2008. július 8. kedd

júl. 8
0:30
Újpest: Vermes napokon belül Hollandiába igazolhat (She)
Az Újpest kétszeres válogatott védője kedden reggel utazik Hollandiába, és ? a hírek szerint ? csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie, hogy a Sparta Rotterdam igazolt futballistája legyen.
júl. 8
6:06
Húszmilliót ér az EB-n a bronzérem (Blikk)
Külön prémiumot kap az U19-es csapat jó szereplés esetén
júl. 8
6:08
Szupercsata Silverstone-ban (Blikk)
Hamiltonnak, Massának és Räikkönennek is 48 pontja van
júl. 8
6:10
Megtorpant a Kemény-csapat (Blikk)
A keretszűkítés nyertesei eddig jól bizonyítottak
júl. 8
6:19
Komoly hibát követtem el Rossi (Behaviour)
A hétszeres motorkerékpáros világbajnok Valentino Rossi azt mondta, hogy a legutóbbi holland GP-n hibázott, de ez még egyszer nem fordulhat elő.
júl. 8
6:24
Vonzóbb nevet keresnek az UEFA-kupának (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) várhatóan a közeljövőben átnevezi az UEFA-kupát. Azt remélik a keresztelőtől, hogy jobbak lesznek a mérkőzések.
júl. 8
6:37
Átnevezik az UEFA Kupát! (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) várhatóan a közeljövőben átnevezi az UEFA Kupát.
júl. 8
7:18
MotoGP: Valentino Rossi ígéri, nem követ el több hibát (She)
A hétszeres motorkerékpáros világbajnok Valentino Rossi azt mondta, hogy a legutóbbi holland GP-n hibázott, de ez még egyszer nem fordulhat elő.
júl. 8
7:36
Spanyolország: Capel kijelentette, hogy marad a Sevillában (She)
Diego Capel elmondta: a következő idényben marad jelenlegi csapatában, a Sevillában.
júl. 8
8:42
Túlkoros focisták is mehetnek a pekingi olimpiára (Behaviour)
Ronaldinho is helyet kapott a pekingi olimpiára készülő brazil labdarúgó-válogatott 18 fős keretében.
júl. 8
9:36
Imre Géza aranyérmet szerzett (Behaviour)
Imre Géza aranyérmet szerzett a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a Kijevben zajló vívó Európa-bajnokságon, miután a fináléban 15-11-re legyőzte a német Martin Schmittet.
júl. 8
9:42
Vívó Eb: Németország ellen kezd a címvédő magyar női tőrcsapat (She)
A tavalyi, genti Eb-n aranyérmes magyar női tőrválogatott a németek ellen vív a legjobb négy közé jutásért a kijevi Európa-bajnokságon.
júl. 8
9:44
Csehország: villámcsapás végzett egy cseh futballistával (She)
Villámcsapás végzett egy cseh futballistával a Stavoren Kostomlaty-Bilina felkészülési mérkőzésen.
júl. 8
9:54
"A rengeteg siker ellenére továbbra is az egyik legszerényebb sportoló" (Behaviour)
A változatosság kedvéért Spanyolország újfent a királyi ház „kibővítését” ünnepelte: egy héttel a labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki diadala után ezúttal a teniszező Rafael Nadal nyert végleges bebocsátást az ibériai ország uralkodói közé wimbledoni győzelmével. A 22 esztendős sportoló ezzel együtt nem vesztette el alázatát és szerénységét.
júl. 8
11:30
Vízilabda Eb: Montenegró kiütötte a szlovák válogatottat (She)
Montenegró a magyar válogatott elleni, hétfői győzelem után könnyedén megverte a szlovák válogatottat a Málagában zajló vízilabda Európa-bajnokság A-csoportjának utolsó fordulójában.
júl. 8
11:42
Éjszakai futás a Gellért-hegyen (Metropol)
Figyelemfelkeltő éjszakai futásra készül a Sötét Nappalok, Fényes Éjszakák (SNFÉ) bipoláris betegegyesület elnöke, Kevin Jackson társaival és a Futapest Klub futócsapatával a Gellért-hegyen, július 18-án, pénteken 18 órától.
júl. 8
12:00
Magyar világcsúcs a 100 méteres gyorsúszóversenyen (Behaviour)
Senanszky Petra 51.43 mp-es világcsúccsal nyerte a 100 méteres gyorsúszóversenyt a junior uszonyos és búvárúszók kolumbiai világbajnokságán.
júl. 8
12:24
Vívó Eb: döntős a női tőrcsapatok versenyében Kijevben (She)
A kijevi vívó Európa-bajnokságon - akárcsak egy évvel ezelőtt Gentben - Magyarország-Oroszország fináléra kerül sor a női tőrcsapatok versenyében.
júl. 8
12:26
Spanyolország: a Zaragozánál a Benfica ajánlatára várnak (She)
Az idén a spanyol élvonaltól búcsúzó Zaragoza szeretné eladni Pablo Aimart.
