2008. július 7. hétfő

júl. 7
6:15
Balhéztak a diósgyőriek Szlovákiában (Blikk)
A piros-fehérek a szlovákiai Nagymihályon vettek részt egy négyes focitornán
júl. 7
6:17
Horváth a Fulhamnél edz (Blikk)
Lehet, hogy Gera után újabb magyar focistát igazol le a Fulham
júl. 7
6:19
Balzsay 14. kiütéses győzelme után élete csatája előtt áll (Blikk)
Készen áll a világbajnoki cím mérkőzésére Balzsay Károly
júl. 7
6:21
Hamilton ünnepe (Blikk)
Silverstone-ban nyert és holtversenyben vezeti a vb-t
júl. 7
6:23
Serena és Venus 397 milliót kaszált (Blikk)
A Williams família tarolt a hölgyeknél a wimbledoni teniszbajnokságon
júl. 7
6:25
Egerszegi 100 háton is legyőzött mindenkit (Blikk)
júl. 7
7:18
Vívás, Forma-1, vízilabda (Behaviour)
Hormay Adrien vasárnap aranyérmet szerzett a női párbajtőrözők egyéni versenyében a Kijevben zajló vívó Európa-bajnokságon. Az egész nap remekül teljesítő magyar vívó a döntőben 15-10-re nyert a román Ana Branza ellen.
júl. 7
7:27
Debrecen: Dorge Kouemaha a Duisburgban folytathatja (She)
Könnyen lehet, hogy a Bundesliga másodosztályában szereplő MSV Duisburgban folytatja pályafutását Dorge Rostand Kouemaha, a DVSC-TEVA kameruni légiósa.
júl. 7
8:03
Birkózás: egy nap, két fogásnem, három érem (She)
Az érmeket tekintve hibátlanul teljesítettek a magyarok a lengyelországi Pytlasinski-emlékversenyen. A viadalon négy kvótásunk indult, s mindannyian érmet szereztek. Szombaton Módos Péter (55 kg) második, Fodor Zoltán (84) harmadik lett, vasárnap Bácsi Péter (74), illetve Deák Bárdos Mihály (120) folytatta az éremgyűjtést: mindkét birkózó bronzot hozhat haza.
júl. 7
8:39
Euro 2012: a lengyelek két új stadiont is vállalnak, ha kell (She)
Michel Platini UEFA-elnök minapi, pozitív visszhangú varsói látogatása után a Lengyel Labdarúgó-szövetség vezetői jelezték: a tervbe vett négy stadion (Varsó, Poznan, Wroclaw, Gdansk) mellett további kettőt építenek (valószínűleg Chorzówban és Krakkóban), hogy ha a partner Ukrajnának gondjai támadnának, akkor se kerüljön veszélybe a 2012-es Európa-bajnokság megrendezése.
júl. 7
9:24
Ez a hét lesz a perdöntő Cristiano Ronaldo átigazolásánál (Behaviour)
Bár Málagában a víz, azaz a vízilabda az úr, vakság lenne nem észrevenni, hogy a figyelem középpontjában legyőzhetetlenül egy másik labda áll: az, amelyet nem dobálnak a medencében, hanem amelyet rúgnak a futballpályán. A foci Spanyolországban mindent előz.
júl. 7
9:51
Férfi tenisz: Roger Federer maradt a világranglista élén (She)
Noha vasárnap késő este az angol nyílt teniszbajnokság döntőjében Roger Federer ötjátszmás, fantasztikus mérkőzésen vereséget szenvedett Rafael Nadaltól, a világranglistán még megőrizte első helyét spanyol riválisa előtt. Az első ötben egyetlen változás történt: a spanyol David Ferrer egyet előrelépve megelőzte Nyikolaj Davigyenkót, aki meglepetésre már az első fordulóban kiesett.
júl. 7
10:27
Szávay Ágnes 14. a világranglistán (Infostart)
A wimbledoni tenisztornán nyolcaddöntős Szávay Ágnes egy helyet előre lépve a 14. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a francia nyílt bajnokságon győztes szerb Ana Ivanovic vezet.
