2008. július 30. szerda

júl. 30
0:03
Kézilabda: nyert a magyar férfi válogatott a junior Eb-n (She)
A magyar válogatott 39?35-re győzött Szlovénia ellen a Romániában rendezett férfi junior kézilabda Európa-bajnokság alsóházi középdöntőjében. A mieink legközelebb szerdán, a csoportot vezető és a mieinkhez hasonlóan szintén 4 pontos Lengyelország ellen lépnek pályára, de annak a találkozónak az eredményétől függetlenül már biztos, hogy a 9-12. helyek valamelyikért küzdhetnek majd.
júl. 30
0:39
Tenisz, Cincinatti: Federer megszenvedett Ginepri ellen (She)
A svájci világelső Roger Federer a vártnál jóval nehezebben jutott tovább az amerikai Robby Gineprivel szemben a 2,75 millió dollár összdíjazású tenisztorna második fordulójában. A torna első kiemeltje, az első szettet rövidítésben elvesztette, a másodikat rövidítésben nyerte ? úgy, hogy közben Ginepri meccslabdáját is hárította. A harmadik játszmát ezek után már könnyedén, nullára hozta, így…
júl. 30
6:18
Így épült át a Hungaroring (Blikk)
Egymilliárd forintba került az F1-es pálya korszerűsítése
júl. 30
6:20
Darázs csípte meg Coulthard fenekét (Blikk)
Egy lesifotós fényképezte le Coulthard (37) fenekét
júl. 30
6:22
Harcra fel, MTK! (Blikk)
A magyar együttesnek a Fenerbahce ellen kell helytállni
júl. 30
6:24
Kecskeméti keserű (Blikk)
Szivics edző szerint a sors sújtotta őket
júl. 30
6:26
Örömfutballt ígér Schumi (Blikk)
Aszfalt helyett a focipályán száguldozik
júl. 30
6:36
Olimpia: pornóújság igen, BBC nem (Infostart)
A pekingi olimpiai faluban tartózkodó több ezer sportoló könnyedén hozzájuthat pornóújságokhoz, de a BBC híroldalát már nem tudják megnézni az interneten. Tíz nappal az ötkarikás játékok rajta előtt a szervezők az ígéretek ellenére még mindig szigorú cenzúra alatt tartják a világhálót.
júl. 30
7:36
Fülöp lehet a legdrágább (Behaviour)
Fülöp Márton, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa 3 millió fontért (879 millió forint) szerződhet a Stoke City csapatához a Sunderlandtől.
júl. 30
7:48
Schmitt: keresztényi gesztus a büntetését letöltő Fazekas indítása Pekingben (Infostart)
Letöltötte büntetését Fazekas Róbert diszkoszvető, ezért indulhat a pekingi olimpián - mondta Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. A sportolót az athéni olimpián büntették meg doppingvétség miatt. Schmitt Pál bizakodó a pekingi levegő minőségének javulásával kapcsolatban is.
júl. 30
7:48
Tenisz, Cincinnati: visszalépett a tornától Andy Roddick (She)
Visszalépett a cincinnati mestertornától a korábbi kétszeres győztes amerikai Andy Roddick.
júl. 30
8:24
Asztalitenisz: Póta Georginát meghívták a Világkupára (She)
Szabadkártyásként meghívást kapott a szeptember 6. és 8. között Kuala Lumpurban rendezendő női Világkupára, a legjobbak seregszemléjére Póta Georgina.
júl. 30
8:42
Valóban nők-e a női olimpikonok? (Infostart)
A hamarosan kezdődő olimpián szereplő gyanús kinézetű női sportolókat nemi tesztre kényszeríthetik a szervezők, hogy megállapítsák, valóban nők-e.
júl. 30
8:42
Kézilabda: BL-győztes oroszt tesztel a Hódmezővásárhely (She)
A magyarokkal azonos olimpiai csoportban szereplő orosz válogatott korábbi jobbszélsője, a 27 éves Zsanna Jakovleva próbajátékra érkezett a női NB I-ben szereplő ASA Hódmezővásárhely együtteséhez.
júl. 30
9:00
Kosárlabda: jelentős erősítések a Szolnoki Olaj csapatánál (She)
Első látásra nagyon jól vásárolt a 2007-es bajnok, tavaly az elődöntőig jutó Szolnoki Olaj KK csapata. A következő szezonra aláírta szerződését a görög-szerb kettős állampolgárságú Duszan Kucopulosz és az amerikai Jerome Coleman.
júl. 30
9:02
NB II: kicserélődött a barcsi keret, Ott József vezetheti a gárdát (She)
Az átigazolási szezonban nagy változásokon esett át az NB II Nyugati csoportjában szereplő Barcsi SC. A legfontosabb, hogy az együttestől hat és fél év után távozott idősb Dárdai Pál, és posztját Ott József vette át, akitől azt várja a vezetőség, hogy együttesével a középmezőnyben végezzen.
