2008. július 12. szombat

júl. 12
0:54
Feleselő gyarmatok (Totalcar)
Városban felesleges, terepre jó, ám mégis túl nagy - kinek szól a Tata Safari?
júl. 12
7:39
Súroltam a tükrét, a taxis kiakadt (autozz.blog.hu)
Balázs talán nem volt elég erőszakos a taxissal történt incidense során, de talán jobb is így, mert azokból a szituációkból szoktak a legnagyobb balhék kialakulni, ahol mindkét fél tele szájjal ordítja a maga igazát. Mindenesetre ő azt kéri tőletek, hogy okos tanácsokkal segítsétek a hasonló helyzetbe keveredőket és őt is, így utólag. Rendszeresen olvasója vagyok az oldalatoknak, ám eddig…
júl. 12
9:00
Itt az új 3-as BMW (Vezess)
Új motor és új váltó, ez is része a megújult 3-as BMW-nek, amely világújdonságként internetelérést is kínál. Az átalakított külsejű autó ősszel kerül a kereskedésekbe.
júl. 12
11:06
Új Acura TL: merész luxus (Totalcar)
A Honda amerikai luxusmárkája bemutatta egyetlen olyan személyautójának utódját, amelynek nincsen európai megfelelője.
júl. 12
11:42
Dakar 2009 - minden hely elkelt! (4x4 online)
Végre méltó helyére került a futam: Argentína és Chile ideális terep a Dakarhoz. Nincs sivatagi falu, nincs néző, nincs "környezet", csak sivatag van.
júl. 12
13:48
Lezuhant és meghalt egy motoros a Bükkben (HVG)
Halálos baleset történt a Bükkben, Hollóstető és Bükkszentkereszt között szombaton; egy motoros az utasával a mélybe zuhant - mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
júl. 12
13:54
A Ferrari lecsaphat a McLaren egyik főszponzorára (F1világ)
Az <i>Autosport</i> magazin értesülései szerint a spanyol bankóriás, a jelenleg a McLarent szponzoráló Santander, előrehaladott tárgyalásokat folytat a Ferrarival, és nagy valószínűséggel 2010-től az olaszok egyik főtámogatója lesz a királykategóriában.
júl. 12
14:24
Gianpietro világgá megy (Totalcar)
Papír újságunkhoz interjúvoltuk meg Alsónémediben a Barkasba V8-as Corvette motort beépítő programozót.
júl. 12
15:00
Hármas karambol, négy sérült (HVG)
Négyen megsérültek, közülük egy ember súlyosan, amikor az M0-ás körgyűrűn, a 27-es kilométerszelvénynél, a Szeged felé tartó oldalon három autó összeütközött szombaton, kora délután.
júl. 12
16:06
Sato mindent megtesz, hogy visszatérhessen az F1-be (F1világ)
Takuma Sato elmondta, mindent megtesz annak érdekében, hogy jövőre ismét a Forma-1-ben versenyezhessen, miután állás nélkül maradt a Super Aguri visszavonulását követően.
júl. 12
16:39
Hamilton már nem gondol hazai sikerére (F1világ)
Lewis Hamilton elmondta, már maga mögött hagyta a Brit Nagydíjat – ahol parádés győzelmet aratott hazai közönsége előtt –, hogy minden erejével a bajnokságra koncentrálhasson.
júl. 12
18:15
Ülj be Schumacher mellé egy körre! (F1világ)
Az idei évben is megrendezésre kerül a Bajnokok Versenye (RoC), melynek szervezői különleges lehetőséget biztosítanak egy szerencsés rajongó számára, aki beülhet a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher mellé egy élménykörre a verseny előtti egyik edzésen.

Keresés