júl. 7
10:45
Megtette az ajánlatot Lampardért az Inter (Infostart)
Egy lépéssel közelebb került Frank Lampard ahhoz, hogy elhagyja a Chelsea-t: az Internazionale vasárnap délután megtette a hivatalos ajánlatot a középpályásért.
júl. 7
11:03
Hleben és Adebayoron múlik Arsavin sorsa (Infostart)
Andrej Arsavin sorsa azon múlik, mi lesz Alekszandr Helbbel és Emmanuel Adebayorral - szivárogtatta ki az Európa-bajnokság csillagának ügynöke.
júl. 7
11:30
Kovács Ágnes utolsó edzése (Metropol)
Hétfő reggel utoljára edzett a Kőér utcai uszodában Kovács Ágnes. Az olimpiai bajnok versenyző bejelentette, hogy vándordíjat alapított, amelyet az országos bajnokság női 200 méteres mellúszásának győztese kap meg.
júl. 7
11:39
Vízilabda Eb: Németország négy góllal verte meg Romániát (She)
A málagai vízilabda Európa-bajnokság negyedik napjának nyitó meccsén Németország megszerezte második győzelmét, miután 8?4-re legyőzte Romániát.
júl. 7
11:57
Vívó Eb: Benkó Réka bejutott a női kard negyeddöntőjébe (She)
A kijevi vívó Európa-bajnokságon a négy magyar közül egyedül Benkó Réka került be a legjobb 16 közé női kardban, és onnan is továbblépett.
júl. 7
12:15
Asztalitenisz: bronzérmes Las Vegasban a Jakab?Zwickl páros (She)
Bronzérmet szerzett párosban Jakab János és Zwickl Dániel az amerikai nyílt nemzetközi asztalitenisz-bajnokságon, Las Vegasban. A hazai szövetség honlapja szerint a magyar duó a negyeddöntőben a román Crisan?Filimon párost verte meg 4?2-re, ám az elődöntőben alulmaradt a Rosskopf?Keinath német-szlovák kettőssel szemben.
júl. 7
12:17
Kerékpár: a görcs erősebb volt az óvatos Bodrogi Lászlónál (She)
Az első számú magyar országúti kerékpáros, Bodrogi László is Franciaországban versenyzett a hétvégén, ám, mint ismeretes, nem a Tour de France-on.
júl. 7
12:51
Vízilabda Eb: Horvátország tízgólos győzelmet aratott (She)
A horvát válogatott remekül pólózva 15?5-re győzött Szlovákia legjobb vízilabdázói felett, így már szinte biztosan bejut a legjobb hat közé az A-csoportból a Málagában zajló 28. vízilabda Európa-bajnokságon.
júl. 7
13:00
Indul a Gemenci Nagydíj (Behaviour)
Immár 34. alkalommal rendezik meg a Gemenci Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros versenyt, amelyen 11 ország 20 csapata vesz részt.
júl. 7
13:18
Éljen Nadal király! (Behaviour)
spanyol sajtó a világ legjobb játékosának kiáltotta ki Rafael Nadalt, miután a mallorcai teniszező vasárnap éjszakába nyúló csatában legyőzte a füves pályás Grand Slam-tornán öt éve uralkodó Roger Federert a wimbledoni bajnokság férfi egyesének döntőjében.
júl. 7
13:36
Megműtötték Cristiano Ronaldót (Metropol)
Hétfőn Amszterdamban megműtötték Cristiano Ronaldót, a Manchester United labdarúgócsapatának portugál klasszisát. A csatár az előző szezonban megnyerte az angol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját a Vörös Ördögökkel, a nagy menetelésből pedig 42 góllal vette ki a részét.
júl. 7
13:36
Ronaldo titokzatos sérülése (Behaviour)
Hétfőn Amszterdamban megműtötték Cristiano Ronaldót, a Manchester United labdarúgócsapatának portugál klasszisát.
