktikázó Nelsinho Piquet végzett, akit Felipe Massa követett.
júl. 20
16:05
Glock jól van, de kórházba szállították (F1világ)
Timo Glock szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta a német futamon történt hatalmas balesetét, ám elővigyázatosságból kórházba szállították további kivizsgálásra.
júl. 20
16:18
Hamilton könnyedén nyert (Vezess)
Lewis Hamilton ellentmondást nem tűrő teljesítménnyel győzött a Német Nagydíjon, a meglepetést azonban a renault-s Nelsinho Piquet második helye jelentette. A Ferrari becsületét Massa mentette meg.
júl. 20
17:09
Hamiltont meglepte a McLaren stratégiai döntése (F1világ)
Lewis Hamilton bevallotta, maga sem értette, miért nem hívta ki csapata a boxba a biztonsági autós periódusban, ám örül annak, hogy az utolsó etapban sikerült áthámoznia magát az élmezőnyön, és megszerezte a győzelmet a Német Nagydíjon.
júl. 20
17:42
Massa: Képtelen voltam harcba szállni Hamiltonnal (F1világ)
Felipe Massa elmondta, egyszerűen képtelen volt maga mögött tartani Lewis Hamiltont a vasárnapi futam utolsó szakaszában, mert Ferrarija nem volt elég versenyképes a hétvégi Német Nagydíjon.
júl. 20
18:15
Piquet köszönetet mondott a Renault-nak (F1világ)
A Renault újonca, Nelsinho Piquet bevallotta, csapatának nem is jöhetett volna jobbkor a biztonsági autó pályára küldése a mai versenyen, ahol kihasználva a kavarodást, a második helyen végzett, mellyel pályafutása első dobogós helyezését szerezte meg a Forma-1-ben.
júl. 20
18:17
Fisichella időbüntetést kapott (F1világ)
A Német Nagydíj sportfelügyelői egy 25 másodperces büntetéssel sújtották Giancarlo Fisichellát, aki akkor vette vissza körét a mai versenyen, mikor azt nem tehette volna meg.
júl. 20
18:48
Heidfeld elégedett a BMW teljesítményével (F1világ)
Nick Heidfeld elégedettségének adott hangot hazai versenye után, ahol a biztonsági autós periódusnak köszönhetően, az előkelő negyedik helyet szerezte meg, pedig nagyon gyengén teljesített az időmérőn és csak a tizenkettedik pozícióból rajtolhatott.
júl. 20
19:54
Raikkönen szerint a McLaren megelőzte a Ferrarit (F1világ)
Kimi Raikkönen úgy gondolja, hogy a Ferrari visszacsúszott a McLaren mögé, miután csapata képtelen volt felvenni a versenyt riválisával a hétvégi Német Nagydíjon.
júl. 20
19:56
Alonso bosszankodik az elszalasztott lehetőség miatt (F1világ)
Fernando Alonso csalódott, mert szinte semmi nem jött össze neki a hétvégi Német Nagydíjon. A Renault spanyol versenyzője csak a tizenegyedik helyen végzett, pedig kiváló pozícióból vághatott neki a vasárnapi megmérettetésnek.
júl. 20
21:33
Dennis magyarázatot adott a McLaren döntésére (F1világ)
A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis elmondta, azét döntöttek úgy, hogy nem hívják ki a boxba Lewis Hamiltont a biztonsági autós periódus alatt, mert arra számítottak, hogy jóval hamarabb megtisztítják a pályát Timo Glock balesetét követően.

Keresés