júl. 30
9:04
MLSZ: vb-selejtezőt vezethet Kassai és Szabó Zsolt is (She)
Mozgalmas az idei nyár, illetve az ősz Kassai Viktor számára. A nemzetközileg legfoglalkoztatottabb magyar bíró júniusban még negyedik játékvezetőként vett részt az osztrák?svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon, míg augusztusban már a pekingi olimpián vezethet mérkőzéseket.
júl. 30
9:54
Kosárlabda: címlaplány érkezett a SEAT Foton-Győr csapatához (She)
Teljessé vált a következő idényre a női kosárlabda NB I-ben szereplő SEAT Foton-Győr csapata azzal, hogy a klub szerződtette a montenegrói-francia kettős állampolgárságú Hajdana Radunovicsot.
júl. 30
9:56
Newcastle: a Nike felbontotta Joey Barton szponzori szerződését (She)
Nem meglepő módon a Nike sportszergyártó cég felbontotta a börtönből frissen szabadult Joey Bartonnal korábban megkötött szponzori szerződését.
júl. 30
9:58
NBA: Ron Artest a Houston Rocketshez szerződhet (She)
A Houston Chronicle információi szerint a kitűnő képességű, de balhés kiscsatár, Ron Artest a helyi Rockets kosárlabdacsapatához igazolhat.
júl. 30
10:00
Peking 2008: Parti András Ausztriában készül az olimpiára (She)
Ausztriába utazott az egyetlen hegyikerékpáros magyar olimpikon, Parti András.
júl. 30
10:12
Peking: a NOB nem aggódik a levegő minősége miatt (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vezérigazgatója csekély jelentőséget tulajdonít a pekingi levegőminőséggel kapcsolatos aggodalmaknak. A NOB illetékese szerint a kínai főváros levegőjének minősége jobb, mint amire az emberek gondolnak.
júl. 30
10:12
Stoke City: a menedzser Thomas Sörensent akarja a kapuba (She)
A Stoke City labdarúgócsapatának menedzsere, Tony Pulis reméli, hogy napokon belül egyezségre jut a ?fazekasoknál? próbajátékon levő Thomas Sörensennel.
júl. 30
10:30
Peking 2008: beismerték a szervezők az internetcenzúrát (She)
júl. 30
10:48
Everton: David Moyes két héten belül hosszabbíthat (She)
A BBC értesülései szerint David Moyes, az Everton rendkívül népszerű menedzsere hosszas huzavona után új szerződést ír alá.
júl. 30
11:12
Nem indulhat a világbajnok kerekes (Behaviour)
Pozitív doppingtesztet produkált Marta Bastianelli világbajnok női országúti kerékpáros, így nem lehet ott a pekingi olimpián.
júl. 30
11:14
Folytatódik a McLaren-Ferrari csata (Behaviour)
Vasárnap a Hungaroringen rendezik meg az 59. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 11. futamát, a XXIII. Magyar Nagydíjat. A versenyen várhatóan tovább folytatódik a McLaren-Mercedes és a Ferrari párharca.
júl. 30
11:48
Görbicz Anita égéses balesete ellenére mehet Pekingbe (Behaviour)
Görbicz Anita állapota javult, a válogatott kézilabdázónő szerdán elhagyhatja a győri kórházat és szombaton valószínűleg elutazhat Pekingbe - mondta el az MTI érdeklődésére Balogh Péter, a magyar női kézilabda-válogatott csapatorvosa.
júl. 30
12:00
Peking 2008: Görbicz Anitát szerdán hazaengedik a kórházból (She)
Görbicz Anita állapota javult, a válogatott kézilabdázónő szerdán elhagyhatja a győri kórházat, és szombaton valószínűleg elutazhat Pekingbe ? mondta el az MTI érdeklődésére Balogh Péter, a magyar női kézilabda-válogatott csapatorvosa.
júl. 30
12:02
Peking 2008: döntött a nemzetközi szövetség a ?Messi-ügyben? (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) valamennyi klubot arra kötelezte, hogy engedjék el a meghívott 23 éven aluli játékosaikat a pekingi olimpiára.
júl. 30
12:36
Elhagyhatja a kórházat Görbicz Anita (Infostart)
Görbicz Anita állapota javult, a válogatott kézilabdázónő szerdán elhagyhatja a győri kórházat és szombaton valószínűleg elutazhat Pekingbe - mondta Balogh Péter, a magyar női kézilabda-válogatott csapatorvosa.
júl. 30
12:38
A kínai ábécé szerint vonulnak be az országok a pekingi megnyitón? (Infostart)
Ausztrália sportolói ezúttal nem a sor elején, hanem a 205 résztvevő ország közül 203.-ként vonulnak be a pekingi olimpia ünnepélyes megnyitóján.
júl. 30
12:54
QPR: lett hátvéddel erősített Buzsáky Ákos csapata (She)
Az angol labdarúgó második vonalban szereplő Queens Park Rangersbe igazolt a 17-szeres lett válogatott Kaspars Gorkss.
júl. 30
13:12
BL-selejtező: Garami csak délután hirdeti ki kezdőcsapatot (She)
Garami József szakmai igazgató csak a szerda délutáni taktikai értekezletet követően hirdeti ki, milyen összeállításban lép este pályára Isztambulban a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén az MTK Budapest a török Fenerbahce ellen.