júl. 7
14:21
Vízilabda Eb: öt másodperccel a vége előtt nyertek az oroszok (She)
A málagai vízilabda Európa-bajnokság női viadalának küzdelmeiben rendkívül szoros csatát hozott a Hollandia?Oroszország találkozó. A meccset 8?7-re az oroszok nyerték úgy, hogy a győztes gólt mindössze öt másodperccel a vége előtt tudták megszerezni Jekatyerina Pantyulina révén.
júl. 7
14:30
Nadal visszalépett a stuttgarti tenisztornától (Behaviour)
Térdproblémái miatt visszalépett a hétfőn kezdődő stuttgarti salakpályás tenisztornától Rafael Nadal, aki vasárnap Roger Federer legyőzésével diadalmaskodott Wimbledonban.
júl. 7
14:39
Tenisz: Rafael Nadal visszalépett a stuttgarti tornától (She)
Térdproblémái miatt visszalépett a hétfőn kezdődő stuttgarti salakpályás tenisztornától Rafael Nadal, aki vasárnap Roger Federer legyőzésével diadalmaskodott Wimbledonban.
júl. 7
14:57
Koronglövő Eb: Gerevics Roland 11. lett, lemaradt a döntőről (She)
Az olimpiai induló Gerebics Roland a 11., míg a magyar csapat az ötödik helyen végzett dupla trapban a Nicosiában zajló koronglövő Európa-bajnokság első versenynapján. Vasvári Erzsébet szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta, az idén kiváló formában versenyző Gerebics 136 korongos eredménnyel zárta az alapversenyt, három találattal maradt le a hatos döntőről. Bognár Richárd 13. (135 korong), míg…
júl. 7
15:51
Vízilabda Eb: a spanyol női csapat simán megverte a németeket (She)
A spanyol női vízilabda-válogatott könnyedén legyőzte Németországot a Málagában zajló Európa-bajnokság női tornáján.
júl. 7
16:27
Öttusa Eb: Vörös és Gyenesei igen, Balogh és Horváth nem (She)
A nőknél mindkét magyar olimpiai résztvevő ? Vörös Zsuzsanna és Gyenesei Leila ? elindul a jövő kedden kezdődő moszkvai öttusa Európa-bajnokságon, a férfiaknál viszont egyik sem.
júl. 7
16:29
Vívó Eb: Imre és Boczkó nyolcaddöntős, Kulcsár kiesett (She)
Imre Géza és Boczkó Gábor bejutott a nyolcaddöntőbe a kijevi vívó Európa-bajnokság férfi párbajtőr egyéni versenyében, a szám világbajnoka, Kulcsár Krisztián ugyanakkor kiesett.
júl. 7
16:45
Vízilabda Eb: az olaszok lesöpörték Franciaországot (She)
Az olasz női vízilabda-válogatott 15 góllal verte meg Franciaországot a női torna B-csoportjában.
júl. 7
16:47
Portsmouth: zöld utat kaptak Crouch szerződtetéséhez (She)
A Liverpool megadta az engedélyt a Portsmouth vezetőinek, hogy megkezdjék a tárgyalásokat a hórihorgas támadóval átigazolásával kapcsolatban. A vörösök vezetősége először elutasította a Pompey ajánlatát, remélve, hogy legalább 9 millió fontért tudnak túladni a támadón, másodszorra azonban már találkoztak az álláspontok.
júl. 7
16:49
Labdarúgás: már kaphatóak a jegyek a válogatott meccseire (She)
Hétfőn az Ibusz valamennyi kirendeltségénél országszerte megkezdődött a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott két soron következő találkozójára.
júl. 7
17:21
Kovács Ágnes utolsó edzése (Blikk)
Hétfőn még úszott néhány hosszt, majd elköszönt
júl. 7
17:21
Ajax: Huntelaar megerősítette a Manchester United érdeklődést (She)
Klaas-Jan Huntelaar, az Ajax csatára az újságírók kérdésére megerősítette, hogy érdeklődnek iránta Angliából. A 24 éves támadó a közelmúltban elutasította az amszterdamiak szerződéshosszabbítási ajánlatát, ezzel jelezve, hogy ő is kapható az özletre.
