2008. július 3. csütörtök

júl. 3
6:18
Csókkal búcsúztak a pólósok (Blikk)
A keretszűkítés oldotta a feszültséget
júl. 3
6:20
Jön az 58,2 milliárdos Arsenal (Blikk)
Nem voltak különösebb elvárásaik a világhírű csapat vezetőinek
júl. 3
6:22
187 méterről talált a lyukba a magyar amatőr (Blikk)
Mercedes volt a jutalma a golfozónak
júl. 3
6:36
Háromszáz hamis jegy és 860 ezer korsó sör - az Eb számai (Infostart)
Több mint négymillióan követték nyomon a futball Európa-bajnokság harmincegy mérkőzését a svájci és az ausztriai nyilvános helyeken, a stadionokban, a szurkolózónákban és a köztéri óriáskivetítők előtt. A drukkerek 860 000 korsó sört, 120 000 fröccsöt és 220 000 fogyasztottak. Az Eb a számok tükrében.
júl. 3
7:30
FTC: a Vasashoz távozhat a szerb középpályás (She)
A Ferencváros már megkezdte a felkészülést a következő szezonra ? Bojan Lazics nélkül.
júl. 3
8:06
Haladás: a héten végleges lesz az újonc kerete (She)
Eldőlt, hogy az elmúlt héten a Haladásnál készülő Merczel Zsolt a jövőben nem Szombathelyen futballozik, mivel az MTK fiatal játékosa nem férne be az első csapat keretébe.
júl. 3
8:24
Manchester United: Ferguson további fejlődést vár a csapattól (She)
Az angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson úgy érzi, a csapat keretében szereplő sok fiatal az eddiginél is jobb teljesítményre lesz képes a következő szezonban.
júl. 3
8:42
Libertadores-kupa: az LDU Quito nyert tizenegyespárbajban (She)
Az ecuadori LDU Quito nyerte meg a labdarúgó Libertadores-kupát, miután a döntő második mérkőzésén tizenegyespárbajban legyőzte a brazil Fluminensét.
júl. 3
9:00
Az ecuadori LDU de Quito nyerte a labdarúgó Libertadores Kupát (Infostart)
A Fluminensével döntőt játszó ecuadori LDU de Quito nyerte a labdarúgó Libertadores Kupát, miután a döntő második mérkőzésén büntetőpárbajban legyőzte a brazil élcsapatot.
júl. 3
9:36
Győri ETO: brazil támadó érkezett próbajátékra a csapathoz (She)
Megérkezett Győrbe a közelmúltban már nagyon várt brazil támadó, Anderson Costa, akit a Győri ETO szakmai stábja ezen a héten tesztel.
júl. 3
10:30
NHL: Jevgenyij Malkin marad a Pittsburgh Penguins csapatában (She)
Az idén Stanley Kupa-döntős Pittsburgh Penguins jégkorongcsapatának sikerült megtartania egyik legnagyobb sztárját, az orosz Jevgenyij Malkint.
júl. 3
10:32
Labdarúgás: 117 ezer svájci frankos büntetést fizet a FIFA (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget is megbüntette a svájci illetőségű büntetőbíróság, amely a FIFA korábbi partnerei, az ISL és ISMM hét évvel ezelőtti látványos felbomlásának körülményeit vizsgálta.
júl. 3
10:48
NHL: Brian Campbell a Chicago Blackhawksnál folytatja (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Chicago Blackhawks klubrekordnak számító összegű szerződést kötött Brian Campbell-lel, aki nyolc év alatt 57.12 millió dollárt keres majd. Az előző idényt San Joséban befejező hátvéd mellett új együttesben folytatja Cory Stillman (Florida), Brian Rolston (New Jersey), Wade Redden (NY Rangers) és Jose Theodore (Washington) is.
júl. 3
12:00
Konzílium Cristiano Ronaldo bokájáról - operációra lesz szükség (Infostart)
A Manchester United orvosi stábja Lisszabonba utazott, ahol találkozott a portugál labdarúgó-válogatott doktoraival és Cristiano Ronaldóval, hogy megvizsgálják a játékos sérült bokáját.