júl. 8
13:00
Chelsea: Lampard mégsem megy az Interhez (Infostart)
Bár sajtóértesülések szerint már két hete aláírt, mégsem megy az olasz bajnok Internazionaléhoz Frank Lampard, a Chelsea válogatott labdarúgója.
júl. 8
13:00
Vízilabda: két góllal verték meg a németek a macedónokat (She)
Németország 7?5-re legyőzte Macedóniát a vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának B-csoportjában.
júl. 8
13:54
Vízilabda Eb: a németek szerezték meg a hetedik helyet (She)
Németország 8?6-ra legyőzte Franciaországot, és ezzel a hetedik helyen zárta a Málagában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának küzdelmeit.
júl. 8
14:12
Póker: több mint kilencmillió dollár jár a főverseny győztesének (She)
Már a vége felé tart Las Vegasban a WSOP, vagyis a póker-világbajnokság, amelynek már főversenye ötödik napja tart. A tízezer dolláros nevezési díjat 6844 résztvevő fizette be, ami azt jelenti, hogy a nyereményalap 64 333 600 amerikai dollár.
júl. 8
14:30
Vívó Eb: nem jutott be a legjobb négy közé a férfi kardcsapat (She)
A kijevi vívó Európa-bajnokságon 45?35-ös vereséget szenvedett a magyar férfi kardcsapat a románoktól, így nem jutott a legjobb négy közé. Mindez azt jelenti, hogy a magyarok az 5-8. helyért az ukránokkal vívhatnak.
júl. 8
15:06
Vízilabda Eb: a nők között Oroszország már elődöntőbe jutott (She)
Az első női középdöntőben Oroszország 9?7-re legyőzte a görög válogatottat, így az elődöntőben Oroszország csaphat össze Olaszországgal.
júl. 8
15:08
Peking 2008: lábát törte a hollandok esélyes díjugratója (She)
Minden valószínűség szerint kénytelen lesz kihagyni az olimpiát Albert Zoer, a hollandok díjugratója, miután kedden gyakorlás közben két helyen is eltörte a lábát, amikor leesett fiatal lováról.
júl. 8
15:24
Aranycsapat: Grosics Gyula elhagyhatta a Kútvölgyi kórházat (She)
Kedd délben elhagyta a Kútvölgyi kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója, aki több mint két héttel ezelőtt tüdőpanaszai miatt került az intézménybe.
júl. 8
15:42
Grosicsot hazaengedték a kórházból (Blikk)
Délben elhagyta a Kútvölgyi kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója, aki több mint két héttel ezelőtt tüdőpanaszai miatt került az intézménybe.
júl. 8
15:42
Chelsea: Roberto Carlos szerint Scolari szerződtetni akarja őt (She)
A brazil világbajnok Roberto Carlos a triballfootball.com internetes oldal által idézett nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Chelsea brazil szakvezetője Luiz Felipe Scolari szerződtetni akarja őt.
júl. 8
15:44
Vívó Eb: csak a hetedik helyért küzdhet a férfi kardcsapat (She)
Ukrajna férfi kardválogatottja 45-40-re nyert a kijevi vívó Európa-bajnokságon a magyar együttes ellen, amely így a folytatásban a hetedik helyért mérkőzhet a németekkel.
júl. 8
16:18
Vízilabda Eb: elődöntőbe került a magyar női válogatott (She)
A magyar női vízilabda válogatott Hollandia legjobbjaival találkozott a 28. vízilabda Európa-bajnokságon, és a malagai medencében rendezett találkozó a mieink 9?7-re diadalmaskodtak.
júl. 8
16:36
Atlétika: négymillió forint lesz az ob összdíjazása (She)
Négymillió forint lesz a július 19-20-án Debrecenben sorra kerülő UNIQA atlétikai országos bajnokság összdíjazása. Az ob lesz az utolsó szintteljesítési lehetőség az olimpiára, és itt dől el, hogy a tízpróbázó Zsivoczky Attila utazik-e Pekingbe.
júl. 8
16:38
Tenisz, Budapest GP: Arn simán verte a 4. kiemelt Benesovát (She)
A 175 ezer dollár összdíjazású női nemzetközi tenisztornán a magyar Arn Gréta két rendkívül sima szettben legyőzte a viadal 4. helyen kiemelt versenyzőjét, a cseh Iveta Benesovát. A selejtezőből a főtáblára jutott szlovák Zuzana Kucova a svájci állampolgárságú Bacsinszky Tímeát búcsúztatta.
júl. 8
16:54
MTK: Marko Radulovics a Hungária körúton folytatja pályafutását (She)
Az MTK hivatalos oldalán Domonyai lászló klubigazgató közölte, hogy a csapat szerződtette a 23 éves montenegrói Marko Radulovicsot.
