2008. július 12. szombat

júl. 12
0:00
Atlétika: Jelena Iszinbajeva világcsúcsot ugrott Rómában (She)
Az orosz Jelena Iszinbajeva 5,03 méterrel világcsúcsot ért el rúdugrásban az atlétikai Golden League-sorozat római versenyén.
júl. 12
0:04
Atlétika: Jelimo és Vlasic maradt versenyben a fődíjért (She)
Pénteken Rómában folytatódott az atlétikai Golden League-sorozat, melynek harmadik versenye után már csak két hölgyversenyzőnek maradt esélye az egymillió dolláros fődíjra.
júl. 12
0:08
Zalaegerszeg: döntetlen a román élvonal újonca ellen (She)
A ZTE csapata 2?2-es döntetlent játszott felkészülési meccsen a román élvonalba frissen feljutott Gaz Metan Medias ellen.
júl. 12
6:54
Kosárlabda: válogatott centerrel erősítette meg keretét a Pécs (She)
Bencze Zoltán, a 37-szeres válogatott center klubot váltott: az Albacompból távozó kosárlabdázó mostantól a PVSKExpo Center Pécset szolgálja.
júl. 12
6:56
Birkózás: Wöller Gergő harmadik a főiskolás világbajnokságon (She)
Szalonikiben, a főiskolás világbajnokságon a 66 kilós Wöller Gergő bronzérmet szerzett.
júl. 12
7:12
Kitört a vasi fociláz (Blikk)
Kilencezer jegy már elkelt a Haladás–Arsenal gálára
júl. 12
7:14
Pszichológus segít Talmának (Blikk)
A versenyre való felkészülésben szinte minden szóba jöhet
júl. 12
7:16
Kiképzőtábor a Fradinál (Blikk)
Két és fél órás edzést tartottak a focistáknak
júl. 12
7:18
Beckham meghódította Amerikát (Blikk)
A focistáért megőrülnek az emberek a tengerentúlon
júl. 12
7:30
Shanteau hererákkal úszik az olimpián (Behaviour)
Hererákot diagnosztizáltak Eric Shanteau amerikai úszónál, aki azonban ennek ellenére szeretne részt venni a pekingi olimpián.A versenyző az omahai válogatón második lett 200 m mellen, így vívta ki a szereplés jogát. A helyi szövetség azt közölte, hogy az orvosok - bár már tudtak a betegségéről - engedélyezték számára az indulást a múlt heti viadalon.
júl. 12
7:48
Ferencváros: megállapodtak a Pakssal Márkus Tiborról (She)
Noha a Paksi FC megállapodott a Ferencvárossal, és egy évre kölcsönadná csatárát, Márkus Tibor és a fővárosi klub között egyelőre nincs egyezség.
júl. 12
7:50
Chelsea: Lampard 140 ezer fontos heti fizetésre mondott nemet (She)
Frank Lampard elutasította a Chelsea új, heti 140 ezer fontos fizetési ajánlatát, amivel nagyon meglepte Roman Abramovics tulajdonost.
júl. 12
9:00
Juventus: Christian Poulsent leigazolták a Sevillától (She)
A dán Christian Poulsen bejelentette, hogy megállapodott a Juventus együttesével, így a következő szezontól Torinóban folytatja pályafutását.
júl. 12
9:36
Olaszország: kikapott a kedden Zalaegerszegre látogató Napoli (She)
A Serie A-ban szereplő Napoli együttese 1?0-s vereséget szenvedett első felkészülési mérkőzésén a horvát Hajduk Splittől. Az olasz együttes jövő héten Magyarországra látogat.
júl. 12
9:54
Atlétika: Iszinbajeva szerint a világcsúcs csak a kezdet (She)
Jelena Iszinbajeva biztos benne, hogy hamarosan újra túlszárnyalja a női rúdugrás világcsúcsát. Az orosz klasszis erről azután beszélt, hogy pénteken este, a római Golden League-viadalon két centivel, 5,03 m-re javította a csaját maga által tartott rekordot. Ez volt pályafutása 22. világcsúcsa.
júl. 12
10:12
Halálozás: 76 évesen elhunyt Csutka István mesteredző (She)
76 éves korában elhunyt Csutka István mesteredző, az atlétikai utánpótlásválogatott dobószakágának egykori vezetője.
júl. 12
10:12
Futballbotrány Argentínában: gyanús futballátigazolások (Behaviour)
Száztíz irodában és lakásban tartott házkutatást az argentin ügyészség, amely futballisták külföldre igazolása kapcsán felmerült csalások ügyében nyomoz.
júl. 12
10:14
Chelsea: Andrij Sevcsenkót elengedik a Milanhoz az angolok (She)
Angol lapinformációk szerint sem a Chelsea új edzője, Luiz Felipe Scolari, sem a tulajdonos Roman Abramovics nem tart igényt Andrij Sevcsenkóra, így a futballista visszatérhet Milánóba.