júl. 3
12:00
Futsal: sikeresen vették az első akadályt a magyarok Portugáliában (She)
A magyar futsalválogatott remekelt és 4?1-re nyert Horvátország ellen. Lódi Tamás, Gyurcsányi Zsolt, Harnisch Ákos és Trencsényi János voltak a gólszerzők.
júl. 3
12:18
Manchesterből érkezik a portugál kapitány? (Infostart)
Sajtóértesülések szerint Carlos Queiroz, a Manchester United másodedzője lesz a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 3
12:18
Portugália: helyi lapértesülések szerint Queiroz lesz a kapitány (She)
Portugál lapértesülések szerint Carlos Queiroz, a Manchester United jelenlegi másodedzője lesz Luiz Felipe Scolari utóda a portugál válogatott élén.
júl. 3
12:20
Manchester United: konzílium Cristiano Ronaldo bokájáról (She)
A Manchester United orvosi stábja Lisszabonba utazott, ahol találkozott a portugál labdarúgó-válogatott doktoraival és Cristiano Ronaldóval, hogy megvizsgálják a játékos sérült bokáját.
júl. 3
12:36
Debrecen: volt Loki-játékos a Sahtyor Karagandi stábjában (She)
Két hét múlva a DVSC-TEVA csapata Kazahsztánban lejátssza első UEFA-kupa-mérkőzését a Sahtyor Karagandi ellen. A párharc érdekessége, hogy a kazah együttes kapusedzője egy bizonyos Valerij Szitalo, aki annak idején a Loki egyik hálóőre volt. Mező József, a Debrecen kapusedzője februárban, a törökországi edzőtáborban, Antalyában találkozott egykori csapattársával.
júl. 3
12:54
Görbicz Anita keze megsérült a tatai edzőtáborban (Infostart)
Görbicz Anita, a magyar női kézilabda-válogatott irányítója szerda délután kézsérülést szenvedett a tatai edzőtáborban, de olimpiai szereplése nincs veszélyben.
júl. 3
12:54
Peking 2008: Görbicz megsérült, de nincs veszélyben a szereplése (She)
Görbicz Anita, a magyar női kézilabda-válogatott irányítója szerda délután kézsérülést szenvedett a tatai edzőtáborban, de olimpiai szereplése nincs veszélyben.
júl. 3
13:12
Ökölvívás: Ruszlan Csagajev optimista a műtétje után (She)
Megoperálták Ruszlan Csagajevet. A Bokszvilágszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoka a múlt héten edzés közben Achilles-ín-szakadást szenvedett, majd szerdán sikeresen megműtötték.
júl. 3
13:48
Drogbára nincs szüksége Scolarinak (Infostart)
Luiz Felipe Scolari, a Chelsea új menedzsere nem számít a jövőben Didier Drogbára, ezért megmondta a klub vezetőinek, hogy eladhatják az elefántcsontparti támadót.
júl. 3
13:48
MotoGP: Marco Melandri a Kawasakihoz tart (She)
Előfordulhat, hogy Marco Melandri már nem Ducatival, hanem Kawasakival áll rajthoz a jövő hét végi Német Nagydíjon.
júl. 3
14:06
Peking 2008: algamező és szélcsend a vitorláspályán (She)
A magyar résztvevők beszámolói alapján ? jelen állás szerint ? gyakorlatilag versenyzésre alkalmatlan a pekingi olimpia vitorláspályája. A fővárostól egyórás repülőútra (550 km), a Sárga-tenger partján található Csingtao kikötőjét teljesen beborította az alga.
júl. 3
14:08
Peking 2008: átadták az érmeket az olimpia szervezőinek (She)
Csütörtökön adták át az olimpiai érmeket Pekingben a játékok szervezőinek. A Tienanmen tér közelében rendezett egyórás ünnepség keretében 3000 olimpiai és ugyanennyi paralimpiai érmet adott át a pekingi ötkarikás játékok szervezőbizottsága (BOCOG) képviselőjének a világ legnagyobb bányavállalata, a brit-ausztrál BHP Billiton, amely az olimpia egyik fő szponzora is egyben.