júl. 7
17:39
Tenisz, Budapest GP: Király Pálma is elbúcsúzott a versenytől (She)
Nagy Kyra után már az első fordulóban búcsúzott a szabadkártyás Király Pálma is, akit a német Anna-Lena Grönefeld győzött le két játszmában a 175 ezer dollár összdíjazású budapesti női tenisztornán.
júl. 7
17:41
Vívó Eb: Imre Géza már érmes, Boczkó Gábor kiesett (She)
A német Normann Ackermann sem jelentett megoldhatatlan feladatot Imre Gézának a kijevi vívó Európa-bajnokság férfi párbajtőr egyéni negyeddöntőjében, ahol már az éremszerzés volt a tét.
júl. 7
17:57
Vízilabda Eb: gyenge kezdés után ikszelt a Godova-csapat (She)
A vízilabda Európa-bajnokság női tornájának B-csoportjában a magyar válogatott 7?7-es döntetlent játszott Görögországgal.
júl. 7
17:59
Tour de France: Dumoulin győzelmével zárult a mai szakasz (She)
A francia Samuel Dumoulin nyerte meg a Tour de France mai Saint-Melo, Nantes közötti 208 km-es szakaszát, miután a sprintbefutónál lehajrázta az amerikai Frischkornt és a harmadikként befutó szintén francia Feillut.
júl. 7
18:15
Vívó Eb: Benkó Réka elvérzett az elődöntőben, így bronzérmes (She)
Benkó Réka nem jutott be a döntőbe a női kardozók egyéni versenyében a Kijevben zajló vívó Európa-bajnokságon, így bronzéremmel zárt.
júl. 7
18:17
Internazionale: 5000 euróért lehet meccset nézni Morattival (She)
Egy kuvaiti InIter szurkoló több mint 5000 eurót ajánlott és ezzel megnyerte a lehetőséget arra, hogy a következő derbit a díszpáholyból, Massimo Morattival együtt nézze végig.
júl. 7
18:51
Öttusa: nagy magyar sikerek az ifjúsági Európa-bajnokságon (She)
Teljes magyar sikerrel zárult az ifjúsági korú - 15-16 éves - öttusázók Európa-bajnokságba Dublinban: az egyéni és csapatversenyek után váltóban is a piros-fehér-zöld színek képviselői állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára.
júl. 7
19:00
Francia szakaszgyőzelem és sárga trikó a Tour de France-on (Metropol)
Egy hosszú szökés után a francia Samuel Dumoulin nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszát, míg összetettben honfitársa, az ezúttal harmadik Romain Feillu vette át a vezetést a spanyol Alejandro Valverdétől.
júl. 7
19:27
Vízilabda Eb: a szerbek könnyedén megverték az oroszokat (She)
A szerb férfi vízilabda-válogatott 11?6-ra verte meg Oroszországot a Málagában zajló Európa-bajnokság férfi tornájának B-csoportjában.
júl. 7
19:45
Oroszország: Andrej Arsavin nem megy Barcelonába (She)
Az UEFA Kupa-győztes Zenit visszautasította a Barcelona labdarúgóklub 15 millió eurós vételi ajánlatát Andrej Arsavinért.
júl. 7
20:03
Tenisz: Montanes elütötte a továbbjutástól kiemelt ellenfelét (She)
Albert Montanes legyőzte a hetedik helyen kiemelt José Acasusót az 568 ezer euró összdíjazású stuttgarti salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában.
júl. 7
22:09
Anglia: a Newcastle-nél tagadják a Bin Laden család érdeklődését (She)
Az angol sajtóban megjelent információk szerint Osama bin Laden családjának vállalata meg akarja vásárolni a Newcastle-t. A meglepő hír villámgyorsan elterjedt a világban.
júl. 7
22:18
Montenegrótól kapott ki a férfi vízilabda válogatott (Metropol)
Három győzelem után a magyar férfi vízilabda-válogatott egy góllal kikapott Montenegró legjobbjaitól a spanyolországi Európa-bajnokságon.

Keresés