2008. július 5. szombat

júl. 5
6:36
Éhes szovjet szörnyecske (Totalcar)
A Szabadság, szerelemben ő volt a rendőrautó. Pedig három évvel fiatalabb, mint '56.
júl. 5
6:54
Magyarország legnagyobb Scion-találkozója (Totalcar)
Alig múlt hat, csöng a telefon.
júl. 5
9:36
Nem jön Európába a VW pick-up? (Totalcar)
A legújabb hírek szerint megváltoztak az Argentínában készülő platós modellel kapcsolatos tervek.
júl. 5
12:30
Alonso állt az élre az időmérő előtti edzésen (F1világ)
A Renault istálló spanyol versenyzője, Fernando Alonso végzett az élen a Brit Nagydíj szombat délelőtti edzésén, ahol a reggeli esőzések után nyirkos pálya fogadta a versenyzőket. A második Webber lett, akit Kovalainen követett a harmadik helyen.
júl. 5
12:33
Már nyilvánosan tesztelik az üzemanyagcellás Suzukit (4x4 online)
A nagynyomású hidrogénnel hajtott autó maximális sebessége 150 km/h, egy tankolás 250 km megtételéhez elegendő.
júl. 5
12:36
Gyenge a Ferrari az időmérő előtt (Vezess)
Miközben a Ferrarik továbbra is csak a középmezőnyben tanyáznak, Fernando Alonso leggyorsabbként zárt a Brit Nagydíj 3. szabadedzésén. A Red Bull továbbra is erősnek mutatkozik.
júl. 5
13:03
Raikkönen még nem döntött jövőjéről (F1világ)
A Ferrari finn versenyzője, Kimi Raikkönen elmondta, a szezon vége előtt biztosan nem hoz döntést jövőjéről, ugyanis most csakis arra koncentrál, hogy jól szerepeljen a versenyeken, és megvédje bajnoki címét az idei évben.
júl. 5
15:15
Kovalainen indulhat az élről Silverstone-ban (F1világ)
Heikki Kovalanen parádés kört autózva, fölényes győzelmet aratott a Brit Nagydíj időmérő edzésén, ahol mindhárom szektorban ő volt a leggyorsabb. A második, nagy meglepetésre Webber lett a Red Bullal, akit a Ferrari finnje, Raikkönen követett a harmadik helyen.
júl. 5
15:36
A Ferrari a vert mezőnyben (Vezess)
Heikki Kovalainen szerezte meg a pole pozíciót a Brit nagydíj időmérő edzésén. Mögötte Mark Webber és Kimi Räikkönen végzett. Massa és Kubica műszaki hibák miatt esélytelen volt.
júl. 5
15:48
Elárverezik a Super Aguri vagyontárgyait (F1világ)
A Super Aguri versenyistálló összes vagyona kalapács alá kerül a július végén megrendezésre kerülő aukción, miután a japán gárdát teljesen felszámolják.
júl. 5
15:50
Kovalainen a futamgyőzelmet célozza meg (F1világ)
Heikki Kovalainen bízik benne, hogy megszerezheti pályafutása első futamgyőzelmét a Brit Nagydíjon, miután fölényes diadalt aratott a szombati időmérő edzésen, és az élről vághat majd neki a vasárnapi versenynek.
júl. 5
16:21
Raikkönen elégedett a harmadik hellyel (F1világ)
Kimi Raikkönen annak ellenére is elégedett volt a mai időmérő edzésen mutatott teljesítményével, hogy nem sikerült bekerülnie az első sorba, és csak a harmadik helyről vághat majd neki a holnapi Brit Nagydíjnak.
júl. 5
16:23
Webbert meglepte a Red Bull teljesítménye (F1világ)
Mark Webber bevallotta, maga is meglepődött azon, hogy az első sorba kvalifikálta magát a szombati időmérő edzésen, és a második helyről vághat majd neki a vasárnapi Brit Nagydíjnak.
júl. 5
16:54
Hamarosan aláírhatják az új Concorde Egyezményt (F1világ)
A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone úgy gondolja, hogy hamarosan aláírásra kerülhet az új Concorde Egyezmény, miután sikerült elsimítaniuk a FOM és az FIA közti nézeteltéréseket.
júl. 5
17:27
Heidfeld úgy érzi, megoldódtak gumiproblémái (F1világ)
Nick Heidfeld úgy gondolja, végleg sikerült megoldást találni azokra a problémákra, melyek miatt egyszerűen képtelen volt felvenni a versenyt csapattársával az időmérőkön a szezon első felében.
júl. 5
17:29
Alonso meglepetésre készül a Brit Nagydíjon (F1világ)
Fernando Alonso úgy véli, a Renault jól szerepelhet majd a holnapi Brit Nagydíjon, miután a hatodik helyre kvalifikálta magát a szombati időmérő edzésen.
júl. 5
18:00
Hamilton a hiba ellenére is bízik a győzelemben (F1világ)
Lewis Hamilton annak ellenére is optimistán látja esélyeit a Brit Nagydíjon, hogy csak a negyedik helyen végzett a mai időmérő edzésen, ahol első gyorskörén hibázott, és kis híján eldobta versenygépét az egyik kanyarban.
júl. 5
18:33
Massa elárulta, miért végzett a kilencedik helyen (F1világ)
Felipe Massa úgy gondolja, hogy könnyedén az első négyben is végezhetett volna a délutáni időmérő edzésen, ha nem lettek volna problémái az utolsó pillanatokban.

Keresés