júl. 3
14:24
Szolnok: cserélődő keret, az élvonalba előrelépő távozók (She)
Kicserélődött játékoskerettel kezdte meg a felkészülést a Szolnoki MÁV, miután az NB II Keleti csoportjának ezüstérmesétől a napokban tizenegy labdarúgó is távozott.
júl. 3
15:00
Domenech marad a francia szövetségi kapitány (Infostart)
Raymond Domenech marad a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - jelentette be Jean-Pierre Escalettes, a szövetség (FFF) elnöke.
júl. 3
15:36
Pénteken mutatják be Aragonést a Fenerbahcénál (Infostart)
Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott leköszönt trénere, Luis Aragonés aláírt a török Fenerbahcéhoz, így már az MTK elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn is ő irányítja majd a török csapatot.
júl. 3
15:36
Röplabda: változások a Kométa-Kaposvár keretében (She)
Bár még pihenőjét tölti a Kométa-Kaposvár sokszoros bajnok és kupagyőztes férficsapata, a keretben történő változásokról egyre-másra érkeznek a hírek.
júl. 3
15:54
Kosárlabda: újabb világbajnok került a Portland keretébe (She)
Világbajnokot igazolt a Portland Trail Blazers: az NBA-ben szereplő gárda a spanyol Joventut Badalona 23 éves hátvédjével, Rudy Fernándezzel kötött szerződést.
júl. 3
15:56
Férfi kézilabda: minden idők legdrágább edzőjévé vált Gislason (She)
Hivatalossá vált, hogy Alfred Gislason lesz a THW Kiel új szakvezetője. A német rekordbajnok klub 750 ezer eurót fizetett az izlandi trénerért, aki így minden idők legdrágább kézilabdaedzője lett.
júl. 3
16:03
Eldőlt, kik indulnak a pekingi olimpiára a magyar kajak-kenu csapatban (Behaviour)
Pénteken, a Szeged melletti Maty-éren eldől az utolsó helyek sorsa is a pekingi olimpián induló magyar kajak-kenu csapatban, az egyetlen még kérdéses számban, K-4 1000 m-en ugyanis pótválogatót, úgynevezett szétlövést rendeznek.
júl. 3
16:12
Kaposváron kezd a címvédő (Infostart)
A címvédő MTK Kaposvárra látogat, míg a kupagyőztes Debrecen a Zalaegerszeget fogadja a labdarúgó NB I 2008/2009-es idényének első fordulójában - derült ki a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában megtartott sorsoláson.
júl. 3
17:06
Nemcsik: Az utolsó lehetőséget is meg kell ragadni (Infostart)
Nemcsak öttusában és vízilabdában, hanem vívásban is egy hónappal a pekingi olimpia előtt rendeznek Európa-bajnokságot. A kijevi kontinenstornának a magyar férfi kardvívó-válogatott is éremesélyesként vág neki, a csapat ismét a tavaly világbajnoki címet szerzett Nemcsik Zsolt, Decsi Tamás, Szilágyi Áron, Lontay Balázs összeállításban szerepelhet. Nemcsik Zsolt az InfoRádiónak elmondta: korábbi…
júl. 3
17:06
Wimbledon: esőszünet miatt áll a játék az elődöntőben (She)
Az angol nyílt teniszbajnokságon esőszünet miatt 5:2-es állásnál félbeszakadt a Serena Williams?Cseng Csie női egyes elődöntő.
júl. 3
17:08
Kanta József lett az év játékosa (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában átadták az elmúlt idény legjobbjainak járó elismeréseket.
júl. 3
17:15
Kik a legjobb magyar focistáka? (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) székházában ünnepélyes keretek között került sor az elmúlt idény legjobbjainak elismerésére.