júl. 12
10:16
MotoGP: Talmácsi a 7. helyen végzett a második szabadedzésen (She)
A nyolcadliteresek mezőnyében a Német Nagydíj második szabadedzésén Talmácsi Gábor a hetedik helyen végzett.
júl. 12
10:48
Argentína: házkutatások gyanús futballátigazolások miatt (She)
Száztíz irodában és lakásban tartott házkutatást az argentin ügyészség, amely futballisták külföldre igazolása kapcsán felmerült csalások ügyében nyomoz.
júl. 12
11:06
NFL: Favre, a Green Bay Packers irányítója mégsem vonul vissza (She)
Korábbi elhatározását megváltoztatva folytatni akarja pályafutását Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers legendás irányítója. A 38 éves klasszis márciusban jelentette be, hogy visszavonul, most azonban arra kérte klubját, hogy engedje el egy másik csapathoz.
júl. 12
11:42
Villarreal: a Fluminense középpályásával tárgyalnak (She)
A spanyol élvonalban szereplő Villarreal a Fliminense középpályásával, Thiago Silvával tárgyal.
júl. 12
12:00
MotoGP: Daniel Pedrosa nyerte a szombati szabadedzést (She)
A királykategóriában Daniel Pedrosa nyerte a Német Nagydíj szombat délelőtti szabadedzést. Második helyen az ausztrál világbajnoki címvédő, Casey Stoner végzett, harmadik Nicky Hayden lett. Vlentino Rossi csak a kilencedik lett.
júl. 12
12:02
U19: Sisa Tibor az utazás napján kihirdette Eb-keretét (She)
A délelőtti regeneráló átmozgatást követően Sisa Tibor kihirdette U19-es válogatottunk 18 fős Eb-keretét. Csapatunk ma utazik el, és hétfőn kezdi meg szereplését a csehországi Európa-bajnokságon, amelyen Bulgáriával, Spanyolországgal és Németországgal került egy csoportba.
júl. 12
12:18
Vízilabda Eb: Románia végzett a kilencedik helyen a férfiaknál (She)
Románia szerezte meg a kilencedik helyet a málagai vízilabda Európa-bajnokság férfi küzdelmeiben, miután az utolsó meccsén 11?6-ra megverte a tornán nagyon gyengén szereplő orosz válogatottat.
júl. 12
12:36
MotoGP: ismét Simoncelli volt a leggyorsabb a 250-eseknél (She)
A pénteki első időmérő edzést követően a második szabadedzésen is Marco Simoncelli volt a leggyorsabb a negyedliteresek között a gyorsasági motoros világbajnokság Német GP-jén.
júl. 12
12:54
Tour de France: Manuel Beltrán öt év börtönt is kaphat (She)
Akár öt év börtönt és 75 ezer eurós pénzbírságot is kaphat a kiváló hegyimenő, Manuel Beltrán, akiről pénteken derült ki, hogy pozitív doppingtesztet produkált a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen.
júl. 12
12:54
Öt év börtönt is kaphat a doppingolt kerékpáros (Behaviour)
Akár öt év börtönt és 75 ezer eurós pénzbírságot is kaphat a kiváló hegyimenő, Manuel Beltrán, akiről pénteken derült ki, hogy pozitív doppingtesztet produkált a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen.
júl. 12
13:30
Milan: Ronaldinho ügyében megegyeztek a Barcelonával (She)
A Gazetta dello Sport értesülései szerint Adriano Galliani és Joan Laporta megállapodott, hogy Ronaldinho 20 millió euróért a Milan együtteséhez szerződik.
júl. 12
13:48
Vízilabda Eb: a hazaiak szerezték meg a hetedik helyet (She)
A hazai pályán szereplő spanyol válogatott végzett a férfi torna hetedik helyén a málagai vízilabda Eb-n, miután tíz góllal verte a macedónokat.
júl. 12
14:06
Gyorsasági motor, 125 kcm: Talmácsi idén először indul az élről (She)
Talmácsi Gábor a szombat délelőtti szabadedzésen csak hetedik lett, de ami számít, a délutáni második időmérőn nem tudták megelőzni, és megőrizte vezető helyét, így holnap az első helyről vághat neki a futamnak a Sachsenringen.
júl. 12
14:08
Vízilabda Eb: a németeket verve az olaszok az ötödikek (She)
A bronzmeccs és a döntő előtti utolsó helyosztón Olaszország 9?7-re legyőzte Németországot az ötödik helyért rendezett találkozón a málagai vízilabda Eb férfi tornáján.
júl. 12
14:10
Úszó ob: Takács országos csúcsa, Kovács Ágnes búcsúja (She)
Takács Krisztián 24.05 mp-cel új országos csúcsot ért el 50 m pillangón a 110. Allianz úszó országos bajnokság szombati zárónapján, amelyen a visszavonuló, olimpiai bajnok Kovács Ágnest is köszöntötték.
