2008. július 27. vasárnap

júl. 27
7:00
Az áldozat is hibázott (Totalcar)
Miért ítélnek el halálos közúti baleset okozásáért, ha az áldozat ma is élne, ha bekötötte volna magát?
júl. 27
7:02
Az áldozat is hibázott (Totalcar)
Miért ítélnek el halálos közúti baleset okozásáért, ha az áldozat ma is élne, ha bekötötte volna magát? Két éve Toller László és hivatali sofőrje Budapestről Pécs felé tartottak.
júl. 27
9:06
Az F1 ura kijelölte a bajnokot (Vezess)
Úgy tűnik, az F1 ura, Bernie Ecclestone újra a kegyeibe fogadta a csodagyereket, Lewis Hamiltont, egy új nyilatkozatban megint őt nevezte ugyanis favoritnak.
júl. 27
9:24
BX a közösség drukkol neked! (Totalcar)
A BX-es tartós teszt sorozatra nem csak gyűlölködő kommenteket kapok, hanem Kedves Olvasóink komolyan veszik a problémát amit egy megbízhatatlannak kikiáltott filléres francia autó üzemben tartása generál és napról-napra beesik egy-egy problémamegoldó levél, mint ez is itt: Valamiért most jutottam el a BX tartós írásaidig.
júl. 27
11:00
Plusz sáv a járdán (autozz.blog.hu)
A Parkoló Blog továbbított nekünk egy érdekes videót, ami eredetileg hozzá érkezett, de a parkoláshoz nem sok köze van, ugyanis a lencsevégre kapott Golf nagyonis mozgásban van. Biztos megszokta, hogy gyalog is mindig ott megy és eltévedt volna, ha nem a megszokott sétaútvonalon közlekedik. Vagy simán sietett, valószínűleg éppen szült a sofőr felesége az anyósülésen, mint ilyenkor mindenkinek.
júl. 27
12:51
Kétmotoros Freelander - e_Terrain technológia, dízel-elektromos hibriddel (4x4 online)
Az angolok 700 millió fontot, azaz több, mint 200 milliárd forintot áldoznak a terepjárók "kizöldítésére".
júl. 27
15:24
Osztrák rendőr gázolt halálra egy magyar fiatalembert (HVG)
Egy osztrák rendőr gázolt halálra egy 19 éves magyar fiatalembert Fertőd és Nagycenk között szombatról vasárnapra virradó éjszaka.
júl. 27
16:45
McLaren: Kovalainen nem lesz másodhegedűs (F1világ)
A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis cáfolta azon feltételezéseket, melyek szerint csapata arra kérte Heikki Kovalainent, hogy a hátvéd szerepét töltse be Lewis Hamilton mögött a szezon második felében.
júl. 27
18:24
Heti merítés (Totalcar)
Eheti első versenyzőnk egy kerékcserével csodákat művelt.

Keresés