júl. 3
18:09
Megnézné az Arsenalt? Lehet hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia! (Behaviour)
Négyezer forint lesz a legolcsóbb jegy a Haladás-Arsenal összecsapásra - tájékoztatott Illés Béla, a július 22-i mérkőzést szervező Illés Alapítvány elnöke.
júl. 3
18:18
Wimbledon: Taróczy Balázsék vereséget szenvedtek (She)
Taróczy Balázs állandó partnerével, a svájci Heinz Günthardttal párost alkotva két szettben 6:3, 6:2-re kikapott a Jeremy Bates?Anders Jarryd brit, svéd párostól.
júl. 3
19:12
Peking 2008: kihagyja az olimpiát a háromszoros bajnok Halil Mutlu (She)
Nem indul a pekingi játékokon a török Halil Mutlu, aki a súlyemelés első négyszeres olimpiai bajnoka lehetett volna. Az 1996-ban 54, az utóbbi két seregszemlén pedig 56 kilóban diadalmaskodó klasszis azután jelentette be döntését, hogy találkozott az ország sportminiszterével.
júl. 3
19:30
Két változat a Puskás Ferenc Stadion felújítására (Infostart)
Harmincezer férőhelyes modern stadiont és sportkomplexumot terveznek a Puskás Ferenc Stadion helyére - mondta az InfoRádiónak a sportért felelős szakállamtitkár. Elbert Gábor hozzátette: ha a kormány elfogadja a terveket, akkor leghamarabb 2010 tavaszán köthetőek meg a szerződések, és ezután kezdődhet a munka.
júl. 3
19:48
Wimbledon: Schüttler a negyedik elődöntős férfi egyesben (She)
Rainer Schüttler jutott negyedikként a wimbledoni férfi egyes elődöntőjébe.
júl. 3
19:50
Labdarúgás: eladják a Priskin Tamást foglalkoztató csapatot (She)
Árulják Priskin Tamás klubját, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő FC Watfordot. Az erre vonatkozó szándékot Graham Simpson, az egyesület elnöke jelentette be a liga ülésén, hozzátéve, hogy az általa hat éve betöltött posztot azonnal átadja az új tulajdonosnak. A londoni klub arról is híres, hogy tiszteletbeli elnöke Elton John, a világhírű popsztár.
júl. 3
20:33
A 69 éves sikeredző 3 millió eurót vághat zsebre új klubjánál (Behaviour)
Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott leköszönt trénere, Luis Aragonés aláírt a török Fenerbahcéhoz, így már az MTK elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn is ő irányítja majd a török csapatot.
júl. 3
21:36
Felkészülési mérkőzés: négy gólt kapott Ausztriában a Fehérvár (She)
A második félidőben három gólt is szerzett a szlovák MFK Kosice csapata az Ausztriában edzőtáborozó FC Fehérvár ellen, így végül 4-2-re győzött a magyarok elleni edzőmeccsen.
júl. 3
21:45
Az FC Liverpool felfigyelt a magyar focistákra (Behaviour)
Németh Krisztián, Simon András és Gulácsi Péter után újabb három fiatal magyar labdarúgó kerülhet a Premier League-ben szereplő FC Liverpoolhoz.
júl. 3
23:42
AC Milan: minden készen áll a brazil Ronaldinho leigazolására (She)
A Barcelonánál az elmúlt szezonban sokat mellőzött világbajnok támadó középpályás közel áll ahhoz, hogy aláírjon az AC Milan csapatához. Ronaldinho bátyja, aki egyben menedzsere is, úgy nyilatkozott, hogy testvére ?90 százalékos valószínűséggel a Milanban folytatja?.
júl. 3
23:44
NHL: a Vancouver kapitánya a New York Rangershez igazolt (She)
Két éves szerződést kötött a New York Rangers csapatával Markus Naslund. A svéd játékos 12 év után hagyja el a Vancouver Canucks együttesét, amelynek a legutóbbi nyolc szezonban a csapatkapitánya is volt.

Keresés