júl. 12
14:24
Kovács Ági búcsúja (Behaviour)
Takács Krisztián 24.05 mp-cel új országos csúcsot ért el 50 m pillangón a 110. Allianz úszó országos bajnokság szombati zárónapján, amelyen a visszavonuló, olimpiai bajnok Kovács Ágnest is köszöntötték.
júl. 12
14:42
Aston Villa: amerikai kapus érkezhet a birminghamiekhez (She)
Amerikai kapussal erősíthet az Aston Villa. A birminghami klub kész 2 millió fontot fizetni Brad Guzanért, aki jelenleg a Chivas USA játékosa.
júl. 12
15:00
Talmácsi az élről rajtolhat (Infostart)
Az első helyről rajtolhat a címvédő Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság Német Nagydíján.
júl. 12
15:18
Tenisz: elsőként a szlovén Klepac jutott a budapesti döntőbe (She)
A Szávay Ágnest is búcsúztató szlovén Andreja Klepac jutott elsőként a budapest Gaz de France női tenisztorna döntőjébe.
júl. 12
15:36
Búcsúzó olimpiai bajnokot köszöntöttek - képgaléria (Infostart)
Takács Krisztián 24.05 másodperccel új országos csúcsot ért el 50 méter pillangón az úszó országos bajnokság zárónapján, amelyen a visszavonuló olimpiai bajnokot, Kovács Ágnest is köszöntötték.
júl. 12
15:36
MotoGP: Casey Stoner indul az élről a Sachsenringen (She)
Casey Stoner végzett az élen a második időmérő edzés után, így ő indulhat az élen a Német Nagydíjon.
júl. 12
15:54
Manchester United: húszmillió fontos ajánlat Berbatovért (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United húszmillió fontos ajánlatot tett a bolgár Dimitar Berbatovért, a Tottenham Hotspur csatáráért.
júl. 12
15:56
Gyorsasági motor, 125 kcm: Talmácsi még tizedeket javulna (She)
Talmácsi Gábor az MTI-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon örül a németországi pole-pozíciónak, és véleménye szerint, különböző technikai beállítások után, még tizedeket javulhat a futamra.
júl. 12
15:58
Tenisz: Hanescu jutott elsőként a gstaadi döntőbe (She)
A román Victor Hanescu három játszmában nyert az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Stanislas Wawrinka ellen, s ezzel bejutott a döntőbe a 389 ezer euró összdíjazású svájci salakpályás férfi tenisztornán.
júl. 12
16:30
Benfica: Aimar újra együtt dolgozhat Quique Sánchez Floresszel (She)
A Zaragoza és a Benfica megegyezett egymással Pablo Aimar átigazolásáról, így az argentin középpályás napokon belül a lisszaboni egyesület játékosa lehet.
júl. 12
16:32
Gyorsasági motor, 250 kcm: Marco Simoncelli nyerte az időmérőt (She)
Az összetettben második helyen álló Marco Simoncelli nyerte meg a szombati időmérő edzést a gyorsasági motorosok 250 kcm-es géposztályában a Sachsenringen.
júl. 12
16:34
Bulgária: megkerült a klubelnök, most a feleségét rabolták el (She)
Életveszélyes állapotban találták meg Angel Bocsev világ- és Európa-bajnok birkózót, a Litex Lovecs bolgár labdarúgóklub elnökét, akit május 21-én raboltak el ismeretlenek. Közben a felesége esett foglyul, amikor a váltságdíjat szerette volna kifizetni.
júl. 12
16:48
Tenisz: Arn Géta nem bírt az elődöntőben Cornet-val (She)
Utolsó magyarként Arn Gréta is búcsúzott a budapesti Gaz de France női tenisztorna küzdelmeitől. A magyar játékos két sima játszmában szenvedett vereséget az elődöntőben a francia Alizé Cornet-tól.
júl. 12
16:50
FIFA: most Pelé szólt be a ?rabszolgázó? Blatternak (She)
Lassan már csak Diego Maradona marad csendben a FIFA-elnök Sepp Blatter botrányt kavart nyilatkozatával kapcsolatban: ezúttal Pelé tett néhány keresetlen megjegyzést a nemzetközi labdarúgóélet első emberére?
júl. 12
16:52
Tenisz: Del Potro nyerte az argentinok csatáját Stuttgartban (She)
Az argentin Juan Martin Del Potro 6:2, 6:4-re verte honfitársát, Eduardo Schwankot a stuttgarti ATP torna elődöntőjében.
júl. 12
16:54
Atlétika: döntőbe jutott Dwain Chambers a brit válogatón (She)
Megtette az első lépést Dwain Chambers a pekingi olimpiai részvétel felé: a brit sprinter 10.14 másodperces idővel, futamgyőztesként jutott a nemzeti bajnokság fináléjába.
júl. 12
16:56
Zamalek: a MU egykori középpályása Egyiptomba igazolhat (She)
Egyiptomi sajtóértesülések szerint a Zamalek gárdájához igazol Eric Djemba-Djemba, a Manchester United egykori játékosa.

Keresés