júl. 8
16:56
REAC: Horváth Ádám Barcsról igazolt Aczél Zoltán együtteséhez (She)
A REAC vezetői kedden szerződést kötöttek kötött a 22 éves Horváth Ádámmal. Ezt a klub hivatalos honlapja jelentette be.
júl. 8
17:12
Vívó Eb: hetedik helyen végzett a világbajnok férfi kardcsapat (She)
A magyar férfi kardválogatott a helyosztón 45-38-ra nyert a német csapat ellen, így a hetedik helyen végzett a kijevi vívó Európa-bajnokságon. A világbajnok együttes utolsó kijevi meccsén Nemcsik Zsolt maradt ki a csapatból, míg a rivális szintén legerősebb vívóját, Nicolas Limbachot pihentette.
júl. 8
17:48
Kosárlabda: a Körmendet holland ellenféllel sorsolták össze (She)
A holland Eiffel Towersszel sorsolták össze az EuroChallenge sorozatban a Polaroid Lami-Véd Körmendet, amely egyedüli magyar férficsapatként vállalta a szereplést a nemzetközi kosárkupák 2008/2009-es idényében.
júl. 8
17:50
Kerékpár: Stefan Schumacher szakaszt nyert és sárgába öltözött (She)
Stefan Schumacher nyert meg a Tour de France negyedik szakaszát, a 29.5 kilométeres egyéni időfutamot. A Gerolsteiner német versenyzője ezzel a sikerrel a sárga trikót is átvette.
júl. 8
18:24
Liverpool: Pölöskei Zsolt érkezett az MTK együttesétől (She)
Újabb magyar játékost szerződtetett a Liverpool: Pölöskei Zsolt egy évig a ?vörösök? játékosa lesz. Németh Krisztián, Simon András és Gulácsi Péter után Pölöskei a negyedik magyar játékos, aki rövid időn belül lehetőséghez jut a nagy múltú angol klubnál.
júl. 8
18:24
Elődöntősek a női vízipólosok (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott 9-7-re nyert a holland csapat ellen, ezzel bejutott az elődöntőbe a Málagában zajló Európa-bajnokságon. Godova Gábor együttese a fináléba kerülésért a házigazda spanyolokkal játszik csütörtökön. A mérkőzés a program szerint 19:30-kor kezdődik.
júl. 8
18:42
Tenisz, Gstaad: Nicolas Kiefer a legjobb16 közé jutott (She)
A 389 ezer euró összdíjazású svájci salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában a 6. kiemelt Nicolas Kiefer magabiztosan győzött az olasz Naso ellen, és ezzel a legjobb 16 közé jutott.
júl. 8
18:44
Vívó Eb: ezüstérmet szerzett Kijevben a női tőrcsapat (She)
Ezüstérmet szerzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású tőrcsapat a kijevi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 8
19:00
Tenisz, Budapest GP: kiesett a tavaly döntős Cirstea (She)
Már az első fordulóban kiesett a tavaly döntős Sorana Cirstea a 175 ezer dollár összdíjazású budapesti női tenisztornán: a nyolcadik helyen kiemelt román játékost a cseh Petra Kvitova verte két sima szettben.
júl. 8
19:02
Tenisz: Carlos Moyá már az első fordulóban búcsúzott (She)
A 326 ezer euró összdíjazású svédországi salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában az ötödik Carlos Moyá két szettben vereséget szenvedett az olasz Potito Staracetől.
júl. 8
19:04
Olaszország: Filkor a másodosztály újoncánál folytatja kölcsönben (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság újoncánál, a Sassuolónál folytatja pályafutását Filkor Attila.
júl. 8
19:18
Vb 2010: nem lesz kész időre a Port Elizabeth-i stadion (She)
Nem lesz kész a megadott határidőre, 2009. március 30-ára a dél-afrikai Mandela Bay Stadium.
júl. 8
19:36
Vízilabda Eb: biztos nem lehet csoportelső a magyar válogatott (She)
Horvátország 10?10-es döntetlent játszott Görögországgal a málagai Európa-bajnokság A-csoportjának utolsó fordulójában.
júl. 8
19:38
Tenisz, Stuttgart: a hatodik kiemelt Calleri két szettben nyert (She)
Az 568 ezer euró összdíjazású stuttgarti salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában a hatodik helyen kiemelt argentin Agustin Calleri két szettben nyert az osztrák Jürgen Melzer ellen.
júl. 8
19:40
Peking 2008: sérülése ellenére Lleyton Hewitt indul az olimpián (She)
Csípősérülése ellenére is indul a pekingi olimpián Lleyton Hewitt, az ausztrálok első számú férfi teniszezője.
júl. 8
19:54
Svájc: Katarba szerződött az Eb góllövőlistájának második helyezettje (She)
A svájci válogatott rutinos támadója, Hakan Yakin 2,5 millió euróért a katari al-Garafa csapatához szerződött.

Keresés