júl. 30
13:30
Osasuna: két évre érkezett a Barcelona volt csatára (She)
Kétéves szerződést írt alá az Osasuna labdarúgócsapatával Santi Ezquerro.
júl. 30
14:24
Tenisz: több pénz és ranglistapont, de szigorúbb feltételek (She)
A 2006 óta érvényben lévő 63,6-hoz képest jövőre 84,4 millió dollárt osztanak szét a női teniszezők WTA-tornái során, amelyeken a jelenleginél szigorúbb szabályok lesznek érvényben.
júl. 30
14:42
Championship: MU-szélsőt szerződtetett három évre a Burnley (She)
A Burnley csapatához igazolt a Manchester Unitedtől a 22 éves Chris Eagles.
júl. 30
14:44
FTC: Deme Imre a következő szezonban is marad az Üllői úton (She)
Deme Imre, a Ferencváros középpályása a 100% Fradinak elmondta, hogy az egymásnak ellentmondó híresztelések dacára a következő idényt is az Üllői úton tölti.
júl. 30
14:46
Liverpool: Benítez szerint Németh kiérdemelte a lehetőséget (She)
A Liverpool hivatalos honlapja vezető anyagban foglalkozik Németh Krisztiánnal: Rafa Benítez, a ?vörösök? menedzsere azt nyilatkozta a magyar csatárról, hogy megérett az első csapatra.
júl. 30
15:18
Videó: nézze meg Seedorf hatalmas bombagóljait a TIM-kupán! (She)
Mint arról már korábban írtunk, az AC Milan a Juventust és az Internazionalét legyőzve megnyerte a felkészülési időszakban rendezett TIM-kupát. Most megmutatjuk a torna összes találatát, köztük Clarence Seedorf hatalmas bombáit!
júl. 30
15:20
Tour de France: Riccardo Ricco beismerte doppingolását (She)
Beismerte Riccardo Ricco, a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen pozitív doppingmintát adó olasz versenyző, hogy EPO-t használt.
júl. 30
15:36
Győr: Stark bordatörést szenvedett, három hétig nem játszhat (She)
A Győri ETO hivatalos honlapja arról számolt be, hogy a hétvégén a Haladás ellen sérülést szenvedő Stark Péternek két bordája is eltörött, így három hétig nem számíthat rá Egervári Sándor vezetőedző.
júl. 30
16:30
Anglia: Fülöp Márton döntött, nem szerződik a Stoke Cityhez (She)
Nem igazol a Premier League-be frissen felkerült Stoke City együtteséhez a magyar válogatott kapusa, Fülöp Márton.
júl. 30
16:32
Peking 2008: Verrasztó Dávid nélkül utaztak el az úszók (She)
Szerda délután a Hainan kínai légitársaság menetrend szerinti járatával útnak indult az olimpiára utazó magyar versenyzők első nagyobb csoportja, az úszók. Verrasztó Dávid azonban lemondta szereplését, így nem tartott a csapattal.
júl. 30
16:34
Ferencváros: péntektől kaphatók a családbarát bérletek az Üllői útra (She)
Péntek 10 órakor kezdődik a bérletek árusítása az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencváros őszi mérkőzéseire. A bérleteken az új ComeBack kampány arculati elemei láthatók.
júl. 30
17:06
Tenisz, Stockholm: Szávay kikapott Dusevinától és kiesett (She)
Szávay Ágnes a második fordulóban búcsúzni kényszerült a 145 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, miután 6:4, 7:6-ra kikapott Vera Dusevinától. A második kiemelt Szávaynak a második játszmában két szettlabdája is volt, ám ezeket nem tudta kihasználni, a világranglista 63. helyén álló orosz lány viszont a következő meccslabdáját értékesítette, és kiejtette a 14-ként rangsorolt ellenfelét.
júl. 30
17:24
Szávay búcsúzott Stockholmban (Infostart)
Szávay Ágnes két játszmában kikapott az orosz Vera Dusevinától a 145 ezer dollár összdíjazású stockholmi női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
júl. 30
18:00
Kiss László: Kicsi az esély az aranyéremre (Infostart)
Kiss László szövetségi kapitány szerint nagyon kicsi az esélye annak, hogy bármelyik magyar úszó aranyérmet szerezzen a pekingi olimpián. A 30 fős úszócsapatból 25-en szerda délután utaztak el az augusztus 8-án kezdődő játékokra.
júl. 30
18:00
Spanyolország: Laporta szerint igazságtalan a FIFA döntése (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke szerint igazságtalan döntést hozott a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) azzal, hogy kötelezte a katalán klubot Lionel Messi elengedésére az olimpiára.
júl. 30
18:02
Anglia: a Chelsea-ből kirakott játékos Manchesterben folytatja (She)
Tal Ben-Haim, a Chelsea-nél feleslegessé vált izraeli játékos négy évre szóló szerződést kötött a Manchester City-vel.

Keresés